FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Iasi - Steaua 0-2 (0-0)

«12345»
bossy16.10.2009 13:54

Castigam cu 3-1....trust me :D

Astristul16.10.2009 15:27

Sper ca scorul ala sa fie pentru Iasi! :)

radusteaua2316.10.2009 16:06

se termina egal

b0ggy_716.10.2009 16:09

biletele se iau de la stadion cu 2-3 ore inainte de meci?stiu ca la piatra-neamt asa a fost..

El ragazzo STELIST16.10.2009 18:10
grigoras cel mai tare din oras e mare antrenor. mie unul intotdeauna mi-au placut echipele care le-a antrenat.

Si mie ! Totusi nu stiu daca sa`mi doresc ca echipa sa sa aiba castig de cauza in fata echipei noastre ! Am ajuns sa nu mai imi doresc victoria cu atata ardoare ca pe vremuri :(

MARE PACAT !

TOTUSI,FORZA Steaua ! :steag_cruce_invers:

Apropo,am si eu o intrebare : Cand credeti ca vom mai deveni campioni ? fular-campionii

probabil cu toti o sa va raspundeti spunand,cand n`o sa mai fie la club ci0banu` recte Gigel ! :thumbdown:

Astristul16.10.2009 19:43

Putem sa facem si eventul sa luam si UEL ca tot n-am cum sa ma bucur pentru Fc Steaua.

Pana Gigi n-o pleca ASTA nu-i echipa mea!

Virgil17.10.2009 09:13

Steaua, echipa probabila:

Zapata - Golanski, Ghionea, Rada, Ochirosii - Szekely, Bicfalvi, Toja, Nicolita - Surdu, Kapetanos

_yang17.10.2009 11:33
Zapata - Golanski, Ghionea, Rada, Ochirosii - Szekely, Bicfalvi, Toja, Nicolita - Surdu, Kapetanos

Mai bine ar fi asa... :

Zapata - Golanski, Ghionea, Rada, Nicolita - Szekely, Bicfalvi, Toja, Ochirosii - Surdu, Kapetanos

Itss.17.10.2009 15:53
Castigam cu 3-1....trust me :D

3-1 :0? De udne atta noroc. Hello. Steaua numai e ce a fost!!? Daca e 1-0 pt Steaua e bine!! Nu vrem egal da? Vrem victoriie? Nu il vrem pe Gigi dar Steaua trebuie sa castige ? Sunteti de acord ;)?

X, 1

Parerea mea :)

Mai bine ar fi asa... :

Zapata - Golanski, Ghionea, Rada, Nicolita - Szekely, Bicfalvi, Toja, Ochirosii - Surdu, Kapetanos

Asta.si bate joc!!? De ce nu.l baga pe Banel?

Nu imi place antrenoru`asta, oricine ar fi el, si oricat de preferat de Becali e, Mai bine Laca, Dorinel Munteanu` oriciine vreti voi, si unu din Liga a 2a daca are tactica e bun. Da`nu ASTA!! Mie nu imi plece de el :-" .

Il vreau inapoi pe BERGODI!!?

aleyanddru17.10.2009 18:15
Pronostic 1solist n-avem nicion sansa cu sclavu de Stoichita.

Se vede ca tare te mai uitui cum joaca Steaua , cu Stoichita Steaua ii mult mai ofensiva si problemele din aparare se rezolva incet ,iar cind joci fotbal rezultatele vor aparea ......poate sa fie el sclav mult si bine important e sa jucam fotbal de calitae in viteza ceea ce incercam sa jucam noi cu Stoichita

fredysteaua17.10.2009 20:31

cn crede ca Stoichita e antrenor si nu sclav, carpa, panarama sa dea log out =)))))))))))))))))))

darkye17.10.2009 21:11
Sper ca scorul ala sa fie pentru Iasi! :)

si eu sper la fel...

radusteaua2317.10.2009 21:22

SPER SA NE BATA IASU - CIOBANE MORI

Stryker17.10.2009 22:03
Mai bine ar fi asa... :

Si mai bine ar fi asa : Zapata - Golanski, Ghionea, Rada, Filip - Szekely, Bicfalvi, Toja, Ochirosii - Surdu, Kapetanos

Robinson Rufay Zapata18.10.2009 07:53

Sper sa vad un meci mare si sa ma bucur ca un disperat la golurile Stelei , poate ajung in teren sa li se suspendete terenul iesenilor :))

Cat despre faza cu "Sa piarda Steaua ca sa plece Becali" , doar cei mai putin pregatiti mai zic si cred in vorba asta.

Asa ca VICTORIE Steaua!!! Gigi PLEACA DIN Ghencea!!!

Itss.18.10.2009 08:21
Se vede ca tare te mai uitui cum joaca Steaua , cu Stoichita Steaua ii mult mai ofensiva si problemele din aparare se rezolva incet ,iar cind joci fotbal rezultatele vor aparea ......poate sa fie el sclav mult si bine important e sa jucam fotbal de calitae in viteza ceea ce incercam sa jucam noi cu Stoichita

Mie asta mi se pare meritul lui Bergodi fara suparare. Da un cioban retard l.a dat afara. Ba ce bou!!

Il vreau pe Bergodi INAPOI!!

cn crede ca Stoichita e antrenor si nu sclav, carpa, panarama sa dea log out =)))))))))))))))))))

Sunt de acord cu tine. Stoichita e SCLAV, SCLAV SI ATAT!

si eu sper la fel...

Faza asta e naspa baa, Steaua trebuie sa castige. NU sa piarda. :-)

Sper sa vad un meci mare si sa ma bucur ca un disperat la golurile Stelei , poate ajung in teren sa li se suspendete terenul iesenilor :))

Cat despre faza cu "Sa piarda Steaua ca sa plece Becali" , doar cei mai putin pregatiti mai zic si cred in vorba asta.

Sunt de acord cu tine!!

Astristul18.10.2009 08:44

Nici n-are rost sa intru in polemica cu tine pentru ca tu nu intelegi ca echipa care joaca astazi la Iasi e Fc Steaua, nicidecum Steaua. Continua sa iti doresti sa castige Steaua si noi nu o sa mai scapam de cioban in vecii vecilor!

FzcsmIsBack18.10.2009 09:25

Zapata-Golanski-Ghionea-Rada-Filip-Szekely-Onicas-Toja-Nicolita-Surdu-Kapetanos.FORZZA Steaua!!! :steag_cruce_invers:

Robinson Rufay Zapata18.10.2009 10:10
Nici n-are rost sa intru in polemica cu tine pentru ca tu nu intelegi ca echipa care joaca astazi la Iasi e Fc Steaua, nicidecum Steaua. Continua sa iti doresti sa castige Steaua si noi nu o sa mai scapam de cioban in vecii vecilor!

Si daca pierde Fc Steaua , crezi ca va pleca? Nu! Omul asta numai mort pleaca de la Steaua

Fan FC Steaua18.10.2009 10:44

@zapata: daca va pierde meciuri intruna, cu siguranta va fi atacat de mult mai multe persoane, iar presiunea pe el va fi si mai mare, mai ales ca nu-si va mai scoate banii. deci da, rezultatele echipei Fc Steaua il pot "da afara"

Robinson Rufay Zapata18.10.2009 10:56
@zapata: daca va pierde meciuri intruna, cu siguranta va fi atacat de mult mai multe persoane, iar presiunea pe el va fi si mai mare, mai ales ca nu-si va mai scoate banii. deci da, rezultatele echipei Fc Steaua il pot "da afara"

Nu cred....

Astristul18.10.2009 10:56
Si daca pierde Fc Steaua , crezi ca va pleca? Nu! Omul asta numai mort pleaca de la Steaua

Poate ca ai dreptate, dar eu zic ca sunt sanse daca va merge din infrangere in infrangere! :)

Judy18.10.2009 11:36
Zapata-Golanski-Ghionea-Rada-Filip-Szekely-Onicas-Toja-Nicolita-Surdu-Kapetanos.FORZZA Steaua!!! :steag_cruce_invers:

e echipa sigura sau?

Andrei-Cristian18.10.2009 11:54

0-1...

:(

FzcsmIsBack18.10.2009 12:19
Poate ca ai dreptate, dar eu zic ca sunt sanse daca va merge din infrangere in infrangere! :)

SCZ NU TIE!

e echipa sigura sau?

Nu,e doar echipa pe care o doresc eu.FORZZA Steaua!!! :steag_cruce_invers:

«12345»