Si Radoi pentru ce merita felicitat? Pentru faulturile de K1? Pentru blaturile facute de el si Petre Marin impreuna cu Becali? Pentru ca la fiecare atingere de minge a fost laudat si comparat cu toti jucatorii mari din lume ca sa-i creasca pretul? Pentru ca a stat aproape numai accidentat? Pentru ca e finul lui Becali? sau pentru ce?
Care Dica? I-a dat cu sutu! Care Goian? L-a gonit ca sa scape de el si a vrut sa-l si pacaleasca la bani.
George Ogararu DA! Poate si Petre Marin. Dar Ogararu si Petre Marin au venit la Steaua cand ciobanul nu turbase definitiv! Tine minte ca a gonit jucatori foarte buni, pritre care si Mihaita nesu. Si a adus prabusiti ca toja, Nicolita, Carlos, Andrey, Saban, Elton, Dayro, bibiskov, titinho, Lovin, pepe moreno, albert duro, si altii...
Dupa parerea mea, Steaua a avut jucatori minunati in trecutul apropiat, ca sa nu vorbim de anii lui Laca la Steaua, aia se numeste echipa ,aia e adevarata Steaua , Steaua de pe vremea lui Lacatus a aratat ca merita, tot ce a castigat.
SI Chiar daca nu a fost si nu e cine stie ce, Radoi e un jucator bun, asa cum e el, accidenatt, finul lui Becali, de cand aplecat de la Steaua, echipa a fost putin descoperita. Iar pentru mine Goian, Dica,Ogararu, si Nesu!? SUnt pierderile cele mai importante.
Am ramas cu 1-2 vedete. SIncer, Ghionea mi se pare cel mai bun din lotul Stelei, si Petre Marin, nu pot sa zic nu...Alti jucatori care mai stralucesc macar asa putin, ar mai fi Surdu care dupa parerea mea e foarte bun, si Stancu, cu toate k sa fi prost sa ratezi din 6 metri sau chiar mai putin. Scapi singur la poarta si din 6 metri tu ratezi!? Hai sa fim seriosii...
Kapetanos.. "Grecul minunte!?" ce a facut altcva inafara de a da cateva goluri, da intradevar golurile au salvat Steaua de la esec, sau egal. Dar nu e "minune", de cate ori nu a salvar Ronaldo o echipa de la esec, sau egal!? Deci sincer nu e MINUNE.
Banel, si Banel are rolul sau, da si uneori si.l joaca perfect, da`cand "nu are chef" parca orice pasa o da in sictir, dar Banel ajuta putin, e necesar Stelei. De ce il criticam pe Banel? Pentru k a dat un amarat de autogol, in fine nu e tocmai amarat, dar oricum a trecut destul timp de atunci..
Si Tanase, pentru ce a venit la Steaua? k tot vorbeam de Radoi k a fost accidentat!? de asta ce s amai vorbiim :O?
Si Zapata, e un portar extraordinar, parerea mea!
Sincer, uitati.va la Steaua.
De ce trebuie sa fie mereu 0-0,1-1 sau oricum egal. SIncer, vrem victoriie!
Si daca nu avetii in tribune fanii, nu puteti sa jucatii!? Sau ce. Daca nu.l vedeti pe unu qm il injura pe Becali nu sunteti linistiti!? Inteleg nu castigati pentru noi. Castigati pentru voi da castigatii!?
Inca odata forta Steaua
.