FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1444546474853»
besliud24.01.2013 15:26

Ne batem gura de pomana noi toti suntem promoteri acestui personaj, indirect ca il suportati sau nu vorbiti despre el. Nu poti sa linistesti praful daca-l arunci in aer, acest om ne ocupa prea mult timp facandu-i-se prea multe caracterizari! La cat se vb de asta este mai popular decat orice om din tara asta, si asta din pricina noastra a tuturor ceii ce-l pomenim. :angry:

Lari24.01.2013 16:42

Noi, cei care ne ocupam de acest site, nu ridicam praful. Incercam sa-l dam la o parte de pe ochii oamenilor.

La modul absolut, da, si noi contribuim la "aruncarea aerului". Insa nu ai cum sa combati raul daca nu vorbesti despre el, daca nu-l cunosti, daca nu stii exact ce e.

Ivanski24.01.2013 16:51

"Nu m-am gandit niciodata sa vand Steaua, dar au fost momentele alea cand ma injurau, cand nu imi convenea. Daca cineva imi dadea 40 de milioane, ma retrageam, dar nu din fotbal, ci faceam alta echipa. Timisoara, Cluj, Ploiesti, Craiova, sunt locuri unde poti sa faci echipa cu dragoste si satisfactie, sa ai suporteri. Conteaza satisfactia aia cand ai stadionul plin", a declarat Ciobanul la gsptv.

Se vedea ca nu ii convine, a avut cateva dati in care era speriat. Un protest de amploare cred ca l-ar da jos.

Lari24.01.2013 21:30

Am trecut insă in revistă "țepele" pe care Ciobanul le-a luat in ultimii 5 ani:

Andrei Dumitraș - 500.000 de euro - a plecat pe 100.000 de euro

Mihai Costea - 1.4 milioane de euro - liber?

Gabriel Machado - 200.000 de euro - liber de contract

Dorinel Popa - 200.000 de euro - a fost parte din transferul lui Machado

Alex Pacurar - 650.000 de euro - liber de contract

Eder Bonfim - 400.000 de euro - liber de contract

Octavian Abrudan - 300.000 de euro - 125.000 de euro

Jivko Jelev - 200.000 de euro + 50% din Razvan Ochirosii - liber de contract

Juan Carlos Toja - 1.5 milioane de euro - 500.000 de euro

Janos Szekely - 1.5 milioane de euro - liber de contract

Antonio Semedo - 1.2 milioane de euro - liber de contract

Andrei Ionescu - 800.000 de euro - liber de contract

Arthuro - 800.000 de euro - liber de contract

Dayro Moreno - 1.75 milioane de euro - 600.000 de euro

Ionuț Rada - 1.6 milioane de euro - 300.000 de euro

Pawel Golanski - 1.3 milioane de euro - liber de contract

Mihaiță Plesan - 1.3 milioane de euro - 100.000 de euro

Ifeanyi Emeghara - 1.2 milioane de euro - liber de contract

Rufay Zapata - 1 milion de euro - liber de contract

Romeo Surdu - 1 milion de euro - liber de contract

Adrian Neaga - 1 milion de euro - 500.000 de euro

Cosmin Vatcă - 500.000 de euro - liber de contract

Dorel Zaharia - 500.000 de euro - 200.000 de euro

Ducu Ninu - 300.000 de euro - liber de contract

Costuri totale: 21.1 miioane de euro

Bani recuperati prin vanzari ulterioare: 2.425 milioane de euro

Diferenta: 18.675

Cifre preluate de pe transfermarkt.de

Korado24.01.2013 22:25

Tema ar trebui sa fie , de ce sa mai ramana GG la Steaua?

besliud25.01.2013 10:20

Frumos ar fi daca la meciul cu Ajax sa cantam toti la inceputul primei reprize si la cea de a doua anti Jiji si apoi sa ne incurajam echipa! Eu zic ca daca va canta tot stadionul timp de 5 min va fi ok pt ca nu are rost sa o tinem langa tot meciul.

Si mai este o chestie am auzit ca ciobanul vrea sa angajeze membri din galerie pe post de stewarzi si asta ar fi beton! Ganditi-va ca aceii 800 de membri ai galeriei pot da tonul peste tot si cred ca se va auzi bine un "Gigi Gigi Gigi lasa-ne Gigi Gigi Gigi lasa-ne! :steag_cruce_invers:

pcsbb25.01.2013 16:42
Frumos ar fi daca la meciul cu Ajax sa cantam toti la inceputul primei reprize si la cea de a doua anti Jiji si apoi sa ne incurajam echipa! Eu zic ca daca va canta tot stadionul timp de 5 min va fi ok pt ca nu are rost sa o tinem langa tot meciul.

Si mai este o chestie am auzit ca ciobanul vrea sa angajeze membri din galerie pe post de stewarzi si asta ar fi beton! Ganditi-va ca aceii 800 de membri ai galeriei pot da tonul peste tot si cred ca se va auzi bine un "Gigi Gigi Gigi lasa-ne Gigi Gigi Gigi lasa-ne! :steag_cruce_invers:

Gigi lasa-ne e depasit. Numai limbajul de nivelul lui mai are ceva efecte.

vevebr26.01.2013 11:04

Pana n-or sa apara rezultatele proaste, n-o sa se mai cante anti Gigi. Pentru ca momentan, toti sunt fericiti si se simt bine.Cand echipa n-o sa mai aiba rezultate or sa-si aduca aminte cine e de fapt "raul" la echipa si o sa fie injurat si contestat iar, dar va fi prea tarziu.....Plus ca momentul in care va fi iar contestat, va fi momentul de ipocrizie maxima al suporterilor stelisti care au fost anti-Gigi si acum sunt fericiti si se simt bine...

GRYG28.01.2013 07:34

el a furat Steaua si deci ca atare trebuie sa o predea statului si implicit suporterilor...dupa care prin lege sa plateasca prejudiciul adus acestui club prin stricarea imaginii si multe altele .....apropo tre sa platesti pentru club gigica imaginea pe care ti-ai creat o fansteauawc1.png

Lari03.02.2013 23:21

Becali e linistit si nu va mai fi nevoit să facă eforturi financiare pentru a asigura bugetul clubului.

"La mine totul este pe bani. Steaua este o distractie pentru mine, că altfel de ce aș sta? Pentru ce aș da milioane? Că le pierd, nu? Eu trebuie să pierd cit mai putini bani. Dacă mie Steaua imi aduce acum 1 milion din bilete si vreo 8-9 milioane din incasari de la UEFA, eu sunt foarte multumit. Se ajunge la vreo 10 milioane. Ce să mai vreau de la Steaua?", a spus Becali la DigiSport Special.

40 de milioane de euro e suma estimată de Becali pe care Steaua o va incasa anul viitor cu o participare in grupele Ligii Campionilor

gsp

MoWeed04.02.2013 06:14

Haideti sa-i umplem Arena meci de meci, sa nu cumva sa nu mai fie multumit!

GRYG04.02.2013 07:17
:bananadance: gigica lasa-neeeeeeeeee :bananadance:
GRYG05.02.2013 07:18
:steag_cruce_invers: de ce trebuie sa plece Becalii de la Steaua????....pentru ca nu exista nici un motiv sa mai ramana!!!!!!!
steaua??iat??t10.02.2013 14:47

Becali nu trebuie să plece!

Să plece, dar gasiți voi altul care să bage atat de mulți bani in echipa atunci da, dar pană atunci, Gigi ramane!

Harald10.02.2013 15:35

pai cati bani a bagat si cati a scos?

Lays10.02.2013 16:19

Să plece, dar gasiți voi altul care să bage atat de mulți bani in echipa atunci da, dar pană atunci, Gigi ramane!

De cand scopul nostru este acela de a gasi investitori? Explica-ne, poate ca nu ne-am luat noi rolul in serios.

Deci, cum facem? Batem la usa lui Donald Trump si il rugam frumos sa cumpere si el Steaua? Lumineaza-ne, maestre! Lumineaza-ne calea!

Lays10.02.2013 16:46

double post

LDS10.02.2013 21:32

Chiar daca va fi condamnat maine, nu vom scapa prea curand de dement. Intamplator l-am auzit astazi cum behaia prin telefon la o emisiune, punandu-si sperantele pentru sfarsitul lui 2014, cand va pleca Basescu si-l va gratia prietenul sau Crin Naomi sau cum dracu' il cheama... Asadar, in lipsa unui eveniment neprevazut, tre' sa-l mai rabdam cel putin doi ani. Oricum, macar nu l-am mai vedea si auzi, sa stea dracului tirat pe unde o sta pana in 2015, dupa care 'om trai si 'om vedea daca-i va iesi pasenta sau nu.

In cazul in care nu va fi condamnat, atunci tara asta ar face bine sa-si declare falimentul statalitatii si sa facem un salt inapoi catre organizarea tribala, unde dreptatea e de partea celui mai tare si se face cu ghioaga. Eventual putem sa ne punem si un "rege", pe Regele Duda si pe Princepista Margareta, sa ne facem un stabor national in care Vladica sa-l judece pe Opinca dupa cum are el chef. Nea Gigi sa fie boier de vaza si sa-i dea Dumnezeu multa sanatate, multi ani si implinirea tuturor dorintelor. Iar noua, celorlalti, la fel, insa cat mai departe de tara asta!

rtj10.02.2013 22:01
"E mai importanta absenta lui Gigi decat cea a lui Tanase. Sper ca totul se va rezolva si va fi prezent la stadion pentru meciul cu Ajax. Am vorbit cu Ciobanul 30 de minute inainte sa plece. Eu cred in nevinovatia lui. Si sper ca lucrurile sa se opreasca... Cu totii stim ce inima are si ce suflet are" - Anghel Iordanescu.

sursa: sport.ro

E dureros cum monumente ca Iordanescu si Hagi il pupa in dos in timp ce noi ne zbatem in apararea lor..

Adrian10.02.2013 22:47

De fapt, nu ca l-as scuza, dar Iordanescu are dreptate. Si eu unul nu vad interventia lui ca un ajutor dat ciobanului. Mai degraba e prezentarea unei realitati triste de la echipa.

In primul rand, absenta lui Tanase nu se va observa. El e slab. Dupa cateva meciuri bune, de obicei face cateva meciuri proaste. A facut cateva meciuri bune in amicale.

In al doilea rand, si aici e durerea, Iordanescu stie ce stie. Jucatorii stelisti sunt niste mercenari. Joaca doar cand vine banu'. Prezenta ciobanului si a promisiunilor sale care povestesc despre pungute cu mai mult de 2 bani sunt destul pentru a le da aripi jucatorilor.

p.s.

Hai sa nu le cerem altora sa fie anticioban cand chiar suporterii Stelei il ignora.

MoWeed10.02.2013 23:07

Bai oaie, ai stat mult sa gandesti tampenia asta?

S-a explicat atat aici cat si in presa de zeci de ori ca infectul asta nu a bagat bani, ci a scos bani de la Steaua. Dar se pare ca unii sunt prea prosti sa inteleaga asta. Tu si cei ca tine meritati mediocritate, scandal si porcaiala.

Adrian10.02.2013 23:12

Caline nu fii asa rau. Lasa-l pe baiat sa se exprime.

Dragul meu Steauașiatat, te rog zi-mi cati bani a bagat ciobanul in echipa ca sa stiu exact pe cine sa-l aduc ca sa il inlocuiasca.

MoWeed10.02.2013 23:21

Pai Adriane, as pune pariu ca individul asta o sa apara si o sa zica "nu sunteti stelisti. incurajati echipa. US24!!!"

Adrian10.02.2013 23:23

Eu sunt mai optimist de felul meu si imi place sa ma uit dupa binele din oameni. Cred ca si Steauașiatat e un om bun dar e doar prost informat. Dupa ce se va informa si va vedea ca ciobanul nu baga bani la echipa, doar scoate, isi va da seama ca e mai bine fara el si ca mai rau de atat chiar nu se poate. Doar mai bine :)

Lays10.02.2013 23:44
Dupa ce se va informa si va vedea ca ciobanul nu baga bani la echipa, doar scoate, isi va da seama ca e mai bine fara el si ca mai rau de atat chiar nu se poate.

Absolut, asa se intampla de obicei. :D

«1444546474853»