FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1454647484953»
vevebr11.02.2013 03:23
Bai oaie, ai stat mult sa gandesti tampenia asta?

S-a explicat atat aici cat si in presa de zeci de ori ca infectul asta nu a bagat bani, ci a scos bani de la Steaua. Dar se pare ca unii sunt prea prosti sa inteleaga asta. Tu si cei ca tine meritati mediocritate, scandal si porcaiala.

E impropriu spus "meritati mediocritate, scandal si porcaiala " Aceste specimene nu-si dau seama de treaba asta, ei isi doresc mediocritate, scandal si porcaiala, asta e nivelul de gandire.Deci nu-i afecteaza ca tu le doresti aceste lucruri, ii bucura. Normalitatea, asta ii afecteaza...

GRYG11.02.2013 08:42

azi se da iar o sentinta......dar gigica de frica a fugit la finul Radoi...auzi daca il condamna nu mai vine ...cere azil politic.....Doamne oare ne-ai ascultat rugile??????...daca nu multumim oricum

MoWeed11.02.2013 08:51

Eu am zis ca o merita, nu le-am urat-o. De altfel, fiind suporterii echipei de azi, de asta si au parte, sezonul asta fiind mai mult o exceptie.

Ei, ca asa-zisi suporteri stelisti nu merita normalitate, odata pentru ca normalitatea la Steaua inseamna performanta si a doua data pentru ca nu sunt capabili sa o inteleaga.

mountytoma11.02.2013 09:50

sa speram ca ziua de azi va intra in istoria Stelei ca inceputul eliberarii!!!!

Lari12.02.2013 00:10

1. Dosarul 1610/1/2012 " Obiect: lipsirea de libertate in mod ilegal (art. 189 C.p.). Alaturi de Ciobanul, ca inculpati mai figurează Ștefan Fane Dediu, Nicolae Dumitrascu, Romulus Dumitrescu, Mihai Mila și Catalin Zmarandescu. Verdictul s-a dat pe 11 februarie 2013: 3 ani cu suspendare.

2. Dosarul 7613/1/2012 " Obiect: abuz in serviciu in formă calificată (art.248 ind 1 C.p.). Este vorba despre dosarul schimburilor de terenuri. Inculpați, alaturi de Ciobanul, in dosar, mai figurează: Ioana Cristina Anca Babiuc, Victor Babiuc, Dumitru Cioflina Termen de judecată: 12 februarie 2013.

3. Dosarul 7851/1/2013 " Obiect: Dare de mită (art. 255 CP). Este cazul tentativei de premiere a fotbalistilor de la U Cluj, inainte de meciul cu CFR, in ultima etapă a sezonului 2007/2008. Este celebrul Dosar Valiza, in care lui Ciobanul i-a fost confiscată suma de 1,7 milioane de euro. Inculpati mai figurează: Alina-Florentina Ciul, Gheorghe Radu Marino, Victor Piturca Teia Sponte, Raul Volcinschi. Termen de judecată: 25 martie 2013.

4. Dosarul 51991/3/2011 " Obiect: Pretenții. Alaturi de Ciobanul, ca parat, mai figurează Asociatia Salariatilor UM Dragășani, reclamaant fiind OFICIUL PARTICIPAȚIILOR STATULUI ȘI PRIVATIZĂ'RII ÎN IDUSTRIE. Termen de judecată: 24.10.2013

5. Dosarul 44916/3/2010 (Civil) " Obiect: Acțiune in raspundere delictuala Parat " Ciobanul, reclamant " Pavel Corut Termen de judecată: la data de 27.11.2012 s-a admis recursul lui Coruț si s-a dispus rejudecarea cauzei la Curtea de Apel.

mountytoma12.02.2013 13:36

ciobanul ar trebui "ajutat" sa comita o infractiune in acesti 8 ani...

Lari12.02.2013 15:58
"Nu am eu nevoie de dineul oficial al lui Ajax. Ce să fac eu la dineul lor, ce eu merg la dineu cu toti cioflingarii? Am fost la dineul de la Real Madrid, de la Betis, la Lyon si cu Valencia. Ce să fac eu acolo? Nu mă interesează că m-au sters de la dineu"
Adrian12.02.2013 16:05

Au ajuns cioflingari Cruyff, Bergkamp, De Boer, etc.

Nu se ridica ei la nivelul infractorului cu sufletul nimicit de propria-i tara.

MoWeed12.02.2013 16:25
Am fost la dineul de la Real Madrid, de la Betis, la Lyon si cu Valencia

Real ca Real, insa celelalte cluburi nu o sa ajunga la nivelul celor de la Ajax ca palmares, traditie, filozofie fotbalistica, centru de copii si juniori nici daca o sa castige trofeu dupa trofeu vreo 15 ani.

"Cioflingarii" de la Ajax au uitat despre fotbal mai multe decat e Jiji capabil sa inteleaga...

Lays12.02.2013 20:00

Poate isi va trece in portofoliu si dineul de la Jilava peste cateva luni.

Lari25.02.2013 19:20

BEFORE:

Finanțatorul Stelei se lauda recent că Roman Abramovic, patronul lui Chelsea, va fi invitatul sau la dineul dinaintea meciului dintre Steaua și echipa londoneză de la București. Ciobanul s-a trezit insă din vise după ce a aflat că Abramovic nu va veni in Romania.

AFTER:

Pe mine mă interesează să o scot pe Chelsea, nu să stau cu el la masă! Ce dacă el e cel mai bogat, mai lasați-mă cu rusul asta! Are vreo importanță pentru mine Abramovici? Mai bine mă intalnesc cu un calugar de pe Muntele Athos, mai multă dragoste am față de un calugar decat față de Abramovici

red&blue_boy27.02.2013 08:31

Nu se poate, nu cred, doar ne-a Jiji e om bun.

Club bogat, jucatori neplatiti » Paradoxul Steaua: a incasat milioane de euro, dar jucatorii sunt in urmă cu salariile

Steliștii exultă: au imbogățit clubul și cîștigă și ei, dar cu intirziere

Becali ramine fidel strategiei pe care a ales-o: fotbalistii iau banii cu intirziere de minum două luni.

Steaua parcurge o perioadă excelentă din punct de vedere sportiv si economic, dar avantajele financiare le simte mai mult clubul decit fotbalistii. Asta intrucit incasarile-record din ultima vreme nu l-au convins pe Becali să-și platească jucatorii la zi. El continuă să le dea banii cu intirziere, asa cum a procedat si in 2012. În prezent, intirzierea inseamnă aproape trei luni!

Venituri cit pentru un an!

E vorba despre un interval in care clubului i-a mers foarte bine. A primit jumatate din drepturile TV cuvenite, adică peste un milion de euro, iar "dubla" cu Ajax, incheiată cu eliminarea olandezilor, a mai produs 1,5 milioane de euro, din premii UEFA si bilete vindute. Asadar, spre trei milioane de euro in total, o sumă care ar acoperi salariile tuturor oamenilor din lotul lui Reghecampf pe un an de zile!

E ca la Dinamo

Becali a adoptat oficial practica intarzierii salariilor incă din 2012, intr-o perioadă in care atmosfera printre jucatori devenise tensionată: "Eu nu stau să platesc lunar. Le dau salariile o dată la doua trei sau patru luni!". Practic, stelistii sunt platiti cu frecventa cu care iau banii si dinamovistii, spre exemplu. Doar că in Ștefan cel Mare e criză in toată regula.

"Ciinii" n-au produs deloc venituri din participarea in Europa League, competitie pe care au parasit-o in play-off, o dată cu eliminarea in fata lui Metalist Harkov. Și nici vinzarea jucatorilor, sursa principală de venit a lui Dinamo in ultimul deceniu, n-a mai functionat in perioada recenta

Bani si pentru transferuri

Becali calculase inaintea startului grupelor din Europa League: "Calificarea inseamnă cam 8 milioane de euro, deci bugetul pe un an e asigurat. Eu mai contribui cu bani doar ca să avem pentru achizitii". Dar din acel moment, Steaua a mai produs 1,5 milioane de euro trecind de Ajax si Gigi a estimat un plus de incă trei milioane de euro in urma "dublei" cu Chelsea, bani care rezultă din bilete si cota de market-pool pe care UEFA o distribuie după finalul competitiei!

Reghe si-a platit "imunitatea"

Sanatatea economică a clubului, la care Reghecampf a contribuit cu rezultatele excelente din Europa, a stabilizat pozitia antrenorului. Înaintea returului cu Ajax, cind nu era clar ce formulă va utiliza Reghe in mansa a doua, de la Bucuresti, Becali i-a girat alegerea: "Mi-a adus deja milioane de euro din Europa League, asa că poate să facă oricum vrea el, că nu mă supar!".

Zece ani de patronat gratis?

Anul acesta s-a implinit un deceniu de cind Becali e patron al Stelei. Din punct de vedere financiar, el are ocazia să bifeze o performanță: mai are de recuperat de la club 11 milioane de euro, o creanță rezultată din sumele cu care a imprumutat-o pe Steaua, si a anuntat deja că speră să-și ia inapoi toti banii. Pentru asta, ar avea nevoie ca echipa să cîștige campionatul si apoi să treacă de tururile preliminare din Liga Campionilor, ca să producă venituri de peste 20 de milioane de euro.

http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/club-bogat...ile-391915.html

red&blue_boy01.03.2013 17:03

S-a atins pentru mine maximul nesimtirii !!!

http://www.sport.ro/Liga-1/revoltator-n-au...legendelor.html

rtj01.03.2013 18:00

Da-l in plm, ignorati-l, asta e noul trend. Altadata, il muuiau toate peluzele, acum e misto, mergem la Amsterdam, baietie, 50v50, una bucata maria, deplasari, batai cu potaile, cu ciorile. Daca ar fi sa ne luam dupa forumuri si manifestari pe stadioane, cica am fi cei mai periculosi, dar cand vine ciobanul si isi bate pl ( ca asta e expresia) de Jenei, de Iovan, Bumbescu etc, ne facem ca ploua. Ce naiba, doar stricam atmosfera la echipa. Sa fac ceva pe echipa asta de rahat, care mi-a omorat Steaua, pe regay, pe mitza, pe mache, pe suporterii adevarati care au uitat pt ce mai vin la stadion si mai ales pe albanezul ala jegos si criminal !!

Pipera- Chelsea 0-5

Sa va stea in gat branza, oilor!!

rosalbastru194701.03.2013 18:57

Dar vai nu au primit gloriile bilete! La meciul cu Ajax au venit? Da la ultimu meci din campionat? Vin cumva la fiecare meci de acasa si chiar acum nu au primit bilete? Nu! Pai si atunci becali trebuie sa ghiceasca cand vrea unu sau altu sa vina? De ce nu l-au sunat? Ienei sa ne mai lase ca incepe sa ne plictiseasca...

red&blue_boy01.03.2013 20:06

Nu stiu cum puneti unii problema, ba ca gloriile nu au sustinut protestul, ba ca de ce la alte meciuri n-au venit, ba ca nu vreau sa stea in galerie.

E vorba strict de situatia de azi, ca au fost umilite!

Si nu asta e esentialul, ca nu vin gloriile la meciul cu Chelsea, ci cum au fost tratate de cioban. A cata oara?

Ienei sa ne mai lase ca incepe sa ne plictiseasca...

Asta spune totul despre vremurile actuale. Despre oamenii din prezent.

Nu credeam ca mi-e dat sa aud asta din gura unui stelist. Si daca ar fi asa, daca ne-ar plictisi, din respect pentru ce-a insemnat pentru noi si nu ar trebui sa zici asta.

In fine...

Adrian01.03.2013 21:18

Chiar ma. Cine e, ma, baiatul asta, Ienei? Eu nici nu am auzit de el. Si dupa nume mi se pare ca-i si ungur. Ce-i trebe? Autonomie?

Mai rosalbastru1847, zi-mi si mie cine e Ienei asta, ca eu nu il cunosc da' tot aud vorbindu-se despre el si ma plictiseste!

rosalbastru194701.03.2013 22:10

nu stiu.. unu care mai intra beat in direct pe la televiziuni si se crede glorie

Adrian01.03.2013 23:01

Urat din partea ta ma, Lari. Sa il banezi tu asa, abuziv, pe saracu' baiat. Si fix cand se pregatea sa ma lumineze.

Si sa fiu sincer, nu ma surprinde ca acest Emeric Ienei se crede glorie.

Ca doar marea majoritate a stelistilor chiar se cred suporteri adevarati. Deci e de inteles.

MoWeed02.03.2013 12:20

Cat de cretin este suporterul stelist actual. Iata de ce nu vom reusi sa-l dam jos pe jeg nicodata...

Si chiar daca va pleca vreodata de la Steaua, ma tem ca va trebui dupa aia sa eliberam Steaua de toti retardatii care formeaza majoritatatea suporterilor Stelei. Nu de alta, dar infectii ca individul de mai sus fac mai mult rau Stelei decat insasi maimuta din loja...

red&blue_boy02.03.2013 12:49

Istoria Stelei, inainte, cu si dupa Becali

Ce-ar fi fost astazi George Becali dacă nimeni n-ar fi strigat "apară Duckadam!!!!"? Daca pe 7 mai 1986, Ștefan Iovan nu ridica tinicheaua aia, pe care fotbalistii englezi o poreclesc cu jind "Urecheata", ce echipă ar mai fi imprumutat omul care se dă in vant după poleiala fie că e aplicată pe telefonul de 30.000 de euro, pe fotolii sau pe ușă? V-ati gandit o clipă unde ar fi fost acest Becali dacă autoritățile statului, dacă un functionar public dintre cei care chiar se milogesc pentru un bilet la Steaua - Chelsea, ar fi deschis o anchetă serioasă după ce Dumitru Dragomir a spus, intr-o seara la OTV, că l-a ajutat pe actualul patron al lui Lutu să fure Steaua?

Câți bani ar mai fi câștigat din biletele europene dacă generatii intregi de copii si adolescenti romani nu vedeau la televizor sau nu ascultau povesti despre cum a fost la Sevilla?

Cate trofee ar fi trebuit să mai câștige Iovan, Tudorel, Ienei, Bumbescu si ceilalti pentru ca omul cu lanț de aur la gat să ii invite la meciul cu Chelsea, nu să le arunce, asa cum arunci laturile la porci, niste bilete pe covorul albastru imbacsit cu miros de parvenire din asa zisul Palat, de fapt un fost palat locuit acum de bipede?

Opriti-vă un moment si intrebati-va Cine ar fi fost azi Becali fară Steaua, gloriile si suporterii ei? Sunt multi, inclusiv imprumutatorul, care raspund cu o altă intrebare: "Ce ar fi fost Steaua fară el, europarlamentarul, deputatul, filantropul?" Cu siguranță, ar fi fost tot o demnă campioană a Europei, poate cu mai putini bani, dar netrecută prin procesul de involutie, de siluire morala in care a intrat in 2013, cu sprijinul complice al unora pe care-i cheamă Paunescu, Hrebenciuc si Dragomir.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...becali-10622888

Lays02.03.2013 18:36

De cand si de ce sunt oile de la prosport atat de inversunate impotriva ciobanului lor? Nu si-au mai primit telemeaua, sau ce?

marian0907.03.2013 09:20

Cu sau fara Gigi, mai mult ne intereseaza ce face Steaua diseara.Sper sa castige si sa aduca bucurii romanilor!

red&blue_boy07.03.2013 11:47

Steaua Chelsea. Ciobanul a mai fost criticat de presa britanica dar articolul din The Independent este devastator.

"A fost numit misogin, homofob si rasist. A stat la Bruxelles ca membru al Parlamentului European, iar acum este membru in Parlamentul Romaniei. Recent, a primit o sentinta de 3 ani cu suspendare pentru rapire. Acesta este Ciobanul, patronul echipei Steaua Bucuresti", este inceputul articolului din The Independent.

"Este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, a carui avere a inceput să crească după o afacere cu terenuri facută cu Armata Romană la putin timp după caderea regimului lui Ceausescu. O afacere plină de suspiciuni, dar mai toate afecerile fostului cioban au fost controvesate", a mai scris sursa citata

Jurnalistii britanici nu au uitat nici de acuzele de discriminare: "Grupurile care apară Drepturile Omului il acuză de mai mult timp pe Ciobanul de discriminare, mai ales in timpul activității sale politice. Femeile, romii, comunitatea homosexualilor si alte grupari rasiale au fost, conform acuzatiilor, victimele vederilor extremiste ale lui Ciobanul. A fost amendat de autoritățile fotbalistice din tara lui si de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, cel mai recent pentru că a numit cultul baptistilor ca fiind unul satanic".

Descrierea lui Ciobanul continuă cu episodul sosirii cantaretei Lady Gaga in Romania, pentru un concert, fiind redată declaratia finantatorului stelist la adresa acesteia: "Cand apare la TV, schimb canalul si scuip televizorul! Cand o vedem trebuie să scuipam. Pleacă de aici, Satană!".

The Independent scrie si despre episodul condamnarii cu suspendare a lui Ciobanul, "după sechestrarea a trei oameni care i-ar fi furat o masina Ciobanul si garzile sale de corp i-au retinut pe cei trei după ce i-au amenintat cu pistoalele, apoi i-au urcat in portbagajul unei masini".

"La Steaua au fost schimbati multi antrenori, cam doi pe sezon in medie de cand Ciobanul a preluat echipa, acum un deceniu. La un moment dat a dat de inteles că a demis un antrenor pentru că era prea musulman. Pană si Gheorghe Hagi, cel mai mare jucator din istoria Romaniei, nu a rezistat nici 4 luni inainte să renunte după numeroase certuri cu Ciobanul, inclusiv una din cauza faptului ca patronul insista ca anumiti jucatori să fie introdusi in echipă", se incheie articolul din The Independent.

http://www.realitatea.net/Steaua-Chelsea-g...ca_1128681.html

Lari08.03.2013 01:31

Printre alte dementze:

Szukala: "Pe Szukala o să iau 10 milioane. El dă cu capul de fiecare data Szukala, Szukala, Szukala"

Chiricheș: "Lui Chiricheș i-a crescut cota din nou cu citeva milioane, a jucat foarte bine"

Latovlevici: "Cred că Lato nu mai e sanatos la cap de la un timp. E cel mai bun fundaș stinga din Europa. Cred că o să-l vand pe cei mai multi bani"

«1454647484953»