FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Twente - Steaua 0 - 0

«1234»
red&blue_boy01.10.2009 18:58

Rezultat bun pana la urma,prin prisma jocului,am ratat si noi ceva ocazii,dar totusi ne-a scos Zapata.Bine a jucat si Ghionea.Jucam,incercam sa jucam ofensiv,dar nu dam gol din situatii clare,e o problema la finalizare.Sansele de calificare cred ca sunt totusi destul de mici.

axl01.10.2009 18:58

Toja, tufu-ti crosa aia!

Catalyn0701.10.2009 19:05

3 jucatori au jucat azi. Zapata, Ghionea, Bicfalvi. Toja la pamant, strica orice faza, Lovin 2

cred in steaua mea01.10.2009 19:12
fular-campionii c*rului
superdorex01.10.2009 19:25

un 0-0 mare...mi-au placut ce fel au jucat...Zapata a fost imperial...parca jocul se leaga altfel de cand antrenor e Stoichita...jucam cambinativ avem ocazii...e o placere sa-i vezi jucand. :steag_sah_mic:

Allyylla01.10.2009 19:29

in ciuda a ceea ce tot ziceti voi aici, chiar daca o sa imi ridic muuulte persoane in cap, a fost un meci frumos si in ciuda a ceea ce ati tot zis voi aici nu ne-am luat-o nici cu 5-0, nici cu 3-0, iar la unele faze am fost net superiori celor de la Twente. Acum, adevaru'i unu, de marcat nu am marcat, dar tot a fost u meci placut, ocazii de poarta in ambele parti, etc. Orice ati zice, Stochita a schimbat atmosfera la Steaua in bine.

8-|

la o singura chestie sunt de acord cu voi: jijel, i-ati bagajele si carate dracu' din Ghencea :)

Fan FC Steaua01.10.2009 19:30

Cred ca ai vazut alt meci, superdorex .... meciul a fost unul foarte urat, iar toja a fost penibil si a stricat tot meciul. Dupa cum zicea David, Stoichita e opusul lui bergodi ... jocul va fi din ce in ce mai prost cu Stoichita.... incet incet se strica si acel putin de bine facut de bergodi ..... e sclavul lui Becali Stoichita, l-a tinut in terent pe toja, l-a tinut pe Nicolita, l-a bagat pe onicas ... jucatorii lui favoriti care au stricat meciul si era sa ne-o luam din cauza lor.

Cel putin de toja mi s-a scarbit, nu mai pot sa-l sufar pe jucatorul asta cu un singur picior, si ala crosa de hochei...

red&blue_boy01.10.2009 19:36
un 0-0 mare...mi-au placut ce fel au jucat...Zapata a fost imperial...parca jocul se leaga altfel de cand antrenor e Stoichita...jucam cambinativ avem ocazii...e o placere sa-i vezi jucand. :steag_sah_mic:

Esti asa sigur?In afara ca Zapata a aparat bine,restul nu mi se pare asa roz.

The Game01.10.2009 19:47

Am jucat bine,fata de asteptarile mele am jucat foarte bine,se pare ca echipa joaca foarte bine in 4-3-3,si asta s-a vazut si in cele 20-30 de minute in care am jucat in aceasta formula la Brasov si s-a vazut si in seara asta,sper sa mai vad Steaua in formula asta in continuare.

Si ca un mic adaos,TOATA VIATA MEA NU MAI VREAU SA-L MAI VAD PE TATARUSANU IN POARTA Stelei!Zapata a aparat extraordinar in seara asta,inca odata aratand ca este omul perfect pentru poarta Stelei.

Si deja clasicul..... fecali George PLEACA DIN Ghencea!

Stryker01.10.2009 19:50

Asta a fost punctul lui Zapata, Twente este o echipa pe care o putem bate in retur

red&blue_boy01.10.2009 20:01
Asta a fost punctul lui Zapata, Twente este o echipa pe care o putem bate in retur

Da,speram sa fie asa.Dar cu toate momentele bune ce le-am mai si avut,ne va fi greu in continuare.

Virgil02.10.2009 06:09

Twente e peste noi la capitolul conditie fizica, barbatie si vointa. In ciuda unor voci de pe aici, nu trebuie luata la pret de matineu, fiindca ati vazut, daca nu era Zapata intre buturi se alegea praful si pulberea. Dumnezeu sa-i dea sanatate lui Rufay.

JDERUL02.10.2009 07:36

Ca Zapata a fost de netrecut sau ca Ghionea a fost imperial,ca e mai bine cu Banelu pe linia de fund si cu Szekelly mijlocas dreapta,asta am inteles cu totii,dar sa-l sacrifici pe Kapetanos dandu-i sarcini defensive si sa-l tii in teren tot meciul pe Toja care nici el cred ca nu stie de ce,asta n-am mai inteles.Sa fii respectat Stoichita indicatiile pretioase?Daca Dyro avea viza de Olanda am fii avut doi jucatori in teren ale caror preocupari erau cum sa-si aranjeze pletele?

Daca Grzelak ar fii fost trecut pe lista UEFA l-ar fii bagat Stoichita in teren riscandu-si postul cum a facut Bergodi? Asta nu o vom sti poate niciodata,dar cu ppolonezul in teren sunt sigur ca Steaua ar fii inscris.

alex_costin8002.10.2009 07:44

Super tare meciul,zapata a avut o seara excelenta!

stelea02.10.2009 08:00

Steaua , SI-A BATUT JOC DE OCAZIILE AVUTE

Bravooo Rufay !

Nu pot spune mai multe .

Fan FC Steaua02.10.2009 08:19

Ce meci tare ma? Ce meci super? Ce meci frumos? A fost oribil!!! Voi cred ca va uitati la meciuri de cand e Becali la Steaua de ziceti ca a fost frumos meciul...... Toja ala a stricat tot meciul. Si gol nu mai luam pentru ca a revenit Zapata in poarta, si iar o sa avem un sezon ca in 2007-2008 in care n-o sa jucam NIMIC si zapata o sa ne salveze curul meci de meci.

Si se vede ca avem o aparare mai solida de cand e rada, Goian deja expirase. Imi place rada mult de tot, e sigur, are pase FOARTE precise, e inalt... perfect ca fundas. Singura lui parte mai putin buna e ca isi cam cam des cartonase galbene pentru intrari cam hotarate. In rest, perfect.

lucvald-190202.10.2009 09:12

...in rest, (Rada) e la fel de lent ca si Ghionea. Doar Kapetanos e mai "lenes" ca ei.

BNQ02.10.2009 14:39
Toja ala a stricat tot meciul.

Toja așa.. Toja altfel.. Toja invers.. iritã..

dmb02.10.2009 19:56

Se pare ca pe unii ii multumeste jocul Stelei. Daca-i asa doar din astea sa aveti parte! Ce ziceti?

Cind se remarca portarul echipa e pulbere!

La o echipa buna portarul nu poate fi notat!

!

Virgil03.10.2009 06:37

Surdu rateaza cu seninatate de doua meciuri incoace, din pozitii rarisime. Kapetanos joaca un meci intreg si nu o mai baga in ate. Stancu la fel. In plus Steaua juca mai bine dupa pauza. Alungarea lui Bergodi si-a pus amprenta pe moralul jucatorilor Stelei.

«1234»