FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Twente - Steaua 0 - 0

«1234»
radusteaua2328.09.2009 16:59

sigur ne bate twente sunt peste noi prevad o infrangere cu multe goluri ........MORI CIOBANEEEEE

red&blue_boy28.09.2009 17:32
sigur ne bate twente sunt peste noi prevad o infrangere cu multe goluri ........MORI CIOBANEEEEE

Mi-e ca ai dreptate,parca mi-e frica mai mult de meciul asta decat cu Fenerbahce.

Fan FC Steaua28.09.2009 17:39

Mie nu mi-e frica deloc, sper sa-i scoata astia fotbalul din cap lu' cioban.

Astristul28.09.2009 18:13
twentesteaua.jpg

Pune p prima pagina si taci :)

Preview-ul tau are in spate un fundal de UCL, iar noi jucam in UEL! :rolleyes:

Mie nu mi-e frica deloc, sper sa-i scoata astia fotbalul din cap lu' cioban.

Same here! ;)

David28.09.2009 19:23

Un fel de Steaua-St. Pattricks.Doar ca invers.

alex_costin8029.09.2009 06:53

o sa fie un meci greu in olanda sper sa fie un rezultat pozitiv! :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

AG29.09.2009 07:28
twentesteaua.jpg

Pune p prima pagina si taci :)

ne amgesti frate, plm nu m-ai face d-astea

El ragazzo STELIST29.09.2009 07:46

Desi nu stiu cum pot spune asta,sper sa ne bata aia sa moara ciobanu` de inima rea !

Oricum la ce echipa are Twente ( atentie ! a batut in deplasare pe fenerbahce in timp ce noi n`am batut pe propriu` teren pe sheriff)

ne pot da oricand un scor fluviu !

MARS AFARA DIN Ghencea,ci0bane !

Mi-e ca ai dreptate,parca mi-e frica mai mult de meciul asta decat cu Fenerbahce.

Nici cu Fener nu e usor :(...Apropo,de ce ti`e frica mai mult de meciu` cu Twente decat de cel cu Fener ? sa fie oare rezultatu` dintre cele 2 ?

mircea_1029.09.2009 08:00

meci de 1X..de atlfel asa am si pus la pariuri...

Daniel-Ionut29.09.2009 09:47
Preview-ul tau are in spate un fundal de UCL, iar noi jucam in UEL! :rolleyes:

Arata urat p fundal d EL :)

Astristul29.09.2009 11:56

Poate ca ai dreptate, dar arata mai realist. :)

ice_ball29.09.2009 14:01

Daca Steaua scoate un punct acolo se poate considera bulanoasa... Este un fel de Ajax - Timisoara. Presimt o asezare 5-3-2. Cu 5 fundasi si 3 mijlocasi la inchidere. Daca pierdem chiar nu ma deranjeaza ca si daca ne calificam oricum pierdem in prima runda... Mai bine pierdem tot sa moara cibanul

fredysteaua29.09.2009 14:13

ice ball daca gandeai unpic iti dadeai seama ca nu ai cum sa vezi o asezare 5-3-2 deoarece Stoichita joaca ofensiv !

iar daca tu compari Steaua cu Timisoara ar trebui sa te duci sa tii cu Timisoara

cand o sa intelegeti cu cioban sau nu Steaua RAMANE Steaua ! chiar daca acum avem o problema o vom rezolva!! acest cioban nu va mai rezista mult asa ca nu vad benefica indepartarea voastra fatza de echipa! in loc sa stati aici si sa ziceti ca ne bat astia cu 5-0 mai bn ati face ceva pt ca eu nu cred ca daca ne bat astia cu 3-0 sau 5-0 va pleca ciobanul ! eu cred ca daca ne vom unii cu totii si vom face ceva atunci va pleca ! nu stiu cati dintre nemultumitii astia de aici au fost la vreun protest

ice_ball29.09.2009 14:25

Eu sunt stelist de cand ma stiu. Daca te uitai pe profil vedeai ca sunt plecat din Bucuresti si imi este cam greu sa vin la proteste. In iarna voi fi acolo si voi protesta cu voi daca ciobanul mai e la Steaua...

Si sa sti ca tin cu totate echipele romanesti cand joaca in Europa. Deci evident tin cu Steaua, dar ma enervez la culme cand vad cat de greu e cu orice echipa fie ea si gaz metan sau otelu...

Daniel-Ionut29.09.2009 14:59

Uite ma si cu Europa League :)

fctfcs.jpg

AG29.09.2009 16:44

asa mai vorbim

kata_roby29.09.2009 17:38

Multi au spus ca Steaua a pikat cel mai bine in grupa dintre ekipele romanesti dar nu este asa este foarte greu... Daca lom lokul 2 trebuie sa facem o fiesta in piata si sa ii multumim lui Dumnezeu.

Haide Steaua !!!! VICTORIE

Astristul29.09.2009 18:35
Uite ma si cu Europa League :)

fctfcs.jpg

Bravo. Asa mai merge. :)

Si ce ziceai ca arata urat? Mie chiar imi place! ;)

David29.09.2009 18:48
ne amgesti frate, plm nu m-ai face d-astea

Gramatica asta..

Ic3MaN30.09.2009 18:20

In mod normal ar cam trebui sa ne bata astia.Deci plecand de la premiza asta as vrea ca sa nu ne aparam ci sa jucam pe atac,oricum nu avem ce pierde.Daca ne aparam tot ne da N'Kufo asta unu.Daca atacam poate dam una mai mult ca ei,oricum echipele olandeze sunt echipe care pun accentul pe atac nu pe aparare,deci pe spate ar trebui sa fie mai fragili.Poate jucam si noi un 4-3-3 cu surdu,pantelis si Stancu.Daca toja tot nu poate juca extrema sa joace mij central stanga in sistemu asta de 4.3.3.Sa fie un meci frumos si sa castige cine merita. :steag_cruce_invers:

In mod normal ar cam trebui sa ne bata astia.Deci plecand de la premiza asta as vrea ca sa nu ne aparam ci sa jucam pe atac,oricum nu avem ce pierde.Daca ne aparam tot ne da N'Kufo asta unu.Daca atacam poate dam una mai mult ca ei,oricum echipele olandeze sunt echipe care pun accentul pe atac nu pe aparare,deci pe spate ar trebui sa fie mai fragili.Poate jucam si noi un 4-3-3 cu surdu,pantelis si Stancu.Daca toja tot nu poate juca extrema sa joace mij central stanga in sistemu asta de 4.3.3.Sa fie un meci frumos si sa castige cine merita. :steag_cruce_invers:

ps: **** Jiji!!!! :D

Virgil30.09.2009 18:52

Am mai spus-o: daca batem e extraordinar; daca terminam la egalitate e bine, iar daca luam bataie e normal.

Si totusi, in ciuda dispretului pe care il am fata de Gigi, FORZA Steaua!

Steaua e iubirea mea de-o viata. Gigi e doar un intrus si va pleca odata si odata din Ghencea. Va asigur. De fier sa fii si nu poti rezista cand vezi ca pe zi ce trece se strang tot mai multe voci impotriva ta. Face si el pe durul dar e rahatit la fund de numai el stie.

S-auzim de bine!

kaycee30.09.2009 21:05

vai in ce hal am ajuns, sa ne rugam la o remiza cu twente! Steaua era un nume greu in fotbal. am ajuns in 2009 sa asist la nemultumirea moldovenilor ca nu au plecat cu toate punctele de pe Ghencea; unde mai pui ca antrenorul lor pare convins de victorie in retur! Becali, lasa-ne si du-te; erai un nimeni cu diploma pana sa vii la Steaua, ai castigat inzecit cat ai investit, a sosit momentul sa pleci!

ArmyLand01.10.2009 04:56

Are o diploma....trasa la xerox. Pentru una originala mai lucreaza. Deocamdata inca o mai tine in rama pe aia de prostovan sef.

andrei_lucian201001.10.2009 07:13

cred ca nu o sa fie un meci greu pentru Steaua!

Guardian01.10.2009 09:39

Olandezii au o alta mentalitate , da totusi sper sa castigam , pana la urma urmei Twente nu e Real Madrid

Forza Steaua

«1234»