FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Twente - Steaua 0 - 0

«1234»
Ronnie19.09.2009 08:51

Steaua lui Becali va juca in al 2-lea meci al grupelor Europa League impotriva liderului acestei grupe, Twente Enschede. Formatia olandeza a castigat in primul meci la favorita acestei grupe, Fenerbahce, scor 1-2.

Steaua lui Becali vine dupa un rezultat bun, 0-0, acasa in prima etapa, contra celor de la Sheriff Tiraspol.

Nu stiu pentru cati dintre noi mai este important rezultatul dpdv sportiv in acest meci. Cel mai important lucru este ca Steaua sa scape de cancerul fotbalului romanesc, Becali.

Becali PLEACA DIN Ghencea!

MoWeed19.09.2009 08:55

Probabil o sa ne dea olandezii 2-0. Dar, dupa cum zice si Ronnie, singurul lucru care conteaza este inlaturarea lui Becali

dr.adrian919.09.2009 09:09

ceva informatii despre deplasarea suporterilor ????

stelist si dupa moarte19.09.2009 09:31

Pentru ce dracu vreti sa mai faceti deplasarea la twente?E clar ca vom pierde.Penru ce sa mai sustineti echipa F.C.FECALI Bucuresti? Imi pare rau sa o spun dar F.C.Steaua a murit de mult,si groparul il stim cu totii, mortii mami lui.

gio_stgloria19.09.2009 09:48

ne bat de ne asculta cu urechea si ne vor bate toti , asta e tristul adevar. fara o continuitate pe postul de antrenor e imposibil sa faci performanta , da in Romania e greu de inteles asta.

dr.adrian919.09.2009 09:55
Pentru ce dracu vreti sa mai faceti deplasarea la twente?E clar ca vom pierde.Penru ce sa mai sustineti echipa F.C.FECALI Bucuresti? Imi pare rau sa o spun dar F.C.Steaua a murit de mult,si groparul il stim cu totii, mortii mami lui.

cum ce sa fac???? tu auzi ce vorbesti??? Steaua nu va muri niciodata. iar pe Becali nu il voi lasa sa imi ia Steaua. Steaua e a mea si a celor care simt la fel.

stelist si dupa moarte19.09.2009 10:00

Tu nu vezi ca Steaua e a lui si ca isi bate joc de EA?Crezi camie nu-mi pare rau?

dr.adrian919.09.2009 10:26
Tu nu vezi ca Steaua e a lui si ca isi bate joc de EA?Crezi camie nu-mi pare rau?

e a lui din cauza ca am stat pasiv si i-am lasat mana libera. si din cauza noastra ( a suporterilor) s-a ajuns unde s-a ajuns. trebuie sa ne recuperam identitatea.

Stryker19.09.2009 10:31

Sunt curios daca vom aplica aceeasi strategie ca Urziceni la sevilla sau Timisoara la Ajax ...

Meci extrem de greu ... echipa disciplinata, antrenor bun, public patimas si probabil un patron adevarat

David19.09.2009 10:36

Sa ne dea 14-0,sa fim pe ultimul loc in grupa,si sa avem un golaveraj 0-20,terenul sa aiba gropi de 2 metri care sa trebuiasca sa fie ocolite,jucatorii sa faca slalom printre torte,lui Stoichita sa-i zboare o bricheta in cap,si sa retrogradam!Asta astept eu de la Steaua.

Stiti cum e cand ai ciuperci pe tot corpul?Le omori doar daca nu mai esti bine nutrit,daca iti autoimpui o boala grava,daca iti sacrifici cam 2 ani din viata in care nu mai iesti bun de nimic,dar macar,dupa iti poti reveni,si ai scapat si de ciuperca.Steaua trebuie sa retrogradeze,si ciobanul se va lipsi de ea....

Daniel-Ionut19.09.2009 10:44

Sunt pericolsi FC Tweety astia...

avatare_gratuite_92399789946efea057dc4a7

disorder19.09.2009 11:08

Pentru Steaua de azi , Twente - F.C. Becali 5 - 0 , lejer. hai nu 5 ...dar cu 3 - 0 tot castiga olandezii.

David_Steaua200719.09.2009 13:24

Vorbeam cu niste prieteni si le-am zis ca Twente e favorita grupei inainte sa se joace aceste 2 meciuri din grupa(si da,recunosc,de la pariuri ii stiu mai mult decat din meciuri vazute live ),

Au terminat oamenii pe locul 2 anu trecut in Olanda si din cate stiu, si-au schimbat doar antrenorul,in rest lotul ramanand cam acelasi!!

Parerea mea e ca ei termina pe primul loc,turcii pe 2 si noi pe 3!! :(

Cu privire la meci,in mod normal,dupa forma aratata in aceste meciuri si observand din ce campionat vin ei si de unde ne tragem noi,pierdem,doar ca sper sa nu ne facem de cacao luand vreun scor fluviu !!

Forza Steaua!!

Astristul20.09.2009 00:24

Pronostic 1 solist!

Pana Gigi n-o pleca, asta nu-i echipa mea!

IONUTZ-CIPRIAN21.09.2009 12:01

Olandezi o sa ne prezinte fotbal pe paine....o incasam,ma rog sa nu ne facem de ras...1 solist..asa o sa bag la pariuri!

Virgil23.09.2009 11:47

Brigada de arbitri din Italia la meciul Twente Enschede - Steaua Bucuresti

Partida dintre echipa olandeza Twente Enschede si formatia Steaua Bucuresti, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Europa, va fi condusa de o brigada de arbitri din Italia, avandu-l la centru pe Gianluca Rocchi, informeaza site-ul oficial al UEFA.

Rocchi va fi ajutat de asistentii Luca Maggiani si Elenito Di Liberatore, de asistentii suplimentari Luca Banti si Massimiliano Saccani, iar arbitru de rezerva a fost desemnat Nicola Pierpaoli.

Observator de arbitri va fi germanul Dieter Pauly, iar delegat UEFA a fost desemnat georgianul Nodar Ahalkati.

Partida Twente Enschede - Steaua Bucuresti, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Europa, se va disputa joi, 1 octombrie, de la ora 20.00

sursa: Onlinesport

hristu287824.09.2009 09:45
ceva informatii despre deplasarea suporterilor ????

salut! apropo ma intereseaza si pe mine un bilet pentru meciul de la Istanbul; aveti idee in ce mod il pot achizitiona? multumesc!

S A R P E24.09.2009 11:00

spre uimirea tuturor Steaua va castiga cu 1-0 la twente acasa .

fular-campionii:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

Fan FC Steaua24.09.2009 12:41

Ce mult as vrea sa fie boicotat meciul si sa pierdem cu 3 0... sa se invete minte ciobanu'

mitritaro24.09.2009 12:43

din ce am auzit cacatul de fecali a refuzat biletele oferite de twente, deci nu o sa fie bilete probabil la nici un meci din deplasarile Stelei anu acesta. Eu oricum ma voi duce si voi face tot posibilul sa pot intra in stadion

SuperSteaua27.09.2009 17:09

Cu sau fãrã Becali, pierdem. Twente e în mare formã, e pe locurile 1-2 în campionat, la bãtaie cu PSV.

Mãcar sã jucãm frumos.

BNQ28.09.2009 05:57
Mãcar sã jucãm frumos.

De unde atîta bucurie...

KuzMaN28.09.2009 06:51

Si un egal ar fi bun cu astia.

AG28.09.2009 10:23

sper sa nu joace Banel "bolt" Nicolita

Daniel-Ionut28.09.2009 15:01

twentesteaua.jpg

Pune p prima pagina si taci :)

«1234»