Trebuie sa castigam daca nu adio primavara europena
Sanse avem destul de mari insa cred ca cu Bergodi era mai usor
Trebuie sa castigam daca nu adio primavara europena
Sanse avem destul de mari insa cred ca cu Bergodi era mai usor
Dupa asezarea lor in teren, 4-3-3 , ei vor juca clar ofensiv, intrebarea este cum vom aborda noi partida, ca din cate am citit s-ar putea sa adoptam tactica timisoarei cu Ajax ... rusinos pe undeva dar daca asta e valoarea lotului actual ... cheia jocului pentru noi ar fi benzile, daca reusim sa-i dominam acolo putem spera la un rezultat pozitiv
sigur castigam ce naiba este Steaua 1 nu 2!
Asa, asa! Sa castige Steaua ca sa-i umple buzunaru lu Becali sa mai ramana cativa ani si sa se laude ca a facut EL puncte in europa! ... ![]()
Voi nu intelegeti ca atat timp cat ii merge afacerea si ii ies banii ramane la Steaua si isi bate joc din ce in ce mai mult?
Sper sa piarda Fc Steaua alaturi de dinam0 si Timisoara. Sa piarda Fc Steaua pentru ca sa scapam de cioban, iar de restul se stie de ce. ![]()
sunt sigur ca loam bataie si mie teama sa nu fie la scor mare ......... .......CIOBANE PLEACA DIN Ghencea
Echipa data de GSP. Zapata - Nicolita, Rada, Ghionea, P. Marin - Szekely, Bicfalvi, Toja - Surdu, Kapetanos, Stancu
toja e clar ca pierdem praf
toja e clar ca pierdem praf
Nu se stie ... Daca e toja poate facem un egal. Daca erau si Toja si Onicas in acelasi timp, pierdeam mai mult ca sigur. Dar de castigat, cu unul dintre ei pe teren nu se poate... sunt praf amandoi, mai ales toja...
Hai baietii ! ![]()
AICI SE VEDE MECIUL ONLINE,MECIUL CU TWENTE:http://www.ustream.TV/channel-popup/sportstreaming1
Bulan mare si mult.
Toja si Surdu trebuie schimbati.
Toja trebuie dat afara, nu schimbat. De cand e la Steaua a stricat absolut toate fazele, a pierdut 90% din mingi, a ingreunat 70% din jocuri, a faultat inutil si a pus echipa in pericol de zeci de ori. La circ cu el.
bagami-as , ce panarame, astia au complex in fata portii ![]()
Cum ar arata meciul asta cu Tatarusanu in poarta? ![]()
Cum ar arata meciul asta cu Tatarusanu in poarta?![]()
Rau!
Avem o Echipa subtire fara tupeu mare lucru daca luam un punct
Al dracu tigan Banel, Banel, nu mai scapam odata de el.... Dupa ce ca era sa ne-o luam din cauza lui, ii mai si arde de facut biciclete si de dat craci....
Daca incepea cu toja si onicas, cum am spus si mai sus, pierdeam. Se vede ce fotbalisti buni sunt...
Oricum mi-a placut de comentator la faza cu: Era Petre Marin, ba nu, era Nicolita acolo. Tiganii astia..ce mult seamana intre ei ... oare de ce?
Si Soichita asta.E exact opusul lui Bergodi.Il scoate pe Surdu si il baga pe Onicas,il Scoate pe Sezekly si il baga pe Ninu,il scoate pe Stancu si il baga pe Ionescu.Ce-i cu franarile astea de meci chiar cand se putea?Mai bine il baga in plm pe Rusu,sange proaspat la vremea aia.
Zapata, omul meciului.
mare noroc am avut cu zapata....... oricum sansele noastre de calificare sau mai redus .......
iar l-a scos Zapata pe Banel "Kenenisa Bekele" Nicolita...exact ca la Brasov...
e binisor asa cu 2 puncte, poate vin victoriile
cu echipa asta si la ce jucam nu cred ca ne calificam .............