MM Stoica. Cel mai antipatic (parerea mea).
Nu-l simpatizez, din contra. Dar nu-i bate pe Borcea si cei 3 Becali.
Eu unul cred ca MM nu se prea diferentiaza de Borcea. Ba da, ar fi un aspect de luat in considerare: Borcea e dinamovist de cand se stie, pe cand MM vostru nu prea a fost pana de curand...
1. murinho;
2. sefii fifa si UEFA ()blater si iohanson)
2bis. Borcea+totti;
3.aia de la comisiile de disciplina;
Borcea la egalitate cu Totti? Wow! Dar ce ai mai cu Totti? Lasa-l ca e amarat dupa corectia suferita de la baba aia juventina.
Borcea la egalitate cu Totti? Wow! Dar ce ai mai cu Totti? Lasa-l ca e amarat dupa corectia suferita de la baba aia juventina.
Poate nu-i place de Totti ca are IQ-ul mic....doar e bataia de joc a presei din Italia :lol:
Borcea la egalitate cu Totti? Wow! Dar ce ai mai cu Totti? Lasa-l ca e amarat dupa corectia suferita de la baba aia juventina.Poate nu-i place de Totti ca are IQ-ul mic....doar e bataia de joc a presei din Italia :lol:
Dar oricum il are peste Raducanu... Si daca ne gandim ca Raducanu il are peste Borcea...
E clar. A-i asocia pe Totti si Borcea e o jignire adusa primului.
Asta ziceam si eu. Plus ca nu au nimic in comun, in afara faptului ca Borcea foloseste termenul "fotbal"...
PS: Dar chiar sa il compari pe Totti cu Raducanu, asta e prea mult pentru italian. Pe langa fostul vostru jucator (care se face de ras la Vaslui ratand 11 m)...Totti e zeu.
L-am comparat cu Raducanu doar in privinta IQ-ului. E singurul domeniu in care cei doi pot fi comparati !!!
Esti sigur ca Totti nu il intrece la IQ? Adica nu il are mai ridicat?
Esti sigur ca Totti nu il intrece la IQ? Adica nu il are mai ridicat?
Pai daca te uiti mai sus vei vedea ca sunt de aceeasi parere cu tine:
Poate nu-i place de Totti ca are IQ-ul mic....doar e bataia de joc a presei din Italia
Dar oricum il are peste Raducanu...
1. MM Stoica cu fata aia de gaina care tocmai se oua
2. Jiji
3. Radoi
4 Dica
1. MM Stoica cu fata aia de gaina care tocmai se oua2. Jiji
3. Radoi
4 Dica
Esti stelist sau caine? Ce ai tu cu Radoi si cu Dica?
1. MM
2. Jiji
3. Abel Xavier (drogat) :x
4. Mutu (drogat):x
3. Radoi
4 Dica
BAh tu ori esti caine?Adik cum Radoi si cu Dica sunt antipatici?Sigur e vorba despre cei de la Steaua?
A vrut sa zica Sorin Radoi si Emil Dica :twisted: :twisted: :twisted:
A vrut sa zica Sorin Radoi si Emil Dica :twisted: :twisted: :twisted:
Aha asa mai mereg... :twisted:
3. Radoi
4 Dica
BAh tu ori esti "caine"?Adik cum Radoi si cu Dica sunt antipatici?Sigur e vorba despre cei de la Steaua?
Dupa nick, poti spune ca e "caine"...
3. Radoi
4 Dica
BAh tu ori esti ""caine""?Adik cum Radoi si cu Dica sunt antipatici?Sigur e vorba despre cei de la Steaua?
Dupa nick, poti spune ca e ""caine""...
S-ar putea sa ai dreptate Ayrton...