Giovani aduce Scouteri de la echipele puternice.. :lol: :lol:
Giovani aduce Scouteri de la echipele puternice.. :lol: :lol:
eu vreau sa fiu fata cu placuta (sau cum s-o numi :lol: :lol: ) :twisted:
Ok cu gala dar tre sa punem niste conditii:1.Jiji sa-si lase acasa bata de cioban ca nu e voie...
2.MM sa mai traga la sala ca la cum arata nu'i dau voie in ring ...
3.Borcea tre sa mai aduca un caine ca sa fie patru competitori
Eu ma autopropun vanzator de bilete...:lol::lol::lol:
si bodu sa fie arbitru :lol:
Super tare faza
bodu e cel mai potrivit arbitru doar dc nu tine cu Becali :lol:
eu vreau sa fiu fata cu placuta (sau cum s-o numi :lol: :lol: ) :twisted:
Ok, bun asa ![]()
Si Piturca se ocupa cu pariurile, Copos e promotor, iar Dragomir se ocupa dupa gala cu spalarea "cadavrelor" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Zmarandescu sa stea in tribune sa invete de la MM cum se da cu pumnul :lol:
Dc ii dam lui Piti bani pt pariuri crek ii pierde la barbut.. :lol:
Sau poa are bulan si cistiga :lol:
daca nu ii pierde la barbut... ii da lu fiisu sa se duca la laura .. cu toti baietii sa faca un show ![]()
Dc nu ii pierde la barbut sigur ii pierde la poker sau la remmy :lol: :lol: :lol:
sau ii bea .. pana se pisa pe el
Cat de tare ar fi o partida de poker intre Jiji si Bodu: dc castiga Jiji scapa de datorii dc castiga bodu ii ia maybach-ul si oile...
ce fericit ar pleca bodu.. cu oile in maybach.. si in urma ar ramane Jiji foarte amarat strigand-o pe mioara lui preferata.........BEEEEEEEEEEEEEEE
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-ar spune:" mama ta bodule las' ca ma fac yo mare si'mi iau alte oi,iti arat yo tie ca nici d'al draq nu platesc datoriile ciobanilor"
desigur ca Borcea!
desigur ca Borcea!
Asa credeam si eu... Pana mi-am adus aminte de Gigi Becali...
:lol:desigur ca Borcea!
pai na, cum zici tu .dar nu inteleg cum inainte era asa de simpatizat de suporteri , sau asta era inainte sa inre in politica si sa se suceasca dupa cum bate vantul?Ba ca nu-i bun Basescu,acum vad ca e un maaare admirator ..... 8O
:lol:desigur ca Borcea!
pai na, cum zici tu .dar nu inteleg cum inainte era asa de simpatizat de suporteri , sau asta era inainte sa inre in politica si sa se suceasca dupa cum bate vantul?Ba ca nu-i bun Basescu,acum vad ca e un maaare admirator ..... 8O
Pentru mine Becali era simpatic pina sa vina la Steaua.
Gigi Becali e un pacalici prost care nu stie nici elact ce vrea. Se invarte dupa cum bate vantul in cautare de putere si glorie...
La inceput era simpatic pentru ca nu spunea atatea idiotenii pe secunda. Acuma...
Nu cred ca se poate numara cate prostii spune Becali pe secunda.Ar cam trebui sa ne lase...
Gigi Becali e un pacalici prost care nu stie nici elact ce vrea. Se invarte dupa cum bate vantul in cautare de putere si glorie...
La inceput era simpatic pentru ca nu spunea atatea idiotenii pe secunda. Acuma...
Eu nu inteleg ce dracu' de putere mai vrea sau avere... Sau vrea sa isi scoata investitiile de la Steaua?
Eu nu inteleg ce dracu' de putere mai vrea sau avere... Sau vrea sa isi scoata investitiile de la Steaua?
Mai nou in gluma sau serios a zis ca ar dori sa joace intr-un film cu regi..poate ii iese investitia...cine stie poate apare in Troia...Reloaded :lol:
Nu, poate ca e vorba de Mihai Viteazul, ca cica cu el se aseamana...Dupa moartea conducatorului amintit poate.
Troia Reloaded? Asta a fost tare! :lol:
cei mai antipaticfi cred ca sunt -apidisti si cu spurcatii de ciini dar totusi au si ei jucatori de valoare care eu ca suporter stelist ias dori sa faca parte din lotul stelist lasind deoparte orgoliul in schimbul performantei si al rezultatelor in campionat si in europa caci suntem o familie cu un renume Steaua Bucuresti
MINCINASUL
Incepand de azi :
Locul 1 cu coronita plus titlul de onoare de MINCINASUL : Mircea Sandu.
Locul 1 cu coronita si cravata de soim : Mitica de la Liga, Oracolul, etc.
Locul 2 : "Butelie" Borcea
Locul 3 : Badea
Locul 4 : Netoiu
Locul 5 : ( dar mai urca si pe 1 uneori ) : Gheorghe Becali
Inca cea : ordinea e relativa, pozitiile ocupate de fiecare din personajele amintite mai sus putand varia, in functie de ultima prostie / magarie comisa.