Care considerati ca este cel mai antipatic om din lumea fotbalul intern si mondial...
Care considerati ca este cel mai antipatic om din lumea fotbalul intern si mondial...
Cristi Borcea, cu siguranta. Nu are nicaeri rival.
sumudica,pancu,kirita,Borcea,dinu,rada marian de la rapid :lol: :evil: ,antrenorul iasului,jose murinho,..etc
Ciobanul
Borcea si pe locul II dar cu reale talente in a obtine primul loc: Tamas :lol: :lol:
M.Lucescu,R.Lucescu,C.Borcea
antrenorul iasului
Hai, mai, nu fiti rai, ca Popa ala e chiar simpatic... In plus, e stelist :lol: :lol: :lol:
Popa ala cred ca a zis ce a zis la suparare.... :lol:
in trecut imi era cel mai antipatic giani kirita, acum, de la distanta Borcea
Chiar Bogdan ce mi-ai amintit o sa vorbesc cu niste baieti sa pun un joc pe site poarta sa fie fata lui Borcea si cine il loveste in nas sa fie gool! ![]()
![]()
pe primul loc sigur Borcea...iar pe locul 2 fumuriul ala de zicu...chiar imi e rusine ca e machedon...ne face de ras!Cat de penibil trebuie sa fii sa te intorci la Dinamo dupa ce ai jucat la inter si la parma :?:
Borcea si netoiu....
si giovani....
Chiar Bogdan ce mi-ai amintit o sa vorbesc cu niste baieti sa pun un joc pe site poarta sa fie fata lui Borcea si cine il loveste in nas sa fie gool!
gen bozooka a carcotasilor :lol: :lol: :lol:
Borcea, Sumudica, Zicu, Baltoi, Copos.
1. ilyes;2. maftei; 3.zicu; 4.Il muce jr.
parerea mea: Borcea (voi intelegeti de ce are fatza asa lucioasa tot timpu? io nu), zicu, rrada
Gigi, Meme, mustata, Niculescu, tamas, lindicu, kirita, rada, Lucescu jr si cred ca mai sunt, dar ma opresc... :twisted:
Borcea, Zicu, Maftei, Tamas, Pancu, Mutu, Contra, Barcauan, Kirita, Danciulescu,Rata(rada), fam. Lucescu, Netoiu, M Sandu...etc...
zicu....rada.. Lucescu jr...tamas
Fotbalisti in activitate: zicu,kirita,ilyes + toti de la Milan
pseudofotbalisti: tamas
executatnti de lovituri libere: Claudiu tiganescu
oameni care apar la TV in legatura cu fotbalul: Borcea, m&rlucescu, Ioan Becali, Ciobanul, marian rada
clasament general:
1. Claudiu tiganescu
2. tamas
3. Borcea
4. zicu
5. ilyes
Claudiu Niculescu,Bratu.Razvan Lucescu.
Kirita, Cl Niculescu, Robert Nita, Pancu.
Luciano Moggi, Mourinho, si tot Real Madridul.
1.ZICU
2.Borcea
3.Tamas
4.Rada
5.Marius Constantin
6.Lucescu Jr.
7.Craciunescu
8.Pancu
9.Plesan
10.Netoiu
..........si lista poate continua la nesfarsit ![]()
top 3
1 Borcea
2 marian rada (doamnee ce tigan)
3 Lucescu jr.