FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Echipa Stelei vs Galeria Stelei

«1234»
sorin_77710.11.2005 17:25
...Dupa ce le dam 5-0 si noi celor de la Halmstad da.

Chiar asa de mult???

Si atunci ce trebuie sa faca Galeria ca sa fie la nivelul Echipei? Sa aprinda tortele victoriei si sa dea impresia ca Templul arde???

misha10.11.2005 17:26
Hai ca de la Galerie si Echipa ati ajuns la tackling intarziat la cratita... Super traiectorie...

Descoperim si reale talente in fotbal (ai grija Misha sa nu puna MM pumnu'...., ma scuzi, ochii pe tine!!!)

Revenind la Topic: Galeria vs Echipa

Se pare ca aceasta comparatie nu o putem face... Poate ca intalnirea organizata sau ma rog propusa de Peluza Nord maine de la 19.00 in parcarea Stadionului Ghencea, va da roade iar la meciul cu Halmstad sa fie si galeria la nivelul prestat de echipa in Cupa UEFA... Astfel sa sarbatorim calificarea cu, atentie: 2 etape inainte!!! (chiar daca pe penultima o stam...)

Sorin ce-ar mai fi un forum daca n-ar fi un pic de offtopic (bine...un pic mai mult :D ) ...cat despre remarca ta..s-ar putea sa pun eu prima pumnu'...scuze... ochii pe MM :twisted:

hai ca trebuie sa fiu si ontopic

nu cred ca exista termen de comparatie intre galeria si echipa Stelei...ele, impreuna, formeaza o "echipa" foarte buna pt Steaua si o conduc spre performanta:wink:

Motanu D10.11.2005 17:29
...Dupa ce le dam 5-0 si noi celor de la Halmstad da.

Chiar asa de mult???

Si atunci ce trebuie sa faca Galeria ca sa fie la nivelul Echipei? Sa aprinda tortele victoriei si sa dea impresia ca Templul arde???

Nu. Sa evite scandari de genul "suspendati-ne, uram ciorile" si bataile intre Nord si Sud (sau intre alte grupuri de stelisti...). Ar fi suficient.

bogdan_p10.11.2005 17:31

Jucatorii vin si pleaca de la Steaua.Jucatorii joaca pt bani multi la Steaua.Suporterii raman o viata alaturi de Steaua.Suporterii isi sacrifica si ultimul banut sa vina la Steaua.Jucatorii merg in deplasari cu avionul, dorm la hoteluri, suporterii cu personaluri,sunt dati jos, indura frig,zapada,etc.Deci,nu isi are rost topicul,suporterii lui FC National si sunt mai presusu de echipa,dar apoi la Steaua,sa fim seriosi.Iar dupa ce s-a vorbit cel putin o luna de la meciul cu rapid,de catre toata tara,pe forumuri,prin presa, pe stadioane,voi asta ati inteles ca a fost scopul ruperii scaunelor?sa devastam peluza gunoierilor?pacat.............:((

sorin_77710.11.2005 17:33

Chiar ar fi suficient... Cred ca pana in primavara, pana la meciul retur cu rapid, se vor evita...

Frumos ar fi sa afiseze atunci galeria noastra un porumbel alb in loc de o... zburatoare neagra...

Ar fi luata de unii ca pe o ironie si de altii ca un simbol de pace... Impaci si capra si varza... :wink:

Motanu D10.11.2005 17:34
Chiar ar fi suficient... Cred ca pana in primavara, pana la meciul retur cu rapid, se vor evita...

Frumos ar fi sa afiseze atunci galeria noastra un porumbel alb in loc de o... zburatoare neagra...

Ar fi luata de unii ca pe o ironie si de altii ca un simbol de pace... Impaci si capra si varza...  :wink:

Un porumbel alb era imposibil de afisat in Giulesti. Ar fi contrastat prea tare cu restul...

sorin_77710.11.2005 17:35
....Iar dupa ce s-a vorbit cel putin o luna de la meciul cu rapid,de catre toata tara,pe forumuri,prin presa, pe stadioane,voi asta ati inteles ca a fost scopul ruperii scaunelor?sa devastam peluza gunoierilor?pacat.............:()

Foarte pacat, dar din pacate asta s-a inteles... Ce altceva se putea intelege?

sorin_77710.11.2005 17:37

Ar fi luata de unii ca pe o ironie si de altii ca un simbol de pace... Impaci si capra si varza...  :wink:

Un porumbel alb era imposibil de afisat in Giulesti. Ar fi contrastat prea tare cu restul...

Iesea prea tare in evidenta, materializa spatiul, e adevarat... tare :lol: :lol: :lol:

ann10.11.2005 17:37
Oricum , se poate sarbatori deja calificarea .Ar fi absurd sa pierdem , ca doar i-au batut Lens cu 5-0. :wink:

Nu uita ca aici e vorba de fotbal (ca tot criticai tu o anume categorie de persoane mai sus...). Deci se poate orice (Apropo, mai tii minte dinam0 - Foresta ?)

Inca NU suntem calificati. Dupa ce le dam 5-0 si noi celor de la Halmstad da.

e posibil ,intr-adevar , dar nu cred ca Steaua nu e in stare sa se mobilizeze si sa mai scoata cel putin 2 puncte din urmatoarele 2 meciuri ca sa ne calificam.AM INCREDERE IN EI! :)

sorin_77710.11.2005 17:38
...

nu cred ca exista termen de comparatie intre galeria si echipa Stelei...ele' date=' impreuna, formeaza o "echipa" foarte buna pt Steaua si o conduc spre performanta:wink:[/quote']

vedem daca ai dreptate dupa meciul cu Halmstad... eu sper sa ai...

sorin_77710.11.2005 17:41
e posibil ,intr-adevar , dar nu cred ca Steaua nu e in stare sa se mobilizeze si sa mai scoat cel putin 2 puncte din urmatoarele 2 meciuri ca sa ne calificam.AM INCREDERE IN EI! :)

mai usor de scos 3 puncte din primul meci decat 2 din ambele... :wink:

Motanu D10.11.2005 17:41
E posibil ,intr-adevar , dar nu cred ca Steaua nu e in stare sa se mobilizeze si sa mai scoat cel putin 2 puncte din urmatoarele 2 meciuri ca sa ne calificam.AM INCREDERE IN EI! :)

Si eu. Dar nu stiu daca ei au. Sa speram ca si galeria si echipa vor fi la nivel maxim la meciul cu suedezii.

Insa eu tare ma tem de el. Avem noi, romanii, un stil inconfundabil de a lua adversarii la pret de matineu. Iar Halmstad nu e Craiova. Si, sper, nici Rapid II :evil: :evil: :evil:

ann10.11.2005 17:47

e posibil ,intr-adevar , dar nu cred ca Steaua nu e in stare sa se mobilizeze si sa mai scoat cel putin 2 puncte din urmatoarele 2 meciuri ca sa ne calificam.AM INCREDERE IN EI! :)

mai usor de scos 3 puncte din primul meci decat 2 din ambele... :wink:

ai dreptate !Ar fi bine sa trateze cu seriozitate meciul cu Halmstad,nu sa se culce pe-o ureche. :? Ii instruieste Protasov :wink: .

redandblue10.11.2005 18:42

Fiti seriosi ca Steaua mereu s-a mobilizat cand a jucat in Europa.Nu cred ca vom avea probleme cu Halmstad.

I.N.Money10.11.2005 18:56
Fiti seriosi ca Steaua mereu s-a mobilizat cand a jucat in Europa.Nu cred ca vom avea probleme cu Halmstad.

Sper numa sa nu-i luam in deradere...mai ii stiu pe unii de au facut asa cu Knatarsfirnufellag Rekjavic(cu siguranta nu am scris numele corect :lol: ) si au luat bataie si in groapa :wink:

redandblue10.11.2005 19:01

Sper numa sa nu-i luam in deradere...mai ii stiu pe unii de au facut asa cu Knatarsfirnufellag Rekjavic(cu siguranta nu am scris numele corect :lol: ) si au luat bataie si in groapa :wink:

Dar Steaua nu e Dinamo ci e cu vreo doua mii de clase mai sus...

«1234»