Nu inteleg care este problema ta. Vad ca ai peste 1000 de postari si cred ca intelegi ca un forum este deschis oricui isi exprima o parere in mod decent ci bine argumentat. Nu vreau sa impresionez pe nimeni si nici nu im dau aere. Problema este simpla: am observat un eveniment legat de echipa Steaua si mi-am permis sa-l comentez pe forumul suporterilor acestei echipe. ca sa vezi nesabuinta din partea mea.
Alt lucru pe care nu-l inteleg este de ce mai ales tocmai pe mine. Sunt altii care si-au exprimat pareri mult mai radicale indreptate impotriva ultrasilor. Ai nostri au participat la trei evenimente in tribune: coregrafie, bataie cu suporterii adversi si cu jandarmeria si aruncarea de obiecte in teren. Dintre toate acestea eu nu am fost de acord cu unul singur.
De asemnea am fost de acord cu articolul scris de Andrei avanda iarasi (greseala mea) o singura obiectie: textul putea fi scris mai bine si argumentat mai convingator.
Si in final o ultima intrebare? Ai fost pe teren la vreunul din meciurile Stelei in acest sezon. I-ai pasat vreodata balonul lui Dica? Atunci de ce vorbesti despre evolutia jucatorilor Stelei, criticand cateodata daca nu ai jucat alaturi de ei. pana la urma de ce vorbim noi toti aici daca nu jucam fotbal Ion divizia A despre evolutiilor jucatorilor din aceasta divizie?