FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Echipa Stelei vs Galeria Stelei

«1234»
Gaby25.10.2005 10:52

M-am decis sa deschid discutia asta dupa ce am vazut meciul Stelei in Giulesti si dupa ce sondajul referitor la notiunea de suporter adevarat in contrast cu strigatul primitiv "Suspendati-ne, uram ciorile" a fost considerat pueril.

In ultimii ani, multa lume a opinat ca echipa Stelei nu isi merita publicul. Anul acesta, sa fie la fel ? :)

Opinie personala: anul acesta, galeria este sub echipa.

sorin_77725.10.2005 10:59

Daca iti vor raspunde personaje precum Ultras_Fever fi sigur ca vei fi dezamagit...

Eu cred ca ar trebui sa ramana 0% la prima optiune... asta daca cel ce voteaza stie ce e notiunea de suporter...

la un singur meci intradevar galeria a depasit echipa (cu Dinamo) MULT PREA PUTIN... la altul poate ca a egalat-o (cu Lens)...

Gaby25.10.2005 11:06
la un singur meci intradevar galeria a depasit echipa (cu Dinamo) MULT PREA PUTIN... la altul poate ca a egalat-o (cu Lens)...
Ei, cum ? Si la meciul cu Rapid n-am fost tari ? N-ai vazut ce le-am facut ? Pai, le-am rupt vreo mie de scaune la nenorocitii aia de tzigani si i-am injurat de nu stiau pe unde sa mai fuga de gura noastra. Cu un scaun am vrut sa-l nimeresc si pe Tudor, sa vada ce galerie de barbati are Steaua ! :lol: :lol: :lol:
sorin_77725.10.2005 11:15

haz de necaz... merge... :lol: :lol: :lol:

Virgil25.10.2005 11:17

Eu consider ca galeria Stelei se ridica la nivelul echipei.

Exceptand acele acte care nu fac cinste nimanui si care dauneaza imaginii noastre.

Ei,dar astea se intampla numai cand jucam impotriva lor.E al doilea meci consecutiv in urma caruia meciurile noastre si ale lor se vor juca fara spectatori.

Intrebare.La ura se raspunde cu ura sau cu blandete ?

Daca esti scuipat,injurat si batut de nemernici in tramvaie,pe strada,pe unde te prind in inferioritate numerica,trebuie sa-i aplauzi ?

Exista si limita de rabdare.De data asta s-a trecut peste ea.

Of!Si jandarmii aceia care in loc sa te potoleasca te inraiesc.

Ramon Sanchez Pizjuan25.10.2005 11:30

Atentie. Sunteti pe cale sa cadeti intr-o latura extrema, catalogand suporterii Stelei drept huligani.

Manifestarile de la meciul cu avioanele..aaa lilieci aaa rapidistii sunt cauza unui simplu fapt. Galeria Stelei nu are un lider in adevaratul sens al cuvantului. Bun, rau, prieten sau nu cu conducerea, liderul trebuie sa fie respectat si ascultat intocmai, ceea ce cu Mustatza nu se intampla deloc. Pai daca era un lider respectat putea sa disciplineze jumatatea aia de peluza si nimeni nu ar fi miscat, nici chiar cei care considera mare vitejie sa spergi luneta la fiat...

Dar sa revin. Niciodata, absolut niciodata o echipa nu va fi peste suporterii ei. Pentru ca suporterii, ca entitate, raman. Vin astazi, maine, vin la toate meciurile, acasa, deplasare. Cu bunele si cu relele lor. Fotbalistii trec. Mai ales in ziua de azi, cand totul este o afacere si mai ales in Romania, unde un jucator nu apuca sa stea la o echipa atat de mult incat sa ajunga un simbol, asa cum a ajuns Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].

Credeti-ma ca si eu am fost tentat de multe ori in trecut sa judec ca voi. Am fost deranjat de actele huliganice ale celor din Nord, Sud, de anumiti suporteri care se imbata, devin violenti etc. Totusi, daca cineva poate sa ia atitudine, atunci ei sunt: suporterii. Si nu oricare ci mai ales cei din galerie. Nord si Sud. Pentru ca altfel, pe hartie, suntem vreo 5 milioane de Stelisti. Dar singurii organizati cat de cat sunt ei. Restul, ia-i de unde nu-s.

Bodanel25.10.2005 11:32
Eu consider ca galeria Stelei se ridica la nivelul echipei.

Exceptand acele acte care nu fac cinste nimanui si care dauneaza imaginii noastre.

Ei,dar astea se intampla numai cand jucam impotriva lor.E al doilea meci consecutiv in urma caruia meciurile noastre si ale lor se vor juca fara spectatori.

Intrebare.La ura se raspunde cu ura sau cu blandete ?

Daca esti scuipat,injurat si batut de nemernici in tramvaie,pe strada,pe unde te prind in inferioritate numerica,trebuie sa-i aplauzi ?

Exista si limita de rabdare.De data asta a fost insa o exceptie.

Sa lasam la o parte meciurile si sa vedem ce sunt d3e fapt tiganii. Niste persoane pe care le eviti din mai multe motive:

- sunt certati cu apa si sapunul iar daca se urca langa tine in autobuz sau tramvai nu stii pe unde sa fugi ca sa nu lesini de mirosul(a se citi duhoare) pe care il emana

- sunt certati cu legea 90% dintre ei avand dosare care numara lejer cateva mii de pagini si au condamnari care adunate fac cam cat o era geologica

-cand ii vezi pe langa tine duci instinctiv mana la buzunar sau la telefon

-au un limbaj "aparte"

Stiu ca nu e bine sa fii rasist dar spuneti-mi si mie cum sa fac cand ma lovesc de problemele astea. Cum sa suport un tigan daca unul incearca sa ma faca la buzunare, altul pute langa mine iar al treilea injura ca la usa cortului iar eu sunt cu sotia si copilul langa el? Cum sa nu urasti asa persoane? O sa imi spuneti ca generalizez dar pana acum nu am intalnit nici macar UN SINGUR tigan care sa ma faca sa imi schimb parerea. Nu am nimic cu negrii, nu am nimic cu evreii,chinezii sau oricare alta natie dar nu pot sa suport tiganii. Aduceti argumente pentru cei care sunt ca mine si ne vom schimba parerea. Nu sunt de acord cu ce a facut sau a scandat galeria pe stadion deoarece nici ala nu e comportament de laudat dar atat timp cat lucrurile vor sta in modul asta lucrurile acestea se vor mai intampla(mai des sau mai rar) si orice masura va fi luata va fi in zadar daca aceasta etnie nu isi va schimba modul de a fi. Cred ca daca galeria Stelei nu ar fi raspuns provocarii ar fi fost o dovada de superioritate in fata tiganilor dar nu sa intamplat asa, din pacate....

Ultras_Fever25.10.2005 11:57

sorin_777 cum spui tu(in multe privinte)!! oricum ramai un cool :lol: !!

FanSteaua4Life25.10.2005 12:24
O sa imi spuneti ca generalizez dar pana acum nu am intalnit nici macar UN SINGUR tigan care sa ma faca sa imi schimb parerea.

Nici macar Banel Nicolita??? :roll:

Bodanel25.10.2005 12:42
O sa imi spuneti ca generalizez dar pana acum nu am intalnit nici macar UN SINGUR tigan care sa ma faca sa imi schimb parerea.

Nici macar Banel Nicolita??? :roll:

El da. Dar nu-l cunosc personal. As putea sa zicem ca e exceptia care confirma regula dar parca si Dica e un pic mai negru asa de felul lui...

Lasand la o parte gluma sa zicem ca nu suport pe oricare din categoriile pe care le-am enumerat. OK?

Maresal25.10.2005 14:37

Pana la urma din cauza cui nu am putut lua toate punctele in giulesti: din cauza galeriei care a rupt scaune, din cauza galeriei care a scandat impotriva tiganilor, NU , dar va dau un indiciu: nu e avion dar zboara , nici liliac , e .... rolul lui e sa joace fotbal nu sa dea din aripi

ann25.10.2005 15:27

sa le fie rusine la suporterii care merg pe stadion si se comporta astfel;in loc sa incurajeze echipa si sa o ajute ei ne fac de rusine,mai ales acum in fata lui Bobby Robson.Eu eram convinsa ca va fi un meci mare si Steaua i-si va arata adevarata valoare si-l va impresiona , mai ales ca anunta-se cand a sosit in Rom.ca nu stia mai nimik de fotbalul romanesc.Va imaginati ce impresie are acum despre fotbalul romanesc :cry: .?Ar fi mai bine ca toate meciurile sa se joace cu portile inchise.

Virgil25.10.2005 15:36

Tati,de ce te bagi tu in treburile baietilor ?

Virgil25.10.2005 15:43

Nu ai fost atent.De Champions League a zis,nu de campionatul englez.

Deci de subsolul CL.Si eu cred ca are dreptate.

Apoi la intrebarea "cu ce echipa din Premiership seamana Steaua?",el a spus ca nu seamana cu nici una.

Pentru ca Steaua are Stilul ei,e Unica.

iL Napoletano25.10.2005 16:35

bai eu cred ca exageratzi criticand prea mult galeria.Incep sa dau dreptate unora care scriau despre suporterii din spatele monitorului...trezirea lume asta e realitatea..Nimeni nu o poate schimba.Sa bage guvernul legi dure si vei vedea ca se va calma treaba.Trebuie pumnul de fier pentru a opri violenta.Dar pe mine nimeni nu-mi va opri si nu-mi va schimba opinia despre anumite etnii de la noi din tara.Come in Italia sa vezi ce publicitate ne fac pe aici.Ven. sa vedeti ce-i plang lumea pe 'romanii fugiti din Calarasi si dupa strazile Bucurestiului' din cauza foamei.Eu il cunosc pe un rom care se duce pe la terase si da din acordeoane...ghici cati bani face??????300 euro pe seara..hai sa nu le mai plangem de mila. :twisted: :twisted: :twisted:

'MANDRU CA SUNT ROMAN' 8)

sergiu_titan25.10.2005 16:35
sa le fie rusine la suporterii care merg pe stadion si se comporta astfel;in loc sa incurajeze echipa si sa o ajute ei ne fac de rusine,mai ales acum in fata lui Bobby Robson.Eu eram convinsa ca va fi un meci mare si Steaua i-si va arata adevarata valoare si-l va impresiona , mai ales ca anunta-se cand a sosit in Rom.ca nu stia mai nimik de fotbalul romanesc.Va imaginati ce impresie are acum despre fotbalul romanesc :cry: .?Ar fi mai bine k toate meciurile sa se joace cu portile inchise.

Tare tare asta mi-a placut...

Iti zic eu care e treaba- a declarat asa pentru ca englezii nu prea stiu jocul cu mingea, sa le ascunzi migea, dribling, pase pe metrul patrat.Dc era un italian zicea cata tacticizare ce fungashi, ce tribune, ce inclestare

P.S de ce face Chelsea furoriin Anglia - ca le explicat MOURINHIO jocul cu mingea...

iL Napoletano25.10.2005 16:53

''Liderul galeriei giulestene a mai afirmat că de peste 10 ani suporterii si jucatorii echipei Rapid sunt in permanență atacati si numiti "țigani". "Noi suportam aceste atacuri mereu si nu stiu de ce Jandarmeria nu ia masuri. Eu nu am nimic cu tiganii, dar dacă facem un sondaj, cred că 80% din galeria Stelei face parte din etnia rroma Sunt de 4-5 ori mai multi ca la noi. Avem si noi fani de etnie rroma asa cum avem si greci, si italieni, dar ii acceptam pe toti, nu-i renegam. Oricine tine cu Rapid face parte din familia noastra nu contează etnia. Aceste probleme cu rasismul există doar la Steaua si Dinamo", a precizat Corsicanu.''

mda mda------si calu ce zicea....????gna ha ha ha!!!!!Da englezi si nemti nu sunt prin galeria rapidului?

iancu dragosh25.10.2005 17:10

Eu unul nu am complexul pe care unii romani il au in fata strainilor. Nu trebuie sa Vina sa-mi spuna bobby Robson ce echipa buna am, asta pot sa vad si singur .

In alta ordine de idei a fi rasist este un lucru primitv. Nu este acceptabil ca cineva sa fie judecat nu prin prsima apartenentei la o etnie sau la un grup. Spre exemplu multi dintre noi nu sunt de acord sa fie catalogati drept "bestii" si "huligani" doar pentru ca sunt suporterii Stelei. Pe mine unul nu ma deranjeaza, imi sum apartenta la acest grup, atat cu bunele cat si cu relele care-l caracterizeaza. Insa faptul ca eu nu o vad ca pe o ofensa nu inseamna ca astfel de generalizari sunt corecte.

Daca vreti sa discutati despre o problema social, cum ar fi etnia rroma, acest lucru trebuie facut in baza unor argumente solide, studii sociale, sondaje etc. Experienta personala nu are nici o releventa in astfel de cazuri.

Este ca si sum Domnul Robson ar spune ca romanii sunt un neam de salbatici doar pentru ca a vazut un meci ca acesta. Asa ca va rog: fara generalizari si deductii irationale.

iL Napoletano25.10.2005 17:13

si ce crezi ca rezolvam daca se fac sondaje si studii?crezi ca iese alt adevar decat acela pe care il cunoastem?si in cazul acestei etnii nu e bine sa generalizezi...exista si persoane normale care s-au integrat normal...nu vreau sa arunc aiurea un procent dar mare parte dintre ei speculeaza si sufera de victimism...de'aia si-au luat lumea in cap!

iancu dragosh26.10.2005 03:14

E vorbesc in principiu. Daca facand un studiu asupra etniei rrome ajungem la aceleasi concluzii, desi nu cred,( nu uita ca un sondaj apar si explicatiile unor anumite deviante sociale ca furtul si nescolarizarea) atunci totul este ok. Tot ce vreau sa spun este ca nu putem sa luam ca etalon experienta personala, atat a nostra cat si a celor apropriati

pentru a nu se intelege gresit:eu am combatutu acest subiect cu "rasisitii" de pe net, care isi exprima o astfel de optiune la rece. Nu doresc sa-i judec pentru scandari pe cei care au fost la stadion, si au strigat in timpul meciului pentru ca stim cu totii care a fost conjunctura. Stim foarte bine ca atunci cand esti in tribune, mai laes la un derby, astfel de sentimente sunt aplificat si chair provocate de modul deplorabil in care se prezinta culbul Rapid.

Ceea ce contest eu sunt actele de vandalism, atat aruncatul scaunelor cat si devastarea toaletelor. sa fim seriosi una este sa rupi un scaun pe care sari tot meciul si-l mai si izbesti de nervi de cateva ori, si alta este sa-l arunci in teren. Astfel de manifestari sunt inconstiente si nu poti in nici un caz sa bravezi cu ele.

Pentru ca una este sa faci coregrafii cu atac la adversar, sa te lupti cu brigazile rivale si alta este sa arunci cu obiecte in teren. oricine poate sa arunce cu piatra sub protectia anonimatului si a tribunei. Ori nu cred ca este nimic de laudat la un astfel de gest.

Gaby26.10.2005 06:31
Pentru ca una este sa faci coregrafii cu atac la adversar, sa te lupti cu brigazile rivale si alta este sa arunci cu obiecte in teren. oricine poate sa arunce cu piatra sub protectia anonimatului si a tribunei. Ori nu cred ca este nimic de laudat la un astfel de gest.

Super bine spus !

Ramon Sanchez Pizjuan26.10.2005 07:54
mai ales acum in fata lui Bobby Robson.Eu eram convinsa ca va fi un meci mare si Steaua i-si va arata adevarata valoare si-l va impresiona , mai ales ca anunta-se cand a sosit in Rom.ca nu stia mai nimik de fotbalul romanesc.Va imaginati ce impresie are acum despre fotbalul romanesc :cry: .?Ar fi mai bine k toate meciurile sa se joace cu portile inchise.

Bobby Robson a fost adus in Romania ca marioneta electorala pentru Gica Popescu. Stiti voi metoda. Se practica. Se ia o vedeta si se trimite la toate canalele media sa spuna cat de bun este candidatul X.

sorin_77726.10.2005 08:17
....

La obiect... a fost sesizarea cea mai buna de pana acum... Felicitari dragos!! Ce ar fi insemnat sa iasa si in teren o lupta intre jucatori cu pumni si picioare ca rezultat al actiunilor celor doua galerii? Si fotbal cand mai jucam? De fapt nu am vazut absolut deloc fotbal pentru ca de aceasta data galeria a tras echipa in jos in loc sa o sustina... Cei 10 care mai au ramas in teren poate ca aveau nevoie de mai multa sustinere decat de scaune aruncate si pereti sparti... De aici si faptul ca avem o galerie sub echipa. Momentan, dar stiu ca va venii vremea cand va fi si invers... si atunci ce primeaza? spectacolul in teren sau spectacolul din tribune? Unul fara altul nu prea poate exista decat o perioada scurta de timp... Asa ca dragi suporteri stelisti incurajati echipa ca aveti ce incuraja, sa nu fie prea tarziu si incurajarile sa fie zadarnice... asa cum sunt suspendarile date de Ursu...

:wink:

Virgil26.10.2005 13:10
....

Un lucru as vrea sa te intreb Iancule . Ai fost in mijlocul "furtunii dezlantuite" ? Ai incercat sa opresti pe cineva de la un lucru necumpatat ?

Daca da,cinste tie !

Daca nu,"dupa razboi multi viteji se arata".De vrajeala ieftina ca sa iesi in evidenta sunt satul.

Lasa-i pe cei care au fost in mijlocul evenimentului sa vorbeasca.Dar cred ca le e lehamite vazand atata fanfaronada din partea multora care au stat comod in fata televizoarelor si acum isi dau aere de baieti bine crescuti.

sorin_77726.10.2005 14:40
[.... atata fanfaronada din partea multora care au stat comod in fata televizoarelor si acum isi dau aere de baieti bine crescuti.

pai sunt cei care au fost la meci si au aruncat cu scaune mai bine crescuti Virgil... Nu crezi?

Aici nu ai deloc dreptate... poate sunt oameni care nu pot ajunge la meci din motive de sanatate sau pur personale, sunt saraci, nu au ce manca, dar iubesc Steaua mai mult decat cel care au aruncat cu scaunul... Cel care a aruncat probabil daca o iubea la fel de mult nu ii facea atata rau...

Aici nimeni nu se da mare si tare in urma razboiului... Aici fiecare are o opinie...

Ai salvat pe cineva de la moarte Virgil? Daca vrei sa incepem cu intrebari care tin realmente de viata putem sa scriem o noapte intreaga....

«1234»