Atentie. Sunteti pe cale sa cadeti intr-o latura extrema, catalogand suporterii Stelei drept huligani.
Manifestarile de la meciul cu avioanele..aaa lilieci aaa rapidistii sunt cauza unui simplu fapt. Galeria Stelei nu are un lider in adevaratul sens al cuvantului. Bun, rau, prieten sau nu cu conducerea, liderul trebuie sa fie respectat si ascultat intocmai, ceea ce cu Mustatza nu se intampla deloc. Pai daca era un lider respectat putea sa disciplineze jumatatea aia de peluza si nimeni nu ar fi miscat, nici chiar cei care considera mare vitejie sa spergi luneta la fiat...
Dar sa revin. Niciodata, absolut niciodata o echipa nu va fi peste suporterii ei. Pentru ca suporterii, ca entitate, raman. Vin astazi, maine, vin la toate meciurile, acasa, deplasare. Cu bunele si cu relele lor. Fotbalistii trec. Mai ales in ziua de azi, cand totul este o afacere si mai ales in Romania, unde un jucator nu apuca sa stea la o echipa atat de mult incat sa ajunga un simbol, asa cum a ajuns Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].
Credeti-ma ca si eu am fost tentat de multe ori in trecut sa judec ca voi. Am fost deranjat de actele huliganice ale celor din Nord, Sud, de anumiti suporteri care se imbata, devin violenti etc. Totusi, daca cineva poate sa ia atitudine, atunci ei sunt: suporterii. Si nu oricare ci mai ales cei din galerie. Nord si Sud. Pentru ca altfel, pe hartie, suntem vreo 5 milioane de Stelisti. Dar singurii organizati cat de cat sunt ei. Restul, ia-i de unde nu-s.