FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Franta - Romania 1-1 (0-0)

«1234»
Catalyn0706.09.2009 12:42

Da' Stancu nu era ma accidentat ? eu parca asa stiu

gio_stgloria06.09.2009 12:46

Stancu ? cu siguranta nu ar fi jucat mai bine ca Marica aseara.Sa fim seriosi , ati vazut cam de ce nivel sunt atacantii Stelei. Am incredere in Stancu , dar s-ar fi descurcat aseara la fel ca si surdu.

mircea_1006.09.2009 12:51
Da' Stancu nu era ma accidentat ? eu parca asa stiu

nu..cu javrele nu a jucat ca era suspndat dupa rosul din meciul cu Otelul

David06.09.2009 16:37

Il critica Gibonul pe Junior.PenibilDeci nationala ar trebui facuta cu dinamovisti si Banel.

s0r1n11106.09.2009 17:33

Hai ma ce naiba,oricine ar fi jucat aseara in atacul nationalei,cu siguranta nu rupea gura targului si nu cred ca aducea mari imbunatatiri in joc.

Pur si simplu atat putem,asta ne este valoarea,avem mare noroc cu defensiva,ca in rest suntem praf.La mijloc si in atac nu contam absolut deloc.

Romania a obtinut un rezultat bun doar datorita daruirii si dorintei de a scoate ceva bun de la acest meci,nimic altceva.Diferenta de valoare a jucatorilor e mult prea mare.

gio_stgloria06.09.2009 19:15

Patronul Stelei il ia peste picior pe Dani Coman, desi acesta a facut minuni in meciul cu Franta. Becali l-ar fi vrut in poarta pe Costel Pantilimon, portarul impresariat de verii sai.

"Ce a inceput toata lumea cu Dani Coman? Trebuia sa se dea la o parte? Ce a facut Dani Coman? Ce a scos Coman ieri, Pantilimon prindea cu un deget. La sutul lui Henry plonja la misto si prindea mingea! Ce mare lucru a facut Dani Coman?", a tunat Gigi Becali la sportro.

fmm de retardat

ytse jam06.09.2009 19:30

Stancu este pe acelasi post ca si Surdu, dar nu cred ca ar fi facut mai multe decat el. Surdu este mai util unei echipe decat Stancu, deoarece Surdu alearga mai mult, face presing, este mai prezent in joc. ca nu i-a iesit prea bine aseara... asta e. important este ca a fost acolo. Bucur si Marica sunt varfuri impinse, si este destul de dificil sa joci cu amandoi in acelasi timp. oricum, ca fotbalist, Bucur este un fotbalist excelent care mie imi place foarte mult. cand joci impotriva Frantei, nici lui Kaka nu ii ies prea multe, asa ca sa fim seriosi, aseara au scos un rezultat mare. asa zic si ciorile despre noi cum ca ei meritau sa fie in semifinalele UEFA, dar pana la urma noi am facut-o, iar cei ce se vor uita in palmaresul Stelei sau al Cupei UEFA vor vedea pe Steaua in semifinalele competitiei, la fel cum vor vedea si un rezultat de egalitate intre Franta si Romania...

Alexandru H.06.09.2009 19:33
Bucur nu e golgeterul la zi a Ligii .Bucur este fostul golgeter al campionatului in editia trecuta de campionat.

Nici eu nu ma cred mai bun ca antrenorul , dar totusi cred ca Stancu merita sa joace la nationala in aceste 2 meciuri , care oricum sunt doar teste .

Exagerezi sincer cu Stancu. Mai trebuie sa dovedeasca... Bucur are 8 ani de Liga 1 in spate, plus vreo doua titluri de golgeter... Stancu a dat sezonul trecut atatea goluri cate a dat Kapetanos, care a jucat mult mai putin decat el...

Catalyn0706.09.2009 19:58

Cine e Gigi pînã la urmã? Nu are nici o legãturã cu meciul nostru de miercuri, chiar dacã jucãm în Ghencea

Razvan Lucescu

Pe zi ce trece isi mai dau seama si altii de ce fel de gunoi e poponarul din loja

Maye06.09.2009 20:28
Exagerezi sincer cu Stancu. Mai trebuie sa dovedeasca... Bucur are 8 ani de Liga 1 in spate, plus vreo doua titluri de golgeter... Stancu a dat sezonul trecut atatea goluri cate a dat Kapetanos, care a jucat mult mai putin decat el...

E parerea mea.Eu il consider , sincer pe Stancu cel mai bun atacant din Liga 1.

Alexandru H.06.09.2009 21:15
E parerea mea.Eu il consider , sincer pe Stancu cel mai bun atacant din Liga 1.

In momentul asta? Eu zic ca e al treilea, dupa Bucur si Marius Niculae. Desi mi-a placut mai mult Surdu in acest inceput de campionat.

Problema lui Stancu e ca nu e un caracter puternic, de atacant. Nu are in echipa Stelei acea pozitie speciala pe care o avea Dica, de exemplu. Nu e dominant, poti la o adica sa incepi jocul cu Kapetanos - Surdu fara sa suferi prea mult.

Eu as vrea sa reusesca dar nu cred ca o poate face la Steaua. Cel mai bine pentru el ar fi sa prinda un an bun aici si sa o tuleasca peste hotare.

ytse jam07.09.2009 00:08

si o declaratie data de Razvan Lucescu pentru care are tot respectul meu:

" Atacurile la adresa mea sunt pentru ca nu le fac pe plac conducatorilor. Corect ar fi sa faca performante in cupele europene si sa nu creada ca echipa nationala este a lor, pe care sa o poata foloseasca pentru a-si creste valoarea jucatorilor", a spus Lucescu la gsptv.

valentin2day07.09.2009 00:48

bv razvane fwte-i in gura pe Gigi, Borcea, Iancu, mititelu si toti handicapatii care conduc fotbalul romanesc pentru asta ai respectul meu si tinand cont ca ai trecut rapidist inseamna mult.

voi fi prezent la urmatorul meci al nationalei pe Ghencea si voi striga din toate puterile

HAI Romania!

«1234»