FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Franta - Romania 1-1 (0-0)

«1234»
gio_stgloria05.09.2009 21:09

Imi pare rau ca nu l-au jucat mai mult pe roman, putea face diferenta, mi-a placut faza cand a ametit toata apararea frantei.

Lari05.09.2009 21:11

Frate, cata distanta intre noi si ei...

Alexandru H.05.09.2009 21:11

Rezultat foarte bun la pretentiile noastre. :)

andrey_ptm_steaua05.09.2009 21:22

max Nicu a fost mort pe stanga...daca stau si ma gandesc ce mijl stanga ar fi putut juca in locul lui nu-mi vine nimic in minte...poate tanase cand si-o reveni...in rest un egal norocos...Chivu si apostol parca au fost cei mai buni

ssilviu_1905.09.2009 21:23

daca juca Nicolita ii bateam sigur :)))))))))))))) steagro

gio_stgloria05.09.2009 21:24

Tanase(stanga)-------------Roman(dreapta)

de vis

PS;gol de senzatie DAvid Silva

Maye05.09.2009 21:28

Mai avem mult de mancat pana sa jucam de la egal la egal cu astia.

dr.adrian905.09.2009 21:36

tind sa ii dau dreptate lu' hitler. noi romanii, suntem o natie inferioara.

KERATOCONUS05.09.2009 21:40

Un rezultat bun obtinut de nationala Romaniei pe terenul Frantei. Insa suntem iesiti si matematic din lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial din Africa de Sud 2010.

PS: O sa spuneti ca scopul scuza mijloacele, insa mie imi era rusine cand jucatorii nostri trageau de timp. :blush:

gio_stgloria05.09.2009 21:43
tind sa ii dau dreptate lu' hitler. noi romanii, suntem o natie inferioara.

du-te draq

Ronnie05.09.2009 21:57

Aceiasi nationala de fiecare data cand intalnim o echipa mai de Doamne-ajuta. "Daca nu luam gol e perfect. Daca mai si marcam, senzational"

Maye05.09.2009 23:24

De ce dracu` nu e Stancu la lot?

mircea_1006.09.2009 06:00

pentru ca nu e finul lui il muce jr

Alexandru H.06.09.2009 06:41

Rezultatul e foarte ok. Daca Piturca nu ne ingropa, ar fi fost chiar un rezultat excelent...

darkye06.09.2009 06:46

e chiar foarte bun rezultatul ....avand in vedere ca l-am obtinut datorita lor :)) ....daca nu rata Henry si gourcuff sigur era un 4-5 la 1 ....in fine e bine ca s-a terminat asa :steag_sah_mic:

Vlad Bogdan06.09.2009 08:16

Inca stau si ma intreb ... unde mama dracului era Stancu ?! nu-i fin sau ce? :ce_oameni:

stelist nebun06.09.2009 08:34

Rezultatul nu e chiar asa rau,adica totusi am jucat cu Franta..ce jucatori au ei si ce jucatori avem noi...Coman si Roman au un + de la mine.

Alexandru H.06.09.2009 08:44
Inca stau si ma intreb ... unde mama dracului era Stancu ?! nu-i fin sau ce? :ce_oameni:

Hai sa nu facem precum dinamovistii si sa ne plangem ca nu a adus Lucescu la nationala jumatate din echipa. Vad ca doi dintre finii lui au jucat excelent...

MoWeed06.09.2009 08:53

Am avut un noroc incredibil cu ratarile francezilor. Prima repriza, Romania a jucat foarte prost, in a 2-a s-a mai echilibrat putin jocul.

Maye06.09.2009 10:21
Hai sa nu facem precum dinamovistii si sa ne plangem ca nu a adus Lucescu la nationala jumatate din echipa. Vad ca doi dintre finii lui au jucat excelent...

Puteau sa joaca toti finii lui bine , dar tot raman la parerea ca Stancu era mai bun decat Bucur.

Alexandru H.06.09.2009 10:43
Puteau sa joaca toti finii lui bine , dar tot raman la parerea ca Stancu era mai bun decat Bucur.

Bucur a jucat mai bine in acest inceput de campionat. Plus 2 goluri cu Sahtior. Plus ca e golgeterul la zi a Ligii 1.

Sigur, cand joaca cineva prost iti spui ca era mai bine sa fi jucat altul. Dar prefer sa nu ma cred mai bun ca antrenorul.

Mie personal imi place ca joaca cu mai multi jucatori din Liga 1. E o recunoastere a faptului ca inafara unor fotbalisti gen Mutu, Chivu sau Rat, restul stranierilor sunt varza. Plus ca trei alegeri pentru care a fost contestat (Coman, Roman si Apostol) au jucat foarte bine.

Maye06.09.2009 10:55
Bucur a jucat mai bine in acest inceput de campionat. Plus 2 goluri cu Sahtior. Plus ca e golgeterul la zi a Ligii 1.

Sigur, cand joaca cineva prost iti spui ca era mai bine sa fi jucat altul. Dar prefer sa nu ma cred mai bun ca antrenorul.

Bucur nu e golgeterul la zi a Ligii .Bucur este fostul golgeter al campionatului in editia trecuta de campionat.

Nici eu nu ma cred mai bun ca antrenorul , dar totusi cred ca Stancu merita sa joace la nationala in aceste 2 meciuri , care oricum sunt doar teste .

Ronnie06.09.2009 10:57

Eu zic ca Stancu era mai indicat decat Surdu. Dar decat Bucur, nu cred...

David06.09.2009 11:16

Joc slab?Nu.Pur si simplu e tot ce puteam.Cand il ai pe Henry in careu tot meciul,nu prea ai altceva de facut decat sa acorzi respectul cuvenit unor jucatori gen Rat,Chivu,Radoi,Dani Coman.Au atacat tot meciul,au dat tot ce aveau mai bun,insa s-au lovit efectiv de un zid.Acel gol luat este totusi normal.Henry a dat cateva goluri sanatoase si lui Casillas si nu mi se pare ca Danut Coman a gafat,sau ca putea sa scoata acea minge.Cea mai mare problema a natoionalei a fost mijlocul si Marica.Consider ca jocul prestat a fost chiar tactica antreonrului."Rezistati,fiti putin periculosi si apoi rezistati!" La o posesie de 60% a Frantei,un egal este laudabil.Nu se pune problema unei prestatii penibile a atacului francez.Cum sa zici de Ribery,Henry sau Malouda ca sunt penibili?Au atacat tot meciul si ce au reusit?In afara de a scoate in evidenta calitatea apararii romanilor,un gol care sa confirme valoarea lui Henry si un gol anulat pe motiv de offside(tot Henry).Noi am avut 3 faze periculoase.La sfarsitul primei reprize cand Surdu a ratat milimetric,o centrare periculoasa care a fost deviata in poarta si ridiculizarea apararii franceze de catre Roman.Asta de la o echipa care a fost umilita de Lituania Austria si Serbia.Nu e bine?Nu e tot ce puteam spera?

Razvan e un antrenor care as putea spune ca e bun.Insa nu o voi spune niciodata,datorita rahatului care se numeste Il Muce.

Maye06.09.2009 11:20
Eu zic ca Stancu era mai indicat decat Surdu. Dar decat Bucur, nu cred...

Era mai indicat si decat Marica.

«1234»