ne bat de kkm pe noi ![]()
ne bat de kkm pe noi ![]()
ne bat de kkm pe noi![]()
Imi deschid berarie daca batem Franta la cate beri ar trebui sa imi iau ![]()
la ce ora e ?
Sambata , ora 22.00
Ma, da zici ca sunteti din Bangladesh, Insulele Capului Verde...Sunt singurul dp aici care crede in Romania steagro
Nu esti singurul. Si eu sper sa invingem in ambele meciuri cu Franta si Austria. Dubla asta este decisiva si eu inca sper la calificare. ![]()
HAI Romania !!! steagro
Nu esti singurul. Si eu sper sa invingem in ambele meciuri cu Franta si Austria. Dubla asta este decisiva si eu inca sper la calificare.
HAI Romania !!! steagro
Da Surdu o dubla ! Haha ![]()
Hai Romania !
Ce gunoi e Mutu asta. In loc sa se bage si el la joc, prefera sa stea pe tusa. ( e clar ca aia cu accidentarea a fost o minciuna ordinara).
Oricum, Surdu > Mutu. ![]()
![]()
Echipele probabile:
Franța:
Lloris - Sagna, Escude, Gallas, Evra - Toulalan, L.Diarra - Gignac, Gourcuff, Henry - Benzema. Rezerve: Mandanda, Clichy, Ribery, Anelka, Malouda, A.Diarra, Abidal. Antrenor Raymond Domenech
România
Coman - Maftei, Rãdoi, Chivu, Raț - Mara, Apostol, Ghioane, Max Nicu - Surdu, Marica. Rezerve: Pantilimon, Sãpunaru, Goian, Roman, Codrea, Bucur, Mazilu. Antrenor Rãzvan Lucescu
Clichy-Arsenal
Ribery-Bayern
Malouda-Chelsea
Anelka-Chelsea
Abidal-Barcelona
Astia sunt rezervele lor si noi vrem sa-i batem?
Clichy-ArsenalRibery-Bayern
Malouda-Chelsea
Anelka-Chelsea
Abidal-Barcelona
Astia sunt rezervele lor si noi vrem sa-i batem?
N-am auzit de ei ![]()
Da-va-n .... de tradatori de tara!
**** Franta! Hai baietii!
Da-va-n .... de tradatori de tara!
**** Franta! Hai baietii!
In sfarsit ![]()
steagro
jumuliti cocosul galic ! steagro
Daca ii batem o sa fie soc in toata Europa , un fel de cutremur , sper ca asa va fi.
Echipele de start:
Franța: 1. Lloris - 2. Sagna, 5. Gallas, 4. Escudé, 13. Evra - 6. L. Diarra, 14. Toulalan - 9. Anelka, 8. Gourcuff, 12. Henry - 11. Gignac. Antrenor: Raymond Domenech. Rezerve: Mandanda - Remy, Abidal, Benzema, Ribery, Malouda, Alou Diarra.
România: 1. Coman - 2. Maftei, 6. Rãdoi, 5. Chivu, 3. Raț - 10. Mara, 4. I. Apostol, 7. Ghioane, 8. Max. Nicu - 11. Surdu - 9. Marica. Antrenor: Rãzvan Lucescu. Rezerve: Pantilimon - Sãpunaru, Goian, Codrea, Roman, Bucur, Mazilu.
Asa cum banuiam:
-ne inghesuie astia
-jucam 1-9-0-1
noroc de Coman ca aveau francezi 2 boabe deja....cum sa ne punem noi cu ei ...poi daca era si ribery? poi ce echipa au astia ,si ce jucatori....si ce echipa avem noi.....daka franta avea alt antrenor era favorita pentru mondialu asta...
ce-a ratat romicaaaaa
))))))))))
surduleeeee ![]()
jucam 1-10-0-0 ![]()
Ce tot ma freaca astia la cap cu Mutu' lor?ca ele ne-ar trebui...duca-se la pasune...ca acolo e mult VERDE
bineinteles la finalul meciului pe gsp, primul care a fost sunat sa intre in legatura directa, babuinu de pipera. Reactie specifica: "Romaniei i-a lipsit azi Nicolita!"=)))))) doamneeeee ia-l odata ca nu-l mai suport...
Diferenta clara de valoare. Pe faza de atac pierdeam mingea chiar si fara sa ne atace adversarul, mama masii. De am fi tinut si noi de minge mai cu incredere poate obtineam mai mult. Pasau numai cu frica parca nu ar fi jucat fotbal toata viata.
Am aratat ca o echipa mica iar cand trebuia sa le-o dam ..... ne-am pierdut cu firea.
In ce rahat a lasat marele Piti echipa asta si cu cata greata.....
nu ma incalzeste cu nimic 1-1 asta, voiam o victorie.
slab, nu am jucat nimic... n-am vazut 3 pase legate si niciun sut sanatos la poarta. fara actiuni,fara ocazii...
Cum ba Dragose? N-ai vazut actiunea lui Escude? Ce gol misto a dat ![]()