Toate postarile au fost sterse. Nu are rost sa-i raspundeti. Omul era rau intentionat, a jignit. Si-a luat o pauza
Toate postarile au fost sterse. Nu are rost sa-i raspundeti. Omul era rau intentionat, a jignit. Si-a luat o pauza
Bogdan,omul trebuia lasat...parerea mea.asta ar fi trebuit sa fie metoda noastra de protest aici pe forum,chiar daca nu mai e nimic de salvat din gandirea lui.
trebuia lasat frate...iar faceti abuz? rusine moderatorilor, rusine dinu patriciu!
trebuia lasat frate...iar faceti abuz? rusine moderatorilor, rusine dinu patriciu!
nu,nu...generalii sunt de vina!
Unde va suunt generalii, sa va scape de becalii ![]()
Sa terminam cu offtopicul!
@Andrei* recunosc si eu oamenii cu care poti discuta. El a venit a lansat injurii, jigniri si gata. Mai bine sta pe langa.
Totusi, baiatul nu vorbea in limbaj de messenger. Puteai sa il mai lasi putin sa vedem ce argumente mai aducea la afirmatiile sale. Oricum, poate sa isi faca id nou si sa intre aici.
Pai si daca vorbea corect gramatical, ce? ![]()
Hai sa incetam cu off-topicul. Daca aveti vreo plangere la adresa mea este un topic un forum unde o puteti depune.
eu vorbesc serios ca trebuia lasat...nu genul asta de persoane trebuiesc banate, ci aia care jignesc si incita constant...daca asta e parerea lui, lasa-l sa faca dialog aici ![]()
Pai si daca vorbea corect gramatical, ce?![]()
Pai banuiesc ca se putea vorbi civilizat cu el chiar daca a scris ce a scris in primele posturi. Sau macar sa il fi lasat sa vedem ce are de zis in continuare dupa ce i se explica cine e AISS si ce urmareste defapt.
peste 7 zile revine singur ![]()
Sau hai 3 zile ![]()
Adevarat,nu era foarte greu sa imi fac un nou cont(a zis cineva mai sus).In primul rand imi cer scuze daca v-am adus injurii,poate m-a luat putin valul insa aceasta este parerea mea.Nu mi se pare normal sa dai bani sa fii intr-o asociatie care nu face nimic,sau ma rog care aduce injurii altor persoane.Nu sunt de acord deroc cu asociatia si cu nicio metoda de protesc la adresa creditorului echipei,atat timp cat asta nu ajuta cu nimic echipa si mai ales este imposibil sa se rezolve ceva.Daca tot am fost banat sunt curios daca si cei care mi-au adus mie injurii au avut parte de acelasi tratament.Si chiar sunt curios ce urmareste AISS si cine este AISS?Bogdan,nu am venit lansat pe injurii,am zis doar ca ii consider prosti pe cei care dau bani sa fie intr-o asociatie si faptul ca se actioneaza asa doar datorita celor cativa mascarici ce conduc asociatia(primesc ban si pentru asta?).Injurii erau daca foloseam cuvinte vulgare,prost e un cuvant foarte uzual,injurii erau daca ma apucam sa bag si sa scot,exact cum faceti voi cand ajungeti la stadion.De aceea o spun si o sustin voi sunteti o parte,cei care doriti inlaturarea lui Becali,noi restul ne amintim si ce a facut bun pentru club.Noi restul stim ca Becali nu este Steaua,noi tinem cu Steaua nu cu Becali.Insa in acelasi timp injurandu-l pe Becali faci rau Stelei,faci rau jucatorilor.Nu se poate sa joci meci pe Ghencea si sa te simti ca in deplasare.Cum am spus si intr-unul din mesaje,acela nu mai e protest,cand in minutul 2 al meciului incepeti sa injurati jucatorii,la prima pasa gresita.Atunci deja atacati jucatorii,ce asteptari mai puteti avea de la un jucator daca din minutul 2 are galeria impotriva lui?Acela nu e protest cand atacati familia lui Becali.S-a vazut in ultimele meciuri ca daca are suporterii aproape,Steaua e greu de invins.Si chiar daca nu joaca stralucit totusi e pe primul loc in campionat si in grupele Europa League,sa ne gandim ca e inca o echipa in formare,si daca Steaua si cand joaca prost e in top,ce se intampla cand joaca bine?Aaaaa mi-am mai amintit ceva,am zis despre AISS ca sunt niste mizerii deoarece i-au cerut demisia lui Lacatus?Pai se face asa ceva?Cum sa ceri demisia simbolului Stelei?Cum sa vrei sa il dai afara pe Lacatus?Cand spui Lacatus spui Steaua,cand spui Steaua spui Lacatus.Inca o data imi cer scuze si sper sa fiu inteles,in acelasi timp sper sa va mai ganditi la actiunile voastre.Nu de alta dar aici pe forum am citit ceva aberant de genul:"Nu imi vine sa cred,am fost la meciul cu Zürich iar suporterii au inceput sa incurajeze echipa in loc sa il injure pe Becali".De aceea stau putin pe ganduri.Sunteti fani Steaua sau urmariti doar sa faceti rau?
Cum am spus si intr-unul din mesaje,acela nu mai e protest,cand in minutul 2 al meciului incepeti sa injurati jucatorii,la prima pasa gresita.
De-a lungul protestului, jucatorii nu au fost niciodata injurati de catre AISS sau Peluza Sud. S-a si spus de nenumarate ori ca protestul nu este indreptat catre antrenor sau jucatori.
Aaaaa mi-am mai amintit ceva,am zis despre AISS ca sunt niste mizerii deoarece i-au cerut demisia lui Lacatus?Pai se face asa ceva?Cum sa ceri demisia simbolului Stelei?Cum sa vrei sa il dai afara pe Lacatus?
AISS nu a cerut niciodata demisia lui Lacatus, acesta a fost sustinut neconditionat, iar primii care au inceput sa strige demisia au fost cei de la Tribuna 1. Lui Lacatus sau Hagi niciodata nu i se va striga demisia in Ghencea de catre cei care au spiritul stelist in sange.
Imi pare rau, dar esti informat prost si manipulat de catre presa.
Nu mi se pare normal sa dai bani sa fii intr-o asociatie care nu face nimic,sau ma rog care aduce injurii altor persoane.
Incredibil. Cum poti sa zici ca AISS nu face nimic. Ia uite aici o mica parte din ce face aceasta asociatie http://www.AISS.ro/2007/11/21/ce-am-realiz...ce-ne-propunem/
+ Petrecerea 63, organizare deplasari. Uite cine face parte din aceasta asociatie care nu face nimic: http://www.AISS.ro/membri-onorifici/
De-a lungul protestului, jucatorii nu au fost niciodata injurati de catre AISS sau Peluza Sud. S-a si spus de nenumarate ori ca protestul nu este indreptat catre antrenor sau jucatori.
AISS nu a cerut niciodata demisia lui Lacatus, acesta a fost sustinut neconditionat, iar primii care au inceput sa strige demisia au fost cei de la Tribuna 1. Lui Lacatus sau Hagi niciodata nu i se va striga demisia in Ghencea de catre cei care au spiritul stelist in sange.
Imi pare rau, dar esti informat prost si manipulat de catre presa.
La meciul cu Bistrita din sezonul precedent(1-1 pe Ghencea,de fapt ultimul meci la care am fost,preferand sa nu asist la meciuri in care favortii mei sunt injurati)s-a intamplat ca jucatorii sa fie injurati de galerie.Am fost acolo,si in minutul 2 Toja a gresit o pasa iar peluzele au inceput sa il huiduie.Peste alte 2-3minute a urmat randul lui Szekely.Protestele nu s-au indreptat catre antrenor?Cat a suferit Stoichita sezonul trecut?Si chiar si asa cu echipa aia ciuruita si cu suporterii impotriva a reusit ceva.
In 2009 i s-a cerut demisia lui Lacatus,au fost 2 meciuri in care peluzele au strigat impotriva lui Lacatus.Banuiesc ca in peluza sunt si membrii AISS,doar organizati proteste impreuna.Aaaa apropo imi explici si mie ce au fost cu acele iesiri de la meciul cu Unirea Branesti?In care suporterii nu era lasati de voi sa intre la meci?
Alex Giura
Daca nu ai fi folosit cuvintele alea jignitoare la adresa AISS-ului,m-as fi chinuit putin sa-ti explic cateva chestii cu care sincer esti in ceata totala...dar mai bine nu,oricum esti o cauza pierduta din ce vad ca ai postat si n-are sens.
Incredibil. Cum poti sa zici ca AISS nu face nimic. Ia uite aici o mica parte din ce face aceasta asociatie http://www.AISS.ro/2007/11/21/ce-am-realiz...ce-ne-propunem/+ Petrecerea 63, organizare deplasari. Uite cine face parte din aceasta asociatie care nu face nimic: http://www.AISS.ro/membri-onorifici/
S-au organizat cateva deplasari si 2-3 proteste?E o realizare.De fapt e mult spus ca s-au organizat deplasari,practic s-au inchiriat cateva autocare.
Alex Giura
Daca nu ai fi folosit cuvintele alea jignitoare la adresa AISS-ului,m-as fi chinuit putin sa-ti explic cateva chestii cu care sincer esti in ceata totala...dar mai bine nu,oricum esti o cauza pierduta din ce vad ca ai postat si n-are sens.
Incearca sa imi explici totusi.Omul cat traieste invata.Poate chiar sunt eu mai prost.Nu imi spune ca te-am ranit la sentiment cand am vorbit urat de AISS?
.
Nu imi spune ca te-am ranit la sentiment cand am vorbit urat de AISS?.
Dupa ce ca sunteti in necunostinta de cauza, va mai bagati si organul in munca altora.
Poate chiar sunt eu mai prost.Nu imi spune ca te-am ranit la sentiment cand am vorbit urat de AISS?.
Nu am spus asta dar vad ca-ti cam place sa faci pe prostul.
Cat despre AISS chiar nu-mi face placere sa stau acum sa conving un "neica-nimeni" ce face bun sau rau acesta asociatie...ti-am mai spus, pentru mine esti o cauza pierduta.
Sincer eu cred ca va pierdeti timpul cu acest personaj,daca are "boala" pe protest si impicit AISS sa fie sanatos...Lasati-l sa comenteze de unul singur.
Adevarat,nu era foarte greu sa imi fac un nou cont
Dar nu este nici foarte greu sa iei ban pentru clona ![]()
Dar nu este nici foarte greu sa iei ban pentru clona![]()
Nu-i nimic mai fac conturi...dupa aceea o sa inceapa sa expire banurile si e mai usor.![]()
Cand am zis ca ar fi trebuit lasat sa vedem ce zice credeam ca se poate vorbi civilizat. Dar cand ii explici ca ceea ce zice sunt niste aberatii iar el continua sa faca pe prostul si sa isi bata joc, nu mai are rost sa iti pierzi timpul cu el.
Nu-i nimic mai fac conturi...dupa aceea o sa inceapa sa expire banurile si e mai usor.![]()
Vrei sa incercam? Sa vedem daca mai poti sa iti faci conturi? ![]()
De ala permanent, ai auzit ? ![]()