FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Metoda Noua De Protest

«1456»
AlexGiura31.08.2010 11:13
Cand am zis ca ar fi trebuit lasat sa vedem ce zice credeam ca se poate vorbi civilizat. Dar cand ii explici ca ceea ce zice sunt niste aberatii iar el continua sa faca pe prostul si sa isi bata joc, nu mai are rost sa iti pierzi timpul cu el.

Ti se pare ca nu am vorbit civilizat?Poate am exagerat mai devreme,la primele posturi,consecinta fiind ca am primit ban.Ce inseamna la tine civilizat?Nu am vorbit indeajuns de frumos?Nu am folosit suficente figuri de stil?Trebuia sa fiu mai metaforic?Nu au fost bune comparatiile?Nu am folosit un limbaj academic?

Revenind,pana acum nimeni nu mi-a explicat nimic.Doar mi se spune ca sunt un neica-nimeni,ca sunt o cauza pierduta,ca spun numai aberatii.Pai spuneti-mi voi cum sta treaba,lamuriti-ma,luminati-ma.

Elvis31.08.2010 11:13
La meciul cu Bistrita din sezonul precedent(1-1 pe Ghencea,de fapt ultimul meci la care am fost,preferand sa nu asist la meciuri in care favortii mei sunt injurati)s-a intamplat ca jucatorii sa fie injurati de galerie.Am fost acolo,si in minutul 2 Toja a gresit o pasa iar peluzele au inceput sa il huiduie.Peste alte 2-3minute a urmat randul lui Szekely.Protestele nu s-au indreptat catre antrenor?Cat a suferit Stoichita sezonul trecut?Si chiar si asa cu echipa aia ciuruita si cu suporterii impotriva a reusit ceva.

In 2009 i s-a cerut demisia lui Lacatus,au fost 2 meciuri in care peluzele au strigat impotriva lui Lacatus.Banuiesc ca in peluza sunt si membrii AISS,doar organizati proteste impreuna.Aaaa apropo imi explici si mie ce au fost cu acele iesiri de la meciul cu Unirea Branesti?In care suporterii nu era lasati de voi sa intre la meci?

Daca afirmi ca vreuna din peluze sau vreuna din gruparile organizate, sub orice forma, i-a cerut demisia lui Lacatus, esti intr-o grava eroare .

Daca tu asta ai inteles la, probabil, singurul meci in Ghencea, esti caz de psihopupu; este singurul motiv al realitatii deformate pe care o ai, este sursa acuzatiilor nesimtite si nefondate pe care le aduci .

Tu, gul-dukat ... N-aveti nici-o vina !

*Alecs*31.08.2010 11:14
La meciul cu Bistrita din sezonul precedent(1-1 pe Ghencea,de fapt ultimul meci la care am fost,preferand sa nu asist la meciuri in care favortii mei sunt injurati)s-a intamplat ca jucatorii sa fie injurati de galerie.Am fost acolo,si in minutul 2 Toja a gresit o pasa iar peluzele au inceput sa il huiduie.Peste alte 2-3minute a urmat randul lui Szekely.Protestele nu s-au indreptat catre antrenor?Cat a suferit Stoichita sezonul trecut?Si chiar si asa cu echipa aia ciuruita si cu suporterii impotriva a reusit ceva.

In 2009 i s-a cerut demisia lui Lacatus,au fost 2 meciuri in care peluzele au strigat impotriva lui Lacatus.Banuiesc ca in peluza sunt si membrii AISS,doar organizati proteste impreuna.Aaaa apropo imi explici si mie ce au fost cu acele iesiri de la meciul cu Unirea Branesti?In care suporterii nu era lasati de voi sa intre la meci?

Spui tampenii. Am fost si eu la meciul cu Bistrita. Lui Szekely chiar i s-a scandat numele de mai multe ori fiindca se stie ca in acea perioada refuzase sa plece la Timisoara si ii daduse peste nas ciobanului. Iti sugerez sa iti iei meciul de pe trackerul fcsteaua si sa-ti notezi tot ceea ce s-a scandat, apoi sa ne spui si noua.

Stoichita a fost cea mai mare sluga dintre antrenorii care au venit la Steaua de cand e Becali creditor.

Nu cunosc nicio echipa Unirea Branesti. Poate Victoria Branesti. O parte din galerie a fost acolo pentru a incerca sa-i convinga si pe altii sa nu se duca la meci. Orice suporter a fost lasat sa-si cumpere bilet si cine a considerat ca e bine sa mearga la meci, a intrat.

Cum zicea si Fane, esti o cauza pierduta. Somn usor.

AlexGiura31.08.2010 11:14
De ala permanent, ai auzit ? :D

Pe IP? :).Nu se poate mi se schimba ip-ul la fiecare noua logare pe computer.

Adrian31.08.2010 11:17

AlexGiura

Iti sugerez sa paresesti acest site. Cat inca esti in forma, ca sa nu te faci de rusine. Am citit toate postarile tale si am ajuns la concluzia ca vorbesti doar ca sa te afli in treaba.

Ti-am zis sa aduci dovezi ca Steaua a avut buget de 15 milioane, mi-ai aruncat cu niste presupuneri, niste aiureli, ai bagat cateva cifre si mi-ai zis ca trebuie sa te cred pe cuvand. Adu baiatule niste documente daca esti asa sigur. Noi iti putem arata cu documente cat a bagat becalii la Steaua.

Cum? E foarte simplu. Cauta pe net declaratia lui de avere. Vei vedea acolo cati bani a bagat la Steaua.

In declaratia lui de avere, banii bagati la Steaua sunt trecuti ca datorii ale Stelei fata de el. Pana acum un an, datoria Stelei la becalii era de vreo 30 de milioane.(Intre timp a mai scos din bani. Nu stiu daca a sters din datorie dar din bani a scos)

De cand e la Steaua, jegul a investit vreo 30 de milioane. De scos, a scos peste 40.

Despre banii pe care ii spala, nu mai vorbim.

Ai zis ca tu nu te duci e stadion ca nu iti place atmosfera. Fa tu atmosfera. Ai zis ca tu canti dar ca nu te obosesti cu bannere. Da' de ce nu te obosesti? Nu vrei sa faci atmosfera? Vrei sa faca altii? De ce sa faca altii atmosfera pentru tine? Tu ai zis ca esti mai stelist ca 99% din cei care protesteaza impotriva jegului dar, din ce zici, nu esti dispus sa faci nici macar un banner pentru Steaua. Esti un stelist adevarat, nu am ce zice.

Repet, ca sa nu te mai faci de rahat, retrage-te de pe site.

p.s.

Acum am observat si semnatura ta: "Mu!e dinam0". Chiar ca esti stelist adevarat.

Si nu fii asa sigur ca faptul ca ti se schimba ip-ul te ajuta sa scapi de banare. O sa vezi.

Fane31.08.2010 11:17

Ia sa vedem cum ti se schimba tie Ip-ul...sunt asa curios ce n-ai vazut !

Bogdan31.08.2010 11:27

@Costi, na.. ti-l las liber!

Giuran31.08.2010 11:54

Tin sa va multumesc pentru banurile primite.Se pare ca nu am dreptul sa am o parere.Se pare ca daca gandesc altfel decat cei de aici primesc ban,sunt considerat un neica-nimeni,o cauza pierduta.Mi-am cerut scuze pentru injurile aduse la primele comentarii,am cam exagerat,nu a fost o iesire normala,insa nu inteleg de ce am fost banat pentru ultimele comentarii.Tin inca o data sa va multumesc,se vede civilizatia la voi,ca tot insistati pe chestia asta,imi pare rau ca am fost atat de nesimtit si de prost sa gandesc altfel decat voi,imi pare rau ca mi-am permis sa va ranesc la sentiment cand am vorbit urat de AISS,imi pare rau daca ideile mele sunt diferite de ale voastre.Tocmai asta face diferenta.Eu sunt unic aici voi sunteti toti la fel.Diferenta dintre noi este ca eu sustin Steaua voi il injurati pe Becali.Diferenta este ca voi dati bani sa fiti suporterii Stelei eu sustin echipa gratis.Voi dati bani sa il contestati pe Becali eu o pot face si fara.Voi v-ati strans in jurul unor asa-zisi lideri(conducerea AISS) si va lasati condusi,nu puteti vedea decat ce vad ei eu nu am nevoie sa imi dicteze cineva ce idei sa am.Va urez o zi cat mai placuta si va las cu frustrarile voastre(trebuie sa recunoasteti ca sunteti un pic frustrati,al dreacu cioban refuza sa plece din Ghencea).

Lari31.08.2010 12:10

Giurane, citeste aici, Adevaratule Suporter:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/9476

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/9381

Daca mai vrei, anunta-ma. Desi...

Fane31.08.2010 12:11

...tocmai si-a luat ban si pe celalalt cont...asta e,nici noua nu ne convine dar daca asa trebuie !

Costi31.08.2010 12:18

@AlexGiuran,

Nu pot sa vad decat reavointa din partea ta daca spui ca AISS nu a organizat decat 2-3 deplasari si un protest impotriva lui Becali.

In primul rand, AISS nu este o galerie...deci nu poti afirma ca AISS l-a injurat pe x sau pe y. De asemenea, ai la dispozitie toate comunicatele AISS si vei vedea ca nu am cerut niciodata demisia lui Lacatus sau a altcuiva.

Mai bine te-ai informa inainte sa arunci cu noroi in munca altora de aici. Intr-adevar, AISS s-a strans in jurul unor lideri, pentru ca nicio organizatie nu poate fi condusa fara a stabili niste reprezentanti si fara niste reguli clare. Totusi, nu liderii conduc AISS, ci membrii acesteia. AISS desfasoara intalniri periodice unde sunt discutate probleme, sunt propuse proiecte, parerea fiecaruia fiind ascultata iar cele mai bune solutii sunt puse si in practica.

Prin cei 10 lei pe luna, fiecare membru isi aduce contributia pentru ceea ce inseamna Steaua. Toate actiunile AISS nu s-ar fi desfasurat fara contributia fiecarui membru. Gandeste-te ca au existat proiecte care au depasit suta de milioane investite. Banii astia de unde crezi ca au venit? Din cer? De asemenea, in schimbul contributiei fiecarui membru, au existat si beneficii concrete:reduceri la deplasari, la materialele promotionale sau bilete gratuite la diverse meciuri ale echipei Steaua.

Asadar informeaza-te despre actiunile AISS inainte sa ne acuzi si invata sa faci diferenta intre un grup ultra, o galerie si o asociatie de suporteri.

axl31.08.2010 12:20
Nu mi se pare normal sa dai bani sa fii intr-o asociatie care nu face nimic,sau ma rog care aduce injurii altor persoane.

Perfect adevarat. Nici eu n-as da bani unei astfel de asociatii.

Dar nu e cazul aici.

Vad acum ca ai ban permanent. Bravo cui ti l-a dat, m-a scutit pe mine de cateva click-uri.

puyol31.08.2010 21:57
S-au organizat cateva deplasari si 2-3 proteste?E o realizare.De fapt e mult spus ca s-au organizat deplasari,practic s-au inchiriat cateva autocare.

Incearca sa imi explici totusi.Omul cat traieste invata.Poate chiar sunt eu mai prost.Nu imi spune ca te-am ranit la sentiment cand am vorbit urat de AISS?:(.

word!

cum sa zici ca suporterii nu au fost lasati sa intre la meciul cu branesti? jneboon? A fost doar o actiune de protest (materializata prin niste bannere, pt Dumnezeu :))) ) pentru a arata lumii ca suntem multi cei care suntem impotriva ciobanului. Esecul actiunii deja nu mai depinde de cei care au avut ideea, s-a dovedit ca in general, cei care spun ca tin cu Steaua n-au nimic in comun cu protestul. La fel mi-e practic imposibil sa cred ca de la peluze s-a scandat "demisia!" impotriva lui Hagi sau a lui Lacatus.

poate nu stii, dar toate actiunile AISS sunt pe baza de voluntariat. Nu te astepta ca oameni cu joburi, studii, familii sa faca din noapte zi.

tot vad la tine sintagma " ......... apoi peluzele au huiduit". Doar peluzele huiduie pe stadionul Steaua? inca o data, jneboon? Tribunele ce fac daca peluzele, dupa parerea ta, huiduie continuu? Ele sunt responsabile cu atmosfera? :))) Inseamna ca faci o confuzie, peluzele sunt acele zone din spatele portilor iar tribunele sunt celelalte parti si nu invers. :D

choli31.08.2010 23:55
Ia sa vedem cum ti se schimba tie Ip-ul...sunt asa curios ce n-ai vazut !

se duce la alt distribuitor de net, sau daca stie, fura ip-uri :)

RobYnho01.09.2010 09:28
se duce la alt distribuitor de net, sau daca stie, fura ip-uri :)

E vorba de IP dinamic.

choli01.09.2010 09:36
E vorba de IP dinamic.

sincer, m-ai pierdut....cine are ip dinamic? nu am auzit de asa ceva....

RobYnho01.09.2010 09:37

Eu, de exemplu. Mi se schimba IP-ul la fiecare reconectare.

Hai ca suntem off-topic. :D

josep2702.09.2010 11:52

Daca samantarii de la tribuna 1 sau de la tribuna a 2-a o sa aplaude vreodata vreo actiune facuta de peluze impotriva ciobanului,eu o sa il rog pe gibon sa-mi lase si mie sarma ghimpata sa ma spanzur si eu cu ea.....

[/cu

Sunteti praf.

josep2702.09.2010 11:59

eu nu inteleg ceva ,de ce acum doua etape nu vroiau cei de la PS sa-i lase pe suporteri sa intre pe stadion?

SI dasemenea nu inteleg de ce s-au luat la bataie cu cei de la tribuna a II-a?

Mie unul mi se pare ca cei de la SUD au facut exacte cum a facut ciobanu adica nu vroia sa-i mai lase sa intre pe stadion si le-a anulat abonamentele si apoi a ridicat imbecilitatea aia de gard ca apoi sa puna jandarmi sa faca ordine.

Mie unul mi sepaqre ca cei de la sud sau molipsit de la fecali.

PAREREA MEA si mai cred ca in acest moment nu mai exista nicio diferenta intre fecali si cei di sud,eu unul nu mai inteleg nimic.

Costi02.09.2010 12:13

1.nu s-a pus problema niciodata ca cineva sa nu lase suporterii sa intre pe stadion. deci cei din sud, in urma cu 2 etape, nu s-au prezentat la stadion. de unde pana unde nu i-au lasat sa intre pe stadion pe ceilalti?

2.asa cum s-a scris si in presa, se pare ca cei de la tribuna a 2-a au plecat in minutul 85, cei de la sud le-au strigat "veniti pentru rezultate, n-aveti pic de demnitate", iar cei de la tribuna le-au raspuns cu injurii si semne obscene.

The Game03.09.2010 19:10

Josep27,

1.Ma amuza faptul ca ai stat sa raspunzi la un post scris acum 1 an si un pic.

2.Daca tu ai ajuns sa compari actiunile Peluzei SUD cu cele ale gibonului si sa sesizezi ca nu este nicio diferenta intre ele inseamna ca esti de o prostie de neconceput.

3.Ma amuza si faptul ca folosesti numele de "fecali" atata timp cat tu ii tii apararea lui si sclavilor ce au populat tribuna I si tribuna a 2-a.Cumva ai folosit aceasta porecla ca sa te scapi de cat mai putine injuraturi pe forum?

4.Replica pe care mi-ai dat-o confirma ceea ce am zis la punctul 2.

bogdinho_AISS04.09.2010 10:07

Bai "nesimtitule" care esti "the game" ... de unde stii tu ca la tribuna a2a sunt numai "samantari" ??? Nu inteleg de ce vorbesti in necunostinta de cauza...la tribuna a 2a , la fel ca si la peluze sunt unele grupuri care fac atmosfera si nu il agreeaza deloc pe cioban...Sunt suporteri adevarati si in tribuna...nu numai la peluze...bine excluzandu-i de aici pe cei de la tribuna 1 care sunt "lingaii numero uno" ai ciobanului...

... pe aceasta cale te rog sa nu mai faci afirmatii in necunostinta de cauza din ceea ce vezi tu la TV...ai fost vreodata pe stadion ca sa spui asta ??? "nesimtitule"...altceva nu esti... pe viitor ai grija ce zici....numai bine...BAFTA!!!

la tribuna a2a nu sunt "sclavi" ... nu mai folosi aceste cuvinte aiurea...poate ca sunt si sclavi...dar sunt si suporteri adevarati care vor binele Stelei si il destesta pe cioban...apropo din ce Peluza esti tu?

Daniel-Ionut04.09.2010 10:07

Banuiesc ca ai fost ironic.

dayra04.09.2010 10:38
Bai "nesimtitule" care esti "the game" ... de unde stii tu ca la tribuna a2a sunt numai "samantari" ??? Nu inteleg de ce vorbesti in necunostinta de cauza...la tribuna a 2a , la fel ca si la peluze sunt unele grupuri care fac atmosfera si nu il agreeaza deloc pe cioban...Sunt suporteri adevarati si in tribuna...nu numai la peluze...bine excluzandu-i de aici pe cei de la tribuna 1 care sunt "lingaii numero uno" ai ciobanului...

... pe aceasta cale te rog sa nu mai faci afirmatii in necunostinta de cauza din ceea ce vezi tu la TV...ai fost vreodata pe stadion ca sa spui asta ??? "nesimtitule"...altceva nu esti... pe viitor ai grija ce zici....numai bine...BAFTA!!!

la tribuna a2a nu sunt "sclavi" ... nu mai folosi aceste cuvinte aiurea...poate ca sunt si sclavi...dar sunt si suporteri adevarati care vor binele Stelei si il destesta pe cioban...apropo din ce Peluza esti tu?

:))

Nu vrei sa te calmezi putin si sa fii mai atent la ce a scris The Game? El a zis ca au fost "sclavi" la T2, nu ca acolo stau DOAR sclavi...e o diferenta.Si iti spun eu sigur ca The Game a fost la multe meciuri pe stadion, nu mai arunca vorbe aiurea...nu cred ca trebuie sa-ti dea tie socoteala in ce peluza sta.

Nu e frumos sa faci lumea nesimtita degeaba, nu te-a facut pe tine sclav.

:ce_oameni:

The Game04.09.2010 11:24

Daca tu te-ai simtit cand am folosit cuvintele "sclavi" si "samantari"....ma doare fix la 1 metru in fata...Cand am folosit cuvintele "sclavi" si "samantari" stai tu linistit ca nu m-am referit la Old Boys sau la baietii din AISS ce stau acolo sau la oamenii ce stau de regula la Tribuna a 2-a si ne-au fost alaturi atunci cand ne mutasem si noi la T2 sa protestam impotriva ciobanului...m-am referit la cocalarii/taranii/specimenele avortate ce ne huiduie de fiecare data cand scandam impotriva ciobanului...si nu imi spune tu mie ca la tribuna a 2-a nu exista oameni care ne huiduie pentru ca e randul meu sa iti spun ca vorbesti fara sa stii sau sa vezi...Si crede-ma ca afirmatiile astea nu sunt in "necunostiinta de cauza"...asa cum spui tu.Si nu iti dau cele mai recente exemple,pentru ca suntem huiduiti de catre grupuri numeroase de persoane de la Tribuna a 2-a de cand a inceput protestul,dar asta ar trebui sa stii si tu...daca intr-adevar zici ca stai la tribuna a 2-a(desi nu prea cred avand in vedere ca stai in Targoviste)

Cat despre mersul la stadion...chiar nu as vrea sa spun niste chestii si doar din respect pentru ADEVARATII STELISTI de pe forum si pentru ca nu vreau sa ma laud cu niste chestii.....

Cat despre peluza,merg la Peluza Sud.Te ajuta pe tine cu ceva daca ti-am spus chestia asta?Iti spun eu mai mult ca sigur ca NU.

«1456»