AlexGiura
Iti sugerez sa paresesti acest site. Cat inca esti in forma, ca sa nu te faci de rusine. Am citit toate postarile tale si am ajuns la concluzia ca vorbesti doar ca sa te afli in treaba.
Ti-am zis sa aduci dovezi ca Steaua a avut buget de 15 milioane, mi-ai aruncat cu niste presupuneri, niste aiureli, ai bagat cateva cifre si mi-ai zis ca trebuie sa te cred pe cuvand. Adu baiatule niste documente daca esti asa sigur. Noi iti putem arata cu documente cat a bagat becalii la Steaua.
Cum? E foarte simplu. Cauta pe net declaratia lui de avere. Vei vedea acolo cati bani a bagat la Steaua.
In declaratia lui de avere, banii bagati la Steaua sunt trecuti ca datorii ale Stelei fata de el. Pana acum un an, datoria Stelei la becalii era de vreo 30 de milioane.(Intre timp a mai scos din bani. Nu stiu daca a sters din datorie dar din bani a scos)
De cand e la Steaua, jegul a investit vreo 30 de milioane. De scos, a scos peste 40.
Despre banii pe care ii spala, nu mai vorbim.
Ai zis ca tu nu te duci e stadion ca nu iti place atmosfera. Fa tu atmosfera. Ai zis ca tu canti dar ca nu te obosesti cu bannere. Da' de ce nu te obosesti? Nu vrei sa faci atmosfera? Vrei sa faca altii? De ce sa faca altii atmosfera pentru tine? Tu ai zis ca esti mai stelist ca 99% din cei care protesteaza impotriva jegului dar, din ce zici, nu esti dispus sa faci nici macar un banner pentru Steaua. Esti un stelist adevarat, nu am ce zice.
Repet, ca sa nu te mai faci de rahat, retrage-te de pe site.
p.s.
Acum am observat si semnatura ta: "Mu!e dinam0". Chiar ca esti stelist adevarat.
Si nu fii asa sigur ca faptul ca ti se schimba ip-ul te ajuta sa scapi de banare. O sa vezi.