de-acord cu ce zici tu,dar nici nu poti sa-i compari pe cehi cu irlandezii cu care am jucat noi,si totusi ne-au condus pt ca noi am avut o aparare paralela si nu e primul meci cand se intampla asta...
diferenta mare este ca cehii i-au luat pe sus pe caini si si-au luat pedeapsa, iar irlandezii au jucat cat au putut ei de bine, neavand decat de castigat, nimic de pierdut!
sincer, ma bucur ca s-au calificat si cainii, si CFR-ul. acum suntem mai multi in grupe, in acelasi an, si vom vedea cine e mai bun. deocamdata cu 6 victorii din sase meciuri nu stam la discutii cu nimeni. dar faptul ca exista termeni de comparatie s-ar putea sa ne ajute sa ajungem cat mai departe. in Champions League nu am facut mare branza pentru ca odata ajunsi in grupe jucatorii deja simteau ca au reusit o mare performanta, pe care altii din tara nu o reuseau. acum trebuie sa arate ce pot si din fericire avem un antrenor bun. si ieri a aratat ca stie fotbalul foarte bine: grzelak si szekely de la inceput in teren, Banel si Ochirosii intra dupa pauza cand sunt adversarii obositi. rolul asta li se potriveste celor doi, mai ales lui Banel. daca juca de la inceput, iar il injuram toti. insa mutarea cea mai desteapta a fost surdu, care la ora asta e mai bun decat Mutu. a contribuit la ambele goluri, iar faptul ca la golul doi a pasat in loc sa suteze (ceea ce ar fi facut 9999 fotbalisti din Romania din 10000) ma face sa cred ca in primul sezon la Steaua baiatul asta nu a putut juca de emotie, pentru ca e extraordinar.
mi-a placut din nou Andrei ionescu, sper sa fie sanatos tot sezonul, ca la el e cheia succeselor Stelei din acest an. fata de mijlocasii pe care ii aveam, el este cu totul altceva. cand ai pe cineva care nu da sa scape de minge, ci construieste, chiar singur cand nu are cu cine!!!!, e mare lucru.
din pacate nu a murit ciobanul, desi erau zvonuri ca s-a otravit cu medicamentele pe care le ia ca sa-i creasca putza. nerabdator sa ajunga si podoaba lui la o dimensiune vizibila cu ochiul liber, se pare ca a luat prea multe pastile dintr-o data. asa, parca il vad iar pe toja in echipa si s-a dus dracul mijlocul nostru si de fapt tot jocul!
Tudose a gresit, dar nu trebuie pus la zid. oricine greseste, din fericire au dres-o pana la urma.
meciul cu cainii nu va fi usor, dar nici greu. cand sunt euforici si plini de ei, aia incaseaza la greu. cred ca le dam un 3-0 sa le iasa fumurile din cap. daca ar juca azi din nou cu slovan, ar lua bataie cu 5-0 fara probleme. cehii nu isi vor ierta atitudinea cu care au inceput meciul de ieri cateva zeci de ani. ar fi bine sa invatam si noi din greselile altora.
ps. am inceput sa vedem un pic de fotbal si la bibiskov!