FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

St. Patrick's - Steaua 1-2 (0-0)

«1234»
SuperstaR1827.08.2009 20:33
ce atitudine pe Dinamo,ce atitudine!...bv lor ma,au crezut pana la capat cand nimeni nu le dadea vreo sansa... faceti voi o comparatie intre atitudinile de pe teren ale celor 2 echipe si veti vedea diferenta uriasa... app,o sa-mi sara multa lume in cap sa-mi spuna ca sunt dinamuist sau astea,dar va zic sincer ca ma bucur pt ei si pt ce au realizat... ai nostri s-au crezut vedete in meciul asta si l-au luat la misto,cum de altfel a fost cam toata competitia pana acum... avantaju nostru va fi conditia fizica pt ca dinamu au alergat de le-ai sarit dintii pe cand noi am jucat si jucam la shto,deci suntem mai odihniti... o sa fie un meci teribil mai ales ca dinamu are un moral beton armat acu

pana mea... faza e ca si cehii au avut o atitudine de kkt si s-au crezut invingatori prea devreme. Ai vazut ca in reprizele de prelungire atacau in permanenta (cand s-au trezit la realitate). In fine... felicitari echipelor romanesti din cupele europene... bla-bla-bla. :|

fredysteaua27.08.2009 20:34

eu 1 m-am obisnuit acum o sa fie forumu invadat :)) Steaua A JUCAT PROST NU AM JUCAT NIMIC Dinamo O SA NE BEA 10 ...

cristiii27.08.2009 20:34

daaa ai dreptate a jucat perfect cu o echipa de pescari, bucatari gunoieri etc. 3-0 pe putin trebuia sa le dam fara sa clipim

dulcicutza27.08.2009 20:37

Mai ganditi-va ca joaca meci de meci sub alta ofrmula,jucatorii nu se gasesc atat de bine si nu se inteleg inca,nu exista omogenitate,poate o sa revina mai curand si Toja si o sa intre si Tanase si o sa arate altfel echipa,poate vedem minunea la meciul de duminica :)

fredysteaua27.08.2009 20:37

asa e are dreptate cristii =))) suntem praf :))

SuperstaR1827.08.2009 20:39
daaa ai dreptate a jucat perfect cu o echipa de pescari, bucatari gunoieri etc. 3-0 pe putin trebuia sa le dam fara sa clipim

mah, totusi irlandezii sunt jucatori profesionisti. Sunt cam de nivelul lui ... Poli Iasi (cu indulgenta zic asta ).

E bine ca am batut ca sa avem liniste pana la meciul cu cainii. Ca daca pierdeam, iti dai seama ca iesea Jijik la rampa cu tot felul de declaratii despre "bozgorul" Szekely si despre "cheliosul" Grzelak, clientii lui.

Lasa ca e bine.

Steaua BATE pe Dinamo ! :death:

Astristul27.08.2009 20:40
eu 1 m-am obisnuit acum o sa fie forumu invadat :)) Steaua A JUCAT PROST NU AM JUCAT NIMIC Dinamo O SA NE BEA 10 ...

Hei, stai asa, felicitari celor de la Dinamo pentru performanta de astazi, dar ATAT! In Ghencea, Steaua face legea! ;)

cred in steaua mea27.08.2009 20:40

cat ii scoru' ? gsp mere de zici ca au net din beci, pana mea

anti gigi27.08.2009 20:42

jucam la fel de slab,victorie mincinoasa.........si v as ruga sa nu mai discutam despre echipa de securisti din fosta groapa de gunoi floreasca al carui nume nu l pot pronunta,sa ne vedem de oile si de berbecii nostri

cristiii27.08.2009 20:43

cand am vazut ce goluri a dat Dica la irakils in vinclu, cand vad cum joaca Andrei Cristea la dinam0 si cu cat calm poate sa bata Bostina un penalty( mi-a adus aminte de meciu cu valencia) nu pot sa zic decat ca avem o echipa de tot rahatu

ros-albastru4ever27.08.2009 20:44
Hei, stai asa, felicitari celor de la Dinamo pentru performanta de astazi, dar ATAT! In Ghencea, Steaua face legea! ;)

normal :)... duminica le scoatem fotbalul din cap,daca aveti drum prin Bamboo in seara asta sau maine s-ar putea sa dati pe-acolo de torje & co. :))

predatorpulse727.08.2009 20:44

Meci de rahat al Stelei si o atitudine admirabila la catei. Cred in continuare ca sunt de batut javrele,au mancat rahat cu polonicul in ultimele 2 meciuri.I-au batut pe cheferei cu mult bulan iar in meciul asta cu slovan si-au consumat tot norocul in cupele europene pe 5 ani.

Incerc sa-mi aduc aminte cand a avut o echipa romaneasca atata bulan intr-un meci.Ok,au avut atitudine de laudata insa uitati cat bulan incredibil au avut:

1)cehii au avut 3 mingi scoase de pe linia portii,2 in timpul meciului si una in prelungiri

2)javrele au dat 2 goluri exclusiv din vina portarului.

3)au avut bulan sa rateze roscovanul ala dupa ce a ratat zicu.

4)ultimul si cel mai important factor:delasarea acestei echipe de 2 bani,numita slovan liberec.Sa nu ne amagim,slovan este o echipa slaba si chiar si asa pechinezii abia i-au batut. Cehii au avut mai multe ocazii in tur desi in retur dinamu au avut mai multe ocazii,insa cehii le-au avut mai clare.Un gol sa fi intrat in prima repriza al cehilor si dinamu era terminata.Totul s-a potrivit astfel incat dinamu sa se califice si asta e foarte bine pentru noi. Macar asa o sa mai joace si ei in grupe si mai strang niste meciuri,oboseala si poate si puncte.

O sa avem probleme la derby daca Tudose si Ghionea raman la fel de visatori.Ok,dinamu are moral mai bun insa vin in Ghencea,nu la niste pusti visatori ca astazi.

AG27.08.2009 20:45
o sa ne casapeasca javrele :(((, ca la cum jucam noi ...

vorbesti prostii, sunt terminati d oboseala aia, plus k au gasca lor care se vor imbata in seara asta

ros-albastru4ever27.08.2009 20:49
Sa nu ne amagim,slovan este o echipa slaba si chiar si asa pechinezii abia i-au batut.

de-acord cu ce zici tu,dar nici nu poti sa-i compari pe cehi cu irlandezii cu care am jucat noi,si totusi ne-au condus pt ca noi am avut o aparare paralela si nu e primul meci cand se intampla asta...

KuzMaN27.08.2009 20:50

Inca o data o zic jucam prost si castigam. Oare cat o sa mai tina si asta?

Kekea27.08.2009 20:51

Cati supoteri stelisti au fost? 8000? Au fost asa de multi ca sa ce? Ca sa nimic... Se pare ca Steaua Bucuresti nu poate respira fara "huligani"

cristiii27.08.2009 20:52

pai da ne bucuram ca-s aia obositi(au jucat cu jumate din titulari), dar daca suntem tari trebuie sa-i batem cu 2-0 cel putin daca sunt obositi, ca asa ne trebuie si noua, numa echipe de kkt ca putem sa castigam si noi un meci, cum am dat de echipe mai grele n-am castigat niciun meci

Catalyn0727.08.2009 20:54

ciobanu: eu stiam ca o sa batem ca eu STIU FOTBAL, chiar daca jucam cu echipa asta, cum se cheama ca eu NU STIU ?

mori ma bacterie

greenyes27.08.2009 20:56

Pelea mea, nu om fi jucat perfect dar fotbal tot am jucat. Este primul meci pe care l vad sub era Bergodi si pot spune ca s a jucat fotbal.

Mi a placut ca in minutul 92 echipa era in presing la 20 de metri de careul lor.

De pasat am pasat cat pentru nu stiu cate jocuri in alte campionate. Nu stiiu daca ati remarcat, dar in prima repriza, baietii au reusit cam 8 9 pase consecutive si numai imprecizia lui Szekely ne a privat de un gol foarte frumos.

Am vazut pase in adancime, pe culoar, am vazut un Andrei Ionescu care si a facut treaba foarte bine la mijloc unde a coordonat foarte bine jocul, un Bogdan Stancu foarte bun. Si atacantul bulgar si a dat drumul la joc in repriza a doua si s a vazut ca stie "joaca"; ce l trage in joc e pregatirea fizica.

Printre altele stau si ma intreb cum a ajuns acest Tudose la Steaua lunad in cosiderare "profeionlismul" "scouter ilor" nostri. Am jucat fotbal cu el si alti pusti de la Otelul Galati acum trei ani de zile, chiar dupa transferul sau la Steaua. Stiu ca la miuta nu intri sa ti rupi picoarele, nu te implici total dar mama masii, arati ca esti fotbalist in masa...la el ....pauza....Cum masa jaocaasta si la loturile de juniori.........asta e daca tata are bani...jucam si la Steaua si la nationala si unde masa or mai vrea astia care promoveaza copii nostri fotbalisti pe cu totul alte criterii decat fotbalistice......

Ca ne a placut ca nu ne a placut, ce i intordusi de Begordi au schimbat soarta jocului. Intr un mediu normal nu ar fi o tragedie dar la noi unde cancerul pangareste tot prin prezenta lui, ne scoate din sarite, chiar ne ingrijoreaza ca iar o sa sara la gatul polonezului care s a miscat foarte bine in prima repriza (stie si el joaca, chiar foarte bine - de jucatori de genul asta are nevoie Andrei Ionescu la mijloc) plus situatia lui Szekely care pe cat de mult vrea pe atat de putin ii iesa. M a cam enervat cu ratarile lui si deciziile luate in timpul jocului la anumite faze dar enervarea mea avea la baza faptul ca iar o sa sara cancerul pe el .......

Nu stiu ce au vazut altii dar eu astazi am vazut fotbal atat cat a fost (minus apararea alcatuita dintr un nea Tudose groparul si Ghionea revenit dupa accidentare), nu ca alta data, adica, sezonul trecut, acum doi ani, acum....

ros-albastru4ever27.08.2009 21:03

iar apare ciobanu in media cu afirmatii ca mai mult se bucura pt X si Y decat pt Steaua...

predatorpulse727.08.2009 21:05

Jiji Becali cred ca a scos din Gurita cea mai mare prostie pe care am auzit-o in viata mea.A zis rahatul ca aceasta calificare a lui Dinamo e mai tare decat a noastra cu valencia.Cum sa nu il vreau pe gibonul asta impuscat?

Panarama asta compara isprava cateilor care au reusit sa fie condusi acasa de o echipa de pe ultimele locuri din mega-campionatul cehiei si pe care i-au intors in retur cu mega-bulan cu performanta Stelei care a revenit de la 0-2 impotriva campioanei UEFA de atunci,Valencia.Ok,pe un teren mocirlos insa a fost de o mie de ori mai multa drama la acel meci,si nu spun asta pentru ca sunt stelist.Si era intr-o faza superioara a competitiei nu in calificari.

Jiji Becali este cu adevarat cel mai mare imbecil al fotbalului romanesc mai ales ca spune aceste vorbe din postura de patron/creditor al Stelei.

SzabiStelistu27.08.2009 21:06
Pelea mea, nu om fi jucat perfect dar fotbal tot am jucat. Este primul meci pe care l vad sub era Bergodi si pot spune ca s a jucat fotbal.

Mi a placut ca in minutul 92 echipa era in presing la 20 de metri de careul lor.

De pasat am pasat cat pentru nu stiu cate jocuri in alte campionate. Nu stiiu daca ati remarcat, dar in prima repriza, baietii au reusit cam 8 9 pase consecutive si numai imprecizia lui Szekely ne a privat de un gol foarte frumos.

Am vazut pase in adancime, pe culoar, am vazut un Andrei Ionescu care si a facut treaba foarte bine la mijloc unde a coordonat foarte bine jocul, un Bogdan Stancu foarte bun. Si atacantul bulgar si a dat drumul la joc in repriza a doua si s a vazut ca stie "joaca"; ce l trage in joc e pregatirea fizica.

Printre altele stau si ma intreb cum a ajuns acest Tudose la Steaua lunad in cosiderare "profeionlismul" "scouter ilor" nostri. Am jucat fotbal cu el si alti pusti de la Otelul Galati acum trei ani de zile, chiar dupa transferul sau la Steaua. Stiu ca la miuta nu intri sa ti rupi picoarele, nu te implici total dar mama masii, arati ca esti fotbalist in masa...la el ....pauza....Cum masa jaocaasta si la loturile de juniori.........asta e daca tata are bani...jucam si la Steaua si la nationala si unde masa or mai vrea astia care promoveaza copii nostri fotbalisti pe cu totul alte criterii decat fotbalistice......

Ca ne a placut ca nu ne a placut, ce i intordusi de Begordi au schimbat soarta jocului. Intr un mediu normal nu ar fi o tragedie dar la noi unde cancerul pangareste tot prin prezenta lui, ne scoate din sarite, chiar ne ingrijoreaza ca iar o sa sara la gatul polonezului care s a miscat foarte bine in prima repriza (stie si el joaca, chiar foarte bine - de jucatori de genul asta are nevoie Andrei Ionescu la mijloc) plus situatia lui Szekely care pe cat de mult vrea pe atat de putin ii iesa. M a cam enervat cu ratarile lui si deciziile luate in timpul jocului la anumite faze dar enervarea mea avea la baza faptul ca iar o sa sara cancerul pe el .......

Nu stiu ce au vazut altii dar eu astazi am vazut fotbal atat cat a fost (minus apararea alcatuita dintr un nea Tudose groparul si Ghionea revenit dupa accidentare), nu ca alta data, adica, sezonul trecut, acum doi ani, acum....

da ...exact asta-i si parerea mea..deja mi mila de Szekely!jucatorul asta e foarte talentat,si a aratat-o cand a fost transferat la Steaua...din pacate dupa accidentarea lui s-a intamplat ceva si de atunci nu mai joaca la fel....sper totusi sa-si revina...Grzelak a jucat foarte bine...doar parada portarului irlandez a facut ca scorul sa ramana 0-0 atunci...Banel m-a enervat iarasi pana la marcarea golului....si daca a marcat,ciobanul iarasi va spune ca el e cel mai bun mijlocas din Romania,si ca nu poate sa fie rezerva..in fine ..bine ca am castigat,vreau sa vad aceasi lucru si duminica!!FORZZA Steaua!! :steag_cruce_invers:

cristiii27.08.2009 21:09

pai da nu se compara Steaua valencia cu Dinamo liberec, valencia era castigatoarea cupei UEFA si una din cele mai bune echipe din europa si spania

Bogdan4Steaua27.08.2009 21:13
vorbesti prostii, sunt terminati d oboseala aia, plus k au gasca lor care se vor imbata in seara asta

Eu nu sunt deloc optimist. Victoria le da un moral incredibil, iar in derby-uri oboseala e ultimul lucru ca si importanta.

In plus, au acum bani sa tina jucatorii...

andrei99027.08.2009 21:13

in viziunea ciobanului toate sunt la fel....

«1234»