daaa ai dreptate a jucat perfect cu o echipa de pescari, bucatari gunoieri etc. 3-0 pe putin trebuia sa le dam fara sa clipim
Pelea mea, nu om fi jucat perfect dar fotbal tot am jucat. Este primul meci pe care l vad sub era Bergodi si pot spune ca s a jucat fotbal.
Mi a placut ca in minutul 92 echipa era in presing la 20 de metri de careul lor.
De pasat am pasat cat pentru nu stiu cate jocuri in alte campionate. Nu stiiu daca ati remarcat, dar in prima repriza, baietii au reusit cam 8 9 pase consecutive si numai imprecizia lui Szekely ne a privat de un gol foarte frumos.
Am vazut pase in adancime, pe culoar, am vazut un Andrei Ionescu care si a facut treaba foarte bine la mijloc unde a coordonat foarte bine jocul, un Bogdan Stancu foarte bun. Si atacantul bulgar si a dat drumul la joc in repriza a doua si s a vazut ca stie "joaca"; ce l trage in joc e pregatirea fizica.
Printre altele stau si ma intreb cum a ajuns acest Tudose la Steaua lunad in cosiderare "profeionlismul" "scouter ilor" nostri. Am jucat fotbal cu el si alti pusti de la Otelul Galati acum trei ani de zile, chiar dupa transferul sau la Steaua. Stiu ca la miuta nu intri sa ti rupi picoarele, nu te implici total dar mama masii, arati ca esti fotbalist in masa...la el ....pauza....Cum masa jaocaasta si la loturile de juniori.........asta e daca tata are bani...jucam si la Steaua si la nationala si unde masa or mai vrea astia care promoveaza copii nostri fotbalisti pe cu totul alte criterii decat fotbalistice......
Ca ne a placut ca nu ne a placut, ce i intordusi de Begordi au schimbat soarta jocului. Intr un mediu normal nu ar fi o tragedie dar la noi unde cancerul pangareste tot prin prezenta lui, ne scoate din sarite, chiar ne ingrijoreaza ca iar o sa sara la gatul polonezului care s a miscat foarte bine in prima repriza (stie si el joaca, chiar foarte bine - de jucatori de genul asta are nevoie Andrei Ionescu la mijloc) plus situatia lui Szekely care pe cat de mult vrea pe atat de putin ii iesa. M a cam enervat cu ratarile lui si deciziile luate in timpul jocului la anumite faze dar enervarea mea avea la baza faptul ca iar o sa sara cancerul pe el .......
Nu stiu ce au vazut altii dar eu astazi am vazut fotbal atat cat a fost (minus apararea alcatuita dintr un nea Tudose groparul si Ghionea revenit dupa accidentare), nu ca alta data, adica, sezonul trecut, acum doi ani, acum....