in pana mea, DigiSPort nu e online pe niciun site-pirat :-ss Si deja trebuia sa fie on ca joaca ceferistii cu sarajevo.
Sper sa fie online la meciul cu Steaua ![]()
in pana mea, DigiSPort nu e online pe niciun site-pirat :-ss Si deja trebuia sa fie on ca joaca ceferistii cu sarajevo.
Sper sa fie online la meciul cu Steaua ![]()
iar vad meciul pe calculator....
maine ma duc si imi bag rds ![]()
sa modifice cineva pe prima pagina ora de start, pt ca scrie 20:30 ![]()
am gasit link pentru GIGIsport http://www.ustream.TV/channel/free-sport8
deci pana la urma la 21.45
Forzza Steaua !
am gasit link pentru GIGIsport http://www.ustream.TV/channel/free-sport8
Multumesccccccccccccc ![]()
Zenit St. Petersburg 1 - 1 Nacional
Steaua va fi în urna 1
Zenit a fost eliminatã ![]()
Pe ce program va fi meciul?Digisport?Pai nu este acum meciul AEK - Vaslui?
Pe ce program va fi meciul?Digisport?Pai nu este acum meciul AEK - Vaslui?
Digisport.
Aek - Vaslui e pe Digi sport Plus
NU JOACA Nicolita !
Multumesc Doamne ! :X :X :X
cat ii scoru' ?
0-0
e menajat :> pentru meciu cu javrele
futute-n gura de aparare
Tudose cãcãșiosul
vai de apararea noastra
...
a intrat duracel sa-i alerge
A dat Domnul. Ne-a salvat Banel de la o rusine. Sper sa invingem dar la cum am jucat nu-mi fac sperante prea mari. ![]()
Rușine sã-i fie lu' Tudose și Ghionea.. care joacã de parcã au bãut toatã noaptea..
P.S. la gol a fost greșealã MAAAAAAAAAAARE de portar ..
P.S.S. s-au calificat și cãțeluși
P.S.S. s-au calificat și cãțeluși
bine ca acuma vor avea un moral mai bun cu noi.
La catzei, NUie la catzei !
o sa ne casapeasca javrele
((, ca la cum jucam noi ...
o sa ne casapeasca javrele((, ca la cum jucam noi ...
nici nu tre sa jucam cu Dimano, trebuie doar sa ramana Tudose si Ghionea in centrul apararii ca pierdem si daca jucam singuri asa ![]()
2-1 pt noi
E incredibil cum castigam. Eu cred ca in meciurile noastre ar fi perfect sa se ia in considerare numai scorul si jocul din repriza a 2a ca in prima jucam tot timpul infect.
ce atitudine pe Dinamo,ce atitudine!...bv lor ma,au crezut pana la capat cand nimeni nu le dadea vreo sansa... faceti voi o comparatie intre atitudinile de pe teren ale celor 2 echipe si veti vedea diferenta uriasa... app,o sa-mi sara multa lume in cap sa-mi spuna ca sunt dinamuist sau astea,dar va zic sincer ca ma bucur pt ei si pt ce au realizat... ai nostri s-au crezut vedete in meciul asta si l-au luat la misto,cum de altfel a fost cam toata competitia pana acum... avantaju nostru va fi conditia fizica pt ca dinamu au alergat de le-ai sarit dintii pe cand noi am jucat si jucam la shto,deci suntem mai odihniti... o sa fie un meci teribil mai ales ca dinamu are un moral beton armat acu
gooool . ...
Senzational!!! Nu credeam ca sunt in stare sa castige meciul asta! Bravo baieti! ![]()
Suteti cam pesimisti si rautaciosi ,stelistii au avut multe ocazii si au jucat relativ bine pt o echipa care nu joaca in aceeasi formula meci de meci,iar Nicolita oricat de tampit ar fi se pare ca da si goluri destule in ultima vreme....Eu cred ca echipa se va forma din ce in ce mai bine.Si e bine ca s-a calificat dinamu,vor fi si ei obositi ca vor juca pe doua planuri si nu vor mai avea sanse multe in campionat si apoi daca trec de grupe avem ocazia sa-i scoatem in sferturi ca pe crapid ![]()