FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cristian Tanase

«123456»
RobYnho12.06.2010 10:36
Priviti ce fata avea de dimineata , la vizita medicala:

Mai lucid nu putea sa fie.

Le reseau pansant12.06.2010 21:52

vorba lui Stanici treaz mort!

Ronnie13.06.2010 12:40

Cred ca Tanase daca nu se facea fotbalist si avea cont pe forumul asta era unul dintre prietenii nostri. E baiat adevarat, da-l in ma-sa...

Daniel-Ionut13.06.2010 12:58
Cred ca Tanase daca nu se facea fotbalist si avea cont pe forumul asta era unul dintre prietenii nostri. E baiat adevarat, da-l in ma-sa...

Nu ii da idei :D

David14.06.2010 18:58

1185-256028-cristi_tanase.jpg

Ce bine a iesit!Zici ca e viu!

ebonyc19.06.2010 12:39

Era treaza muci.

EDIT: Am scris "treaza" in loc de "treaz", dar cred ca e bine si asa.

RobYnho06.07.2010 14:26
Mijlocasul de 23 de ani al Stelei, Cristian Tanase, a declarat astazi că disciplina este calea de urmat pentru ca roș-albastrii să iasă campioni.

"Nu mai avem foarte mult timp pana la startul noului sezon si trebuie sa ne concentram foarte mult atat la antrenamente cat si la meciurile amicale", a spus Cristi Tanase.

Apoi a continuat: "Ne este gandul numai la startul campionatului, sezonul acesta trebuie sa luam titlul. Daca il vom asculta cu strictete pe Victor Piturca sunt sigur ca vom fi campioni. Va fi un sezon foarte greu si nu mai ne permitem pasi gresiti".

gesepe

Tare curios sunt. :D

blindica06.07.2010 14:56

Ce i-o fi zis Piturca : ''Dodele,asculta-ma cu strictete : nu mai bei tarie,nu mai faci afaceri cu mafioti,nu mai stai cu lautarii pana la 5:00 dimineata,nu mai conduci beat,nu mai conduci peste limita de viteza,nu comentezi.Asta,sau te ratezi ca jucator de fotbal.Tu dai cu zarul."

AG06.07.2010 17:00
:)))))))
DelPiero1006.07.2010 19:35
Ce i-o fi zis Piturca : ''Dodele,asculta-ma cu strictete : nu mai bei tarie,nu mai faci afaceri cu mafioti,nu mai stai cu lautarii pana la 5:00 dimineata,nu mai conduci beat,nu mai conduci peste limita de viteza,nu comentezi.Asta,sau te ratezi ca jucator de fotbal.Tu dai cu zarul."

Daca ii iese 6-6,are voie sa mai iasa din cand in cand cu bomba sexi?

RobYnho23.07.2010 08:52
Cristi Tanase e pregatit de startul noului sezon competitional. Stelistii vor juca in prima etapă la Alba Iulia, impotriva celor de la Universitatea Cluj. Mijlocasul le promite fanilor că va face totul pentru Steaua, pentru odată cu venirea lui Victor Piturcă nu mai e de glumit.

Conform noului regulament de ordine interioară din Ghencea, fotbalistii nu mai au voie să stea mai mult de ora 22:00 prin cluburi. În caz contrar, riscă chiar excluderea din lot.

"Dacă pot să ajut echipa cu goluri, să o ajut, dacă nu, atunci să joc cit mai bine. Am avut un sezon nereusit anul trecut, pe care sper să-l uit cit mai repede si să-mi revin cat mai rapid la forma mea. O să vedem cum va fi noul campionat, pentru că meciurile amicale pe care le-am jucat sunt diferite de cele oficiale. Vedem dacă voi fi acel jucator de la FC Arges sau de anul trecut de la Steaua. Oricum, voi da totul ca să fiu cit mai bun", a declarat Cristi Tanase pentru DigiSport.

gesepe

red&blue_boy23.07.2010 09:22

Gaseste el o solutie si pentru cluburi... :D

RobYnho23.07.2010 10:11

Prima iubire nu se uita.

RobYnho16.08.2010 07:58

Interviu - Cristi Tanase - GSP

- Chiar, Cristi, cum de puteti să alergati pe o vreme ca asta?

- Pfff...E rau de tot. Da' si mai rau e după meciuri. Oricum mă simt obosit după jocuri, dar cind se joacă pe calduri d-astea mă simt consumat de tot.

- Din ce ai vazut in debutul de campionat, te-a impresionat vreo echipa Ți-e frică de cineva?

- sunt mai multe echipe bune, valoroase, chiar mi-e greu să nominalizez doar una. Dinamo se poate bate pentru titlu, desi a esuat in Europa League, Rapid si CFR Cluj sunt tari si ele.

- Startul Stelei cum il caracterizezi?

- Noi am inceput OK, cu sapte puncte din trei meciuri, dar se putea si mai bine. Pacat că am pierdut două puncte la Brasov, ne era la indemină să batem si acolo. Am avut si ghinionul să primim gol pe final de meci si să nu mai avem timp pentru incă o reusita

- V-a bulversat despartirea de Piturca

- Bulversati nu sintem. Dar ne-a parut rau tuturor. Asta-i viata... Cind antrenorii n-au rezultate, pleaca Iar tu, ca jucator, n-ai decit să mergi mai departe. Eu am facut mereu tot ce am putut, indiferent de antrenor, dar cu nea Piti era altceva.

- Ce discutii au existat intre tine si Piturca Te-a certat, ti-a interzis să mai iesi prin cluburi?

- Nu, nu mi-a zis niciodată asa ceva. Mi-a cerut doar să redevin fotbalistul pe care-l stie el, atit. Nu mi-a facut nici un repros Nici n-avea de ce.

- Dar ce e asa grozav legat de Piturca De ce voi, spre exemplu, v-ati atasat de el?

- Nea Piti e antrenor bun si se zbate pentru jucatori. Tot ce a facut el a fost pentru noi. Iar eu ii voi purta intotdeauna un mare respect fiindcă m-a luat la "natională" de la o echipă mica Ca antrenor, trebuie să ai "ochi" ca să-l convoci pe unul de la FC Arges

- Cind v-a anuntat că pleacă de la Steaua?

- Înainte să mergem la Brasov ne-a zis că au fost niste discutii si că el nu face deplasarea, dar nu a spus că pleacă definitiv. A doua zi după meci ne-a anuntat că nu mai există cale de intoarcere. Motivele nu ni le-a explicat. Nu s-au inteles la bani sau la ce au discutat. Știu cam ce stiti si voi, nimic in plus.

"Seman cu Ilie, dar el era mult mai bun"

- Ilie Dumitrescu cum e?

- Se vede că stie fotbal, lucrează mult tactic. Și imi place că vorbeste pe limba noastra adică intelegi clar ce-ți cere, ce asteaptă de la tine. Se exprimă clar de cite ori vorbeste cu noi. Iar ca fotbalist n-are sens să mai zic eu cit de mare a fost.

- Tu esti tot mijlocaș stinga de picior drept, ca si el...

- Da, doar că ne desparte valoarea. (Zimbeste un pic incurcat).

- Da, dar esti tinar...

- Da, asta asa e, mai am timp să ajung si eu mare.

- Există vreun jucator in fotbalul din Europa care iți place si cu care crezi că te asemeni ca stil?

- Da, Cristiano Ronaldo. (Ramine serios citeva secunde, apoi incepe să ridă: "Hei, era o glumă! Vezi, să nu scrii asta!")

"Accidentarea m-a tras mult in jos"

- Cum te intelegi cu Razvan Lucescu?

- Am o relatie bună cu Razvan. Au existat discutii in care mi-a zis si el că vrea să-mi revin: "Mă astept să joci asa cum ai facut-o cu Austria, cind ai debutat la <natională>, sau cu Lituania, cind am cîștigat cu 1-0". Mă motivează să vad că vorbeste cu mine, să stiu că are incredere.

- De ce toată lumea iți cere să-ți revii? Tu cum explici faptul că nu ai jucat asa cum se asteptau oamenii?

- A fost acea accidentare musculara urmată de citeva recidive si asta m-a tras in jos mult. Am avut nevoie de timp ca să-mi revin, in primul rind fizic. Ca fotbalist, ca sportiv in general, accidentarile iți sunt cel mai mare dusman.

- A contat si faptul că nu prea ai fost folosit pe postul tau, de mijlocaș stinga? Asta mai ales in sezonul trecut.

- O dată eram mijlocaș stinga, apoi jucam pe dreapta, pe urmă eram folosit atacant. Pe un post trebuia să string in centru, pe altul să cobor spre mijloc si tot asa! Am nevoie de trei-patru meciuri intr-o pozitie ca să pot să dau randamentul cel mai bun. Astea nu sunt scuze, să nu se inteleagă gresit! Îmi asum si evolutiile mai proaste si o să intru oriunde vor antrenorii, eu doar explic ce s-a intimplat in trecut.

- Acum simti că ai progresat?

- Mă simt altfel si fizic față de sezonul trecut, sunt mai puternic, mai bine pregatit. Bine că n-am mai avut accidentari!

- Cum caracterizezi jocul tau din primele trei etape?

- Eu zic că am jucat OK. Nu fantastic, e adevarat, dar simt că a fost mai bine. Și nu e maximum! Pot mai mult si sper să joc din ce in ce mai bine.

"Să nu ramină iar 2.000 de suporteri!"

- Ce parere ai despre strainii din Liga 1?

- Nu vreau să-mi dau eu cu parerea dacă-s prea multi sau prea putini straini, că nu e treaba mea, dar vad si romani, si straini buni in campionat. Nu-s de condamnat cei care vin să joace in Liga 1, pină la urmă si romanii se transferă in alte campionate. Dacă tu iți doresti o viață mai bună si să ajungi la un nivel mai inalt, de ce să-l condamni pe altul cind gindeste la fel?

- Ce jucatori straini iți plac?

- Semedo... Nu-l uit nici pe Kapetanos, care e un atacant de mare valoare.

- Galeria a anuntat că nu vine la meciul cu Branesti, au mai fost proteste saptamina trecuta Voi, jucatorii, cum priviti conflictul asta?

- Ne gindim si noi că n-o să mai fie la fel de multă lume la stadion, ceea ce e rau. Una e cind intri pe teren si vezi 25.000 de oameni in tribune si cu totul altceva e să ai doar 2.000 de spectatori. Sper să nu se revină la atmosfera din sezonul trecut. Ar fi pacat! Eu vă spun sincer că dacă nu aveam sustinerea fantastică din partea fanilor n-am fi intors meciurile cu U Cluj si cu Craiova. Cind eram condusi cu 0-1, ei tipau si mai tare! Mie imi dau energie cind ii vad asa.

"Nu mai gindesti dacă stai prin cluburi"

- Cind un jucator din provincie ajunge in Bucuresti si joacă mai slab decit inainte, se spune că l-a afectat viata din Capitala tentatiile. E valabil in cazul tau?

- (A dat din cap auzind intrebarea de parcă ar fi zis: "Iar asta?"). Vă spun eu că n-are nici o legatura Asta cu viata de Bucuresti, cu tentatiile e o exagerare. E o idee gresita Poti să nu te acomodezi cu noua echipa să nu te integrezi intr-un grup nou, dar nu să te strice viata din Bucuresti. Ce să-ți facă orasul?

- Să te scoată in cluburi mai des, spre exemplu.

- Cum să mă afecteze cluburile pe mine, dacă noi intram in cantonament cu cite două-trei zile inaintea meciurilor? Și eu nici nu ies in oras am fost o dată intr-un club si m-au prins paparazzi. Dacă aș mai fi mers de atunci, nu s-ar fi aflat?

- Dar la modul general e rau pentru un fotbalist să stea in discotecă pină dimineață?

- Te afecteaza da. Nu mai gindesti, vii obosit la antrenament. E clar că nu esti acelasi dacă te odihnesti sau dacă mergi prin cluburi si pierzi noptile.

- Te deranja cind se vorbea că relatia cu Iulia e de vină pentru prestatiile tale slabe?

- Poate că discutiile alea m-au afectat fară să realizez, dar nu prea am luat in seamă criticile. De ce? Eu stiam foarte clar că relatia cu Iulia n-avea nici o legatură cu jocul meu, s-a exagerat pe tema asta.

- Te uiti la inregistrari ale meciurilor tale?

- Mă mai uit noaptea la reluari, si cind eram la Pitesti faceam asta. Fazele par mai usor de rezolvat cind le vad la TV, mi se pare mereu că existau solutii mai bune, vezi cu totul altfel fotbalul decit atunci cind esti pe teren. Și mai e o diferență: pe teren nu prea simt loviturile, că-s incalzit, concentrat. Abia acasă incep să-mi amintesc unde si cind m-am lovit, simt fiecare vinataie de pe picioare.

Interviul s-a incheiat după 30 de minute. Atit a durat din momentul in care fotbalistul a coborit din taxi, in parcarea de la stadionul Ghencea, si pină cind s-a ridicat de pe scaun si a mers in vestiar să se schimbe pentru antrenament. Era ora 19:00, dar soarele tot ardea asfaltul, scaunele roș-albastre de pe stadion si iarba de pe terenul de antrenament. "Termometrul de la masină imi arata 48 de grade!", s-a mirat ofiterul de presă al Stelei, Octavian Belu. Tanase a oftat, stiind că-l asteaptă un antrenament-supliciu de o oră si jumatate.

"Am avut mai multe oferte inainte să semnez cu Steaua, dar nu regret că am ales asa. Am vrut la Steaua si sunt multumit, nu mi-a trecut prin cap că aș fi putut fi altundeva"

"Pot mult mai mult decit am aratat pină acum, nu stiu să zic in procente cit voi creste, dar o să fiu mai bun, asta clar!"

"Dobrin, Mutu...De la Pitesti ies fotbalisti, sunt mindru că si eu vin tot de acolo. Care e secretul locului? Mai toti copiii joacă fotbal, poate despre asta e vorba"

"Transferul la Steaua nu mi-a schimbat viata absolut deloc, traiesc la fel ca inainte. Fac aceleasi lucruri, sunt aceeasi persoană"

"Ar fi o mare onoare pentru mine să port banderola de capitan al Stelei in viitor. Deocamdată n-aș fi potrivit, că n-am suficientă experiență. sunt altii mai potriviti"

Cristian Tanase, mijlocaș Steaua

17 ani avea Tanase cind a debutat in Liga 1, in meciul FC Argeș-Rapid (0-2), din 2004

8 selectii are Cristi Tanase (23 de ani) la echipa nationala pentru care a marcat un gol, impotriva Austriei, in 2009. Romania condusă de Piturcă a pierdut atunci, 1-2

Șase alegeri ale lui Tanase

Ce erou din filme ti-ar fi placut să fii?

Batman

Sportul preferat in afară de fotbal:

Tenisul de cimp

Personajul favorit din desene animate:

Tom din "Tom&Jerry"

Obiectul la care tii cel mai mult:

Ghetele

Numarul norocos:

18

Masina preferata

BMW Seria 6

mountytoma24.08.2010 16:15

sincer nu ma impresioneaza cu nimic acest jucator. nu inteleg de ce e titular, nu inteleg de ce e atat de laudat. singura explicatie ar fi ca a costat o groaza de bani si atunci maimuta il vrea in teren pentru ca trebuie sa il vanda mai scump decat a platit pentru el. acum a ajuns si capitan de echipa, desi e un figurant de seama pe teren. cum sa traga el echipa dupa el cand el se ascunde de minge cateodata si minute bune? cum va resuscita el echipa daca vom fi condusi pe tabela?

si-a trecut pe tricou cr. tanase, caci daca trecea c.tanase se prindeau mai multi ca e mai mult actor decat jucator...

de el si de Banel trebuie sa mai scapam, dupa ce moare Gigi.

ice_ball28.08.2010 09:34

Exact cum a sesizat toata lumea. Eternul pariu al lu' el grande cibandante cu tanase. teapa ultimlior 3-4 ani. Il studiez pe tanase de cand a venit si nu gasesc nimic special la el.

Viteza max a 3-a

Sut in general peste poarta.

Dribling din banda cu pasa filtranta - mai bine nu.

-----------------------||----- centrare - asta o mai reuseste

Virsta 23/24 de ani. Eterna speranta. trica 2

talent innascut la pahar.

sa se ia cu ceilalti paharnici din Arges de mana si fara numar hai...

pret 2.2 mil $

teapa pentru ciban Priceless

http://www.ygsp.ro/077/#/4

bogdinho_AISS05.09.2010 12:57

Parca si-a mai revenit...sper ca accidentarea asta sa nu il scoata din forma...daca ar fi ramas in teren,am fi invins Timisoara...!!!

Lari22.09.2010 00:27

Libertatea: Cand v-a anuntat Ilie Dumitrescu că demisioneaza

Cristi Tanase: Pai, nu ne-a spus-o noua personal. La sfarsitul meciului cu Astra a venit in vestiar si ne-a incurajat, dar de anuntat, nu ne-a anuntat nimic. Am aflat abia de la televizor si am ramas socati.

Înteleg că nu te asteptai să facă un asemenea gest.

Ceva, ceva mi-a trecut prin cap cand l-am vazut atat de suparat in vestiar, dar nu credeam că o va face, pană la urma Încă sper să se razgandeasca pentru că este un antrenor bun.

De ce crezi că a luat această decizie?

Din declaratiile dumnealui am inteles că huiduielile suporterilor l-au afectat foarte mult. Pe langă fani, mai suntem vinovati si noi, pentru că am ratat destule ocazii să ajungem pe primul loc in campionat.

Veti avea al treilea antrenor in acest debut de sezon.

Suntem cam ametiti din cauza faptului că am schimbat deja doi antrenori in opt etape. Am facut pregatirea si am inceput campionatul cu domnul Piturca apoi a venit domnul Dumitrescu, iar acum vom lucra, foarte probabil, cu altcineva...

Va juca mai bine Steaua datorită acestei schimbari?

Se zice că o schimbare de genul asta poate produce două socuri la echipă: unul negativ sau unul pozitiv. Normal că sper să jucam mai bine pe viitor. Nu ne va fi usor să ne adaptam din mers cerintelor noului antrenor, dar nu avem incotro.

Libertatea

PDorinF22.09.2010 08:26
Libertatea: Cand v-a anuntat Ilie Dumitrescu că demisioneaza

Cristi Tanase: Pai, nu ne-a spus-o noua personal. La sfarsitul meciului cu Astra a venit in vestiar si ne-a incurajat, dar de anuntat, nu ne-a anuntat nimic. Am aflat abia de la televizor si am ramas socati.

Înteleg că nu te asteptai să facă un asemenea gest.

Ceva, ceva mi-a trecut prin cap cand l-am vazut atat de suparat in vestiar, dar nu credeam că o va face, pană la urma Încă sper să se razgandeasca pentru că este un antrenor bun.

De ce crezi că a luat această decizie?

Din declaratiile dumnealui am inteles că huiduielile suporterilor l-au afectat foarte mult. Pe langă fani, mai suntem vinovati si noi, pentru că am ratat destule ocazii să ajungem pe primul loc in campionat.

Veti avea al treilea antrenor in acest debut de sezon.

Suntem cam ametiti din cauza faptului că am schimbat deja doi antrenori in opt etape. Am facut pregatirea si am inceput campionatul cu domnul Piturca apoi a venit domnul Dumitrescu, iar acum vom lucra, foarte probabil, cu altcineva...

Va juca mai bine Steaua datorită acestei schimbari?

Se zice că o schimbare de genul asta poate produce două socuri la echipă: unul negativ sau unul pozitiv. Normal că sper să jucam mai bine pe viitor. Nu ne va fi usor să ne adaptam din mers cerintelor noului antrenor, dar nu avem incotro.

Libertatea

Pe langă fani, mai suntem vinovati si noi, pentru că am ratat destule ocazii să ajungem pe primul loc in campionat ... mda

Lari07.10.2010 11:36

Cristi, nu esti la lot, ai ramas la Steaua si te gandesti deja la meciul cu Dinamo. Ce va fi in "Ștefan cel Mare"?

E derby-ul de traditie al fotbalului romanesc. Suporterilor le promitem victoria, nu avem cum altfel. O să vedeti că noi vom avea multe victorii de acum incolo deoarece am constientizat momentul in care ne aflam si ne-am revenit ca joc. Suntem in formă chiar buna După ce a plecat Ilie, noi am avut o discutie in vestiar. Ne-am spus cu totii că trebuie să fim mai motivati, nu se poate să ne incurce toate echipele mici din campionat.

La rivali sunt destule scandaluri. E un avantaj pentru voi acest lucru?

Un meci cu Dinamo ramane la fel de important, indiferent de locul pe care il ocupă unii sau altii in campionat. Nu contează că ei trec printr-o perioadă grea. Sincer, eu cred ca si dacă ar fi pe ultimul loc, tot si-ar da viata pe teren intr-un meci cu Steaua.

Pe cine vezi pericolul numarul 1 de la Dinamo?

Nu e doar unul. Sunt doi. Marius Niculae, care e puternic si are forță, plus o experiență vastă in astfel de meciuri, si mai e Torje. "Piticu" are viteza tehnică si, din cate am vazut, e in forma

Multi sustin că evoluezi mai bine de cand esti capitan...

Nu cred că a avut mare importanță banderola de capitan. Mi-am dat drumul la joc si sunt convins că de acum incolo voi evolua din ce in ce mai bine. Sincer, nu mă asteptam să ajung capitan la Steaua atat de repede, dar e o mare onoare, evident. Acest lucru mă responsabilizează destul, mă comport altfel acum. Dar joc bine nu datorită banderolei.

La Steaua s-a format deja un cuplu, Stancu - Tanase. Vă pasati mingea reciproc, combinati la fazele-cheie...

Cu Stancu mă inteleg foarte bine si in afara terenului, este un baiat foarte bun. Nu stiu dacă asta are vreo importanță prea mare pe teren, dar el are un simț al portii foarte bun si stie cum să profite la maximum de pasele mele. Sper să fie titular contra Frantei. E in mare formă si sigur va marca dacă va juca din primul minut. Am mare incredere in el.

Tu nu ai fost chemat chiar acum, cand esti in forma..

Nu vreau să vorbesc despre acest lucru. Întelegeti'mă! (n.r. - e vizibil afectat că nu e printre tricolori la un asemenea meci important).

OK, cum vezi sansele Stelei la titlu?

Fară suparare, noi avem cel mai bun lot din campionat la ora actuala Acum chiar că nu mai avem nicio scuză dacă nu vom lua titlul. Avem prima sansa Principala contracandidată e Rapid. Are jucatori foarte buni si nu mă iau după ultimul rezultat al lor.

Pui presiune pe echipa precum cei din conducerea clubului...

Pe noi n-ar trebui să ne intereseze ce zic cei din conducere, noi trebuie să jucam cat mai bine, indiferent ce s-ar intampla. De exemplu, pe mine nu mă influentează nicidecum laudele sau criticile patronului.

Ionuț Lupescu a declarat că nu e normal ca lumea să se plangă de faptul că Tanase nu a fost convocat pentru acest joc la nationala "Tanase a fost schimbat de Lacatuș după 60 de minute, poate are probleme cu pregatirea fizică", a declarat oficialul FRF. La randul sau, Lacă a replicat: "E parerea lui Ionut Nu inseamnă că sunt de acord cu el".

prosport

aka25.10.2010 20:23

Bai nene ...incepe sa ma sece Tanase ...

Cristi trezeste-te tata!....Joaca ceva ...deja ma uitam cum ar fi fara tine in echipa!!

vasilik05.11.2010 08:58

Cristi sa fii bun .Steaua si suporterii din pascani sunt alaturi de tine si va sustinem.Fii capitanul nostru care sa ridice nivelul de joc al echpei,moralul, spiritul de luptatori si cel care sa ridice trofeile{cupa,europa si campionat.AVEM INCREDERE IN TINE

Daniel-Ionut30.12.2010 09:22

In 2011 sper ca alaturi de colegii mei sa le facem cat mai multe bucurii fanilor nostri. Multa sanatate si pace in suflet.

Cristian Tanase

mountytoma01.02.2011 19:51

tanase si-a rupt mana si nu si-a dat seama decat dupa o ora! daca isi rupea po.ola, isi dadea seama imediat... daca isi spargea capul, probabil nu isi dadea seama decat cand iesea la pensie...

1on01.02.2011 23:07

Se poate intampla. A patit-o si taica-miu. A avut un accident la amiaza si abia seara a inceput sa-l doara mana.

Da' asta nu-nseamna ca Tanase nu e un retardat cu IQ subunitar.

«123456»