FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cristian Tanase

«13456»
mountytoma03.02.2011 07:27

ii doresc totusi insanatosire grabnica lui tanase, un retur de exceptie si un transfer la o echipa din alta tara. daca il ia si pe Banel cu el, cu atat mai bine

danimarcu03.02.2011 20:10
ii doresc un transfer la o echipa din alta tara.

Da,in Afganistan probabil,ca si-asa ii plac bombele... :)

David03.02.2011 21:36

Oricum le neutralizeaza Hirosima-Tabacaru pe toate.

bogdinho'04.02.2011 09:01

Chiar si in situatia in care se afla ( atatea scandaluri si iesiri nocturne interzise ) , trebuie sa recunoastem ca banda stanga e moarta fara Dodel si mai ales fara Latovlevici...

Brandan e intr-o lentoare continuua , iar Surdu se zabate ca un peste pe uscat...

Matei , prin atitudinea care o arata , va fi un zero barat si el...

gio_stgloria04.02.2011 10:47

Matei un rahat cu ochi, brandan cocalar , . Dodel vai Steaua lui , singurul jucator bun pe partea aia e lato , am vazut ca a revenit si emeghara , dar sunt post pe post.

bogdinho'04.02.2011 13:02
Matei un rahat cu ochi, brandan cocalar , . Dodel vai Steaua lui , singurul jucator bun pe partea aia e lato , am vazut ca a revenit si emeghara , dar sunt post pe post.

Bine spus...RESPECT :)

zloty04.02.2011 14:13
Chiar si in situatia in care se afla ( atatea scandaluri si iesiri nocturne interzise ) , trebuie sa recunoastem ca banda stanga e moarta fara Dodel si mai ales fara Latovlevici...

Brandan e intr-o lentoare continuua , iar Surdu se zabate ca un peste pe uscat...

Matei , prin atitudinea care o arata , va fi un zero barat si el...

Care atitudine>?

red&blue_boy04.02.2011 21:06
Chiar si in situatia in care se afla ( atatea scandaluri si iesiri nocturne interzise ) , trebuie sa recunoastem ca banda stanga e moarta fara Dodel ...

E moarta CU Dodel ...

1on04.02.2011 22:15

E moarta LUI dodel.

AG05.02.2011 11:15

pff.. dodel si latovlevici formeaza cel mai bun cuplu din Liga 1 pe banda stanga .. pacat ca vedem din ce in ce mai rar formula asta!

Lexinton-ultras07.04.2011 20:01

Sarcu' Dodel si-a rupt noada.........macar acum ne scuteste pentru ceva timp de stupiditatea lui.....

bogdinho'09.04.2011 07:27
pff.. dodel si latovlevici formeaza cel mai bun cuplu din Liga 1 pe banda stanga .. pacat ca vedem din ce in ce mai rar formula asta!

Poate o vom vedea de la meciul cu Otelul. Maine Latovlevici va fi titular , sa speram ca va face un meci bun si il va impresiona pe Sorinaccio , iar miercuri Tanase sa fie apt.

Cum spui si tu , partea stanga mergea super cu ei doi acolo , poate vor reveni la forma din debutul sezonului :)

Daniel-Ionut28.05.2011 08:13

Cristi Tanase a fost luat in primire de Fane Iovan: "Cupa asta cîștigată cu Steaua e primul trofeu al tau, nu?", l-a intrebat fostul capitan de la Sevilla, "Să nu fie ultimul!" :chair:

mariobaluba28.05.2011 11:35

NICIODATA

Da cine esti tu ma mama Omida?...de unde sti ca nu o sa se nasca cineva chiar mai bun ca Hagi?
TibyTiby28.05.2011 16:08

Baiatul asta e praf.. mai mult isi incurca colegii decat ii ajuta.. PLEACA BA' DE LA Steaua ! :thumbdown:

Ronnie16.08.2011 10:53

Ce astepti de la meciul cu TSKA?

Nu mai e nevoie sa spun cat de important este pentru noi sa ne calificam in grupele Ligii Europa. Primul meci este esential, poate oferi multe raspunsuri pentru noi. Va fi dificil, TSKA este o echipa puternica, dar cred ca noi ne vom califica.

Cum ti se pare TSKA Sofia?

Stiu ca este cea mai puternica echipa din Bulgaria. O respect, dar nu ma tem! Au jucatori importanti, pe unii ii stiu, dar trebuie sa-i blocam.

Va fi un dezavantaj ca nu jucati in Ghencea?

Cand joci in Ghencea, cu mii de fani alaturi, nu iti este frica de nimeni. Acum vom juca la Cluj, sper sa vina multi fani alaturi de noi si sa ne sustina.

Ultrasii nu vor fi insa la meci...

Am inteles ca vor veni la retur, vor fi cateva sute si este foarte bine pentru noi. Sunt sigur ca ne vor sustine si, incet-incet, lucrurile se vor rezolva si vor reveni alaturi de noi.

Bulgarii sunt mai omogeni decat Steaua, e un avantaj pentru ei?

Nu, deoarece la noi au venit jucatori de clasa. Veti vedea joi ca Steaua e mai tare ca oricand! Atmosfera in vestiar este grozava, jucatorii noi s-au integrat bine.

Nu aveti amintiri prea placute de la ultimul meci din Europa, cu Napoli. Va reveniti cu TSKA?

Am plans de furie al a acel meci, dar cred ca acum soarta ne va da ce ne-a luat atunci nemeritat... Sunt sigur ca ne calificam!

Onlinesport

Daniel-Ionut16.08.2011 14:50
Am plans de furie al a acel meci

E, uite ca aici nu il cred :D

edynho16.08.2011 16:11
E, uite ca aici nu il cred :D

Tind totusi sa il cred , tinand cont ca se vedea clar cum ii zicea pulonezului ala din Puolonia "Bagamiamias` "dodelu" in ma-ta", aia chiar a fost hotie ...

Mem017.11.2011 11:59

a 3a bomba in ultimele 4 meciuri , baiatul asta a innebunit la propriu.

blindius23.08.2012 11:32

Cristian Tanase, om de baza in sezonul 2012/2013?

Jucatorul venit de la FC Arges in sezonul 2008/2009 are un inceput foarte bun pentru Steaua sezonului 2012/2013.

Fostul capitan al echipei Steaua pare sa promita o evolutie remarcabila in acest an, doar astfel putand, probabil, sa reuseasca un transfer ''afara'', visul tuturor fotbalistilor romani.

Din 2008/09, Cristian Tanase ne-a obisnuit mai mult cu dezamagiri. Scandaluri prin cluburi, accidentari lungi si stupide, asa-zise ''bombe sexi'' ce i-au intunecat viata sportiva.

Tanase n-a inceput nici acest sezon fara s-o ''comita'', el fiind eliminat in minutul 80 al primei manse din turul 3 preliminar al Europa League, moment in care Steaua, care a si pierdut acel meci, era condusa si lupta cu toate puterile pentru a obtine un rezultat pozitiv impotriva celor de la Spartak Trnava.

A fost un gest lipsit de inteligenta al celui caruia suporterii ii mai spun si ''Lemn'' sau ''Dodel'', un fault grosolan la mijlocul terenului, total lipsit de orice nuanta sportiva. Toata aceasta actiune l-a facut pe ex-argesean indisponibil pentru 3 partide in Europa League, el putand juca abia in grupe, daca Steaua va trece de lituanienii de la Ekranas.

Cristian Tanase face, insa, nota distinctiva in campionatul intern.

In 5 etape disputate pana acum, mijlocasul stelist a jucat toate minutele, chiar cu succes as putea spune. Acesta a reusit sa marcheze 3 goluri, a pasat decisiv de doua ori si a primit doua cartonase galbene.

Avand in vedere ca in sezonul trecut a marcat 4 goluri in 30 de partide de Liga 1, Cristian Tanase pare sa confirme ca va fi ''om de baza'' in acest an competitional.

Daca nici anul acesta, atunci cand?

Cristian_Tanase.jpg

cheloo9823.08.2012 12:25

Se pare ca anul asta a venit si vremea lui "Dodelinho"

ionutserban23.08.2012 14:35

Ce vreme? Deocamdata nu a aratat foarte multe in acest sezon. Sa-l vedem in grupe Europa League si dupa vorbim:D

rtj23.08.2012 15:17

Si la inceputul campionatului trecut s-a facut tam-tam ca vine anul lui dodel si n-a facut nimic.Adevarul este ca are 2 mari calitati : sutul si controlul bun al balonului dar care sunt anulate de un mare defect, si-anume, nu-l duce capul..Oricum, dodel mai mult de Steaua nu poate !

axl23.08.2012 17:37
Cristian Tanase, om de baza in sezonul 2012/2013?

Jucatorul venit de la FC Arges in sezonul 2008/2009 are un inceput foarte bun pentru Steaua sezonului 2012/2013.

Fostul capitan al echipei Steaua pare sa promita o evolutie remarcabila in acest an, doar astfel putand, probabil, sa reuseasca un transfer ''afara'', visul tuturor fotbalistilor romani.

Din 2008/09, Cristian Tanase ne-a obisnuit mai mult cu dezamagiri. Scandaluri prin cluburi, accidentari lungi si stupide, asa-zise ''bombe sexi'' ce i-au intunecat viata sportiva.

Tanase n-a inceput nici acest sezon fara s-o ''comita'', el fiind eliminat in minutul 80 al primei manse din turul 3 preliminar al Europa League, moment in care Steaua, care a si pierdut acel meci, era condusa si lupta cu toate puterile pentru a obtine un rezultat pozitiv impotriva celor de la Spartak Trnava.

A fost un gest lipsit de inteligenta al celui caruia suporterii ii mai spun si ''Lemn'' sau ''Dodel'', un fault grosolan la mijlocul terenului, total lipsit de orice nuanta sportiva. Toata aceasta actiune l-a facut pe ex-argesean indisponibil pentru 3 partide in Europa League, el putand juca abia in grupe, daca Steaua va trece de lituanienii de la Ekranas.

Cristian Tanase face, insa, nota distinctiva in campionatul intern.

In 5 etape disputate pana acum, mijlocasul stelist a jucat toate minutele, chiar cu succes as putea spune. Acesta a reusit sa marcheze 3 goluri, a pasat decisiv de doua ori si a primit doua cartonase galbene.

Avand in vedere ca in sezonul trecut a marcat 4 goluri in 30 de partide de Liga 1, Cristian Tanase pare sa confirme ca va fi ''om de baza'' in acest an competitional.

Daca nici anul acesta, atunci cand?

Cristian_Tanase.jpg

Foarte interesante cifrele.

Ronnie23.08.2012 19:25
Ce vreme? Deocamdata nu a aratat foarte multe in acest sezon.

A aratat "multe" pentru debutul unui campionat.

«13456»