FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cristian Tanase

«12346»
dulcicutza09.08.2009 22:20

Eu cred ca e un jucator ridicat de presa,2-3 meciuri bune si 4-5 goluri nu-l fac jucator extraordinar,sper sa-mi arate ca ma insel si sa dovedeasca ca stie fotbal,insa ,dupa cum il stiu eu,il place tare prin cluburi,e cam taran asa nu prea stie sa se imbrace si e si ft fitos,acum sa arate fotbal pe teren si nu ma mai leg de viata extra-sportiva dar tare mi-e ca o sa fie o mare dezamagire...

MoWeed09.08.2009 23:31

Oricum il va impune ciobanul in primul 11. Deja se pare ca i se pregateste calea prin marginalizarea polonezului Grzelak

Maye09.08.2009 23:45

Primul 11 scrie pe el.Si nu il mai scoate nimeni pana nu zice ciobanul.Grzelak are bagajele facute.

dulcicutza10.08.2009 12:38

Si o sa dezamageasca constant....

crysty1410.08.2009 12:41

Nu cred ca va face treaba la Steaua, dar sper sa ma insel.

D4v1dstelist10.08.2009 13:28

Lasati omu' sa joace!

Ally_stelista10.08.2009 13:50

cred ca va purta numarul CAPITANULUI ETERN, Mirel Radoi,...sa speram ca va juca si la fel de excelent (scuze pt aceasta constructie)...pana atunci eu ii urez mult succes si sa dea cat mai multe goluri....

Blackzie11.08.2009 10:54

Bine ai venit! :)

Fan FC Steaua11.08.2009 13:59

Numarul 6 e rezervat. E numai pentru brânzari rude/neamuri ale clanului Becali. Gen Radoi. Ce-l tot pupati in cur pe Radoi? Ce a realizat el pentru Steaua? Ce capitan etern? E un brânzar blatist, neam cu Becali, si un jucator de care se loveste mingea care joaca pe la arabi, si care in jumatate din meciurile echipei de cand e el, a stat numai accidentat si presa i-a suflat in poponet sa-i creasca pretul. ATÂT!

Ce "capitan etern" ? Doamne fereste! Radoi n-a facut NIMIC.

Tudorel Stoica e "eternul capitan", nu Mirel brânzoi....

Revenind la Tanase, ii urez mult succes la Steaua, si sa poarte ce numar vrea el atat timp cat o va face bine. Nu cred ca se indoieste nimeni de calitatile acestui jucator.

Oare pe ce post va juca?

Vlad Bogdan12.08.2009 19:46

Dupa ce parasuta de iubita are e clar cum isi petrece viata extrasportiva.

Sper sa gresesc dar cred ca va fi o petarda. Daca va juca inseamna ca unul dintre Toja ,Grzelak ,Szekely nu va juca deoarece pe ciordel cruciulitza nu il scoate nimeni din echipa peeeentru ca Becaliiiii vrea un jucatooor muncitor si zdreanta de Bergodi nu il va tine pe banca . M-ai inteles ? hehehe

Acum serios golul cu Austria orice mijlocas de la mediocru in sus il putea da , asta nu il face super jucator

nemilosul12.08.2009 20:09

sincer il preferam pe tiago in locul lui,nu m-a impresionat si nu cred ca o sa ma impresioneze dar ii urez succes

Guardian12.08.2009 21:33

E un super jucator nu va mai kk pe voi atat . Se misca bine , trage din orice pozitie foarte bine , chiar si dribleaza bine .

cristiii12.08.2009 23:02

jucator umflat de presa, mai e si schiop, dar toate cele bune

DelPiero1013.08.2009 07:55
Dupa ce parasuta de iubita are e clar cum isi petrece viata extrasportiva.

Sper sa gresesc dar cred ca va fi o petarda. Daca va juca inseamna ca unul dintre Toja ,Grzelak ,Szekely nu va juca deoarece pe ciordel cruciulitza nu il scoate nimeni din echipa peeeentru ca Becaliiiii vrea un jucatooor muncitor si zdreanta de Bergodi nu il va tine pe banca . M-ai inteles ? hehehe

Acum serios golul cu Austria orice mijlocas de la mediocru in sus il putea da , asta nu il face super jucator

Ce aveti frate cu golul ala?E vorba de jocul lui din acel meci.Si a jucat bine si cu Serbia.Eucred ca e un jucator de viitor.

strezahuzum13.08.2009 11:56

Cam umflat de presa. A dat doua goluri mari si late tot sezonul trecut. Si asta in conditiile in care juca la Pitesti, echipa in fata careia majoritatea nu se baga repede cu curul in poarta ca disperatii. Cred ca pana si penibilul de Nicolita a dat mai multe.

dulcicutza13.08.2009 19:09
Cam umflat de presa. A dat doua goluri mari si late tot sezonul trecut. Si asta in conditiile in care juca la Pitesti, echipa in fata careia majoritatea nu se baga repede cu curul in poarta ca disperatii. Cred ca pana si penibilul de Nicolita a dat mai multe.

Cu siguranta Banel a dat mai multe :)

Sa asteptam jocul sa vedem ce si cat poate desi stiu sigur ca o sa fim dezamagiti .....

fredysteaua13.08.2009 21:54

avem de toate pe aici...mafalda...astea :)) hai ca-i bine

ma amuzi cateodata

PS: vorbesti si cu spiritele?

dulcicutza14.10.2009 13:16
Eu cred ca e un jucator ridicat de presa,2-3 meciuri bune si 4-5 goluri nu-l fac jucator extraordinar,sper sa-mi arate ca ma insel si sa dovedeasca ca stie fotbal,insa ,dupa cum il stiu eu,il place tare prin cluburi,e cam taran asa nu prea stie sa se imbrace si e si ft fitos,acum sa arate fotbal pe teren si nu ma mai leg de viata extra-sportiva dar tare mi-e ca o sa fie o mare dezamagire...

Am avut dreptate sau inca nu v-ati convins?

AG14.10.2009 13:54

esti geloasa pe bomba lui sexy

Robinson Rufay Zapata18.10.2009 08:01

Eu cred ca e un jucator de real succes... in cluburile din Bucuresti

Ronnie18.10.2009 09:07

Si Steaua nu e din Bucuresti? :)

Robinson Rufay Zapata18.10.2009 10:11
Si Steaua nu e din Bucuresti? :)

Este un club de fotbal din Bucuresti , insa omului ii cam plac bamboourile

David15.12.2009 11:10

- Cristi, cum ai descrie momentele care au urmat acelei reușite?

- A fost foarte frumos, ceva de vis, mai ales că acel gol a venit la scorul de 2-2. A fost cu atât mai frumos golul meu cu cât s-a dovedit a fi decisiv. Trebuia să câștigăm acel meci pentru a avea cu toții sărbători de iarnă frumoase.

"Initial, nu m-am gandit sa sutez la poarta"

- Golul a fost unul de excepție. În momentul in care ai șutat, te-ai gândit că mingea se va duce atât de bine?

- Inițial nu m-am gândit să dau la poartă, mai ales că era să cad după ce un adversar a intrat la mine prin alunecare. M-am uitat la Kapetanos, dar era in ofsaid, am căutat variante de pasă și până la urmă m-am decis să trag pentru că am văzut că nu mă ataca nimeni. Am lovit mingea foarte bine și asta s-a văzut in traiectoria ei, restul e de povestit nepoților.

- Înaintea meciului cu Internațional ai avut de suportat numeroase critici pentru acea escapadă nocturnă in club. Se poate spune că a fost cea mai agitată perioadă a ta din punct de vedere emoțional?

- A fost o greșeală pe care n-o voi mai repeta niciodată. De acum inainte, nu mă va mai prinde ora 22:00 in oraș, nici nu se pune problema să mai stau până dimineața la petreceri. Oricum, s-a vorbit prea mult de acel episod, iar asta m-a ambiționat și mai mult.

- Cât de mult te-a ajutat golul, mai ales că nu aveai un moral foarte ridicat in urma evenimentelor care s-au petrecut in viața ta in ultima săptămână?

- Îmi trebuia neapărat un gol, aveam nevoie ca de aer de el. Cred că reușita asta mă va ajuta foarte mult in viitor și in plus sper că am mai spălat din păcate.

"Dedic golul suporterilor Stelei!"

- Cui dedici reușita cu Internațional?

- Dedic acest gol suporterilor Stelei, pe care ii aștept in număr din ce in ce mai mare alături de noi. Cu ei in tribune suntem mult mai puternici, uităm de oboseală, de griji și parcă ne dau energie in plus. Fanii sunt foarte importanți pentru noi și imi doresc să ne ajute să câștigăm un nou titlu.

- Cu Internațional ai jucat in spatele vârfurilor. Cât de mult ți se potrivește acest post?

- Este foarte frumos să joci acolo, ai libertate de mișcare mult mai mare, dar parcă știu mai bine ca mijlocaș lateral, insă nu asta e problema, joc oriunde, numai să simt că mi-am ajutat echipa. Ă'sta e obiectivul meu, să-mi aduc contribuția in jocul echipei cât pot de mult, să fiu in slujba echipei și la final să ne bucurăm cu toții.

"Uneori, am avut reacții mai lente sau nu am avut viteză"

- S-a tot spus despre tine că vei evolua la adevăratul tău potențial in momentul in care vei fi pregătit foarte bine din punct de vedere fizic. Când crezi că se va intâmpla acest lucru?

- Într-adevăr, s-a simțit că nu am jucat o perioadă și nu mă refer la faptul că am avut reacții mai lente sau nu am avut viteză. Mă simt foarte bine și acum, dar imi mai trebuie rezistență fizică pe care sunt convins că o s-o am la finalul pregătirii de iarnă. Atunci se va vedea ce pot să dau cu adevărat pentru Steaua.

- Patronul a comparat execuția ta cu cele pe care le reușea Gheorghe Hagi când era jucător.

- Am văzut declarațiile sale și ii mulțumesc pentru ele. Mă onorează foarte mult această comparație cu Hagi, care alături de Dobrin este unul din cei mai mari fotbaliști români. În același timp, aceste laude mă obligă să dau și mai mult in continuare, să răsplătesc increderea tutror celor care m-au vrut la Steaua. Mai am mult de tras, sper s-o țin tot așa in continuare și vreau să-i asigur pe cei de la Steaua că nu mi se vor urca la cap toate aceste laude, voi rămâne cu picioarele pe pământ și mă voi pregăti foarte serios in continuare.

- Ce rol au avut asupra ta criticile patronului, ale lui Mihai Stoichiță și ale apropiaților?

- M-au motivat enorm, am trăit o stare de agitație continuă și mă gândeam numai cum să dau gol. Stăteam și-mi imaginam că nu contează cum voi marca, cu poarta goală, cu o lovitură de cap, cu spatele, cu orice parte a corpului... Știam una și bună, că vreau să dau gol și că voi da!

- Patronul a declarat că te-ar putea ierta de amenda pe care intenționa să ți-o dea in urma escapadei nocturne din club. Te așteptai la așa ceva?

- Ar fi o veste bună dacă s-ar intâmpla, mai ales acum, când vin și sărbătorile și toată lumea are nevoie de bani.

"Ce vina are Iulia daca eu joc slab? Si nu facem dragoste mereu!"

- Prietena ta, Iulia Tăbăcaru, a fost invinovățită mai mereu pentru evoluțiile tale mai puțin reușite. Cât de adevărate sunt aceste acuzații?

- Ce vină are ea dacă joc mai slab intr-un meci sau altul? Într-adevăr, am jucat slab cu Șerif Tiraspol, dar nu ai cum să evoluezi mereu la cel mai bun nivel al tău, se intâmplă să mai ai și zile proaste, dar Iulia nu e vinovată cu nimic. Și nu e cum s-a spus, că facem dragoste mereu. Lumea trebuie să ințeleagă că sunt conștient că sunt fotbalist profesionist și nu-mi permit să fac dragoste când sunt foarte obosit de la antrenamente sau meciuri. Iulia mă ajută și mă susține, e alături de mine, m-a incurajat tot timpul, mi-a spus că sunt bun și că voi marca până la urmă. E afectată de tot ce se spune despre ea, dar rezistă.

- De ce crezi că unii fotbaliști simt nevoia să meargă in cluburi in unele momente, chiar dacă aceste ieșiri se intâmplă in timpul campionatului?

- Cred că e omenește ca toată lumea să mai facă asta uneori, să se mai destindă din când in când, dar la mine nu se va mai intâmpla asta atât timp cât voi fi jucător.

Sursa: NewsIn

red&blue_boy15.12.2009 11:45

Iulia,Iulia !!! :D

RaMs3s15.12.2009 13:43

o luam pe bomba uite asa :bananadance:

«12346»