Pai,tutunul e chiar primordial intr-un joint,il face sa arda mai bine. Fara tutun,nu iese un joint bun...zic eu.![]()
Fara tutun am impresia ca-ti sare inima in aer.....
veste tragica, se vor inchide spice shopurile ![]()
veste tragica, se vor inchide spice shopurile![]()
Pisa-m-as pe ele, da-le dreaq de tampenii, multa ametela fara galagie, fara buna voie. De caaacat.
'Stanici
Sa intelegem ca te-ai dat pe iaurturi ?
Thuamne. Nu, ma. Doar ca le prefer p-alea originale, nu tampeniile de la spice shopuri care, in afara de ameteala proasta, nu iti dau nimic.
Mai bine sa se inchida asa nu mai au acces toti pampalaii la fumat chiar si de astea artificiale ca sunt multi pampalai care fumeaza si nu e bine .Parerea mea
Thuamne. Nu, ma. Doar ca le prefer p-alea originale, nu tampeniile de la spice shopuri care, in afara de ameteala proasta, nu iti dau nimic.
Gura mincinosului adevar graieste
de acord cu tine mai Stanici,sa incerci totusi si "crank",eu il combinasem putin cu niste rom cu cola.
veste tragica, se vor inchide spice shopurile![]()
Pune tata steag la poarta.
v-ati lasat de fumat ma ? am salvie .. pm cine vrea..
Topicul asta pare mort si ingropat
.
Propun sa-i punem si crucea de rigoare.
crucea verde cu 7 colturi nu?
crucea verde cu 7 colturi nu?
Atat am vrut s-aud!Acum mai este si C.M. si poate vor baietii sa mai fie putin sobri dar pana acum este o gluma de campionat..
Ideea este ca poti rade uitandu-te la baietii astia si fara sa fi high ![]()
Drogalailor!
Drogalailor!
Pai,ar fi cam d-am-p**ea sa dezamagim gibonul.
Avem si noi o reputatie de aparat ![]()
ai si tu un foc?
ai si tu un foc?
Iar fumezi papadie rulata in hartia de la loto ?
nu ba... intrebam si io.....
ia uite domne...cere omu un foc pe un topic cu nume sugestiv si gata fumeaza cine stie ce....ce oameni ba.. ![]()
Pai lasa topicul pentru gazon atunci. ![]()
jet copile
Ba, trebuie sa stii ca plua nu se scoala de la heroina, in 10 ani esti terminat si o sa ajungi o ruina!
Ba, trebuie sa stii ca plua nu se scoala de la heroina, in 10 ani esti terminat si o sa ajungi o ruina!
WTF?
Care-i treaba cu heroina?
ma daniele fi mai atent la poza...
Cu sau fara tutun? Pareri ![]()