In mare,tutunul este un drog.Diferentele intre el si marijuana este ca primul nu este halucinogen.Acum deh,depinde de ce fel de om esti.Orice drog iti poate provoca dependenta.Dar asta nu e obligatoriu.Eu nu fumez tutun decat atunci cand este impreuna cu frunzele de mari in joint.De obicei nu fumez mult nici asta,dar acum am fost la mare,si na,am zis sa nu mai dam banii pe bautura.Parerea mea e ca se merita. ![]()
@Dulcicutzo,Ne dai si noua exemplele alea de oameni realizati.Te rugam frumos. Cata smecherie la drogurile astea.Asta da smecherie.
Sunt scarbit de atat terbilism dus la rang de prostie! De la droguri soft pana la dependenta si moarte nu sunt decat cativa pasi.Marunti. Terminati cu tampeniile astea,ca mai intra si copii pe aici si incearca si ei din curiozitate drogurile pe care le promovati. Si sa nu ma iei cu chestii de genul :"nu-ti convine ,nu citi". Eu nu mai citesc,promit,dar repet, pot influenta foarte multi tineri astfel de dicutii.
Mai bine deschideti un topic cu ce realizari ati avut pana acum. E mai educational pentru tinerii de astazi.
Cand veti constientiza ca viata chiar atarna de un fir de ata,ca totul se poate narui intr-o fractiune de secunda,veti gandi altfel,lasand la o parte teribilsmul. Sunt curios,cand veti avea copii daca veti mai fi de acord cu astfel de practici? Nici macar dulciuri si cartofi prajiti nu-i veti lasa sa manance!
Ganditi-va la tinerii care citesc astfel de lucruri si din curiozitate incearca astfel tampenii!
Bafta tuturor!
Un parinte ingrijorat.
Sa stii ca bautura si drogurile merg mana in mana.Bautura excesiva este mai nociva decat o tigare(oricare) la cateva zile.Problema e ca orice placere,distractie(bautura,joint-uirle) se pot transforma oricand in viciu.Si aici,depinde personalitatea fiecaruia...