FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

High Topic

«123456»
DelPiero1021.07.2009 10:57

In mare,tutunul este un drog.Diferentele intre el si marijuana este ca primul nu este halucinogen.Acum deh,depinde de ce fel de om esti.Orice drog iti poate provoca dependenta.Dar asta nu e obligatoriu.Eu nu fumez tutun decat atunci cand este impreuna cu frunzele de mari in joint.De obicei nu fumez mult nici asta,dar acum am fost la mare,si na,am zis sa nu mai dam banii pe bautura.Parerea mea e ca se merita. ;)

@Dulcicutzo,

Ne dai si noua exemplele alea de oameni realizati.Te rugam frumos. Cata smecherie la drogurile astea.Asta da smecherie.

Sunt scarbit de atat terbilism dus la rang de prostie! De la droguri soft pana la dependenta si moarte nu sunt decat cativa pasi.Marunti. Terminati cu tampeniile astea,ca mai intra si copii pe aici si incearca si ei din curiozitate drogurile pe care le promovati. Si sa nu ma iei cu chestii de genul :"nu-ti convine ,nu citi". Eu nu mai citesc,promit,dar repet, pot influenta foarte multi tineri astfel de dicutii.

Mai bine deschideti un topic cu ce realizari ati avut pana acum. E mai educational pentru tinerii de astazi.

Cand veti constientiza ca viata chiar atarna de un fir de ata,ca totul se poate narui intr-o fractiune de secunda,veti gandi altfel,lasand la o parte teribilsmul. Sunt curios,cand veti avea copii daca veti mai fi de acord cu astfel de practici? Nici macar dulciuri si cartofi prajiti nu-i veti lasa sa manance!

Ganditi-va la tinerii care citesc astfel de lucruri si din curiozitate incearca astfel tampenii!

Bafta tuturor!

Un parinte ingrijorat.

Sa stii ca bautura si drogurile merg mana in mana.Bautura excesiva este mai nociva decat o tigare(oricare) la cateva zile.Problema e ca orice placere,distractie(bautura,joint-uirle) se pot transforma oricand in viciu.Si aici,depinde personalitatea fiecaruia...

dulcicutza21.07.2009 11:14

Bai ipocrizie ca in Romania nu mai vezi nicaieri,de mici frate parca ne baga ipocrizie cu seringa in vene...

DelPiero1021.07.2009 11:18

Si ce legatura are asta cu topicul?

D4v1dstelist21.07.2009 11:34

Nu e chiar atat de exagerat sa zici ca campaniile anti-drog sunt idiot facute si ca la 18 ani ai avea dreptul sa faci orice cu corpul tau.

Marius21.07.2009 12:33

Cat rahat pe topicul asta... :)

Apropo, maine imi iau Lamborghini :thumbsup:

DelPiero1021.07.2009 12:41
Cat rahat pe topicul asta... :)

Apropo, maine imi iau Lamborghini :thumbsup:

Nu-l uzi si tu?Sau...:D,poate faci cinste cu altceva. :D

korynna21.07.2009 14:12

In Portugalia consumul de iarba este tolerat, astfel ca un domn cu ceva ani si cu un post care il solicita foarte mult a vorbit cu seful sau si ii este permis in pauza de tigara sa fumeze un joint pentru ca il calmeaza. Asta e doar un caz real de care am auzit. Diferentele sunt de la cer la pamant intre mentalitatea noastra si a lor, pe cand ei nu sunt interesati de micii consumatori ci direct de the big fish care baga mult mai multe in tara, la noi aia sunt liberi pentru ca trimit bani unde trebuie si sunt arsi oameni simpli care sunt prinsi cu 1 g la ei si probabil consuma din an in paste.

In alte tari iarba se da pe reteta de la domnul medic si se cultiva special pentru oameni bolnavi. Am vazut documentare despre oameni vindecati de cancer si leucemie care s-au tratat cu iarba, aceasta prodce pofta de mancare si o stare de bine.

Asa ca nu trebuie sa judecam atat de aspru. Nu e chiar un pas de la drogurile usoare la celelalte, daca ar fi tolerate ca in alte parti poate lumea nu ar face legatura ca domne fumez iarba, deci ma droghez, deci daca iau si niste dava tot aia e; daca ar fi tolerate numarul consumatorilor ar scadea probabil, cum se intampla in Olanda.

dee21.07.2009 14:48
Nu e chiar un pas de la drogurile usoare la celelalte, daca ar fi tolerate ca in alte parti poate lumea nu ar face legatura ca domne fumez iarba, deci ma droghez, deci daca iau si niste dava tot aia e; daca ar fi tolerate numarul consumatorilor ar scadea probabil, cum se intampla in Olanda.

depinde unde lucreaza el si in ce mediu. Pun pariu pe oricat ca e orasean, ca noi lucram in conditii grele:poluare mare, mediu toxic etc. Daca la servici are o trusa de prim ajutor, un seif, tinut sub cheie, in care sa fie si anumite "droguri" acceptate de ministerul sanatatii, atunci n-as avea nimic impotriva sa fie administrate angajatilor, pt ca se stie, orice drog , consumat intr-o anumita cantitate are efect curativ. Insa in institutia aia e musai sa fie un asistent sau o persoana specializata, care sa inteleaga problemele de tipul asta.

Drog e si cafeaua si tigara si iarba si bautura etc. TREPTAT il tratezi de dependenta, ca un consumator inrait de cafea, nu poate sa se lase de la o zi la alta ci treptat si la fel e si cu ceilalti, le gasesti ceva preocupare, care sa-i faca sa uite ca e cazul sa-si ia "drogul". Poti consuma orice, daca o faci intr-un mod echilibrat, care sa nu-ti cauzeze dependenta.

Putini sunt cei care se drogheaza de bine ce le e, unii o fac ca trec printr-o stare depresiva, altii o fac din curiozitate (doar sa vada cum e), altii din solidarietate cu gasca, sa nu se lase mai prejos ca sa rada de ei, altii ca sa faca misto de celelalte 3 categorii si mai sunt si cei care o fac din lipsa de ocupatie sau cei acre o fac ca sunt presati de ceilalti sa consume si rabda, inghit in sec si o fac. Eu tin minte ca am gustat din toate, de ciuda ca ceilati o fac si-si strica sanatatea, insa n-ar fi trebuit sa o fac, pt ca unii sunt antrenati, au alt tip de organism, de arderi, sunt caliti, stiu ce si cum sa consume (inspira si expira bine), iar eu nu,n-am tehnica mai ales la baut, dar tot am facut-o,iar ca mine sunt multi. :D De multe ori am gustat ceva, doar pt ca persoana la care i-am dat remediul sa aiba incredere. Lui ii face bine, caci stiu ce sportiv e,deci, ce alimentatie ii trebuie, mie evident nu-mi face bine, insa am gustat, ca asta e, paranoia unora e mare si ii vindeci mai greu de ea.

E un CERC VICIOS , insa ar fi bine sa fie un CERC VICIOS CURATIV, ca treptat, toti sa constientizeze si sa se vindece, ca de nu ii streseaza pe altii din exterior, care vin langa ei sa ii ajute, unii pot, altii cedeaza si tot asa ne intersectam drumurile :D

p.s ADRIANE, CITESTE CE E BOLDAT!

Adrian21.07.2009 14:54

ai de plua mea cat a scris asta...

dee21.07.2009 14:57
ai de plua mea cat a scris asta...

ASTA ARE UN PRENUME!

Andreea

p.s. vezi ca ma apuc de alergat pe pista, din pacate, azi mi s-a pus verdictul: alergat sau inot urgent. ( mor de nervi, ca mie nu-mi plac sporturile individuale ) Daca o sa ajung si la tai bo sau kung fu o sa te provoc Adriane , in mod sportiv. Evident va fi un blat, ca eu vreau sa castig si clar ca n-am niciosansa ( dar asta ramane intre noi) :D .

dulcicutza21.07.2009 15:47
Si ce legatura are asta cu topicul?

Pai are,nu vezi cati ipocriti si pe forumul/topicul asta?

In Spania ai voie sa cresti in casa 2 plante de persoana :)

dee21.07.2009 16:13
Pai are,nu vezi cati ipocriti si pe forumul/topicul asta?

In Spania ai voie sa cresti in casa 2 plante de persoana :)

pai e normal, gandeste=te ce tip de clima are Spania, deci, poti sa ai o gradina frumos amenajata, n-ai nevoie de plante de apartament care numai consuma oxigenul din incapere, cand afara sunt vreo 40 de grade, creeind un efect de sera :P Daca nu-si permit aer conditionat, cei care stau in apartament, sa faca bine sa mai renunte la flori, sa le faca cadou, sau sa le scoata pe balcon, ca sunt atatia "destepti" care-si pun termopane cu 5 canaturi si mai au si zeci de plante in casa, iar dupa se mira ca se simt ametiti, stresati, greturi etc.

P.S din cate am auzit si eu in Spania se incearca un fel de mobilizare a populatiei, o terapie anti-stress prin miscare, adica sa nu se mai relaxeze/calmeze femeile doar ingrijind florile, curatandu-le zilnic de praf sau gatind sanatos pt sot/familie etc... ca asta are efect doar pt psihicul ei nu si pt fizicul si sanatatea ei . Cred ca vor sa le puna pe spanioloaice (marea majoritate supraponderale) sa faca putina miscare si au spus-o pe cotite, ca sa nu le jigneasca, insa orice om cu scaun la cap se prinde.

andyro21.07.2009 16:14

Ba, multi sunt prosti pe aici. Cat naiba va ia sa va prindeti ca dulciCUTZA e caine ? :ce_oameni:

dee21.07.2009 16:19
Ba, multi sunt prosti pe aici. Cat naiba va ia sa va prindeti ca dulciCUTZA e caine ? :ce_oameni:

si daca e "caine" care-i problema ta? :D inseamna ca sta bine cu mirosul, nu? depisteaza orice urma si e in stare sa faca orice ca sa ajute, sa prinda din urma pe stelistii care deviaza/clacheaza si fac tampenii, atentionandu-i sau sugerandu-le cum ar trebui sa-si faca munca la modul corect si profesionist. Cred ca dulcicutza e o stelista cu un suflet bun, iar voi sunteti norocosi ca face parte din comunitatea voastra.

dulcicutza21.07.2009 16:40

da-i-ai cainelui o limba mai andiro :))

@dee fata ,2 plante de marijuana :)) nu boscheti de apt.

dee21.07.2009 17:08
@dee fata ,2 plante de marijuana :)) nu boscheti de apt.

1. spune-mi Andreea, nu dee si nu fata!

2. 2 plante de marijuana? am inteles, ii tin sub control, ca sa-i protejeze si sa nu faca abuz.

3. "de ce" fac asta spaniolii? sunt sigura ca stii raspunsul, deci, nu mai rade, ca nu-i de ras :boxing:

Adrian21.07.2009 17:12

Ziceai ca pleci mah, pleaca!!!

dee21.07.2009 17:13
Ziceai ca pleci mah, pleaca!!!

am plecat!

**** "U" ! ( dedicatie pt tine :P )

(numai Universitatea, numai Umanitatea, doar stiinta si informatia)

dulcicutza21.07.2009 17:22
1. spune-mi Andreea, nu dee si nu fata!

2. 2 plante de marijuana? am inteles, ii tin sub control, ca sa-i protejeze si sa nu faca abuz.

3. "de ce" fac asta spaniolii? sunt sigura ca stii raspunsul, deci, nu mai rade, ca nu-i de ras :boxing:

Pai le cresti pt consum propriu de aia ai voie :)

dee21.07.2009 17:24
Pai le cresti pt consum propriu de aia ai voie :)

decat sa prizeze prin curtea scolii, mai bine creste mama acasa o planta si-i da gramajul corect, care sa nu-l afecteze pe baiat, ci care sa-i vindece sufletul :)

Ok, ies pe bune, ca imediat apare Adrian si ma ia rapid la rost. App Adi, "bereta neagra" sunt eu, deci, calmeaza-te, fa-ti munca in continuare la modul profesionist si mai rasfata-te printr-un concediu, nu face abuz , ca stelistii au nevoie de tine ! Succes

O seara frumoasa!

dulcicutza21.07.2009 17:29

O seara frumoasa si tie :)

MoWeed21.07.2009 19:23
**** "U" ! ( dedicatie pt tine :P )

S-a apucat dee de fumat iarba :bananadance:

Maye21.07.2009 19:39

Macar cand fumeaza ceva zice lucruri bune.

DelPiero1021.07.2009 19:39

Vedeti?Hai,cine face cu mine o petitie pt legalizarea marijuanei?:D

dulcicutza21.07.2009 19:49

Eba a promis ca face :) eu o semnez :)))))

«123456»