nu stiu voi dar mie unul imi place de red asta are asa o diplomatie omul asta.. ceva de invidiat...
si da dovada de obiectivism cannd te astepti mai putin..
Felicitari.. numai cuvinte de lauda ![]()
nu stiu voi dar mie unul imi place de red asta are asa o diplomatie omul asta.. ceva de invidiat...
si da dovada de obiectivism cannd te astepti mai putin..
Felicitari.. numai cuvinte de lauda ![]()
nu stiu voi dar mie unul imi place de red asta are asa o diplomatie omul asta.. ceva de invidiat...si da dovada de obiectivism cannd te astepti mai putin..
Felicitari.. numai cuvinte de lauda
Exista si exceptii printre dinamovisti... Daca ar fi fost mai multi ca el...
nu stiu voi dar mie unul imi place de red asta are asa o diplomatie omul asta.. ceva de invidiat...si da dovada de obiectivism cannd te astepti mai putin..
Felicitari.. numai cuvinte de lauda
Exista si exceptii printre dinamovisti... Daca ar fi fost mai multi ca el...
Red Dog stie sa aprecieze valoarea omului cum e genu aici a lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].... :wink:
Apropos...desi e offtopic....trebuie sa remarc si sa felicit echipa care se ocupa de revista Suporter Steaua ...ca a dedicat ultimul numar...nr 7 de aur al Stelei...Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]
A aparut pe piata? Probabil ca are poster cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] deci e un must-have. Maine colind chioscurile de ziare. ![]()
A aparut pe piata? Probabil ca are poster cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] deci e un must-have. Maine colind chioscurile de ziare.![]()
Nu are...la mijloc e echipa din meciul cu Lens :wink: ..insa sunt vreo 6 pagini dedicate Fiarei :twisted:
A aparut pe piata? Probabil ca are poster cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] deci e un must-have. Maine colind chioscurile de ziare.![]()
Nu are...la mijloc e echipa din meciul cu Lens :wink: ..insa sunt vreo 6 pagini dedicate Fiarei :twisted:
:cry: Un poster cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] era un cadou excelent din partea celor de la Suporter Steaua. Poate pe viitor. Oricum maine cumpar revista. Mai am bucati de perete din camera de camin care nu sunt acoperite cu postere cu Steaua. ![]()
:cry: Un poster cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] era un cadou excelent din partea celor de la Suporter Steaua. Poate pe viitor. Oricum maine cumpar revista. Mai am bucati de perete din camera de camin care nu sunt acoperite cu postere cu Steaua.
Yo personal nu o sa uit faza de la Sevilla...cand dupa ce a vazut ca Loti si Majearu au ratat ...Laca le-a zis ca decat sa o dea s-o prind ala,mai bine da peste poarta :lol: ..vorba lui..nebunia tineretii