Bine spus...
Bine spus...
Nu prea miroase bine chestia asta. De ce tocmai in momentul asta in care sunt probleme cu fiscu? De ce au fugit Meme si Arga de postu de presedinte? De ce tocmai pe "dusmanul" lui, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].
Intre timp, paranoia lui Jiji se accentueaza: La Steaua eu sunt Dumnezeu, iar nepotii mei sunt sfintii" Nu stiu daca e de ras sau de plans.
Eu cred ca se baga, are nevoie de bani.
dar nu stiu cum o sa iasa ....
Becali are nevoie de un fraier care sa dea cu subsemnatul in locul lui, si se pare ca l-a gasit.
Laca stai deoparte de data asta!!!
In aceasta seara, la ora 22:25, in direct si exclusiv la TotalSport FM, Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], a anuntat ca accepta functia de presedinte la FC Steaua.
In cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a spus "DA" ofertei lui Ciobanul de a ocupa functia de conducere la clubul din Ghencea. Chiar daca a cerut 24 de ore de gandire, cel considerat simbol al Stelei nu a mai avut rabdare pana maine la pranz si a marturisit in exclusivitate la TotalSport FM 92.7 MHz ca o asemenea functie, reprezinta pentru el "Maximum".
"Fiara" a precizat insa ca se intoarce la Steaua nu doar pentru imagine, ci pentru a crea o familie si a construi un nucleu pe baza caruia echipa sa aiba forta si rezultate.
Sursa TotalSport.ro
bine ai venit Marius!
asa, un pic patetic... Laca e un fel de maximus(Gladiatorul) care a castigat de n ori, de unul singur meci dupa meci.
Laca, un stadion intreg iti va arata recunostinta la primul meci in care tu vei fi prezent.
...minutul 33' aici in Ghencea, petcu la balon, deschidere in adancime, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] se demarca printr-un sprint sufocant caruia fundasul dinamovist stanescu nu-i poate face fata, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] suteaza si goooooool Steaua...moraru scoate mingea din poarta!
ce vremuri!
Toata suflarea Stelista iti este alaturi Laca, mereu ai fost si vei fi unul dintre noi, sper ca duminica si joi sa fie toti suporterii Stelei sa il aclame la scena deschisa pe Laca, si sa ii daruim 2 victorii, cu Faru si cu Lens...
Declaratii [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in format video aici:
http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/1690
BINE AI REVENIT MARIUSE !
Las la o parte orice comentariu, ca o fi bine, ca o fi rau........dar un lucru stim: va face totul pentru Steaua.
merita acest lucru... bravo lui si in acelasi timp o mutare inteligenta facuta de conducere... mult succes si sa fie pentru un nou inceput....
Mult succes Laca... Toata lumea iti va striga numele la primul meci de acasa... Sa facem atmosfera cu Lens!!! pentru Steaua, pentru Laca!!!
In era [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca fotbalist Steaua a fost cea mai buna echipa din Romania si avea performante notabile in Europa. Acum incepe o noua era cu Laca dar de data aceasta ca presedinte, un nou inceput pt cel mai bun capitan din toate timpurile de la Steaua, un capitan care din fotoliul de presedinte ne va conduce spre zilele glorioase de alta data!! Multumim Laca tus pentru reintoarcerea ta acasa!!
Imi pare tare bine ca pot sa spun si eu : Bine ai venit acasa, Laca !
Nu stiu ce se va intampla de acum incolo, dar am doua certitudini :
- ca Laca va face tot ce-i sta in putinta pentru a apara interesele Stelei si nu ale altcuiva !
- ca se va bucura de o sustinere cum rar s-a bucurat o alta persoana care sa aiba legatura cu Steaua.
Din partea mea, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este un semn bun trimis de catre Cineva care ne iubeste ![]()
Alte aspecte chiar nu ma intereseaza deocamdata.
Abia astept primu meci acasa al Stelei...cel cu Lens....o sa auzim in mod egal scandari de incurajare a Stelei si o sa strigam in prostie numele Fiarei :lol:
FANATIC
Un lacatuș la gura suporterilor
Aparut in ziua de Joi 13 Octombrie 2005
Fiara s-a intors in Ghencea. Acolo ii este locul, nu haituit in miez de noapte de oltenii carora le arata odinioară generos organele genitale. Asadar, Lacatuș is back. Ca presedinte, ce avea nevoie Becali, nu ca antrenor, ce-și dorea el. Fară glorie, cu povara retrogradarii Brasovului si a esecului lamentabil in Popesti Leordeni, la Inter Gaz. Pretul revenirii lui Lacatuș la Steaua: desfiintarea a trei factiuni din Peluza Sud, locul ultrasilor catalogati independenti. Tactica pumnului in gură si a body-guardului in spate a functionat pentru Jiji o perioada Nu se astepta insă ca suspendarea activității a trei brigazi din galeria Stelei să aibă un asemenea ecou. A fost sfatuit bine. Era clar că un eventual esec al echipei, coroborat cu vestile privind suprimarea ultrasilor, i-ar fi pus in față un stadion furios, pe care nici croseele lui Meme Tyson nu l-ar fi redus la tacere. Razboinicul a prevenit scandarile obisnuite la semi-rascoalele din Ghencea, Lacatus Lacatus A recurs totusi la o masură extrema Cand banii sau pumnii nu mai erau solutia. Nu este o analiză a situatiei de la Steaua, dar acestea sunt obisnuitele metode de potolire a suporterilor in Romania. De obicei functionează prima. Cand se gaseste întelegere la liderii de galerii sau de brigazi. Șefii de galerie se pricep foarte bine să controleze oamenii pe care ii au in primire. De cele mai multe ori justificate, dar cateodată inventate de liderii din peluze, protestele se incheie invariabil cu impacari intre patroni si sefii de galerie. Asa s-a intamplat si la Steaua, brigazile destramate acuzandu-l pe Mustață, seful Peluzei Nord din Ghencea, de numeroase compromisuri. În majoritatea cazurilor, suporterii obisnuiti nu stiu ce, de ce, chiar pe cine contesta si cu atat mai putin de ce a fost acceptat armistitiul. Uneori din ignoranță, alteori orbiti de dragostea pentru culorile echipei, devin marionete in mainile liderilor de galerii. Imbecilitatea unora i-a costat batai administrate de body-guarzi trimisi de la oficiala Pe spatele, pe coastele si pe dintii lor, liderii de galerii si-au rezolvat impacari profitabile. Cei care s-au trezit s-au separat de nucleele corupte, iar acest lucru este semnificat de trecerea in peluza opusa de unde iși pot exprima punctul de vedere. Cateodata nu sunt lasati in pace nici acolo.
sursa www.editie.ro
Fiara s-a intors in Ghencea. Acolo ii este locul, nu haituit in miez de noapte de oltenii carora le arata odinioară generos organele genitale. Asadar, Lacatuș is back. Ca presedinte, ce avea nevoie Becali, nu ca antrenor, ce-și dorea el. Fară glorie, cu povara retrogradarii Brasovului si a esecului lamentabil in Popesti Leordeni, la Inter Gaz. Pretul revenirii lui Lacatuș la Steaua: desfiintarea a trei factiuni din Peluza Sud, locul ultrasilor catalogati independenti. Tactica pumnului in gură si a body-guardului in spate a functionat pentru Jiji o perioada Nu se astepta insă ca suspendarea activității a trei brigazi din galeria Stelei să aibă un asemenea ecou. A fost sfatuit bine. Era clar că un eventual esec al echipei, coroborat cu vestile privind suprimarea ultrasilor, i-ar fi pus in față un stadion furios, pe care nici croseele lui Meme Tyson nu l-ar fi redus la tacere. Razboinicul a prevenit scandarile obisnuite la semi-rascoalele din Ghencea, Lacatus Lacatus A recurs totusi la o masură extrema Cand banii sau pumnii nu mai erau solutia. Nu este o analiză a situatiei de la Steaua, dar acestea sunt obisnuitele metode de potolire a suporterilor in Romania. De obicei functionează prima. Cand se gaseste întelegere la liderii de galerii sau de brigazi. Șefii de galerie se pricep foarte bine să controleze oamenii pe care ii au in primire. De cele mai multe ori justificate, dar cateodată inventate de liderii din peluze, protestele se incheie invariabil cu impacari intre patroni si sefii de galerie. Asa s-a intamplat si la Steaua, brigazile destramate acuzandu-l pe Mustață, seful Peluzei Nord din Ghencea, de numeroase compromisuri. În majoritatea cazurilor, suporterii obisnuiti nu stiu ce, de ce, chiar pe cine contesta si cu atat mai putin de ce a fost acceptat armistitiul. Uneori din ignoranță, alteori orbiti de dragostea pentru culorile echipei, devin marionete in mainile liderilor de galerii. Imbecilitatea unora i-a costat batai administrate de body-guarzi trimisi de la oficiala Pe spatele, pe coastele si pe dintii lor, liderii de galerii si-au rezolvat impacari profitabile. Cei care s-au trezit s-au separat de nucleele corupte, iar acest lucru este semnificat de trecerea in peluza opusa de unde iși pot exprima punctul de vedere. Cateodata nu sunt lasati in pace nici acolo.
sursa www.editie.ro
Daca voi spuneti ca e o miscare desteapta a lui Jiji eu cred ca are de pierdut Jiji de pe urma ei. Steaua castiga in imagine, pe stadion va fi urgie, toti vor fi alaturi de Laca dar daca ceva nu va merge bine la Steaua nu Laca va fi cel tras la raspundere ci tot Jiji asa ca eu nu-l vad bine pe Becali in cazul unor esecuri. Totusi,cred ca echipa se va mobiliza acum si va merge mai bine ceea ce va face ca esecurile dorite de catei si ciori sa nu apara. Eu unul cred ca mutarea asta va aduce liniste la Steaua si la suporterii se vor intoarce la stadion si vor creea din nou atmosfera de toamna trecuta. Cred ca din punctul de vedere al suporterului e o miscare buna dar, in afara faptului ca a mai facut uitat scandalul din galerie, Jiji nu prea are de castigat de pe urma mutarii.
Pe TV Sport a fost in direct conferinta de Presa in care Laca era anuntat ca noul presedinte al Stelei. 8)
Sa fie intr-un ceas bun...Laca, bine ai revenit acasa...
Prezentarea Oficiala a lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca Presedinte a Stelei in format video la fcsteaua.ro
http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/1694
felicitari... si bravo conducerii ... sa aiba parte numai de succese...
Marius Lacatus Ciobanul, Mihai Stoica. În spatele lor, un tablou cu echipa Stelei. În fata lor, peste 50 de ziaristi, 11 camere de televiziune, aparate foto si multe intrebari. Toate despre investirea lui Lacatuș ca presedinte in Ghencea, produsă ieri la ora 15:00, la hotelul Marriott.
"Anul trecut am revenit in forță in Europa, acum avem si o conducere de nivel mondial. Deja am emotii cind mă gindesc la cum va arata Ghencea joi, cind vom intilni pe Lens. Cu Lacatuș in tribună ca presedinte, uraganul Rita a fost o minciună pe lingă ce va fi pe stadion. Ce tremurau adversarii pină acum cind veneau in Ghencea, de acum vor avea cosmaruri!", a declarat MM Stoica aseară la Știrile Sportive ale Antenei 1.
www.gsp.ro
Cu asta am spus tot ...ganditi de a fost adus Marius acuma si nu va aruncati ....HMM .LIBERTATE DE EXPRIMARE !
Doamne ce-o sa fie in Ghencea joi... ![]()
Cred ca cei care nu au luat bilet la meci acum sunt la coada..probabil venirea lui Laca o sa aduca iarasi lumea in nr. mare la stadion
Virgil m-ai terminat cu poza asta... Ce emotii mi-ai trezit... Cine stie, macar cu o Cupa UEFA si tot o sa fiu fericit...