Urmatorul meci dupa Farul este cu Lens in Ghencea nu?
Urmatorul meci dupa Farul este cu Lens in Ghencea nu?
Marius Lacatus Ciobanul, Mihai Stoica. În spatele lor, un tablou cu echipa Stelei...
Intocmai ca in imaginea de mai jos...
sa dea Domnul sa aiba aceleasi rezultate care le-a avut pe vremea cand era jucator si acum ca presedinte
Mie mi-ar placea sa fie acelasi Laca si la birou...cine stie poate il vad la un meci ca il arde pe Borcea :lol:
Mie mi-ar placea sa fie acelasi Laca si la birou...cine stie poate il vad la un meci ca il arde pe Borcea :lol:
da ar fi frumos sa-i arda un cot in gura :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
a debutat cu dreptul ca presedinte
Daca echipa merge bine atunci toata lumea e multumita. In viata unei echipe intervin si momente mai grele (cum a fost la sfarsitul campionatului), important este sa fim uniti,sa trecem peste ele.
Astept sa vad prima mutare a lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], primul trasfer etc.
Mie mi-ar placea sa fie acelasi Laca si la birou...cine stie poate il vad la un meci ca il arde pe Borcea :lol:da ar fi frumos sa-i arda un cot in gura :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Ma da zgarciti sunteti...doar un simplu cot? :lol:
si un picior... si un cap... si pe urma iar un cot
e bine??????? :?: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :twisted:
Iar pleaca Borcea cu masina jandarmeriei :lol:
lasa-l sa plece :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Pai pentru el e un fel de R.A.T.B. masina jandarmeriei :lol:
Am zis ca nu mai postez nici un mesaj, dar crede-ti-ma, ma mancau palmele sa scriu si eu ceva de Laca !! Nu ma intereseaza ca a fost adus pentru imagine, nu mai intereseaza ca nu are experienta, CONTEAZA CA IL STIU ACOLO !! CA E UNDE TOT TIMPUL I-A FOST LOCUL !! IN Ghencea !! Si ma rog sa faca, la meciul cu Lens, ce facea cacanaru de MM de obicei...Sa travereseze terenul la inceputul meciului !! SA VEDETI ATUNCI CUM SE DARAMA STADIONUL !! DOAMNE DOAMNE...NU MAI AM RABDARE PANA JOI...FIARA SA INTORS ACASA !! Mi se zburleste pielea cand imi aduc aminte de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] jucatorul...MUREA CU EI PE TEREN !! MUREA PENTRU Steaua !! Eu am propus acum ceva mai mult de jumatate de an ca Peluza Nord sa se numeasca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si cinvea mi-a replicat ca ar fi prea putzin..si mare dreptate ar avea...si STADIONUL [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ar fi prea putzin pentru cate a facut EL pentru Steaua...poate cartierul [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ??
Off...Laca Laca...DC nu poti tu sa ai acum 35-36 ani...SA TE MAI VAD MACAR UN MECI PE TEREN !!
Pai da cine nu te lasa sa postezi???...Aici din cate inteleg este un forum...toata lumea are dreptul la postarii...stiu ce o sa imi raspunzi, dar lasa si tu, fate ca nu vezi ce nu iti convine si gata... :wink:
:lol: :lol: :lol: Foarte tare, frate !...
:lol: :lol: :lol: Foarte tare, frate !...
SSK ce faci, nu te-am mai vazut postand de ceva timp, ai fost la cotonogit de dinamovisti??? nu mai avea cine sa ma critice, bine ai revenit... :wink:
ce meci frumos .... mnerita asa ceva avand in vedere ca e primul meci in Ghencea de cand e presedinte
M-am cutremurat cand a trecut Laca pe gazon....
i-au dat lacrimile de emotii... aici e locul lui.. eu zic ca venirea lui .. a trezit la viata pe Steaua..... la mai mare....
si mie mi-au dat lacrimile...Traiam si eu un fel de emotie... ![]()
si mie mi-au dat lacrimile...Traiam si eu un fel de emotie...![]()
Mie nu prea mi-au dat...nu de alta..dar peste 12 minute cand a dat Iacob eram 5 randuri mai jos... 8)
Laca a trezit un spirit... un spirit de lupta fantastic... Cand el este in Ghencea parca jucatorii se dubleaza fiecare cu cate un spirit de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si suntem astfel cu 11 in plus pe teren...
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e unic... si asa va fi mereu...
Sorine,ai imaginatie nu gluma. ![]()
Sa recunoastem totusi ca tot ce joaca echipa asta,cu tot,cu spirit,cu mentalitate de invingatori si asa mai departe,se datoreaza unui singur om.Oleg Protasov.
Sa incercam intr-un tarziu sa recunoastem ca meritul aducerii acestui om la Steaua este al lui MM Stoica.
MM Stoica este un mare conducator de club si trebuie privit ca atare.
Nu putem sa fim suparati la infinit pentru acel gest,pentru care a platit foarte mult.Sa dam Cezarului cele ale Cezarului.
Sa recunoastem si faptul ca fara Ciobanul,felul in care Steaua joaca si isi apropie victoria,nu ar fi
fost posibil.Din simplul motiv ca el a dorit acest lucru si l-a sustinut material si spiritual.
Si sa mai recunoastem un lucru.Ca fara suporterii minunati ai Stelei,care au dat suflu,curaj,imbold echipei,Steaua nu ar fi aratat ceea ce a aratat in meciul nimicitor impotriva lui Lens.
Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a venit ca un liant intre suporteri,echipa si conducere.El a adus linistea.
Era singurul om de care mai aveam nevoie si iata,el a venit.
Bine ai revenit Marius in mijlocul Marii Familii Steliste ! De acum nimeni si nimic nu ne va mai sta in fata !
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e bine venit pe toate planurile ca presedinte la voi. E bine si din punct de vedere al imaginii clubului, a fost si va ramane o emblema pentru voi.
PS: Felicitari pentru coregrafia de la meciul cu Lens! A fost de-a dreptul reusita. I-ati facut o intampinare frumoasa lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si meritata.
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e bine venit pe toate planurile ca presedinte la voi. E bine si din punct de vedere al imaginii clubului, a fost si va ramane o emblema pentru voi.PS: Felicitari pentru coregrafia de la meciul cu Lens! A fost de-a dreptul reusita. I-ati facut o intampinare frumoasa lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si meritata.
Iti multumesc personal pentru remarca... :wink: