FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Laca presedinte la Steaua(GSP)! Mult Succes!

«1234»
SteauaToronto10.10.2005 19:23

Acum două saptamini, organigrama Stelei a suferit modificari importante la virf. Astfel, MM Stoica, fost presedinte executiv, a devenit manager general, iar Valeriu Argaseala care ocupa postul de director executiv, urma să preia atributiile lui MM. Ieri, Ciobanul a dezvaluit insă că vrea să facă o mutare-bomba

"I-am propus lui Lacatuș postul de presedinte după ce Argaseală a refuzat. Marius a spus că se gindeste si imi va da un raspuns. Astfel o să dovedesc că nu este adevarat că eu nu il doresc pe Lacatuș in Ghencea", a spus Becali. Revenit in tară din Italia, unde a participat la nunta lui Mutu, "Fiara" a comentat aseară: "Este adevarat că domnul Becali m-a sunat. O să am o intilnire cu dinsul pentru a vedea mai exact despre ce este vorba".

Lacatuș (41 de ani) a fost la un pas să revină la Steaua in vara lui 2004 ca antrenor, dar a pierdut in fata lui Walter Zenga, ales prin vot de jucatori.

Lacatuș la Steaua

A jucat in Ghencea 14 campionate, in perioadele 1983-1990 si 1993-1999

Meciuri / goluri la Steaua: 357 / 98

Palmares:

- Cupa Campionilor Europeni (1986)

- Supercupa Europei cu Steaua (1987)

- de 10 ori campion al Romaniei (1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998)

- 6 Cupe ale Romaniei (1985, 1987, 1989, 1996, 1997, 1999)

- Supercupa Romaniei (1994, 1995, 1998)

Parerea mea ca MM a facut posibila chestia asta! Bravo lui!

Dj10.10.2005 19:52

probabil o alta minciuna GSP . pana nu cred nu vad ..ar fi prea frumos

FanSteaua4Life10.10.2005 21:06

Ar fi ceva senzational...Ramane de vazut daca se va concretiza zvonul...

AmuntBoy10.10.2005 21:31

dc o fi refuzat Argaseala , e cam suspect ?!?!

Bodanel11.10.2005 00:18

Gigi vrea sa nu mai fie tras el la raspundere pentru tot ce se intampla rau la Steaua. As zice ca s-a intors lumea cu susul in jos dupa stirea asta dar tot ce cred e ca noul sfetnic al lui Gigi e mai bun decat cel dinainte si cred ca chiar ii da sfaturi bune. Si cum spunea un bunic de-al meu:"sa-i tie Dumnezeu naravu'"

Ultras_Fever11.10.2005 02:27
dc o fi refuzat Argaseala , e cam suspect ?!?!

Stie el ceva?!?

Ar fi un vis prea mare sa se intoarca in Ghencea!!

Captain RedBlue11.10.2005 03:41

At fi o buna decizie din partea lui Gigi!...Sa-i lase pe altii care prin istorie, performante, merit si nume, pot avea onoarea de a reprezenta Steaua!...Iar el sa dea mai putine declaratii si mai multi bani!

Teoctist11.10.2005 04:12

Vad ca toti cei de pe "Lista lui Bodu" fug de postul de presedinte ca de ciuma sau de gripa aviara.

Gino Iorgulescu tocmai a plecat de la National,in locul lui venind Radu Niculescu.

ADRIAN PACURAR11.10.2005 04:43

O decizie care e menita sa mai linisteasca spiritele tinand cont de ce magarii s-au intamplat , ganditi va rog...[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ai grija!

Teoctist11.10.2005 05:49

Pentru [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e un moment de mare cumpana.A prelua Steaua,acum cand Steaua sta cu "sabia" lui Bodu deasupra capului,poate fi dovada de curaj sau de nebunie.

Preluarea postului de presedinte al Stelei in prezent,e un mare risc.

IL_Diablo11.10.2005 06:22

El e Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]... La la la... El e Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]... La la la... :D:D:D

Ar fi super sa vina Laca!

Padrese11.10.2005 06:24

Becali vrea sa cumpere istorie. Ce credeti ca va face Laca in acel post? Va aduce jucatori? Va putea sa transforme Steaua? Niciodata, cat timp conducerea de acu va ramane la Steaua - Becali,Stoica - nimeni altcineva nu va lua deciziile indiferent cat de mult ar fi facut pt Steaua.

Laca ar fi doar un alt motiv de lauda pt cioban, daca chiar il vroia la Steaua il punea antrenor chiar si dupa ce Hagi si Petrescu au refuzat. Sper ca Marius sa aiba taria sa refuze si sa nu pice in aceasta capcana desi la cat de mult iubeste Steaua s-ar putea sa gandeasca cu inima si nu cu mintea.

sorin_77711.10.2005 07:05

Cred ca padrese a pus punctul pe "i"... Becali incearca o reconciliere cu suporterii prin aducerea lui Laca... Probabil are nevoie si de sustinere istorica in lupta cu oficialitatile fiscului... Cine stie ce mai o vrea dar Laca trebuie sa fie FOARTE ATENT!!!

I.N.Money11.10.2005 07:05

Odata cu Laca probabil se va instaura si linistea in Ghencea...Laca Hai acasa !!! 8)

Kobiy11.10.2005 10:28

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]: ''Mie nu mi-e frica de nimeni''

Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a dat de inteles ca vine la Steaua cu inima deschisa si cu dorinta sa faca treaba. El nu considera ca patronul este o piedica si ca el va fi lasat sa lucreze liber.

"Mie nu mi-e frica de nimeni. Eu nu cred ca Gigi e o sperietoare pentru toti. Cred ca relatia dintre presedinte si patron trebuie sa fie una bazata pe respect. Atata timp cat fiecare isi vede de treaba pe care o are , nu cred ca vor fi probleme", a declarat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].

montreal11.10.2005 10:57

"Ciobanul a dat o lovitura puternica de imagine Stelei. El nu mai este patron la club, toate actiunile sale fiind vandute acum nepotilor. Legal, nu mai raspunde de Steaua. Acest gest este motivat de faptul ca vrea sa se ocupe de politica. O himera, avand in vedere faptul ca se stie ca este urmarit de organele statului pentru a fi infundat in puscarie."

Nu stie ce sa mai faca. Fuge.

Laca nu te baga !!!! Nu este momentul.

Hagi a avut drepatate.

Ayrton11.10.2005 10:57

Am citit pe gsp ca 99% Laca e viitorul presedinte al Stelei. Cred ca aveti dreptate cand spuneti ca s-ar putea sa fie o capcana, dar mai cred ca Becali vrea incet incet sa se retraga din fotbal - ramanand doar ca finantator - (sau sa conduca din umbra), chiar el declarand ca vrea sa se ocupe mai mult de politica. Si daca stau sa ma gandesc la amenintarea care vine dinspre FRF (G. Popescu tocmai si-a anuntat candidatura...) venirea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] cred ca e oportuna. In plus de asta va fi si o lovitura de imagine din care nu o sa profite doar Becali ci si Steaua.

I.N.Money11.10.2005 11:02

Pentru Gigi este o lovitura politica si de imagine..pentru noi stelistii este un vis implinit...

FanSteaua4Life11.10.2005 11:53
Pentru Gigi este o lovitura politica si de imagine..pentru noi stelistii este un vis implinit...

Sa nu se transforme visul in cosmar...

waste11.10.2005 12:00

Interesant e cum ar iesi MM din toata chestia asta. Argaseala ar fi fost pus drept papagal, pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu cred ca-l pot manevra cum vor.

Dj11.10.2005 13:32
deacum numai numele lui Laca si al jucatorilor se va auzi in Ghencea... Steaua=[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]..[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]=Steaua ... nimeni nu e atat de iubit k [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ... paote e un inceput .. al unui vis...
Bodanel11.10.2005 14:18

Si eu cred ca Gigi fuge dar de ce sa nu fim un pic atenti. De [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu-l pot prinde cu nimic din trecut si cred ca nu semneaza Laca o hartie fara sa se uite la ea. Asa ca poate intr-adevar Gigi vrea sa ramana doar finantator(sa dea Cel de Sus). Cred ca MM asa nasparliu cu e el ne poate face niste transferuri decente in iarna si sa defilam in retur. Iar daca Laca va fi in tribune ca presendinte poate unii dintre jucatori vor pune osul mai mult.Plus ca Oleg se poate intelege mult mai usor cu Laca(care a fost si antrenor) decat cu Jiji care habar nu are cum se antreneaza o echipa pe cand Laca chiar daca nu e un bun antrenor macar stie cu ce se mananca si cam ce ar dori Protasov. S-ar putea sa fie o colaborare lunga si plina de succes. Sa mai asteptam putin.

Captain RedBlue11.10.2005 14:55

Incredibil! [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si Gigi la aceeasi masa, dand declaratii presei...Din ce au spus, e aproape sigur ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] accepta sa vina la Steaua ca presedinte...Iar Gigi s-a retras, cel putin din punct de vedere juridic, de la Steaua, in favoarea nepotilor...Sper, spre binele Stelei, ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sa accepte oferta, iar ``printul luminii`` sa ramana?...sa conduca?...din umbra...acolo unde-i este locul!

Virgil11.10.2005 14:59

Probabil ca cineva l-a invatat pe Gigi sa faca asta.Spre binele actualei SC FC Steaua SA.

SSK11.10.2005 15:06

Eu cred ca riscam sa cadem intr-un pacat foarte mare : sindromul "analistilor" :x Cineva a zis candva ca pentru a face o omleta trebuie sa spargi niste oua ! Noua ne e usor sa stam pe margine si sa ne spunem oful pe internet, in fond e tot ceea ce putem face. Dar sa nu ne inchipuim vreodata ca se va schimba ceva la Steaua fara ca cineva sa "se murdareasca" putin pe maini ! Ce, credeti ca Becali va pleca vreodata ca urmare a atacurilor din presa ? Sau ca isi va schimba stilul de conducere tinand cont de posturile noastre ? Nu, fratilor, cineva trebuia sa se bage in rahat ca sa scoata Steaua de acolo !

Si altul mai bun, mai iubit, mai putin expus criticilor si intrigilor decat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] credeti ca exista ?

Eu unul sunt convins ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] vrea din tot sufletul sa ajute macar un pic Steaua ! Si sunt la fel de convins ca nu va face compromisuri majore cu conducerea.

Cat despre problema fiscala, eu cred ca daca usor usor rechinii se vor retrage si vor lasa locul unor tineri credibili precum [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau Radu Niculescu, se va recurge la o "uitare" din partea "organelor legii". Nu uitati ca traim intr-o tara saraca, prea indragostita de fotbal pentru a-i mai fi rapita si aceasta ultima placere. Nimeni nu-si va asuma vreodata riscul retrogradarii Stelei pentru datorii istorice neplatite.(in doua saptamani sunt alegeri anticipate :twisted: )

«1234»