Traiasca Strong DC![]()
![]()
Au schimbat in sfarsit negativul ala furat de la "O lume nebuna"?
ciordit ? haha
da-mi si mie un link ceva, asta n-o stiam
Sunt mult mai tari piesele refacute acum.
muzica de masina
asta zic eu despre mafia ![]()
Traiasca Strong DC![]()
![]()
Au schimbat in sfarsit negativul ala furat de la "O lume nebuna"?
ciordit ? haha
da-mi si mie un link ceva, asta n-o stiam
Sunt mult mai tari piesele refacute acum.
muzica de masina
asta zic eu despre mafia ![]()
@ady_ultras
Nu e ciordit 100% e un pic modificat originalul. Asculta atent ritmul si compara-l cu cel de la "O lume nebuna"
Eu niciodata n-am inteles care e treaba asta cu muzica de masina. Nu ar fi mai logic sa asculti ce iti place in masina?
ai dreptate, seamana destul de mult
Eu niciodata n-am inteles care e treaba asta cu muzica de masina. Nu ar fi mai logic sa asculti ce iti place in masina?
e vorba de aia care vor sa sufere in trafic de basi in portbagaj, geamuri lasate ,claxoane si fluieraturi dupa "pisi"
in astia 3 ani mafia s-au ocupat de zeci de proiecte muzicale, multi artisti din Romania au pe mafia la partea de productie muzicala,urmeaza sa apara albumul lui Jerycho, binenteles mafia la productie muzicala, jerycho la compozitie
care's aia multi artisti? in afara de jerycho care o sa se rupa si el in maxim 2 ani?
care's aia multi artisti? in afara de jerycho care o sa se rupa si el in maxim 2 ani?
in ultimii ani...akcent,andreea antonescu,adriana rusu...astia imi vin in cap la prima strigare,probabil mai sunt si altii...
jerryco e ultimul exemplu.trebuia sa ii iasa albumul in primavara,dar se pare ca mai intarzie.e vorba de meticulozitate cred...
Tataee prezinta: JerryCo - Dezbracat
de jerryco stiam. Nu stiam de restul.
akcent,andreea antonescu,
Tataee prezinta: JerryCo - Dezbracat
Unde sunt BUG Mafia din anii 90/inceputul anilor 2000?
trebuie sa ramai actual ca sa mai faci bani din treaba asta...
nu poti sa mai canti de saracie cand maserati-urile,lamborghini-urile si bentley-urile se vand ca painea calda in Romania.
nu mai poti sa canti nici de baietii de la colt care o ard cu o bere si o punga cu semninte cand cluburile sunt pline si cele mai scumpe sampanii din lume se vand in fascinanta noastra tara.
sound-ul e occidental,de calitate...eu n-am nimic de reprosat...drept dovada sunt albumele epuizate de la primele ore ale diminetii.
Nu are nicio legatura mafia cu gesepeu da ambele parti au iesit bine de aici.Gsp ca mai cumpara lumea ziarele lor si mafia ca au vandut albume nu s-a mai folosit odc.
@mircea_10:ai grija cu odc si torrent ca supravegheaza albatreii huburile si torrentele mai ales pe cei care downloadeaza muzica si filme..iti ia ip si iti face o vizita si o paguba de 3000 de batrane.Eu deja nu mai folosesc Odc...
@rezistenta_ultras
Asta e valabil pentru un procent mic al populatiei. Cei bogati cumpara Maseratii, sampanii scumpe si merg in Bamboo, cei saraci nu.
Hip-hopul prin traditie este un curent care nu se aliniaza trendului muzical din momentul respectiv.
Ma rog, fiecare cu gusturile lor. Doar ca nu pot sa nu constat o schimbare de la artistii underground care erau mandrii de asta, la o trupa care canta ce vrea lumea sa auda
e vorba de fix aceiasi baieti despre care cantau in anii '90...
e bine ca nu sunt ipocriti...nu mai ai niciun argument sa canti despre saracie...nu mai traim ca in perioada aia,trebuie sa recunoastem chiar daca e vreme de criza...da o raita prin mall-urile suprasolicitate desi se deschid unul dupa altul daca exemplul cu masareti-urile n-a fost bine ales.
e normal sa creasca odata cu noi si mesajul sa fie reprezentativ pentru vremurile in care traim.
@rezistenta
Au vandut albume ca li s-a facut publicitate excesiva.
Si nu cred ca se vindeau atatea albume daca se zicea clar si raspicat: sunt remake-uri. Nu este decat o melodie noua.
Si 3 ani sa faci remake-uri mi se pare extrem de mult. Daca scoteau un album complet nou nu aveam ce sa le reprosez.
Sincer, care e diferenta intre melodiile lor noi si manele din punct de vedere al mesajelor transmise(aici nu ma refer la ritm sau text, ci la mesaj)?
Mall-urile sunt pline dar, probabil daca ai intreba cati din cei care merg pe acolo chiar cumpara ceva, ai ramane surprins de procentul mic.
Traim intr-o perioada in care prostia a ajuns o caracteristica nationala. Vremuri in care Becali, Vadim sau Eba au ajuns sa fie reprezentatii nostri in Europa. In politica se fura la fel ca inainte, taranismul romanilor a atins cote alarmante (persoane cu lexus care stau cu parintii, oameni care merg in club, isi iau o bere si se intorc pe jos acasa pentru ca nu mai au bani, etc), saracia inca este la un nivel foarte ridicat.
Oamenii sunt la fel de saraci ca inainte(odata cu salariile au crescut si preturile), singura diferenta e ca romanul s-a obisnuit sa epateze, sa cheltuiasca mai mult decat isi permite. Asta pentru a da impresia tuturor ca e mai bogat decat este in realitate.
In mod normal despre asta ar trebui sa cante un artist hip-hop/rap care se respecta. Pentru ca asta de fapt insemna acest curent la inceput
Hip hopul romanesc nu este reprezentat la ora actuala (!) de BUG Mafia.Ei canta doar despre tampenii si gagici.
Are si Mafia cateva melodii care sunt superbe, doar nu au ajuns sus doar prin tate, cur si buci.
in mass media parazitii,mafia si la familia ne reprezinta tara in materie de hip hop , in realitate ascultatorii genului stiu k cei care ne reprezinta sunt ctc,raku,cabron, etc . nu sunt promovati cat ar trebui pt k ei fac totul pe buzunarul lor, underul din Romania este cu mult peste comercialul de la TV
Are si Mafia cateva melodii care sunt superbe, doar nu au ajuns sus doar prin tate, cur si buci.
Erau superbe pentru vremurile la care au fost scoase.Acum , fara suparare , sunt depasiti textual de altii mult mai buni . Pur si simplu versurile lor nu se mai prea pliaza pe realitatile anului 2009.
nimeni nu e mai tare decat parazitii si raku.
poate nici macar immortal technique nu cred ca ii poate intrece.
ei 3 is pe aceiasi treapta pt mine.
**** commercial rap
@doctore Adrian si parazitii au un rap comercial.
Comercial, necormercial.. rahat.
Daca suna bine ce mai conteaza?
Pai nimeni nu zice ca au ajuns acolo prin tate cur si buci, doar ca, de cand sunt acolo, despre asta canta
@bodanelu
O fi comercial, dar au texte bune, beat-uri foarte faine si transmit un mesaj.
nimeni nu e mai tare decat parazitii si raku.poate nici macar immortal technique nu cred ca ii poate intrece.
ei 3 is pe aceiasi treapta pt mine.
**** commercial rap
vorbesti prostii, immortal technique este taticul lor,desi este mai under acolo la el este cu +10 peste toti ai nostri
Grasu...Bitza....Codu Penal.... pe astia cui ii lasam ?
Dar tot BUG raman pe locul 1 pentru mine ![]()
bitza e o **** Rr-ita pt mine ala nu exista in hip hop ![]()