Sper ca cei de la prostsport manca rahat ca de obicei
Sper ca cei de la prostsport manca rahat ca de obicei
Mda... si eu de la UPC, o sa raman sa ma uit pe net ca si la GSP ![]()
sunt singurul din bloc care am digi....restu sunt pe astral si se uita la luna........puteti totusi vedea meciurile cu sopcastu,cel putin cele din italia si spania
iti recomand sa-ti iei un proiector sa pui meciul pe blok sa ceri bani k la cinema, era o reclama la TV nu de mult ![]()
Si astia de la GSP-s gata fara meciuri , nu? ![]()
Si astia de la GSP-s gata fara meciuri , nu?![]()
Raman cu alte optiuni din Liga 1.
Ba io am gasit in lista de canale un program Digi sportro ...ceva de genu am dat pe el si era negru ... aclo intra toate canalele de le zisarati voi ca am pachetu extins ... si cand intra canalele alea?![]()
Pacat ca nu au lasat si Sport Klub si sa lase si Digi TV.Era un post bun Sport Klub pentru ca dadea Bundesliga dar am inteles ca si Digi Sport va da.E relaxant sa mai vezi si altceva decat Romania sau Argentina pe sport.ro
In urma cu 2 ani era foarte misto ca cei de la Sport Klub dadeau Ligue 1 si ma uitam in fiecare duminica seara la derbyul etapei.Dupa parerea mea Franta e cel mai echilibrat campionat.
Dupa parerea mea Franta e cel mai echilibrat campionat.
Si cel mai imprevizibil... mai era si sport1 care dadea Olanda... Mai vedeam un Ajax-PSV...
bai hai sa facem reclamatie la firmele astea care suntem(UPC,Focus Sat.....) ca sa ne bage si noua digi sport si gsp TV
EU AM FACUT LA UPC CU MULTI ALTII
acum am fost la o agentie RCD&RDS, si am intrebat daca trebuie platit ceva in plus pentru a receptiona acest program. Mi-au spus ca intra automat in locul GSP TV 2 ![]()
Deja vad ca au bagat Digi TV in grila de programe ![]()
Deja vad ca au bagat Digi TV in grila de programe![]()
Da,ai dreptate,si la mine l-au bagat deja...Sa speram ca in afara meciurilor pe care le vor difuza vom avea si altceva de vazut. Ca pe gsp in afara de meciuri,aproape nu ai ce vedea. Mie mi-a inlocuit Gsp TV 2.
Da,ai dreptate,si la mine l-au bagat deja...Sa speram ca in afara meciurilor pe care le vor difuza vom avea si altceva de vazut. Ca pe gsp in afara de meciuri,aproape nu ai ce vedea. Mie mi-a inlocuit Gsp TV 2.
Pai ziceau ca difuzeaza si nba , moto gp, campionatu germaniei si al spaniei
Pai ziceau ca difuzeaza si nba , moto gp, campionatu germaniei si al spaniei
Am vazut ca ar difuza si Premiere Ligue,sa vedem ce va fi...
Am vazut ca ar difuza si Premiere Ligue,sa vedem ce va fi...
La mine apare programu asta Digitv sportro .... si nu am avut deloc gsp TV 2 aveam doar gsptv 1 si am programu extins .... si pe digitv sportro e negru ... nu transmit nik:D
La mine apare programu asta Digitv sportro .... si nu am avut deloc gsp TV 2 aveam doar gsptv 1 si am programu extins .... si pe digitv sportro e negru ... nu transmit nik:D
Am vazut la un prieten ca prin ala de la digi TV nu-i merge digitv sport ro(sau cum s-o numi),dar ii merge digitv sport hu(care era digisport-ul de care vorbim si noi,in romana).
cauta si aia de la voi frecvente libere sau plm... cel mai bine e sa sunati la cablu si sa-i intrebati de digisport, de ce nu merge.
oricum, pare alta panarama de program de sport, fara destui bani pentru o grafica macar decenta. (gama Telesport, Sport.ro, etc.). singurul program mai ok cat de cat, pe langa Eurosport, mi se parea Sportklub.
Sa isi ia rds-u televiziunile (LANTERNA 1,2,3,4,5,6,100, GSPTV 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,10000, DIGISHIT) si ce dracu mai au si sa si le bage DIRECT IN ANUS !
Nu se poate bei asa ceva. Am fost la mare 10 zile si nu am putut vedea meciul pentru ca pe nici o terasa din statiune (MAMAIA) nu a avut rds. Tocmai cu meciul asta au putut si ei sa debuteze?
Sa ii roada falimentu !
da se prinde DIGI SPORT Din data de 23,07.
AªTEPT SÃ VÃD MECIURILE DIN SPANIA, DUPA Liga 1, IN SPECIAL MECIUL ANULUI IN SPANIA Real Madrid - Barcelona DIN NOIEMBRIE!
EU SUNT STELIST, DAR IMI PLACE SA MA UIT LA FOTBAL INDIFERENT DIN CE CAMPIONAT (exceptie ungaria, belgia) ![]()
eu inca tot sunt anti digisport.
cica au prins macaronarii astia de la digisport drepturi pentru 2 meciuri din premier league (anglia) , e adevarat?
daca da, atunci cu eurospor 2 cum ramane? sper ca au ramas la eurosport 6 meciuri si o sa mai avem inca 2 la digisport ca altfel nu imi explic.
Digisport a luat meciul de sambata de la ora 2 si 15 si cel de duminica de la 6.
Aha si sa inteleg ca astea le aveau inainte eurosport 2 si le-a furat de la ei sau nu le avea eurosport 2 si la ei nu s-au schimbat nimic. ![]()
cum e acum, digisport au 2 meciuri si eurosport 4? sau tot 6 are eurosport. ![]()
Are si Eurosport 2 cateva dar nu stiu care. Probabil un meci sambata de la 5, meciul de la 7, meciul de duminica de la 2 sau 3 si meciul de luni seara.