FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Digisport

«1234»
Maye09.07.2009 14:40

Probabil saptamana viitoare.Sau cel mai tarziu in prima etapa.

MIREL6RADOI10.07.2009 08:54
Da.

cred ca doar cei cu digi TV vor prinde programul.Adica cu decodor.

Au luat bundesliga?Parca cei de la eurosport2 luasera exclusivitatea pt Ro.

ms maye: eurosport a luar doar meciul de vineri? :ce_oameni:

**alex**10.07.2009 10:20

@Mirel

DigiSport o sa fie inclus in pachetul de baza RCS.

razvan2810.07.2009 10:56

Sper sa fie buni de ceva sa nu dea doar meciuri din Liga 1.

Ar fi ceva ca pe langa Bundesliga sa dea si Ligue 1 si Primera Division.Stiu ca acum 2 ani Ligue 1 era la Sport Klub care acum vad ca nu mai e la RDS.Serie A la fel tot pe Sport Klub iar Premier League e pe Eurosport 2.Dar Primera nu am vazut nicaieri...stiti vreunul pe ce post e ?

_yang10.07.2009 16:31
Dar Primera nu am vazut nicaieri...stiti vreunul pe ce post e ?

Era pe Boom sezonul trecut...!

MIREL6RADOI10.07.2009 16:32
Sper sa fie buni de ceva sa nu dea doar meciuri din Liga 1.

Ar fi ceva ca pe langa Bundesliga sa dea si Ligue 1 si Primera Division.Stiu ca acum 2 ani Ligue 1 era la Sport Klub care acum vad ca nu mai e la RDS.Serie A la fel tot pe Sport Klub iar Premier League e pe Eurosport 2.Dar Primera nu am vazut nicaieri...stiti vreunul pe ce post e ?

Ti-ai raspuns singur. :rolleyes:

Maye16.07.2009 23:52
cred ca doar cei cu digi TV vor prinde programul.Adica cu decodor.

Au luat bundesliga?Parca cei de la eurosport2 luasera exclusivitatea pt Ro.

ms maye: eurosport a luar doar meciul de vineri? :ce_oameni:

Din cate am mai citit , doar meciul de vineri seara din Bundesliga va fi la Eurosport 2 , restul urmand a fi transmise de Digisport.

Ca sa fie clar:

Liga 1:Antena 1 + Gsp + Digisport.

Premier League : Eurosport 2

Liga Campionilor : TVR 1 + Boom Sport One.

Europa League : Pro TV + Sport.ro

Serie A : Boom Sport One + Boom Sport Two

Bundesliga : Digisport + Eurosport 2

Primera Division : Digisport

Argentina : Sport.ro + Sport Klub

Campionatele Frantei,Ungariei,Greciei,Belgiei si Zweite Bundesliga : Sport 1

Si probabil Sport.ro va mai transmite meciuri din campionatul Bulgariei.

vlad17.07.2009 03:11
stie cineva cand incepe sa emita DigiSport ? a inceput deja ?

Se pare ca de pe 23 iulie.

Dar trebuie sa ai pachetul de baza cel putin.

vlad17.07.2009 06:38

Sunt Simona Patruleasa si ....SOC SI GROAZA!

Pentru a trece la sistemul digital, microbiștii trebuie sã plãteascã un plus de șapte lei lunar. Doar 120.000 de abonați pot vedea returul Ujpest - Steaua.

Fanii fotbalului mai primesc o loviturã. Digisport, noul canal de profil din portofoliul RCS-RDS, poate fi recepționat doar în sistem digital. Majoritatea celor care sunt abonați la platforma patronatã de fostul judoka Zoltan Teszari sunt posesori de cablu analogic.

Apariția unui nou canal de sport în pachetul de bazã al RCS-RDS, cu o ofertã extrem de tentantã în program – Liga I, campionatele Spaniei și Germaniei, tenis, moto GP și handbal – i-a fãcut pe abonații companiei sã-și frece mâinile de bucurie. Gratis, credeau ei, ar fi putut sã vadã, între altele, opțiunea trei din Liga lui Miticã sau derbyurile Barcelona – Real Madrid. Ceea ce pãrea însã un cadou frumos împachetat nu este însã decât o mare dezamãgire. Sau, mai degrabã, începutul unei mari afaceri, pentru cã scoate alți bani din buzunarul microbiștilor.

Digi TV emite de pe 23 iulie

"DigiSport va putea fi urmãrit începând cu data de 23 iulie 2009, când va transmite în direct și în exclusivitate meciul retur de calificare în Europa League, Steaua București - Ujpest Budapesta. La lansare, DigiSport va putea fi recepționat pe teritoriul întregii țãri, fãrã costuri suplimentare de cãtre cei care au achiziționat unul din serviciile de televiziune prin satelit Digi TV Satelit sau prin cablu Digi TV Cablu", se spune într-un comunicat postat pe siteul RSC-RDS. Capcana vine de la precizarea din final. Digi TV Satelit sau cablu Digi TV Cablu au doar 10 la sutã dintre abonații platformei. Ceilalți sunt posesori de cablu analogic. Pentru ca semnalul sã se transforme din unul analogic în unul digital este nevoie de un decodor (reciever), care este primit doar la cerere.

Rețetã de minim patru milioane de euro anual

Stategia celor de la RCS-RDS de a amortiza milioanele de euro pe care le plãtesc pentru Liga I este simplã. Cei care vor sã vadã DigiSport trebuie sã treacã la sistemul digital. Adicã sã cearã un receiver și sã-și schimbe astfel abonamentul în unul mai scump. Suma minimã pe care compania ar încasa-o astfel în plus (plecând de la costul pachetelor de bazã) este de șapte lei lunar. Cum RCS-RDS are 1,2 milioane de abonați, rezultã cã mai bine de un milion sunt conectați prin cablu analogic. Dacã 20 la sutã dintre aceștia trec la sistem digital, platforma lui Teszari ar mai lua minim patru milioane de euro anual de la iubitorii de sport.

..... ce trebuie sã faci pentru a vedea DigiSport

1. Dacã NU ești posesorul unui receiver înseamnã cã ești conectat la RCS-RDS prin cablu analogic.

2. Mergi la casieria de care aparții la RCS-RDS. Un angajat îți ia datele și le transmiste unui inginer de sistem

3. Inginerul de sistem vine în blocul în care locuiești pentru a vedea dacã se poate face trecerea în sistem digital. Dacã rãspunsul este favorabil, atunci împreunã cu acesta se trece la schimbarea abonamentului, în funcție de opțiunile clientului

4. Cererile vor fi soluționate în limita stocului de receivere aflate în stocul companiei. Receiverul este acordat gratuit, în custodie

24 lei este prețul minim la TV analogic

31 de lei este prețul minim la DigiTv cablu

Meciuri importante din Liga I nu se vor mai vedea

Decizia companiei va lovi din nou în suporteri, care vor fi afectați chiar mai mult decât sezonul trecut, când meciurile se vedeau numai pe GSPTV. Digisport va transmite opțiunile 3, 4 și 6 din Liga I, astfel cã accesul la meciuri importante din fiecare etapã va fi restricționat și mai mult. De pildã, în primele etape, doar aproximativ 120.000 de abonați (10 la sutã din total) vor putea vedea meciuri precum Cluj – Urziceni, Rapid – Poli Iași, Dinamo – Curtea de Argeș, Iași – Timișoara sau Ceahlãul – Dinamo.

Daniel-Ionut17.07.2009 06:48

Ce lipsa de profesionalism :cursing:

Tot rromanu isi face acum televiziune si ia toate meciurile... ba mai mult, televiziunea o vede doar el cu toata familia lui...

:ce_oameni:

Ronnie17.07.2009 06:51

Mortii lor de banditi!

vlad17.07.2009 07:18

Bun ...

I-am sunat pe cei de la RCS-RDS pentru a ma informa despre noul post DigiSport,cum pot trece pe digitala,blablablabla.......

Mi-a spus de la informatii ca nu trebuie sa trec pe nicio digitala si ca de la data de 20 sau 23 iulie voi beneficia de noul post in grila de programe..

Informatii pentru clienti existenti :0314.004414

sau 031.400.4600 pentru clienti noi.Aceste numere sunt pentru zona Bucuresti.

RCSsiRDS lanseaza postul cu profil sportiv Digi Sport la 23 iulie, cand va transmite in direct si in exclusivitate meciul Ujpest Budapesta-Steaua Bucuresti, meci retur de calificare in Europa League, a anuntat, marti, compania intr-un comunicat remis HotNews.ro.

UPDATE Directorul departamentului Sport al Digi Sport, Teo Avramescu, a confirmat pentru HotNews.ro ca noul canal va difuza optiunile 3, 4 si 6 din Liga 1, despre care Gazeta Sporturilor a scris ca "nu se va mai vedea doar pe Antena 1 si GSP TV, urmand a fi difuzata si de Digi Sport". Reprezentantii RCSsiRDS au declarat ca alte informatii privind noul post vor fi anuntate luni, 20 iulie.

Potrivit comunicatului, "incepand cu luna iulie 2009, abonatii RCSsiRDS vor putea urmari, in exclusivitate in Romania, transmisiuni in direct din fotbal, motociclism, handbal, baschet, tenis, dar si alte sporturi interne si competitii internationale.

Comunicatul il citeaza pe Teo Avramescu, director departament Sport la Digi Sport, potrivit caruia "Digi Sport este un proiect care s-a construit in jurul ideii de performanta. Am dorit sa oferim telespectatorilor un post TV in care vedeta principala sa fie sportul de calitate. Pe Digi Sport telespectatorul va putea urmari transmisiuni in direct din cele mai puternice competitii sportive din lume".

Postul va emite 24 ore din 24, iar grila sa include transmisiuni in direct, emisiuni de stiri cu informatii din competitiile interne si internationale si emisiuni de sinteza.

Potrivit comunicatului, Digi Sport va putea fi receptionat pe teritoriul intregii tari, fara costuri suplimentare pentru cei care au achizitionat unul dintre serviciile RCSsiRDS Digi TV Satelit si Digi TV Cablu.

Saptamana trecuta, CNA a decis, potrivit Mediafax, sa autorizeze Digi Sport, dupa ce, la sfarsitul lunii aprilie, RCSsiRDS a primit licenta audiovizuala de la CNA pentru propria televiziune de sport. Mediafax noteaza ca Digi Sport isi va extinde aria de difuzare la nivelul regiunii Europa Centrala si de Sud-Est, unde compania a lansat platforma digitala Digi TV.

La primirea licentei audiovizuale pentru Digi Sport, Alexandru Oprea, directorul general al RCSsiRDS, anunta ca aceasta companie va ramane implicata in proiectul GSP TV, alaturi de Antena 1, pe parcursul celor trei ani prevazuti in contractul cu LPF pentru televizarea meciurilor din Liga 1. RCSsiRDS afirma, tot atunci, ca planuieste pentru Digi Sport cheltuieli operationale de 1,4 milioane euro in 2009, 1,8 milioane in 2010 si 1,5 milioane in 2011.

Grenada17.07.2009 07:25

Sa le dam la cap in fata multimi toti alearga dupa bani.

bijoux_bz17.07.2009 07:50

deci se prinde si in pachetul de baza sau nu?

ar fi cea mai mare magarie posibila sa oblige lumea sa se mute pe digital... nu o sa fac asta numai asa de-al dracu. ce plm pot sa-l vad si pe net pana la urma sau sa cobor la terasa de la colt unde au digitv.

vlad17.07.2009 07:51
Sa le dam la cap in fata multimi toti alearga dupa bani.

Am sunat din nou la RCS-RDS pentru a fi sigur ca am auzit bine prima data. Eu beneficiez de pachetul de baza la RCS si din 23 de iulie voi prinde si Digi Sport fara a ma da vreun ban in plus sau a-mi monta vreun receiver. Le-am spus ca aceasta stire apare pe site la prosport si au spus ca nu este adevarata.I-am rugat sa ia legatura cu cei de la prosport pentru a face precizzari clare.

1on17.07.2009 08:32

Da' ãștia chiar or sã-și scoatã banii dacã nu se uitã nimeni la ei?

carminastan17.07.2009 08:34

Confirm. si eu am sunat la RDS si mi-au zis ca il voi prinde fara nicio proiblema sau interventie suplimentara in locul canalului sport klub. Si incepe sa emita oficial pe data de 23

Ronnie17.07.2009 08:42

Apropo de Sport Klub. Cei care sunt pe RDS mai prinde cineva acest canal? Eu nu il mai gasesc de vreo saptamana.

Daniel-Ionut17.07.2009 08:44
Apropo de Sport Klub. Cei care sunt pe RDS mai prinde cineva acest canal? Eu nu il mai gasesc de vreo saptamana.

Mi se pare ca s-a mutat la Dolce :hmmm:

boggie17.07.2009 08:47

Astia de la Prosport dezinformeaza. S-au luat dupa chestia ca reclamele zic de "DigiTV Satelit" si "Digi TV Cablu", si s-a dedus ca ar fi vorba de serviciul digital de cablu (care de altfel este un proiect trecut pe linie moarta). Toata confuzia s-a produs pentru ca RCS s-a "rebranduit" in "Digi TV Cablu". Aveti confirmarea pe site-ul oficial

bijoux_bz17.07.2009 08:55

Iata ce scrie pe site-ul oficial rcssirds:

Bine ati venit la RCS & RDS!

Suntem o companie moderna cu o experienta de peste 10 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii si dorim sa va oferim servicii de calitate, adaptabile atat nevoilor dumneavoastra personale cat si ale companiei dumneavoastra.

Pentru a putea beneficia mai usor de serviciile noastre integrate de telecomunicatii, ne-am unit si am devenit o singura companie: RCS & RDS.

Important!

Serviciile RCS & RDS devin:

rds.Tel devine Digi Tel

rdsLink devine Digi Net

RCS devine Digi TV Cablu

asadar digitv cablu inseamna tot rcs-ul indiferent ca e analog sau digital. aceasta informatie, coroborata cu ce scrie tot pe site-ul oficial al rcssirds: " Digi Sport va putea fi receptionat pe teritoriul intregii tari, fara costuri suplimentare de catre cei care au achizitionat unul din serviciile de televiziune prin satelit Digi TV Satelit sau prin cablu Digi TV Cablu ale RCS & RDS." nu poate insemna decat ca postul Digitv va putea fi urmarit de catre absolut toti abonatii RCS.

Toti mancatorii de rahat in frunte cu panarama de banciu pot sa moara !!!

Robinson Rufay Zapata17.07.2009 09:12

Si eu ce dracului fac , de unde sa iau RDS-ul eu? Netul la putere frate.

Maye17.07.2009 09:47
Mi se pare ca s-a mutat la Dolce :hmmm:

Eu sunt de 2 ani pe Dolce si Sport Klub a fost tot timpul in pachetul de baza.

Cat despre toata tigania asta cu Liga lor si postul lor:Astia sunt banditi.

cRiss4Steaua17.07.2009 10:06

eu sunt pe rds, mai trebuie sa fac ceva pentru a prinde Digi Sport ?

vlad17.07.2009 10:56
eu sunt pe rds, mai trebuie sa fac ceva pentru a prinde Digi Sport ?

Doar sa muti canalul din telecomanda.

Important.

Digisport este va fi inclus in Pachetul de baza.

«1234»