FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Digisport

«1234»
frunji09.07.2009 10:38

Aici se va putea discuta despre noul program de sport care apartine RdssiDigi!Acesta se pare ca va transmite:

Liga 1 Romania (optiunile 3,4,6 si posibil 8 si 9)

Bundesliga

Primera Division

Optiunile 2 si 4 ale celei mai tare campionat din lume

Campionatul mondial al cluburilor

Moto GP

10 turnee de tenis importante

NBA

:bananadance:

Ronnie09.07.2009 10:41
Optiunile 2 si 4 ale celei mai tare campionat din lume

Adica? Ca Premier League transmite Eurosport 2.

frunji09.07.2009 10:52
Adica? Ca Premier League transmite Eurosport 2.

Anglia cred ca ramane pe Eurosport2! :steag_sah_mic: Iata cate ceva despre DigiSport:

Digisport va intra puternic pe piața de profil dând o loviturã grea tocmai GSP TV, cu care împarte același public. Pe lângã Liga I, puiul RCS va mai transmiste campionatele de fotbal din Spania (5 meciuri pe etapã și rezumate) și Germania (3 meciuri și rezumate), Campionatul Mondial de Motociclism, turnee de tenis și Ligile Naționale de handbal, masculin și feminin, plus meciurile de acasã ale naționalelor de handbal. "Nu ne axãm doar pe fotbal. Vrem sã dovedim cã avem o paletã echilibratã", a punctat Avrãmescu. De asemenea, surse din piațã susțin cã Digisport va transmite și meciul din Ungaria, Ujpest – Steaua, din Europa League.

100.000 de euro ar fi costat achiziționarea drepturilor de transmisie ale meciului Ujpest - Steaua

_yang09.07.2009 10:55
Aici se va putea discuta despre noul program de sport care apartine RdssiDigi!Acesta se pare ca va transmite:

Liga 1 Romania (optiunile 3,4,6 si posibil 8 si 9)

Deci optiunea 1 ramane pe antena 1 si optiunile 2 si 7 pe gsp ?

Raspunsul aici

gio_stgloria09.07.2009 10:55

si eu ma pis pe digi mortii lor, ca oricum nu prind.

Maye09.07.2009 11:17
Deci optiunea 1 ramane pe antena 1 si optiunile 2 si 7 pe gsp ?

1 antena, 2 si 5 si poate 7 gsp.

P.S. Sper sa dea faliment toata posturile TV!

dangeor09.07.2009 11:38

Net-ul sa traiasca!

SuperstaR1809.07.2009 11:40
Anglia cred ca ramane pe Eurosport2! :steag_sah_mic: Iata cate ceva despre DigiSport:

Digisport va intra puternic pe piața de profil dând o loviturã grea tocmai GSP TV, cu care împarte același public. Pe lângã Liga I, puiul RCS va mai transmiste campionatele de fotbal din Spania (5 meciuri pe etapã și rezumate) și Germania (3 meciuri și rezumate), Campionatul Mondial de Motociclism, turnee de tenis și Ligile Naționale de handbal, masculin și feminin, plus meciurile de acasã ale naționalelor de handbal. "Nu ne axãm doar pe fotbal. Vrem sã dovedim cã avem o paletã echilibratã", a punctat Avrãmescu. De asemenea, surse din piațã susțin cã Digisport va transmite și meciul din Ungaria, Ujpest – Steaua, din Europa League.

100.000 de euro ar fi costat achiziționarea drepturilor de transmisie ale meciului Ujpest - Steaua

Vai ... sa'mi bag :| Adica returul e transmis de canalul asta fantoma? Pai si eu cum il vad; si multi altii ca mine? Iar ne rugam sa fie conexiunea la net buna :(

vlad09.07.2009 11:42

Adica daca am RDS il pot vedea pe cocalarul ala de peste 1 miliard de euro????

Maradona a strans la Napoli 75 de mii de oameni.Ronaldo ,80 de mii.

Dar este diferenta mare intre cele 2 perioade.

Maye09.07.2009 12:10

O sa iti manance toate sambetele Vlade.

NU mai scapi de el! :chair:

KERATOCONUS09.07.2009 12:12

Nici eu nu o sa prind acest nou post de sport, deoarece sunt abonat al firmei de cablu UPC. Vorba unui user de mai sus:"Net-ul sa traiasca!" As mai adauga si eu ceva: "Traiasca cei care vor pirata acest nou program de sport" :D

andrey_ptm_steaua09.07.2009 12:14

da sport klub a disparut ca de cateva zile nu-l mai receptionez??

Maye09.07.2009 12:39

Pe Dolce merge Sport Klubu`.

vlad09.07.2009 12:44
Nici eu nu o sa prind acest nou post de sport, deoarece sunt abonat al firmei de cablu UPC. Vorba unui user de mai sus:"Net-ul sa traiasca!" As mai adauga si eu ceva: "Traiasca cei care vor pirata acest nou program de sport" :D

De ce nu treceti pe RCS-RDS?

Este mult mai ieftin decat teparii de la Astral.

Eu cu 24 de lei pe luna prind o caruta de programe.

Plus HBO-ul. Nu stiu de ce il am ,ca nu am ales acest program.I-am dat unui tip 200 de mii cand mi-a pus cablul si mi-a zis ca mi-a bagat si HBO-ul. Oricum,nu ma prea uit la el. Dar mai sunt "Discovery-urile" toate.

Nu va costa nimic sa schimbati reteaua. Da-i in ma-sa .Ridicau din umeri cand ii intrebam de

GSP.Le-am zis asa :"ma pis pe cablul vostru,de maine sa veniti sa ma decuplati". Cam asa vorbesc eu cu operatorii care-si bat joc de noi.

gio_stgloria09.07.2009 12:45

nici eu nu mai am sportklub, pacat , e un post chiar interesant.

NonMollareMai8809.07.2009 12:46

astia de la DigiSport am intels ca or sa emita si-n Ungaria...

frunji09.07.2009 12:54
Adica daca am RDS il pot vedea pe cocalarul ala de peste 1 miliard de euro????

Maradona a strans la Napoli 75 de mii de oameni.Ronaldo ,80 de mii.

Dar este diferenta mare intre cele 2 perioade.

Si parca sa se accidenteze grav la primul meci sa fie nevoit sa stea un sezon pe margine :)))

Ar muri Realu' :)) ..

Nici eu nu mai prind SportKlub si sunt pe Rds :| bine macar ca o sa se transmita germania pe digisport asta :) ...daca tot sportklub nul mai prind :(

Oricum campionatul Angliei e cel mai frumos din lume :steag_sah_mic:

MoWeed09.07.2009 13:11

Deci sa inteleg ca abonatii cablu RCS-RDS vor prinde si canalul asta?

bijoux_bz09.07.2009 13:12

Este mult mai ieftin decat teparii de la Astral.

Eu cu 24 de lei pe luna prind o caruta de programe.

Plus HBO-ul. Nu stiu de ce il am ,ca nu am ales acest program.I-am dat unui tip 200 de mii cand mi-a pus cablul si mi-a zis ca mi-a bagat si HBO-ul. Oricum,nu ma prea uit la el. Dar mai sunt "Discovery-urile" toate.

Nu va costa nimic sa schimbati reteaua. Da-i in ma-sa .Ridicau din umeri cand ii intrebam de

GSP.Le-am zis asa :"ma pis pe cablul vostru,de maine sa veniti sa ma decuplati". Cam asa vorbesc eu cu operatorii care-si bat joc de noi.

foarte bine ai facut astia d ela upc sunt cei mai jegosi. si eu am trecut pe rds

se7en09.07.2009 13:26

macar daca luau si drepturile pentru Serie A. si cu drepturile pentru Bundesliga m-am lamurit, pe SportKlub dadeau Mainz si Duisburg toata ziua, maxim un meci tare pe etapa live.

Maye09.07.2009 13:30
Deci sa inteleg ca abonatii cablu RCS-RDS vor prinde si canalul asta?

Da.

MoWeed09.07.2009 13:32

Pai atunci ce mi-e gsptv, ce mi-e digisport.

Abia astept sa-l vad pe cocalarul suprem: "valoarea mea" Ronaldo...

Maye09.07.2009 13:40

Iti pierzi timpul Mo.

Mai bine te uiti pe Eurosport 2 :D , ca o sa dea si meciul de vineri seara din Bundesliga!

KERATOCONUS09.07.2009 13:42

Pai, eu as trece, dar in zona in care locuiesc, nu are acoperire firma de cablu RCS-RDS. Singura varianta ar fi sa-mi instalez farfurie digi.

NonMollareMai8809.07.2009 14:21

stie cineva cand incepe sa emita DigiSport ? a inceput deja ?

«1234»