FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galetusa "cronicarului" sportiv

«1202122232429»
_yang18.09.2007 11:29
Si sper sa luam cele trei puncte diseara,sa moara toti gsp-istii de ciuda!

L-ai uitat pe Dan Voiculescu :laugh: :laugh:

danimarcu22.09.2007 20:33

Laudabila initiativa lui Ovidiu Ioanitoaia de a nu mai scrie niciodata despre Jiji Becali!Daca ar proceda toti ziaristii cunoscuti la fel,ar fi o pedeapsa binemeritata pe care ar primi-o ciobanul!

predatorpulse723.09.2007 13:25

Foarte misto anuntul si din pacate adevarat

Uitati linkul din gandul:

http://www.gandul.info/gandul-rau/concurs-...tml?3899;929840

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

c.ronaldo1730.09.2007 17:16

Ultimul articol al Mariei Andries este total aiurea dupa parerea mea. Mirata ca nu se vand biletele donsoara incepe sa inventeze povesti total aiurea.

Eu am impresia ca aceasta femeie e sclerozata.

Ii urmaresc demulta vreme articolele.

predatorpulse730.09.2007 18:02

@cronaldo 17,ai dreptate tipa exagereaza de cele mai multe ori in articolele sale insa aici ii dau dreptate. Nu poti sa pui asemenea preturi si sa-ti bati joc de suporterii Stelei,care trebuie sa se gandeasca ce sa faca,sa dea de mancare familiei sau sa mearga la meci. Daca nivelul de trai in tara noastra se compara cu cel din Vest nu era nici o problema insa asa este bataie de joc.

Era rusinos sa pui aceste preturi si daca Steaua juca precum Barca insa in conditiile in care nu jucam mai nimic iar ciobanul face pe antrenorul si isi bate joc de numele Stelei trebuie sa-i intelegi pe oamenii care nu vin la meci. In afara de pachetul la peluza(si ala scump),preturile sunt mari si pentru oamenii cu salariu mediu pe economie,asta ca sa nu crezi ca vorbesc de amaratii aia care ii cer euro lui Jiji cand vine el in parcarea stadionului.

Iar rezultatele se vad,daca nu ma insel doar opt mii si ceva de pachete au fost vandute,asta in conditiile in care anii trecuti se omora lumea la casele de bilete.

Cand conducatorii o sa ne arate ca ne respecta o sa ii respectam si noi pe ei. Se creeaza un curent fals cum fanii nu mai cumpara bilete pentru ca nu mai tin la echipa(desi intr-adevar joaca prost) cand de fapt e mai mult un protest la adresa conducatorilor,desi afecteaza si echipa prin neprezentare la stadion.

Noi sa fim sanatosi sa incercam sa scoatem un egal cu arsenal.

FORZA Steaua!!!

Intotdeuna superiori.

Virgil30.09.2007 19:54
Eu am impresia ca aceasta femeie e sclerozata.

Ii urmaresc demulta vreme articolele.

E prea tanara ca sa fie sclerozata, dar rau intentionata nu ar fi exclus sa fie. Poate ca duce lipsa...

Recoba30.09.2007 22:37

daca in trecut fatuca a mai delirat in editorialele scrise...acum sincer...n-a spus decat ca lumea numai da atatia bani pe bilete sa vada Steaua batuta de la 3 in sus ca anul trecut...mai ales ca preturile puse de Gigi se vor a face un profit rapid...era si un topic in care multi au zis ca nu se merita sa mai dai atatia bani pentru un meci in care vezi echipa umilita...fata a zis un simplu adevar...

c.ronaldo1701.10.2007 13:28

Stire senzationala pe senzationalul site sport.ro : Un filmuletz XXX a facut senzatie pe internet!

yo_marius_xxx04.10.2007 19:19

doamneeeeeeee!!!!!!!!!!! cel mai prost comentariu auzit in viatza mea!!! pe prima la elfsborg-Dinamo.....aia sunt cei mai prosti comentatori(cred ca termenul comentator e deja mult prea mult pentru ei!!).....

nici pe cartoon network n-am auzit asa ceva!!!!! :blink: ......vai de capul si de televiziunea lor!!!

danimarcu23.02.2009 18:01
Uitati-va pe Telesport, Buzarin sufera rau de tot dupa calificare :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Nu mai crapa fierea odata in tine ofticatule ? Scuteste-ne, ca in afara de ciuda, ura si invidie nu iese nimic din tine.

Uite ca a iesit,as putea spune ca de data asta chiar a scris un articol bun.Poate din cauza ca nu prea are legatura cu sportul:

Clanul și țãrușiiFebruary 23rd, 2009

Un bãrbat de 33 de ani, sportiv la Dinamo și angajat în Poliție, cu frezã-periuțã și cãutãturã asprã, a bãgat în sperieți un mall întreg, cu aglomerația de sîmbãtã seara cu tot. Dupã o vizitã la medic și o șuetã cu Poliția, judecãtorii l-au lãsat sã plece acasã, cumpãnind cã nu se face sã ții la arest un om care nu prezintã nici un miligram de pericol social. Doar s-a dus la mall sã facã shoping și conteazã foarte puțin cã în loc de sacoșã de firmã ținea în mînã o sabie!

Cîteva sute de kilometri mai încolo, tot în România. O femeie din Maramureș, m-amã a doi copii, stã la arest, așteptîndu-și osînda. Are o pricinã cu un vecin, executorul a venit acasã și a bãtut trei țãruși în pãmînt, arãtîndu-i pînã unde i se întinde bãtãtura. Femeia a dat țãrușii cu doi pași mai încolo, vecinul a reclamat-o, iar șeful de post din comunã a bãgat-o la zdup. Judecãtorii au mirosit imediat imensul pericol social, așa cã femeia stã la rãcoare.

Judecãtorii nu sînt aceiași. Doar țara e la fel. Cu asemenea instituții ale statului, în plinã Uniune Europeanã, îți vine sã te sui în mașina timpului și sã mergi cu ea 500 și ceva de ani în urmã. Acolo dai de Þepeș, care ar trimite imediat femeia acasã, iar țãrușii i-ar ascuți bine și i-ar pãstra pentru tipul de la mall.

Sper ca va bucurati ca am dezgropat topicul asta uitat pe aici de 1 an si jumatate!... :yeahh:

Azzido16.03.2009 16:29

da, bine scris!

adrianx2227.03.2009 15:35

As dorii si eu niste informatii despre acest individ daca se poate.

Prostul asta de udrea scrie numai minciuni, isi doreste cu toata inima sa bage ura prin prostiile scrise in ziare/internet.

Toate dar toate articolele lui sunt facute pe imaginatia lui si pe "darul" lui de a minti, mai rau e ca minte numai la adresa echipei Steaua, ceea ce pe mine ma duce la gandul de ai rupe o mana sau chiar amandoua, sa il bat pana zice piua.

Exista vreo posibilitate sa trimitem undeva sa se sesizeze cineva despre actele de impartialitate si manipulare contra echipei noastre?

Va rog sa incercam diminuarea prostiei din el, problema e ca multi din noi(suporteri) inghit aceste prostii spuse de el, ce a pus capac e titlul Nimeni nu il mai inghite pe Dayro, papagalul asta reuseste sa bage raca intre suporteri-jucatori.

Ce este de facut ?

bijoux_bz27.03.2009 15:47

Ai dreptate. eu am avut ocazia sa-l cunosc personal. e un papagal, ii mai lipsesc doar penele. nu ai ce sa faci pentru ca e dreptul lui sa scrie ce vrea, doar suntm in democratie. putem sa ne indreptam insa noi suporterii ura catre ziarele care ii lasa pe asemenea papagali sa scrie articole mincinoase si neverificate si sa protestam prin diferite actiuni. Oricum mai avem de mancat multa mamaliga pana cand or sa fie pedepsiti prin lege jurnalistii care scriu ce viseaza noaptea ...

adrianx2227.03.2009 15:54

As dorii si eu din suflet sa il cunosc sa ma tina minte !!!

Nu stiu ca nu sunt in masura sa stiu, faza asta cu scrisu, adik sa scriu despre ala despre nu stiu cine ca e asa ca nu face asa ca a zis nu stiu cine ca nu transpira, nu stiu daca ai voie sa instigi, ca daca o luam pe bune si asta e o instigare ! Parerea mea! Tre sa existe ceva pt ca un ziar care ar trebui sa fie impartial ataaca mereu Steaua ! Si daca e sa o luam pe aia cum ai spus tu cu suporterii ce am putea face noi ? Eu ma bag in orice activitate contra ziarelor ! Dar... cu cine si cum?

Lari08.04.2009 20:47

Imbecilul de Mironica, la Liverpool - Chelsea: "Uitati-va si ascultati-i pe fanii celor de la Liverpool! Asta inseamna sa-ti sustii echipa. La noi, fanii dau comunicate de presa in care se anunta ca echipa va fi sustinuta".

Bine v-au facut interlopii aia ca v-au scuipat si v-au injurat in direct, in studio! VA MERITATI SOARTA, cretinilor!

maye08.04.2009 21:04

Parca nu esti obisnuit Lari cu cretinul ala si toti de la trustrul pro.

Frustrare.Oricum de la anul pe TVR sper sa gasim comentarii mai bune.

Lari08.04.2009 21:27

La TVR o sa fie plictisitor, parca vad.

Sa vedem...

maye08.04.2009 21:32

Eu cred ca e mai bine plictisitor(oricum in CL nu te lasa jocul sa te plictisesti) decat sa ii aud pe toti frustratii cm abereaza...

Dar vorba ta...O sa vedem...

MoWeed09.04.2009 05:59

@Lari

Mironica e un cretin; e cel mai prost comentator de la toate televiziunile din Romania. Practic nu exista meci in care sa nu zica cel putin 2 tampenii...

Marius09.04.2009 08:49
@Lari

Mironica e un cretin; e cel mai prost comentator de la toate televiziunile din Romania. Practic nu exista meci in care sa nu zica cel putin 2 tampenii...

Mai prost ca aia de la elfosborg-Dinamo nu are cum sa fie... aia sunt definitia prostiei.

Lari09.04.2009 09:03

Ba exista Mariuse. Aia care au comentat un meci al Rapidului la Tel Aviv.

Aia (printre care sigur era si Chiotea) cred ca au fost luati de pe strada si, dupa ce au raspuns negativ la intrebarile "stiti lotul Rapidului?" si "aveti habar de ce presupune comentariul unui meci de fotbal?" au fost pusi in cabina de comentatori.

Eu cred ca Mustata comenta mai bine decat aia...

bodanelu15.05.2009 04:46

"GSP îți spune de ce e Steaua FAVORITÃ cu Rapid » Meciul va fi liveVIDEO pe gsp.ro"

cica asta e titlu de ziar sportiv. Eu, unul mai prostovan, ce sa inteleg? Daca ei transmit meciul liveVIDEO pe gsp.ro Steaua are un avantaj?

Lari15.05.2009 05:41

Vezi, bai, Bodanelule ca nu esti atat de prostovan pe cat credeai? :thumbup:

bodanelu15.05.2009 09:34

2 torte in capul tau deseara la meci. sau 2 beri intainte? :D

Lari15.05.2009 09:37

Gata, frate, nu fii nervos. 4 beri din partea mea!

«1202122232429»