FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galetusa "cronicarului" sportiv

«1131415161729»
bodanelu07.08.2006 11:12
Despre capul lui sapunaru vad ca apar 2 randuri

au facut acum un sondaj cu cate etape merita sa fie suspendat "duru" (duru de la sapun, nu ca ar fi el dur :) )

weeezer_2007.08.2006 13:02

da, si peste jumate zisesera ca ar tb sa-i dea mai mult de 3 etape... deci probabil o sa-i dea o etapa...

Melku09.08.2006 21:54

http://www.gsp.ro/index.php?a=52004&shift=1

Excelent articolul lui Tolontan despre Paraschiv, spuneam in alt post, Paraschiv si-a asumat rolul lui Radoi obligat de situatie si consider ca in momentul in care acest cuplu va fi reunit el va fi mult mai puternic pentru ca Para creste calitativ sigur.

greco09.08.2006 21:57

Ai dreptate, dar aceasta "galetusa" nu trebuia sa fie destinata articolelor in care Steaua are parte de atacuri si rautati gratuite ? :-)

Melku09.08.2006 22:13

Pai probabil dar mie nu mi se pare fair-play sa "flegmam" cand e cazul si sa ne intoarcem cu spatele cand e de bine, tu ce zici? :D

Hassan09.08.2006 22:24

Tolo stie sa scrie de bine de noi? TOLO stie sa faca o apreciere pozitiva asupra Stelei fara rezerve, fara chichitele lui obisnuite? TOLO e in stare sa nu acuze FARA PROBE jucatorii, si sa il elogieze pe acest minunat Para, care intr-adevar a fost omul meciului? Incredibil....ori a cazut cerul ori au inceput sa zboare porcii...incredibil...

Melku14.08.2006 23:36

Foarte interesant articolul lui Geambasu dar trebuie specificat si faptul ca prin absentele echipa a pierdut niste lucruri care nu sunt mai putin importante decat cele castigat, prin Radoi s-a pierdut consistenta si siguranta de la mijlocul terenului si prin Iacob deschiderea jocului in atac.

"Steaua a cîştigat meciul cu UTA nu mai uşor decît o arată scorul, ci mai simplu. Fără Rădoi şi Victoraş Iacob, steliştii nu joacă mai bine, ci mai închegat. Solidaritatea dintre linii se simte acum, cînd lipsesc căpitanul şi lunetistul. Olăroiu nu a schimbat sistemul, dar prin natura lucrurilor libertatea de mişcare a crescut. Exceptîndu-l pe Mihăiţă Neşu, imaginea dezordinii expansive a Universului, toţi ceilalţi au un rost în sistem."

http://www.gsp.ro/index.php?a=52493&shift=1

bodanelu17.08.2006 11:46

vedeti si voi acelasi lucru pe care`l vad si eu pe gsp cu aceste blog-uri? dintr`o data ai nostri gazetari pozeaza in postura de victime, raspund aproape la toate mesajele, discuta... oare acest razboi care`l duc impotriva echipei noastre i`a lasat fara cititori?

forever_STEAUA17.08.2006 11:58

@bodanelu

De la oameni disperati... asteapta-te la orice! Daca cei care le raspund ar fi "obligati" sa-si dezvaluie rangul de STELIST, catzelus sau ciocanitoare, atunci raspunsul la intrebarea ta ar fi unul singur...

cristian01417.08.2006 12:46

Alin Buzărin Says:

August 17th, 2006 at 6:22 pm

ultras Steaua

Repet,nu sunt rapidist, nu sunt dinamovist. Pe vremuri am tinut cu Craiova, dar asta pina prin '90, cind m-am apucat de jurnalistica. Intimplator sau nu, atunci a inceput declinul oltenilor, asa ca m-am lecuit. Nu ascund insa ca la finele anilor 80, pe vremea crincenelor derbyuri Steaua-Dinamo, tineam cu ros-albastri, mai ales pentru ca acolo jucau Hagi, Belodedici, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si mai ales Boloni.

:lol:

Cum comentati ?!

Virgil17.08.2006 13:18

Despre Alin Buzarin (ce nume,Buzarin;nici boului meu nu i-as pune un asemenea nume)si dragostea lui pentru Steaua:

Vrajeala,ca la prima cobor. :wink:

bodanelu17.08.2006 13:41

am zis eu ca pozeaza in victime... pana acum ne`au atacat pe noi, acum incearca sa impace si varza si capra sa vanda mai multe ziare!

armanovici17.08.2006 14:16

Nu merita comentat, pentru ca nu merita bagat in seama acest buzaiepurin.

SSK17.08.2006 14:42
Alin Buzărin Says:

pe vremea crincenelor derbyuri Steaua-Dinamo, tineam cu ros-albastri, mai ales pentru ca acolo jucau Hagi, Belodedici, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si mai ales Boloni.

:lol:  

Cum comentati ?!

A uitat un i la ros-albastri.

Virgil17.08.2006 14:45

Wow,ce pedant esti Ovidiule. :lol:

Bodanel18.08.2006 05:21

au luat-o razna astia de la gsp. acu' il lauda pe Dica. nu imi vine sa cred.

http://www.gsp.ro/index.php?a=52867&shift=1

citesc si ma minunez. cred ca a cam scazut tirajul de cand s-a lovit in Steaua si au fost amenintati cu scaderi de salariu :D

Melku18.08.2006 07:40

Este un articol foarte foarte bun, nu il lauda neaparat cat il caracterizeaza perfect.

Bodanel18.08.2006 07:57

poate ar trebui sa fii mai atent. nu e chestia ca il caracterizeaza dar dupa articolul cu Paraschiv e al doilea articol "de bine" despre Steaua in decurs de o saptamana, lucru inexistent in ultima perioada(nici macar dupa ce am avure rezultatele bune din Cupa UEFA). dar dupa eliminarea cu boro am fost desfiintati 2 saptamani.cred ca am invatat sa citesc printre randuri(cu putin ajutor ce-i drept).

Melku18.08.2006 08:54

Poate eu nu sunt asa de preocupat in a gasi conspiratii si a emite teorii speculative. In loc sa faci statistica articolelor bune sau celor mai putine bune iti propun sa le apreciezi pe cele bune sau sa le blamezi pe cele cu care nu esti de acord. Atat.

armanovici18.08.2006 12:22
Este un articol foarte foarte bun, nu il lauda neaparat cat il caracterizeaza perfect.

Subscriu...un articol excelent, chiar daca Paraschivescu nu are la inima Steaua, este un ziarist care poate sa fie obiectiv...asta desigur cand vrea.

cristian01418.08.2006 12:41

Nu va hazardati. Au fost 2 articole in favoarea noastra, dar nu cred ca Steaua sau vreun jucator/oficial stelist are nevoie de limbi-in-dos de la ziaristi. Asemenea articole legate de Dica sau Paraschiv sunt scrise pentru a-i mai indulci pe suporterii stelisti care isi manifesta din in ce mai tare nemultumirea vis-a-vis de GSP. Daca Doame fereste vom rata calificarea, va fi atacat pana si magazionerul clublui ca nu s-a dus la biserica si n-a aprins 2000 de lumanari si n-a pus destule acatiste, si n-a rostit 1000 de Ave Maria pentru calificare.

Au creat acest 'blogsport' pentru a-si mai spala din pacate, atacand Steaua sub orice forma.

SSK18.08.2006 13:36

Sunt anumiti editorialisti la GSP care chiar scriu ce le trece prin cap, fara tenta. I-as enumera aici pe TRU, Paraschivescu, Tudor Octavian, Radu Cosasu, Radu Naum. Ei sunt si cei care merita cititi in primul rand. Apoi vin ce care fac "politica" ziarului : Tolontan, Geambasu, Buzarin, Andries. Ei scriu de obicei in compensatie, la doua capete sau folosind alfel de procedee de-astea "deontologice".

gone18.08.2006 13:45

L-ai uitat pe Andrei Vochin.

***alex***18.08.2006 14:31

Pe Andrei Vochin in prima categorie!

SSK18.08.2006 15:07

Da, asa e. Si Vochin e ok (desi la el e de notorietate faptul ca e stelist :wink: ).

«1131415161729»