Puteau sa fie 1000 de fumigene si alte 2000 de torte aseara in tribune ca nu ar fi avut cine sa amendeze clubul caci nu era vorba de un meci oficial...
Puteau sa fie 1000 de fumigene si alte 2000 de torte aseara in tribune ca nu ar fi avut cine sa amendeze clubul caci nu era vorba de un meci oficial...
nici nu si-au scos banii care i-au investit in toata actiunea de prezentare..
e vai de noi ![]()
iar incepe sa mi se faca scarba , eu am vrut sa fiu putin optimist , dar inafara de 2-3 jucatori nimeni nu joaca nimic
Mult zgomot pentru nimic...a fost un amical si atat. De joi puteti sa incepeti crucificarile.
si daca e amical ce , nu e voie sa iti dai toata silinta ? astia sunt un fel de Poli Iasi in caz de nu stiai
Regret tare mult ca m-am dus la acest meci de tot rahatul,pentru ca am tras concluzia ca mai bine stateam acasa decat sa ma duc sa vad un stadion pe jumatate gol si un joc de rahat.In Peluza Nord s-a cantat doar in primele 20 de minute,pe urma Sudul + cativa baieti din Nord au plecat de la stadion,dintre ultrasi ramanand doar niste baieti din A47V,peluza aproape golindu-se la pauza.Protestul a fost doar in Sud,care pe parcursul intregii prime reprize au scandat impotriva ciobanului,in timp ce la Nord s-a strigat doar "Pleaca din Ghencea"....
Jocul extrem de dezamagitor,nici turcaletii,nici noi nu am jucat nimic,tare mi-e ca o sa facem egal cu bozgoreii in Ghencea...
au bagat o groaza de bani in prezentare sperand k ii recupereaza din bilete .. o tzeapa de 25.000 d bilete ![]()
Dupa un asemenea meci,dezamagitor,cu asa jucatori,realizez ca nu prea avem sanse nici anul asta la titlu.Mi-e cam frica si de meciul cu ungurii.Degeaba faci nu stiu ce prezentare,ce conteaza e pe teren.Unde stam cam prost.E clar ca avem nevoie de ceva intariri,in special la mijloc,dar n-aducem,iar cand aducem sunt jucatori cu o valoare indoielnica.Asta e,ramanem cu speranta!
prost in amicale , campioni in oficiale ![]()
![]()
las' ca se razbuna pe Ujpest
topicul asta nu se mai inchide?