ai ginit problema
ai ginit problema
Am si eu o intrebare,poate ma lamureste dracu' si pe mine cineva,nu mai inteleg absolut nimic,pana la urma,la ce ora se disputa meciul?Pe siteul oficial scrie ca la ora 21:45,in timp ce pe biletul care l-am cumparat de la stadion scrie ca la ora 21:00,intr-un alt articol tot pe siteul oficial am gasit ca se va disputa la ora 20:30,astia ori sunt prosti ori isi bat joc de noi mai mult decat o faceau inainte....
Acelasi lucru l-am constatat si eu. Probabil ca scopul e ca spectatorii sa vina cat mai devreme la stadion sa vada "marele" show de prezentare, iar la final lumea sa fie fericita, sa plece cu o impresie buna(uite ce spectacol a organizat Argaseala), parintii sa le mai cumpere copiilor cateva articole si suveniruri din magazin, iar vistieria clubului sa fie mai plina.
Pai cam asta cred si eu.Oricum in ultimul mai mult ca sa ia ochii copiilor au facut cate ceva.De 1 iunie au facut tot felul de festivitati...bla bla bla.Ce sa faca si Argaseala ca sa atraga copii si parintii?
Oricum sper sa vina cat de cat macar 10 000 de oameni la meci...intelesesem ca s-ar fi vandut doar 2000-3000 de bilete ![]()
la 20:30 incepe prezentarea,spectacolul,etc iar meciul incepe la 21:45... ![]()
Oricum sper sa vina cat de cat macar 10 000 de oameni la meci...intelesesem ca s-ar fi vandut doar 2000-3000 de bilete![]()
pai...ce rost are sa vii la meciul asta?
Ochii care nu se vad se uita............asa ca, mergem sa-l iubim nitel pe Jiji.
Deci pe ce program se televizeaza?
Later Edit: Se pare ca va fi transmis de la 21:45 pe Antena 1.
Ochii care nu se vad se uita............asa ca, mergem sa-l iubim nitel pe Jiji.
aahahhaha cum a fost asta
cica: "Ochii care nu se vad se uita" =))))))))))))) respect frate
pai...ce rost are sa vii la meciul asta?
sa-l injuri pe jjjj
Meciul amical cu Genclerbirligi este important, deoarece este ultima verificare a jucatorilor nostri inainte de dubla cu ungurii de la Ujpest. Am inteles ca, Bergodi va incepe amicalul de azi cu titularii. Sper sa iasa un meci spectaculos si fara accidentari.
PS: Susaneaua care incepe la ora 20:30 imi provoaca greata. ![]()
S-a dus si prezentarea la ce vreme este afara ![]()
Lasa prezentarea...sa vezi cum o sa fim 3k de insi....
O lasa cu umbrele ?
O lasa cu umbrele ?
cred ca da.. dar daca ploua la ce ora vin ? tot la 21:00
?
am un bilet in plus ....care vrea sa vina ...un pm rapid...(moca biletu') ![]()
Oare se va mai tine prezentarea ?
poi probabil ca da.....in ciuda vremii de afara ![]()
este vremea afara exact ca profesionalismul lui aragseala
de kkao
bine zis ![]()
![]()
V-as sfatui sa nu veniti cu umbrele, deoarece sunt considerate obiecte contondente, iar stewarzii nu va vor lasa sa intrati cu ele in interiorul stadionului. Mai bine va procurati niste pelerine de ploaie.
haideti ma nimeni nu vrea BILET MOCA ....
...
V-as sfatui sa nu veniti cu umbrele, deoarece sunt considerate obiecte contondente, iar stewarzii nu va vor lasa sa intrati cu ele in interiorul stadionului. Mai bine va procurati niste pelerine de ploaie.
Informatie utila pentru fanii care vor sa vina in aceasta seara la spectacolul de prezentare si la meciul cu Genclerbirligi: la sedinta tehnica ce a avut loc ieri, s-a stabilit ca spectatorii au voie cu umbrele rabatabile si fara varf ascutit, au informat surse oficiale pentru site-ul stelisti.ro.
gsp
dupa cum se prezinta vremea ...nu cred ca o sa mai fie nevoie de umbrele .... ![]()