FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Michael Jackson

«12345»
RobYnho24.06.2010 21:32
Lasati bah omul sa se odihneasca-n pace.

Domnul sa fie cu el, si doamnele cu noi.

hooltras24.06.2010 21:42

CITAT(Le reseau pansant @ Feb 9 2010, 04:30 PM) *

Ala era controlat si cand isi sufla mucii, mama ce artist a fost ca ii scriau altii piesele, muzica, coregrafiile, etc, el doar dadea din gura.

avea o Armata in jurul lui dar el isi facea muzica, piesele si coregrafiile, si mai dadea si din gura...

Daniel-Ionut24.06.2010 21:49

Pentru Mika, pentru Mika, pentru Mika!

img37934med.gif

th_l_06aa0fa0a0aa3fca10fa2cea08f52b71.gi

Asta mi se pare imposibila de realizat!!!

28uu2l1.jpg

RobYnho24.06.2010 21:56

Mari romani suntem noi. Ii pupam in cur pe toti strainii dupa ce mor, si de valorile noastre care mai sunt in viata sau au murit, ne doare-n sex.

Trebuia sa-l puna cu fata in jos in cosciug.

Cand a murit Dolanescu nu ati mai dat cu RIP-uri in stanga si in dreapta.
MikStelista24.06.2010 22:51
Mari romani suntem noi. Ii pupam in cur pe toti strainii dupa ce mor, si de valorile noastre care mai sunt in viata sau au murit, ne doare-n sex.

Trebuia sa-l puna cu fata in jos in cosciug.

Nu ma doare niciunde de Dolanescu, poate pe bunica-mea :)

Prefer sa fiu vazuta ca "o mare romanca", decat ipocrita! Nu mi-a pasat niciodata de Dolanescu si muzica lui, punct!

RobYnho24.06.2010 22:55

Mai urmeaza sa ne dezvalui ca n-ai treaba nici cu Steaua si ne linistim.

Nu mi-a pasat niciodata de Dolanescu si muzica lui, punct!

Cum nici noua nu ne-a pasat de acel pedofil infect care a trait ca un caine.

Puteai pune punctul la sfaristul propozitiei. Cunosc si semnele de punctuatie.

MikStelista24.06.2010 22:56

Ce treaba are muzica cu Steaua, Roby? Daca nu am adorat muzica lui Dolanescu nu sunt stelista?

Stiu ca nu ti-a placut muzica lui, e alegerea ta si o respect... Fiecare cu pasarica lui :)

Am spus punct pentru ca vreau sa terminam discutia.

Maye24.06.2010 23:00

Pai cum sa terminam discutia?

O sa incepem sa vorbim frumos , pentru ca de morti se vorbeste frumos!

Cred ca in Romania , astuia i-ar fi furat sicriul, ca parca e din aur.

MikStelista24.06.2010 23:02
Pai cum sa terminam discutia?

Discutia despre mari romani, la asta ma refeream! Asa cum nici lui nu i-a pasat de muzica lui MJ, asa nici mie nu mi-a pasat de Dolanescu. E acelasi lucru....

Maye24.06.2010 23:10
Asa cum nici lui nu i-a pasat de muzica lui MJ, asa nici mie nu mi-a pasat de Dolanescu. E acelasi lucru....

Nici macar de averea lui Dolanescu? :D

MikStelista25.06.2010 06:57
Nici macar de averea lui Dolanescu? :D

Nici macar....

ariven2125.06.2010 07:09

M.J.????

W.t.f.???

Urmeaza si Falco...?

blindica25.06.2010 07:24
M.J.????

W.t.f.???

Urmeaza si Falco...?

Dar tu de ce n-ai un motto personal dintr-un citat al lui Karl Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von Hohenzollern - Sigmaringen?

Daca tipa nu gusta muzica lui Dolanescu,voua va place Dolanescu jr.?

Marketing.De marketing se foloseste toata lumea,trebuie sa fii carismatic pentru a reusi.E o mare greseala sa judeci artistul dupa ceea ce a fost omul,atata timp cat artistul,prin muzica sa,creata sau interpretata,ti-a adus acel ceva de care ai nevoie,ce cauti cand ii asculti opera.

Se poate sa fie oameni mai in varsta care sa-l fi displacut pe M.J. din start,cum se poate sa fie oameni cu 2-3-4 ani mai tineri,care,prin faptul acestei diferente de varsta,sa nu fi prins punctul culminant al carierei lui M.J.,si prin urmare,sa nu-l aprecieze.

E drept,miscarea de pomenire pentru M.J. din ultimul an mi s-a parut exagerata pe alocuri,dar daca acesta a fost idolul lor?! Gheorghe Dinica a fost o valoare ce trebuia mentionata cu adevarat,nu Dolanescu,doar pentru a arata spiritul nationalist.

M.J. ramane unul din cei mai mari artisti ai istoriei.

ariven2125.06.2010 07:34
Dar tu de ce n-ai un motto personal dintr-un citat al lui Karl Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von Hohenzollern - Sigmaringen?

Daca tipa nu gusta muzica lui Dolanescu,voua va place Dolanescu jr.?

Marketing.De marketing se foloseste toata lumea,trebuie sa fii carismatic pentru a reusi.E o mare greseala sa judeci artistul dupa ceea ce a fost omul,atata timp cat artistul,prin muzica sa,creata sau interpretata,ti-a adus acel ceva de care ai nevoie,ce cauti cand ii asculti opera.

Se poate sa fie oameni mai in varsta care sa-l fi displacut pe M.J. din start,cum se poate sa fie oameni cu 2-3-4 ani mai tineri,care,prin faptul acestei diferente de varsta,sa nu fi prins punctul culminant al carierei lui M.J.,si prin urmare,sa nu-l aprecieze.

E drept,miscarea de pomenire pentru M.J. din ultimul an mi s-a parut exagerata pe alocuri,dar daca acesta a fost idolul lor?! Gheorghe Dinica a fost o valoare ce trebuia mentionata cu adevarat,nu Dolanescu,doar pentru a arata spiritul nationalist.

M.J. ramane unul din cei mai mari artisti ai istoriei.

Hey man, don't take it so hard... I was just joking...

MoWeed25.06.2010 07:48
E drept,miscarea de pomenire pentru M.J. din ultimul an mi s-a parut exagerata pe alocuri,dar daca acesta a fost idolul lor?!

Pai daca a fost idolul lor de ce nu l-au apreciat asa de mult si in ultimii ani de viata? In ultimii ani inainte de moarte aproape toti isi mai aminteau de el numai cand era vreun scandal sexual si acum peste tot aud melodii de-a lui, vad clipuri cu el cand mai schimb posturile.

Mie, unul, imi miroase a ipocrizie, cel putin in cazul majoritatii care-l "comemoreaza".

Cat despre discutia cu Dolanescu, probabil Roby vroia sa spuna ca avem si noi propriile valori pe care sa le comemoram si care ar trebui respectate chiar daca ne-a placut sau nu muzica lui. Din cate-l stiu pe Roby nu e nici el un mare fan al muzicii populare...

danimarcu25.06.2010 07:59

Lasati mai oamenii sa se odihneasca in pace! :ce_oameni:

Nu pot sa cred ca va certati pe spinarea unor oameni care nu mai sunt printre noi...

Nu vad nimic rau ca cineva il regreta pe Michael mai tare decat pe Dolanescu(sau invers).E normal sa regreti mai mult pe cineva indragit de cat pe cineva de care poate nu stii mai nimic.

@blindica -s-a dat exemplul lui Dolanescu pt ca murise inainte,marele Dinica a decedat dupa postarea lui Stanici.

Odihneasca-se in pace!

blindica25.06.2010 08:08

@danimarcu,stiu,am vazut,spuneam doar asa ca alternativa ,ceva mai bun decat Dolanescu,pe care oricum,nici nu-l simpatizam,nici nu-l criticam.

@Moweed,ma gandeam ca nu-i place muzica populara,d-asta am zis ca n-are rost asa,doar pentru nationalism.Ai dreptate,au fost,sunt,multi ipocriti.Si e posibil,totusi,ca unii sa-i fi ascultat muzica in acei ultimi ani fara sa fi putut manifesta dorinta ca M.J. sa revina,din cate stiu,ultimul turneu planificat era f asteptat.

Cand a fost in Romania,a mers cineva?Sau cunoasteti pe cineva?Eu eram cam mic si nici nu aveam bani de bilet atunci,dar stateam aproape de Lia Manoliu si se auzea concertul :))

Maye25.06.2010 08:18
Cand a fost in Romania,a mers cineva?

Ungurii, ca doar era la Budapesta.

RobYnho25.06.2010 08:32

Nu demult a murit Jean Constantin, dar el nu are "onoarea" de a avea un topic pe acest forum.

Pana sa moara zeul mj, nimeni nu mai stia nimic despre el. Dupa ce a murit, s-a spart conducta de asa-zisi fani.

Chiar daca am 20 de ani si nu am crescut in totalitate pe melodiile pedofilului sau nu am prins punctul culminant al carierei lui, asta nu inseamna ca nu stiu sa apreciez adevarata muzica.

Nu am crescut nici pe melodiile lui Chris De Burgh, Tony Christie, Florian Pittis, Smokie, BZN, Anda Calugareanu, Abba, Boney M etc, dar ii ascult cu cea mai mare placere, iar muzica cantata de ei poate fi numita muzica adevarata.

danimarcu25.06.2010 10:04
Nu demult a murit Jean Constantin, dar el nu are "onoarea" de a avea un topic pe acest forum.

Ce te-a oprit sa deschizi tu unul?

Pana sa moara zeul mj, nimeni nu mai stia nimic despre el. Dupa ce a murit, s-a spart conducta de asa-zisi fani.

E logic daca nu mai aparea sa nu se mai stie de el.

Daca fanii erau ipocriti,biletele la concertul sau de revenire ramaneau nevandute.Dar s-au vandut toate imediat ce au fost puse in vanzare...

Mie ipocrizie mi se pare sa il dai exemplu pe Dolanescu,dar sa nu ai acasa nici macar o melodie de-a sa,ca sa nu zic un album.Sau sa nu stii sa fredonezi macar o strofa din melodiile sale... :rolleyes:

RobYnho25.06.2010 10:23
Mie ipocrizie mi se pare sa il dai exemplu pe Dolanescu,dar sa nu ai acasa nici macar o melodie de-a sa,ca sa nu zic un album.Sau sa nu stii sa fredonezi macar o strofa din melodiile sale... :rolleyes:

Las' ca avem discografia lui mj si fredonam melodiile lui in cluburi pline de cocalari. :D

Cat despre discutia cu Dolanescu, probabil Roby vroia sa spuna ca avem si noi propriile valori pe care sa le comemoram si care ar trebui respectate chiar daca ne-a placut sau nu muzica lui. Din cate-l stiu pe Roby nu e nici el un mare fan al muzicii populare...

Daniel-Ionut25.06.2010 10:27

Eu am discografia M.J.

Dar ascult o data la "50" de ani... :)

hooltras25.06.2010 16:30
Eu am discografia M.J.

Dar ascult o data la "50" de ani... :)

si tu esti tradator de neam si tara :))

dar daca o asculti foarte rar esti pe jumatate iertat

Daniel-Ionut25.06.2010 16:35

Nu sunt tradator de neam si tara :D , dar ce sa ascult la Dolanescu daca nu imi place... :sleep: daca aveam 60 de ani, hai... da asa...

Ascult alt gen romanesc, pe care nu il tradez pentru americani, cu toate ca ei au inventat stilul.

hooltras25.06.2010 16:44
:D , dar ce sa ascult la Dolanescu ...

ca sa nu te certe roby :))

«12345»