FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Michael Jackson

«1345»
RobYnho25.06.2010 16:50

N-ati inteles nimic, ma. :))

TURKU25.06.2010 17:55

R.I.P MICHAEL JACKSON-THE ONLY KING OF POP-1 YEAR :(Will you be there - Michael Jackson (Live in Bucharest 1992)

razvan2825.06.2010 18:24

Un an de cand muzica pop este mai neagra..Dumnezeu sa-l odihneasca !

iNsTiGaToR25.06.2010 20:15

Io nu va inteleg ma.... pana a murit majoritatea nu scoteau un cuvant despre monkey jackson.

Dupa ce a murit... toata lumea se spargea in figuri cu miscarile lui si cu fraze de genu "R.I.P Michael :(( !!" "Imi pare foarte rau" ..etc. si inainte daca ii intrebai despre el iti raspundeau "Cine ma? poponaru ala?"

David25.06.2010 20:51

Cand citesc topicul asta ma apuca nostalgia.Imi aduc aminte de Dan_20 si de siguranta cu care ne spunea ca in 4 videouri se gasesc toate secretele lumii,cum ne spunea el ca Jackson canta despre labari si ca Steaua ar trebui sa asculte muzica bisericeasca in vestiar pentru a capata putere.

MikStelista25.06.2010 20:58
Io nu va inteleg ma.... pana a murit majoritatea nu scoteau un cuvant despre monkey jackson.

Dupa ce a murit... toata lumea se spargea in figuri cu miscarile lui si cu fraze de genu "R.I.P Michael :( ( !!" "Imi pare foarte rau" ..etc. si inainte daca ii intrebai despre el iti raspundeau "Cine ma? poponaru ala?"

Ai intrebat si ti s-a raspuns asa? Si inainte nu aveam cum sa vb despre el pentru ca am contul din octombrie 2009 :)

iNsTiGaToR25.06.2010 21:43
Ai intrebat si ti s-a raspuns asa? Si inainte nu aveam cum sa vb despre el pentru ca am contul din octombrie 2009 :)

Ma refer in viata reala...nu pe forum..si da.. am intrebat si mi s-a raspuns asa

L.E Apropo... ...

RobYnho25.06.2010 21:59
L.E Apropo...

Stai linistit, se uita dupa 2-3 ani. Asa se intampla cu astia care se trezesc dupa ce moare vreunu ca sunt mari fani. E ca la moda.

MikStelista25.06.2010 22:03
Ma refer in viata reala...nu pe forum..si da.. am intrebat si mi s-a raspuns asa

L.E Apropo...'

Pe cine faci tu retardat, bai copile?

Du-te si asculta Tokyo Hotel, taie-ti venele (nu le lasa sa creasca) si lasa-ne pe noi, in durerea nostra! Nu-ti convine, nu intra pe topic. E greu?!

BAF-kimi25.06.2010 23:52
R.I.P MICHAEL JACKSON-THE ONLY KING OF POP-1 YEAR :(Will you be there - Michael Jackson (Live in Bucharest 1992)

Da, 1 an in care am baut mai mult ca niciodata. :):steag_sah_mic:

iNsTiGaToR26.06.2010 05:41
Pe cine faci tu retardat, bai copile?

Du-te si asculta Tokyo Hotel, taie-ti venele (nu le lasa sa creasca) si lasa-ne pe noi, in durerea nostra! Nu-ti convine, nu intra pe topic. E greu?!

Daca nu ascult muzica unui ******* negru care s-a facut alb inseamna ca sunt emolau sau manelar?

Nu te-am facut retardata, i-am facut pe fanaticii aia ******* ...sincer daca ar muri si bill castravetzi a cred ca as fi cel mai fericit :))

Maye27.06.2010 15:12

:)) hai ca asta a fost geniala.

Terminati ba.

Gusturile nu se discuta.

Fiti mai relaxati si apucati-va de baute.viata e mai frumoasa

bogdanbog27.06.2010 19:57

In cinstea lui. :)

Vlad Bogdan27.06.2010 21:05

Rest in peace pedo-monkey-wannabe white mofo. Mergeti ma de aici cu pedofilu asta. :-J

Cat timp era in viata nu il pupati atata in qr, si acuma vezi doamne, maical :X.

Patetic.

In amintirea lui -> pedobear.

«1345»