FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Michael Jackson

«12345»
Joga Bonito01.07.2009 14:10

Se putea sa nu dau si aici de neasteptatul sfarsit a lui Mihaita Jackson. Doamne... Nu avem problemele noastre mai serioase de dezbatut?

Romanul e nesimtit de prost.

D4v1dstelist01.07.2009 17:18
Se putea sa nu dau si aici de neasteptatul sfarsit a lui Mihaita Jackson. Doamne... Nu avem problemele noastre mai serioase de dezbatut?

:mellow: Ce ai patit frate?Ce ii cu toate problemele astea?Nu avem voie sa vorbim despre Michael Jackson,ca avem si noi probleme?(Banuiesc ca sunt nesimtit de prost.)

danimarcu01.07.2009 18:50

Si ce-ai dori matale,sa "dezbatem" peste tot "problemele mai grave"?

Cred ca ai merita un ban pt ultima ta afirmatie. :thumbdown:

Nu te obliga nimeni sa intri pe un topic pe care nu ai nimic de zis.Sunt atatea altele pt dezbateri...

Ronnie01.07.2009 18:54
Nu avem problemele noastre mai serioase de dezbatut?

Da' ce probleme avem noi, romanii?

Daniel-Ionut02.07.2009 09:35
Intrebare: Niciodata nu am stiut de ce purta Michel Jackson banderola pe mana dreapta?

michael-jackson-smooth-criminal-lean.jpg

Incredibil cum face miscarea asta de se lasa in fata... nici legat cu sfoara nu fac asa ceva :)

Am vazut aseara la M TV.

ady_ultras02.07.2009 14:30

e vorba d pantofi la miscarea asta, mj avea si o firma care producea pantofii astia , cu care puteai face multe miscari dificile

rezistenta_ultras03.07.2009 13:52

Michael Jackson: Heal the World , live la superbowl + o coregrafie de exceptie :

R.I.P M.J

Joga Bonito03.07.2009 14:47
Cred ca ai merita un ban pt ultima ta afirmatie. :thumbdown:

Lucrul ala ar scoate si mai bine in evidenta remarca mea.:)

Oricum, fie'i tarana usoara... Mare artist. Caracter zero. Case/topic/discussion closed.

Lari03.07.2009 14:51

Uite ceva care sa va ajute sa va calmati: http://www.youtube.com/watch?v=Qbsl3T7gXn4

Azzido03.07.2009 16:46

ba daaa....

ai vazut ce i-a facut aseara Iri lui Moni ? Lumea zice ca i-a tras-o in dos, dar eu cred ca sunt exagerari din presa...

Oare DD ce mai face ? si totusi Elodia cred ca traieste...

puyol03.07.2009 17:34

auzisem de la cineva o intmaplare petrecuta la Nasu la b1. Eu cred ca e vrajeala, da ma rog, e tare. Cica venise irinel fara monica la emisiune si zisese la un moment dat ca ultima oara au facut sex pe masina de spalat in timp ce functiona. Dupa un timp, ajunge si monica. Cineva din emisiune o intreaba unde au facut sex ultima oara. Si ea, jenata un pic, se uita la irinel si asta ii zice: Hai, zi-le, ca tocmai le-am spus. Si ea.. "pai..in fund" :)

Joga Bonito03.07.2009 19:40
:)))
razvan2807.07.2009 14:41

Mare artist..nu l-am apucat avand doar 16 ani insa am ascultat melodiile sale si am vazut showurile sale unice.Era un artist adevarat , stia cum sa isi faca fanii fericiti , sa ii faca sa se simta bine.

Dumnezeu sa-l odihneasca !

gio_stgloria07.07.2009 14:49

Mare om a fost !

Sissy_2203.08.2009 05:49
Intrebare: Niciodata nu am stiut de ce purta Michel Jackson banderola pe mana dreapta?

michael-jackson-smooth-criminal-lean.jpg

MJJ purta banderole pe mana pentru a aminti oamenilor despre suferintele copiilor din intreaga lume...culorile difereau in functie de vestimentatie...a spus ca va renunta la banderole atunci cand nu vor mai exista copii care sa sufere in lume...(probabil niciodata).

Cat despre "pozitia" din poza de mai sus...."Anti-gravity lean" e facuta cu ajutorul pantofilor si a unui mecanism special pe scena...tot mecanismul este brevetat pe numele lui Jackson pana in 2012.

Marius03.08.2009 05:54

The effect in the video when Jackson and the dancers lean forward a seemingly impossible distance was achieved using special harnesses with wires and magnets. It was desired to replicate this effect for Jackson's stage show, but it would have been more obvious and cumbersome to use wire harnesses in a live performance. Jackson and his team devised an alternative way to achieve the effect on stage. The props needed for their technique were patented in the United States by Jackson in 1993,http://en.wikipedia.org/wiki/Smooth_Criminal#cite_note-7and consist of pegs that rise from the stage at the appropriate moment, and special shoes with ankle supports and cutouts in the heels which can slide over the pegs and be thereby attached to the stage temporarily. These allow the performers to lean without needing to keep their centers of gravity directly over their feet. According to Patent Storm, the patent expires on June 29, 2012.

wiki :D

Sissy_2203.08.2009 07:34
The effect in the video when Jackson and the dancers lean forward a seemingly impossible distance was achieved using special harnesses with wires and magnets. It was desired to replicate this effect for Jackson's stage show, but it would have been more obvious and cumbersome to use wire harnesses in a live performance. Jackson and his team devised an alternative way to achieve the effect on stage. The props needed for their technique were patented in the United States by Jackson in 1993,http://en.wikipedia.org/wiki/Smooth_Criminal#cite_note-7and consist of pegs that rise from the stage at the appropriate moment, and special shoes with ankle supports and cutouts in the heels which can slide over the pegs and be thereby attached to the stage temporarily. These allow the performers to lean without needing to keep their centers of gravity directly over their feet. According to Patent Storm, the patent expires on June 29, 2012.

wiki :D

Wiki of course...eu am raspuns p scurt;)

Lari09.02.2010 14:37
acum fara sa misto, dar eu nu pot sa zic ca nea caisa asta a fost un mare artist cand in spatele lui era o Armata de oameni care aveau ca principala misiune sa produca o imagine cat mai mult vandabila.

Ala era controlat si cand isi sufla mucii, mama ce artist a fost ca ii scriau altii piesele, muzica, coregrafiile, etc, el doar dadea din gura.

Mie mi-au placut destule piese de la el.

Dincolo de asta, sa stii ca el si-a compus o mare parte din piese. Da, a avut de partea lui si masinaria de marketing, dar a fost un muzician si un dansator extraordinar, in opinia mea.

MikStelista24.06.2010 21:17

Astazi se implineste un an de la disparitia megastarului.

O cariera de 44 de ani

- s-a nascut pe 29 august 1958, in orasul Gary, Indiana;

- a debutat in anul 1964, alaturi de fratii sai, in formatia The Jackson 5, ca vocalist, fiind cel mai tanar membru;

- si-a inceput cariera solo in anul 1971, pe cand inca era membru al formatiei;

- albumul "Thriller" (1982) ramane cel mai bine vandut album al tuturor timpurilor;

- a doborat 13 recorduri Guinness;

- a castigat 14 premii Grammy;

- a avut 17 single-uri numarul unu in Statele Unite (incluzand 4 ca membru al formatiei The Jackson 5);

- a donat peste 300 de milioane de dolari prin intermediul a 39 de actiuni de caritate si cu ajutorul propriei fundatii, "Heal the World";

- a sustinut doua concerte in Romania, in 1992 si 1996;

- in anul care s-a scurs de la moartea sa, averea lui Michael a sporit cu aproape un miliard de dolari, suma obtinuta din vanzarea albumelor artistului, descarcarea de melodii de pe internet, precum si din exploatarea numelui lui Jackson in diferite contexte comerciale.

Odihneasca-se in pace!

Maye24.06.2010 21:19

Sleep well dear homo!

MoWeed24.06.2010 21:20

Un prieten de-al meu vroia sa calce fanii la un tribut de-ala in Brasov :))

RobYnho24.06.2010 21:27

La multi ani, ba!

A murit, a murit, da ceva de baut.

MikStelista24.06.2010 21:29

Foarte urat din partea voastra! :)

Adrian24.06.2010 21:31

Lasati bah omul sa se odihneasca-n pace.

Maye24.06.2010 21:31

Sa ne fie rusine.

In cinstea lui o sa arunc o papusa de la 6.

«12345»