Cand a murit Dolanescu nu ati mai dat cu RIP-uri in stanga si in dreapta.
Mare dreptate ai Dorule...
Mare dreptate ai Dorule...
Puya si 50 cent, chiar pe cei mai terminati i-ai gasit...
RIP MJ
sa inteleg ca tu nu asculti rap si esti un manelar imputit?
am dat doar un exemplu...ce vrei sa zic? Metalica si Phoenix sau Iris...sau Guta si Arash?
intre noi fie vorba, Dolanescu nu a facut nimic pt muzica pentru a fi omagiat pe forumul stelistilor. a, ca a fost un bun roman, ca a fost un bun muzician de muzica populara...asta e altceva. totus MJ a fost unul dintre acei oameni care au revolutionat muzica (indiferent de genul ei), si au dat un alt curs istoriei muzicii si evolutiei acesteia, lucruri pentru care merita tot respectul meu.
Uite-asa, incet incet, ne ducem cu totii.
sa inteleg ca tu nu asculti rap si esti un manelar imputit?
Culmea, in general cocalarii asculta Puya(Puya de azi; cel care a ajuns de la "ce ati uitat limba romana/stiu nu e cool cand va luam....." la "is this the life") si 50 Cent( nu are nici un mesaj in melodiile lui, canta numai despre cat de "jmecher" e el).
@Mo
Puya: "cant pentru bani, nu fac pe desteptul/n-am de gand sa mor ca Gil Dobrica doar cu respectul". (Tot in familie)
Culmea, in general cocalarii asculta Puya(Puya de azi; cel care a ajuns de la "ce ati uitat limba romana/stiu nu e cool cand va luam....." la "is this the life") si 50 Cent( nu are nici un mesaj in melodiile lui, canta numai despre cat de "jmecher" e el).
De cate ori tre sa zic ca A FOT DOAR UN EXEMPLU ? !!!
@ iNsTiGaToR
tocmai ca ascult rap (cel adevarat, din anii '90), iar Puya si 50 Cent sunt orice, numai raperi nu. Ca ei se cred...asta e partea a 2-a.
@ iNsTiGaToRtocmai ca ascult rap (cel adevarat, din anii '90), iar Puya si 50 Cent sunt orice, numai raperi nu. Ca ei se cred...asta e partea a 2-a.
Afost doar un exepmlu cu puya si 50 cent..doar un exemplu...in **** mea A FOST DOAR UN EXEMPLU CE E ASA GREU DE INTELES?????????????????????????
Afost doar un exepmlu cu puya si 50 cent..doar un exemplu...in **** mea A FOST DOAR UN EXEMPLU CE E ASA GREU DE INTELES?????????????????????????
ok ok
s-a inteles
Toti "rapperi" de peste ocean canta labareli maneliste despre bani, femei, rolls etc.
@Mo
Puya: "cant pentru bani, nu fac pe desteptul/n-am de gand sa mor ca Gil Dobrica doar cu respectul". (Tot in familie)
Marele bulan pe care l-a avut asta se numeste BUG Mafia... fara ei, azi era maistru in cine stie ce cizmarie... terminati cu terminatu' asta.
@ iNsTiGaToRtocmai ca ascult rap (cel adevarat, din anii '90), iar Puya si 50 Cent sunt orice, numai raperi nu. Ca ei se cred...asta e partea a 2-a.
Mama... sa-mi dau 3 palme... insemna ca eu ascult rap d-ala fals ![]()
In alta ordine de idei, MJ a fost poate singurul megastar al planetei de la greii anilor '60-'70 si pana acum. A avut omul pasaricile lui la cap, dar muzica lui va ramane mereu!
Toti "rapperi" de peste ocean canta labareli maneliste despre bani, femei, rolls etc.
Toti "rapperi" cunoscuti de peste ocean canta labarali de-astea. Mai sunt trupe mai putin cunoscute la noi care inca mai canta rap adevarat: Jedi Mind Tricks, Immortal Tehnique, etc...
Marele bulan pe care l-a avut asta se numeste BUG Mafia... fara ei, azi era maistru in cine stie ce cizmarie... terminati cu terminatu' asta.
Pai si care este problema? Mereu iti trebuie o cunostinta ca sa ajungi mare, in orice domeniu, in orice tara. Daca canta bine nu mai conteaza cum a ajuns sus. Daca canta prost, atunci era problema.
Melodiile lui Puya, de bine de rau, transmit ceva. Pe cand 50 CENT...
Vezi ca esti off... daca vrei sa discuti despre Puya - copilul strazii fa-ti topic separat.
bai, mie imi pare rau pt orice om de care aud ca e bolnav sau nu mai e. chiar si un dinamovist spurcat daca il vad mort imi pare rau de el, doar suntem oameni, nu ?
cat despre Dolanescu numai de bine. Dumnezeu sa-l ierte !
dar sa faci o comparatie intre Dolanescu si MJ nu e o idee buna. diferentele sunt prea mari.
fie vorba intre noi pe mine nu m-a interesat niciodata muzica lui.
cat despre MJ ar fi multe de spus si as putea sa iti explic de ce imi pare rau de el.
PS: RIP e o expresia tampita, copiata de la americani.
Uite-asa, incet incet, ne ducem cu totii.
cel mai adevarat comentariu care l-am citit pe topicul asta. chiar ca ne ducem cu totii..
Ii dau dreptate lui Azzido
M.J.face parte din categoria "super-greilor" in urma carora ramane ceva pt eternitate,categorie in care i-as mai include printre altii pe John Lennon ,Elvis sau Freddie Mercury.
Solistul trupei Queen este idolul meu,dar cred cu tarie ca MJ a fost cel mai mare artist al tuturor timpurilor.Din toate punctele de vedere.
A facut mult greseli in viata,dar tot el a platit pt ele...
Daca Stanici deschidea un topic pt Dolanescu,sunt sigur ca multa lume transmitea regrete pt moartea marelui artist.
Totusi,nu cred ca putem face comparatii intre un idol mondial si unul de mici dimensiuni.E normal ca primul va atrage mai multe regrete.
Revenind la MJ,cred ca a fost victima propriilor obsesii.Nu a reusit niciodata sa se impace cu ceea ce este...
Un geniu al muzicii si dansului,dar atat de fragil in viata personala.
Il regret enorm pt ca a fost unic.
a revolutionat muzica. am fost la fel de trist ca si in ziua cand a murit dolanescu!
MJ este cel mai mare din toate timpurile, daca elvis face bani si la 42 d ani de la moartea sa, pai mj va mai scoate inca 100 de acum inainte, sunt atatea albume inregistrate de el pentru a fi lansate dupa moartea lui , alea or sa scoata o groaza de bani p langa drepturile de autor, de imagine si altele, mj este mai mare decat elvis,este o legenda, alaturi de celalalt titan al copilariei mele, Freddie Mercury ... RIP
cel mai adevarat comentariu care l-am citit pe topicul asta. chiar ca ne ducem cu totii..
Dar unde va duceti fratilor cu totii??? Mergeti pe sustache??? Ziceti-mi si mie,poate vine si eu. Va duc eu cu masina daca vreti sa beti.
Cu siguranta ca moartea lui Michael Jackosn,desi este cat se poate de naturala (un stop cardiac), va suscita multe pasiuni si speculatii mult timp de acum incolo. Cum a zis si un coleg mai sus, Elvis continua si dupa 40 de ani sa vanda , cu siguranta ca si Jacko se va vinde multe decenii de acum incolo.
Deja speculantii au impanzit strazile din America cu suveniruri care se vand pana la epuizare. Se vorbeste de o mostenire de 200 de piese noi lasate copiilor starului. Vor curge bani frumosi in momentul lansarii lor.
Sunt ferm convins ca despre misterul mortii lui Michael Jackson vor curge rauri de cerneala la fel cum au curs si dupa moartea unor celebritati ca: J.F.K.,Marilyn Monroe sau Elvis Presley.
Uitandu-ma mai des la ultimele stiri despre M.J.,vazandu-i multe clipuri si ascultandu-i piese difuzate pe mai toate posturile radio in zilele astea, m-a incercat un sentiment de tristete iremediabila (vorba lui Toparceanu). Unii dintre noi au crescut cu aceasta muzica. Nu cred ca nu a existat persoana sa nu-i imite celebru pas moonwalk,sa nu fredoneze din Black & White,sa nu zica intr-una :"uite-l pe tipul din "Singur acasa"! si de ce nu ,sa nu fie tracasata de clipul Billy Jean repetat la nesfarsit pe "Super Channel" (cei care au prins TVR-ul imediat de dupa Revolutie isi amintesc de ora de muzica preluata de la Super Channel) alaturi de "tronul" plimbat de Dave Gahan in World in my Eyes.
Cam asa am crescut cu totii. Cu niste poze decupate din revistele Bravo (cele din germana),cu niste sabloane cu chipul lui M.J.,cu pasii "moonwalk" sau celebrul chiuit a la M.J. "ihi!"
S-a mai dus o particica din copilaria noastra.
Odihneste-te in pace Michael Jackson!
Intrebare: Niciodata nu am stiut de ce purta Michel Jackson banderola pe mana dreapta?

Din cate stiu era ceva specific lui , el insusi a insemnat de-alungul timpului o revolutie atat in cantat cat si in dans si vestimentatie.
eu cred k are legatura cu faptul k el canta multe piese despre salvarea planetei si a bolnavilor din lume, are atatea cantece celebre despre saracie, planeta etc
Intrebare: Niciodata nu am stiut de ce purta Michel Jackson banderola pe mana dreapta?
mai tot timpul avea o banderola pe bratul drept: alba, rosie,albastra, neagra etc. Asa cum cineva a scris, era specific lui si cred ca avea legatura si cu ceea ce transmitea prin muzica, show si texte, adica e specific oamenilor, trecem prin stari diferite: rosu- cel care spune tot ceea ce crede, albastru- cel care coordoneaza, alb- cel care militeaza pt pace si intelegere, negru- caracter puternic etc. Mie la showrile sale mi-a placut ca erau f bine concepute de la tinute, dans, muzica, calitatea sunetului, a interpretarii, totul era studiat si pus in scena in cel mai mic detaliu. Cam mai toate discurile lui au fost pe tema planetei, a nediscriminarii, salvarii etc.
mai tot timpul avea o banderola pe bratul drept: alba, rosie,albastra, neagra etc. Asa cum cineva a scris, era specific lui si cred ca avea legatura si cu ceea ce transmitea prin muzica, show si texte, adica e specific oamenilor, trecem prin stari diferite: rosu- cel care spune tot ceea ce crede, albastru- cel care coordoneaza, alb- cel care militeaza pt pace si intelegere, negru- caracter puternic etc. Mie la showrile sale mi-a placut ca erau f bine concepute de la tinute, dans, muzica, calitatea sunetului, a interpretarii, totul era studiat si pus in scena in cel mai mic detaliu. Cam mai toate discurile lui au fost pe tema planetei, a nediscriminarii, salvarii etc.
Aham... imi imaginam eu ![]()