Sincer prieteni am inceput sa nu mai pot privii un meci de-al Stelei pina la capat. Asta dupa mai bine de 40 de ani.
Nu jucam nimic! Din pacate nu jucam nimic pe nicaieri, nici la cluburi nici la nationala. Ceea ce jucam cu totii este un teatru ieftin! Aseara in prima repriza (mai mult n-am avut nervi sa vad) ma minunam de comentariu. Se laudau tentativele de pasa, incercarea de trecere, pasa pe culoarul unde ar fi trebuit sa fie co-echiperul.....toate gresite.
Declaratii pompoase inaintea fiecarui meci. De asta sintem buni.
Dupa meci nu avem sira spinarii sa recunoastem ca nu sintem buni nici pentru o echipa din Moldova! Avem insa pretentii sa cistigam cupa!
Bergodi are partea lui de vina in jocul Stelei. Asa cum au avut restul antrenorilor de pina acum. NU poti insa antrena la Steaua. Ginditi-va ca la munca voastra tot timpul seful schimba ceva. Fotbalul are nevoie de o oarecare rutina, ori singura rutina la Steaua este ca Becali va continua sa transforme echipa intr-o turma de oi. Oile aduc bani, dar nu cistiga campionate, nu joaca fotbal indiferent de cine le paste!
Culmea este ca se gasesc tot timpul oameni care sa-l slujeasca pe Becali desi stiu de la inceput ca n-are cum iesii bine. Acum este Stoichita, inainte a fost Lacatus, Hagi.....
Singurul cu sira spinarii a fost Bergodi. Un antrenor formeaza echipa dupa el. Lotul Stelei ar fi avut ocazia sa devina unul cu sira spinarii. Nu o mai are! O sa ne tirim incontinuare prin campionat, o sa ne facem in continuare de cacao prin Europa......
Ce-i de facut?
Nimic! Pina presa ne ingroapa in declaratiile lui Becali zi de zi, pina mai exista un suporter care plateste un bilet la meciul Stelei, sau mai priveste unul la televizor acest cancer al clubului o sa continue sa distruga Steaua. E jucaria lui, e singuru lucru prin care este bagat in seama si el!
E greu ca fan al Stelei sa indemni pe altii sa intoarca spatele echipei, dar decit echipa asta a lui Becali mai bine sa traim din amintirea celei de care se temea prin anii 80 toata Europa!
Domnule Bergodi, nu sunt toti romanii ca Becali, de altfel nici nu este roman, va multumesc ca i-ati dat o lectie de demnitate. NU fiti trist, oricum nu v-ar fi lasat sa formati o echipa, el nu doreste asa ceva ci.... o turma de muls.