Pacat ca nu a mai dat gol de 2 etape
insa nu trebuie criticat pentru ca este tanar si mai is 30 etape ... are timp BAFTA Simion
Pacat ca nu a mai dat gol de 2 etape
insa nu trebuie criticat pentru ca este tanar si mai is 30 etape ... are timp BAFTA Simion
Pai daca da 2 goluri la 4 etape ajunge la 17 goluri...si nu e deloc rau...!!!
la pitesti n-a dat gol dar a scos penaltyul prin care echipa Fiarei a castigat.
Sigur ca da.Golul l-a inscris Mara.
am vazut faza la pitesti
daca nu era el acolo nu se obtinea 11m
este si golul lui, este 11m de atacant mare
Din pacate,atacant mare la echipa mica.
Va juca in viitor la Steaua sunt sigur ![]()
Tânarul fotbalist al UTA-ei a recunoscut, în cadrul emisiunii "Microb" de la Info TV Arad, ca nu a fost faultat în minutul 49 al meciului cu FC Arges, când centralul a dictat penalty în favoarea aradenilor.
"N-a fost 11 metri. Nu am fost atins de adversar. Asta e, se mai întâmpla în fotbal asemenea faze", a spus Valentin Simion.
sursa: prosport
Tânarul fotbalist al UTA-ei a recunoscut' date=' în cadrul emisiunii "Microb" de la Info TV Arad, ca nu a fost faultat în minutul 49 al meciului cu FC Arges, când centralul a dictat penalty în favoarea aradenilor.[/quote']
E bine ca are bun simt. 90 % din jucatori nu ar face lucrul acesta.
GOL PENTRU Simion
UNDER 21 Nationala mica a României a câstigat aseara partida contra reprezentativei Moldovei cu scorul de 2-0.
Valentin Simion a deschis scorul în minutul 53, iar zece minute mai târziu, golul care a consfintit victoria a fost înscris de Hristu Chiacu.
Selectionerul Emil Sandoi a folosit împotriva formatiei de peste Prut urmatoarea echipa: C. Pantelimon ('86 C. Tatarusanu) - A. Scarlatache, E. Ducu, St. Mardare, L. Sepsi - H. Chiacu ('76 Palimaru), A. Ropotan ('83 R. Patriche),
C. Tanase ('46 P. Tincu), V. Simion ( '64 V. Pacuraru) - C. Keseru ('83 E. Bicfalvi), B. Stancu ('79 R. Neagu).
Sursa: Prosport
Bravo lui. Mai, da' meciul a fost televizat?
Da... pe Telesport.
Felicitari Valentin!
Imprumutat pentru sezonul 2007-2008 la Gloria Buzau!
Bine ca l-a dat ca ne faceam de ras cu el! ![]()
Nu ne faceam deloc de ras cu el... parerea mea e ca Vali e cu mult peste Gurita...
Nu cred, Mihai are experienta in Liga1 fata de Vali.
Bine ca l-a dat ca ne faceam de ras cu el!![]()
L-ai vazut vreodata jucand pe teren? Macar stii cum arata? Sau ai cautat pe google poze cu el?
Poate fi o tanara speranta, trebuie sa il vedem in amicale ce face! ![]()
Daca are talent, poate ajunge ca Ochirosii sau ca Bicfalvi... sau chiar mai sus! ![]()
Prea slab. Nu stiu de ce tot il mai imprumuta. Sa-l dea pe 2-300.000 si gata.
O echipa gen Gloria Buzau nu isi permite sa ofere 2-300.000 euro pentru un jucator. Deocamdata Simion nu poate emite pretentii la un loc de titular intr-o echipa de top, care implicit ar putea plati acea suma pentru Valentin. Are tot timpul sa creasca, si imprumuturile sunt oportune pentru el.
Dar Litu mai apartine Stelei sau a fost cedat definitiv la Jiul?
E tot al Stelei, dar l-am dat la imprumut la Gloria Buzau, ca sa adune experienta in meciuri, si pe urma daca evolueaza... cine stie, s-ar putea sa fie viitorul Dica! ![]()
O echipa gen Gloria Buzau nu isi permite sa ofere 2-300.000 euro pentru un jucator. Deocamdata Simion nu poate emite pretentii la un loc de titular intr-o echipa de top, care implicit ar putea plati acea suma pentru Valentin. Are tot timpul sa creasca, si imprumuturile sunt oportune pentru el.
Atunci sa-l dea gratis. Eu zic sa-l imprumutam pe Simion pana pe la 26 de ani si pe urma sa-l readucem la echipa. Va intra titular si va deveni golgheter! ![]()
A facut un meci bun cu Urziceni!
A avut cateva suturi bune cu capul si cu piciorul, si a driblat de doua sau trei ori mai multi adversari!
Tot asa mai departe! steagro
Ba, da' s-a plimbat Simion asta prin toata tara. O sa fie vreodata titular?