FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Valentin Simion - imprumutat la Gloria Buzau

«1234»
giuliano_10122.07.2006 17:35

Debut foarte bun al lui Valentin Simion in fata suporterilor aradeni. El a jucat in prima repriza, a avut o bara, apoi a deschis scorul dupa o faza in care s-a desprins cu rapiditate de fundasul advers si a sutat cu siguranta de la marginea careului de 16 m. S-a remarcar printr-un joc agresiv in sensul bun al cuvantului si prin incercarile de a intra in combinatii de efect cu ceilalti jucatori de atac aradeni.

In meciul de prezentare a lotului, UTA, echipa antrenata de Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] i-a invins pe maghiarii de la Sopron cu 3-0

AmuntBoy22.07.2006 23:35

Simion este imprumutat nu?? :?

Bogdan4Steaua23.07.2006 07:22

Da, este imprumutat. Sper sa creasca mult in aceasta perioada. In acest fel ii da o mana de ajutor lui Laca si creste in valoare totodata.

Motanu D28.07.2006 16:55

Uite ca a marcat primul lui gol in Liga 1 pt UTA !!!

skorpio1528.07.2006 17:29

Imi doresc sa-i vad numele cat mai des pe tabela de marcaj, mai ales in meciurile cu r-rapid si Dinamo! :D

sergiu_titan28.07.2006 17:30

Il intrebi pe Gigi acum de transferul lui Simion :-...3 milioane $, bani acum, jucatorul peste 4 ani dupa ce joaca cu Steaua in Liga.

Multa bafta in continuare !

P.S nu am vazut meciul Tudose a jucat? cum s-a descurcat ?

stelist_4_ever9028.07.2006 17:39

ce tipa ala de la Telesport cand a dat golul :lol: :)

giuliano_10128.07.2006 17:51

Simion a salvat uta. condus pe tabela de marcaj, Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] l-a introdus pe Valentin sinion in teren si tanarul jucator al Stelei a schimbat fata jocului tragand efectiv echipa dupa el. a reusit golul egalizator l-a o faza in care desi aproape de poarta se afla in unghi. la varsta la care majoritatea colegilor de generatie ar fi vrut sa rupa plasa, Valentin a ales o solutie tehnica executandu-l cu sange rece pe Curca. imediat dupa gol a traversat jumatate de teren si s-a aruncat in bratele lui Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. oricum prin jocul sau si evident datorita golului marcat a devenit deja unul din favoritii publicului aradean, unul foarte, foarte pretentios.

Tudose nu a jucat pentru ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a considerat ca nu se afla inca l-a acelasi nivel de pregatire cu ceilalti colegi.

Ayrton28.07.2006 18:02
[...]tanarul jucator al Stelei a schimbat fata jocului tragand efectiv echipa dupa el[...] la varsta la care majoritatea colegilor de generatie ar fi vrut sa rupa plasa, Valentin a ales o solutie tehnica executandu-l cu sange rece pe Curca..

Daca intradevar e atat de bun si avand in vedere ca noi nu avem suficienti atacanti in lot, nu era mai bine sa-l pastram in lot? :?

Oricum, bravo Valentine! Si tine-o tot asa!

giuliano_10128.07.2006 18:09

la varsta lui are mare nevoie sa joace meci de meci. greu de crezut ca la noi s-ar fi putut intampla asta.

LoveNesta28.07.2006 21:20

felicitari lui Simion.nu am vazut meciu da sper sa il bage in urmatorul meci sa il vad si eu. :P

radical28.07.2006 23:00

Simion a inscris pentru UTA...

VIDEO AICI:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2812

LoveNesta28.07.2006 23:06

Multam fain.Da eu nu prind postu asta Telesport :(

Dan_BKL29.07.2006 01:01
Multam fain.Da eu nu prind postu asta Telesport :(

nu esti singurul care nu prinde acest post.

LoveNesta29.07.2006 10:54

Singura :P .

Cooper29.07.2006 18:43
Simion a inscris pentru UTA...

VIDEO AICI:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/2812

Mersi de link. Felicitari Simion !!!!
_yang30.07.2006 14:42
Sfãtuit de Ogãraru  

Radu Bichiș, Radu Romanescu (Arad)  

Valentin Simion a fost eroul "Bãtrînei Doamne", vineri contra Farului (1-1), la reunirea Aradului pe prima scenã a țãrii. Cu un șut plasat la colțul lung, Simion l-a învins pe portarul Curcã și a adus primul punct al arãdenilor din noua stagiune.

Povestea împrumutului lui Simion la UTA de la Steaua nu s-ar fi materializat dacã nu intervenea și fundașul lui Ajax, George Ogãraru, amic bun cu atacantul. Ogãraru l-a sfãtuit pe Simion sã meargã la UTA sub comanda lui Marius Lãcãtuș și sã refuze Jiul, unde era folosit ca monedã de schimb pentru transferul lui Adrian Drida. În plus, fostul fundaș dreapta al Stelei i-a cerut lui Cosmin Olãroiu în cantonamentul de la Mierlo sã aprobe mutarea, Simion avînd mai multe șanse de a se afirma în tricoul "Bãtrînei Doamne".

Atacantul arãdenilor a marcat primul sãu gol în Liga 1. "Ar fi fost și mai frumos dacã golul meu era cel al victoriei. Meritam mai mult de la acest joc, de care ne-am temut, dar pe care l-am dus la capãt destul de bine. Sper sã-mi pãstrez forma tot campionatului și sã înscriu cît mai mult. Am fost foarte motivați, chiar am simțit cã voi marca", a spus Simion.  

(Radu Romanescu - Arad)

30 iulie 2006  

http://www.gsp.ro/index.php?a=50831&shift=1

Sa speram ca va calca pe urmele lui Ogararu cel care a fost reinviat de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] la Galati !!!

forever_STEAUA05.08.2006 15:37

FC Vaslui - UTA 1-1

pentru UTA a marcat din nou Simion in min. 14, dupa un corner, gol cu capul din 6 metri... Felicitari :D

alex4steaua08.08.2006 12:36

Sper ca Simion sa dea gol meci dupa meci cine stie ar putea fi golgheterul Ligii 1 cum nimeni nu credea de Bucur sau Mazilu ca au sanse sa fie dar iata ca au fost eu am mare incredere in Simion si cred ca poate fi golgheterul Ligii 1 si de la anul sa joace la prima echipa a Stelei .

Gontel08.08.2006 13:23

Uite ca la o echipa unde are sanse sa joace confirma. La anul va fi sigur o solutie in atacul Stelei.

mihaisupersteaua15.08.2006 19:31

Nu trebuia sa-l dati laUTA .El se pare ca e un atacant de valoare.daca e lasat sa joace arata de ce e in stare fularsteau2

giuliano_10115.08.2006 19:36

pai tocmai asta face la uta: joaca... la Steaua in locul cui sa o faca?

gloribyh20.08.2006 20:04

eu pun pariu cu oricine ca daca nu se accideteaza da 10 goluri sezonul asta.

_yang21.08.2006 12:16

Cu siguranta ca are 2 deja...VIITORUL SUNA BINE !!!

ktalyn21.08.2006 12:56

klar k e un jucator tanar si de viitor, are un antrenor pe masura care e Marius si crek va reusi sa progreseze f mult cu el si cred eu k in 2-3 ani va ajunge jucator de baza in atac! :wink:

steaua_ro steagcruce2 steagcruce2

«1234»