La multi ani, Para!
La multi ani, Para!
Sorin Paraschiv poate fi vandut la Rimini, formatie din Seria a II-a din Italia, in schimbul a 500 de mii de euro.
Pleaca cel mai bun mijlocas defensiv din lot la o echipa de doi lei pentru un salariu un pic mai mare decat la Steaua...ceea ce ma deranjeaza e ca Hagi nu are nici un cuvant de spus...si nu insista pentru pastrarea sa...
@Wally
Para de mult vroia sa plece. Nu poti sa'l fortezi sa joace la Steaua, si in plus nici nu a mai dat acelasi randament. Oricum, mi'e mi se pare ca face un pas foarte inapoi prin ducerea lui in Serie B.
A plecat Ogararu... Pleaca Paraschiv si in curand va pleca si Nesu. Nu ne pastram deloc valorile... Erau singurii jucatori crescuti de Steaua si cu toate astea salariile lor nici nu se pot compara cu cele ale lui Emeghara de exemplu sau Badoi. Si mai grav nimeni nu protesteaza asa cum s-a intamplat cu Elton sau Thereau, jucatori cu mai putin de 20 de meciuri la Steaua.
Nu e tocmai rau ca pleaca un campion al paselor de 2 metri in lateral sau in spate. Paraschiv a atins varful de forma, si parerea mea nu poate creste mai mult din pacate. Ar trebui adus in locul lui un jucator tehnic pentru ca nici Lovin, Ovidiu Petre sau Radoi nu exceleaza la acest capitol.
Sorin Paraschiv, poate fi vandut la Rimini, formatie din Seria a II-a din Italia, in schimbul a 500 de mii de euro.
Gata, l-au vandut la Rimini. 500.000...
Ca om il felicit pe Paraschiv pentru alegerea facuta. Una e sa traiesti in Rimini, pe coasta adriaticii, si alta e sa traiesti intr-o Romanie condusa de politicieni ba prosti, ba corupti, unde esti judecat nu dupa ceea ce faci, ci dupa cum te cheama... nevasta lui porcul de Paunescu a omorat o familie intreaga si a primit doi ani cu suspendare, dar [...] de ziaristi nu au zis nimic, in schimb cand suporterul ala a dat cu lantul peste picioare unui cameraman au sarit cu totii in sus...
Pentru ca a ales sa plece dintr-o tara de [...], il felicit pe Paraschiv. Asta e o palma nu pentru Steaua, ci pentru cei ce conduc tara asta!
Multumesc, Sorin Paraschiv! Sa ai o viata frumoasa in Italia!
Hagi: "Paraschiv RAMANE LA Steaua" Antrenorul Stelei, Gheorghe Hagi, a declarat ca Paraschiv nu va parasi echipa din Ghencea pentru echipa din Serie B, Rimini. "Paraschiv ramane la Steaua! Avem nevoie de toti jucatorii pentru ca sunt accidentati si urmeaza o vara grea, pe bani multi", a declarat "Regele", care nu vrea sa renunte la capitanul Stelei din Champions League.
Sursa: Sport.ro
Sper ca in sfarsit sa avem pe cineva la echipa sa mai puna punct afacerilor cu jucatori conduse de Jiji. Zicea ca Giovani este singurul impresar din tara, dar poate sa ii dea lectii la felul in care vinde jucatorii. Eu zic ca Para merita sa plece, nu cred ca o sa mai faca fata multa vreme.
@cris: are doar 25 de ani... vorbesti de zici ca e pe final de cariera!
@bogd4n:
E din cauza ca e cel mai vechi jucator din lot, probabil asta ii confera o aura de "batran".
Eu zic ca Para merita sa plece , nu cred ca o sa mai faca fata multa vreme .
O sa faca fata si la 35 de ani ca Munti...
O sa faca fata, pe postul lui trebuie sa alerge constant, nu neaparat repede, iar asta ii confera o forma fizica buna de-a lungul timpului.
Sper sa ramana.
Uitati-l si pe marele stelist cum se milogeste pentru o suta de mii de euro in plus. Ii sta gandul doar la bani. Sper sa plece cat mai repede la Rimini si sa joace cinspe' ani in Serie B.
Sincer, fizicul lui Paraschiv nu este bun pentru Champions League. Este bine ca a plecat si a lasat locul si altora care erau blocati din cauza "vechimii" lui!
Italienii de la Rimini sunt extaziați de fostul stelist Sorin Paraschiv și sunt hotãrâți sã forțeze promovarea în Serie A în acest sezon.
Cu Paraschiv în mare formã, Rimini a învins cu 2-0 Padova într-un meci amical, iar românul este considerat noul lider al echipei.
Antrenorul Acori i-a predat lui Paraschiv cheile de la mijlocul terenului, a scris Corriere dello Sport, iar La Gazzetta Sportiva a titrat cã fostul stelist conduce cu siguranțã jocul la mijlocul terenului.
Pânã la întâlnirile de gradul trei cu Inter, Milan și Juventus, cei de la Rimini se rãsfațã ca niște gurmanzi în cantonament, unde mãnâncã prãjituri demne de Cartea Recordurilor: un ștrudel gigant și o tartã cu fructe uriașã.
Sursa: Realitatea TV
Bravo, Tigrule! Tot asa!
Eu stau in Italia de un an si sincer nu prea a auzit nimeni pe aici de Rimini... asa ca eu consider ca Tigrul a facut un pas inapoi cand a plecat la Rimini.
In plus, el a fost mereu un jucator important in lotul Stelei! Mai bine e sa joci la Steaua... sincer, am fost bucuros sa constat ca aici microbistii italieni stiu cine e Steaua Bucuresti!
Adio, Para! Te vom iubi mereu!
Para a fost convocat de selecționerul Victor Pițurcã în perspectiva jocurilor pe care echipa naționalã le va disputa în compania Olandei și Luxemburgului, meciuri contând pentru preliminariile EURO 2008!
Uitati ceva de pe sport.ro, scris cu cap:
Paraschiv a fost poate cel mai respectat fotbalist al Stelei. Nu de dragostea suporterilor e vorba aici - Radoi sau Lacatus, Hagi sau Duckadam conduc detasat la capitolul inimilor frante in Ghencea. E vorba de respectul pe care fanii il au fata de un fotbalist metronom. Un fotbalist care nu cedeaza niciodata. Un fotbalist care nu iese din anonimat, dar care isi ajuta pana la epuizare echipa, grupul. Prima data cand nu s-a mai inteles nimic din ce se intampla la Steaua a fost la meciul cu Dinamo Kiev, de acum ceva sezoane. Nu dubla victorioasa din grupele Ligii, ci acel 1-4 din Ghencea! Paraschiv a cerut schimbarea, sufocat dupa numai cateva minute...
De fapt a fost un 2-4, cu o dubla a lui Trica.
Macar au scris si ei de bine o data... :biggrin:
Fostul mijlocaș defensiv al Stelei, Sorin Paraschiv, a acordat un interviu ziarului Click.
Întrebat cum se simte la primul tãu gol în tricoul lui Rimini, "Para" a rãspuns: "Foarte bine. Sunt aici de ceva timp și era cazul sã înscriu și eu. Oricum, prea multe goluri nu am marcat în carierã. Media este de douã-trei pe sezon. Recordul meu e de patru goluri pe campionat. Pãcat cã am fost eliminat și stau o etapã. Antrenorul e foarte mulțumit de jocul meu și aștepta de mai multã vreme sã dau gol. Îmi spunea mereu cã vrea sã vadã goluri de la mine și cã vrea sã dobor media mea obișnuitã de douã-trei reușite. E destul de greu aici sã dai gol. Jocul este foarte mult tacticizat. Dacã se va întâmpla sã-mi depãșesc recordul de 4 goluri, nu o sã mã supãr".
Întrebat dacã se gândește la EURO 2008, "Pantera" a spus: "Mã gândesc, ca orice fotbalist, însã nu cred cã am șanse. E foarte greu sã ajungi la naționalã din Serie B, pentru cã nu te vede nimeni. Cei de la naționalã mã sunã și eu le povestesc ce am mai fãcut și cum am jucat, dar e greu dacã nu ești urmãrit la meciuri. Plus cã acum naționala chiar nu duce lipsã de jucãtori pe postul pe care evoluez eu". Paraschiv a comentat și meciul României cu Israel: "Bãieții au fãcut un meci bun în zece oameni. A fost greu, tocmai pentru cã a fost acea eliminare. În plus, fiind un amical, jucãtorii nu au mai fost atât de motivați. Au fost relaxați, pentru cã suntem calificați. Noi plecãm cu șansa a patra în grupa de la Euro. Dacã ieșim dintr-o grupã cu Franța, Italia și Olanda, atunci vom fi marea surprizã a turneului final".
Fostul jucãtor al Stelei a comentat și campania de achiziții a clubului din Ghencea: "Sunt jucãtori foarte buni. Îmi plac toți, sunt fotbaliști tehnici. Pânã sã se facã aceste transferuri, Steaua avea doar doi sau trei marcatori, printre care Dicã și Neaga".
Mijlocașul a recunoscut cã pãstreazã legãtura cu foștii sãi colegi: "M-au și sunat dupã meci sã mã felicite pentru gol. ªi eu îi sun tot timpul și îi încurajez".