intr-adevar a jucat bine in seara asta
In Ultima jumatate de an mereu joaca bine/.....cu el in teren acum jucam in UCL...
intr-adevar a jucat bine in seara asta
In Ultima jumatate de an mereu joaca bine/.....cu el in teren acum jucam in UCL...
nu cred ca asa de mult conteaza absenta lui din acele meciuri...daca era sa fie mai dadeam un gol si ne calificam.. eu cred ca asa a fost sortit...SA CASTIGE Steaua ANUL ASTA UEFA CUP :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nu cred ca asa de mult conteaza absenta lui din acele meciuri...daca era sa fie mai dadeam un gol si ne calificam.. eu cred ca asa a fost sortit...SA CASTIGE Steaua ANUL ASTA UEFA CUP :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ce sa mai zic zarboss...ai pus punctul pe I :wink:
Doar pt campionat lotul e destul de bun. Insa pt Cupa UEFA ne mai trebuie unul sau doi jucatori de valoare. Dica a jucat foarte bine si astazi...
Dica isi merita numarul de pe tricou...
Foarte bun jocul lui Dica. Are talent cu carul. Este bine ca si-l valorifica din ce in ce mai mult.
A inceput sa si munceasca ...
A inceput sa si munceasca ...
si asta nu poate fi decat un lucru bun.... sa speram ca nu se va opri prea curand
Nici eu nu cred ca se va opri. De asemenea, sper sa nu plece inca pe afara. Mai avem nevoie de el. E fara indoiala un jucator talentat asa cum am mai spus-o.
E bine ca Oleg a gasit in sfarsit rolul lui in teren...
Dică: Dacă eu aș fi antrenor și aș intîlni echipa fiului meu, l-aș lăsa să cîștige
detalii pe www.freewebs.com/fotbalclubsteauasau pe www.prosport.ro
Dică: Dacă eu aș fi antrenor și aș intîlni echipa fiului meu, l-aș lăsa să cîștigedetalii pe www.freewebs.com/fotbalclubsteauasau pe www.prosport.ro
Macar e sincer baiatul. ![]()
Doua poze si cu Dica ...

Cred ca daca Dica ar alerga un pic mai mulr decat o face acum ar putea fii mult mai util echipei....este oarecum indolent..nu prea alearga dupa mingi...presingul il face doar asa ca sa fie....nu am vzut o alunecare la el....INSA..are o tehnica de invidiat si are foarte mult sange rece,asta trebuie sa recunoastem....(penalty-ul cu Valencia,golul cu stangul sus
sub bara cu Lens,chiar dak el este dreptaci,etc)
Insa este cu un jucator de baza..personal imi place :wink:
Lasa-l sa nu alerge sa fie acelasi "lenes" care a fost pana acum si sa aibe o evolutie chiar mai buna,ca nu se supara nimeni :wink:
da' de unde lenes ??? mie mi se pare ca alearga exact cat trebuie...
da' de unde lenes ??? mie mi se pare ca alearga exact cat trebuie...
poate ca ai si tu dreptate..dar la unele meciuri asa imi da impresia...oricum un jucator esential pentru Steaua :wink:
Alinush89 are dreptate si mie mise pare un pic cam slab la capitolul rezistenta...in rest nu am ce-i reprosa(amintiti-va meciul cu dynamo 2-2 cand dupa un pressing sufocant al Stelei primul care a cedat fizic a fost Dica) mai are putin de munca la rezistenta.
Genul de jucator care te entuziasmeaza intr-un meci si te aduce la exasperare in urmatorul.
Are acea scanteie de geniu care poate face diferenta intr-o secunda pentru echipa sa ( tineti minte pasa data de el lui Iacob in meciul cu dinamovistii la 2-0 ?) si stie sa apara la finalizare acolo unde trebuie.
Din pacate pare adesea indolent, nu munceste la fel de mult ca Paraschiv, Ogararu sau Nicolita. Nici la capitolul viteza nu sta extrordinar.
Cu mai mult angajament, mai mult efort si poate si mai multa concentrare ar putea fi cel mai bun mijlocas ofensiv din Divizia A.
La care meci cu Dinamo te referi? Ca la asta din campionat (2-2), un gol l-a dat Goian si unu' Dica dintr-o pasa a lui Ogararu.
cred ca da...
Cred ca adevaratul castig al acesti sezon...alaturi de forma excelanta pe care o are Bostina..este aceasta mutare in spatele varfului a lui Dica...acesta este postul lui..si cred ca ii datoram acest lucru lui Protasov
Alinush89
da la asta ma refer,pana in min 60 Dica a fost extraordinar dar dupa un pressing sufocant al echipei in prima repriza el a cedat primul(eu cred ca nu stie sa-si dozeze efortul)
nu ca nu stie sa si-l dozeze dar nu e un jucator care sa alerge mult...
nu ca nu stie sa si-l dozeze dar nu e un jucator care sa alerge mult...
La capitolul asta se poate lucra..si cred ca o data cu venirea lui Protasov..capacit de efort a lui dicanio a crescut...si mai poate creste..fiindca se poate lucara..spre deosebire de viteza...cu care te nasti..nu o poti imbunatati decat intr-o mica masura.