a jucat super bine.. felicitari pentru goluri
a jucat super bine.. felicitari pentru goluri
In meciul cu Lens,Dica a marcat doua goluri si a fost cel mai bun om al Stelei.
De fapt,cel mai bun de pe teren.
Si ca sa nu creada cineva ca-i sunt nas,frate sau unchi,am sa intaresc cele scrise mai sus cu nota obtinuta de Dica in urma voturilor suporterilor.9,61.Urmatoarele doua note,sunt ale lui Iacob/9,55 si Bostina/9,41.
imi place cum joaca .. de cand a venit Protasov.. imi aduce aminte de vremea cand a venit el la Steaua ...pe vremea lui Piturca ... si golul ala cu lens de 4-0 a fost ..fantastic
imi place cum joaca .. de cand a venit Protasov.. imi aduce aminte de vremea cand a venit el la Steaua ...pe vremea lui Piturca ... si golul ala cu lens de 4-0 a fost ..fantastic
ce fantastic ...a dat cu sete....cred ca intra itanje cu ea in poarta daca o atingea :lol:
cred ca il trimitea in tribune .... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ![]()
Mie mi-a placut de Blondu ala de era pe linia portii...omu a sarit si cu mainile s-o prinda.. :twisted:
Nicolae Dica, de meserie: fotbalist.
ce se intampla cu tine? unde-ti sant centrarile? hai adunate baiete caci valoarea ta este alta.
te iubim!
Bravo Niucolaee. Mi-a placut foarte mult in seara asta travaliu lui Dica. A incetiti cateaodata meciul insa are o viziune foarte buna a jocului. ce bine a lucrat cu Dinita la ratarea lui Iacob. Tot asa.
Protejeaza foarte bine mingea. Azi a facut un meci bun. Cu toate ca a gresit la unele faze asteptand ca mingea sa vina la el, per total a depus un efort sustinut(l-am vazut facand pressing si in ultimele minute si asta e de apreciat). Avem nevoie de Dica. E un jucator care uneori poate face diferenta.
Pai Dica nu poate sa depuna asa mult efort...Deja in seara asta a depus prea mult...Lui ii place sa stea, sa gandeasca faza, apoi da gol...ce simplu e pentru el...cred ca multi jucatori il invidiaza....Oare Rhonaldiño alearga mai mult ca el???
In seara asta a demonstrat ca poate sa si alerge...cand vrea. A dat pase bune, a venit la recuperare, a facut pressing... nota 10. E jucatorul care face diferenta.
Acum vreo 6 luni saracu era huiduit la scena deschisa..in schimb acum e adulat... 8)
Pacat de ocazia mare cat roata carului din finalul meciului.
Dica este unul dintre jucatorii mei preferati chiar d mai da el cateodata cu batu' in balta.
Deci stau si privesc si nu imi vine sa cred...asta primavara imi venea sa-l scuip(
) iar acum mi se pare cel mai bun jucator al Stelei si imi place enorm de el....si din cate vad nu sunt singur..
Deci stau si privesc si nu imi vine sa cred...asta primavara imi venea sa-l scuip() iar acum mi se pare cel mai bun jucator al Stelei si imi place enorm de el....si din cate vad nu sunt singur..
Ai perfecta dreptate Dica se pare ca este omul momentului...sa-o tina tot asa!
Modul in care a jucat Neaga anul trecut si evolutiile bune ale lui Dica din acest tur ar trebui sa dea de gandit celor care ii contesta pe Nicolita, Cristea, Nesu... Sunt tineri si au nevoie de incredere si timp!
Dar tre sa si mai joace ca dc freaca mereu banca tot sa asteptaam noi sa-si revina.
Modul in care a jucat Neaga anul trecut si evolutiile bune ale lui Dica din acest tur ar trebui sa dea de gandit celor care ii contesta pe Nicolita, Cristea, Nesu... Sunt tineri si au nevoie de incredere si timp!
II trimitem la arabi cum a facut si Rica...si apoi a aratat ce stie :lol:
Forza Dica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
felicitari pentru gol.. merge bine baiatul
Chiar a jucat f bine Dica asta seara
Mare jucator Dica asta...are sange rece cum au marii atacanti....
intr-adevar a jucat bine in seara asta