@mountytoma
Se pare ca uiti meciurile din sezonul trecut cand Baciu era intrecut in tampenii doar de Gigel Coman...
@mountytoma
Se pare ca uiti meciurile din sezonul trecut cand Baciu era intrecut in tampenii doar de Gigel Coman...
Sezonul trecut Mirel trebuia sa se impuste singur la cate gafe ne-a servit... si a fost platit regeste pentru asta, ceea ce irita si mai mult!
Macar Baciu gresea pe bani putini si era si tras de urechi, dar finutzul gresea pe bani multi si era si laudat! sic!
Nefind permise posturi succesive, intru aici caci vreau sa remarca faptul ca azi, cu Craiova, atat cat a jucat, Eugen Baciu a jucat fara greseala. Daca si Petre Marin si Golanski nu pot juca, prefer sa il vad pe Baciu fundas dreapta cu Dinamo!
Cel mai probabil, Eugen va fi titular pe dreapta contra cainilor.
A jucat impecabil cu Craiova, si sper sa joace la fel de bine si in Stefan cel Mare. Am insa o rezerva, in principal datorita lipsei meciurilor oficiale.
Cel mai probabil, Eugen va fi titular pe dreapta contra cainilor.
desi a fost o caricatura de meci azi cu buzaul, Baciu a aratat multa siguranta si stapanire de sine. si mai mare regretul ca Banel a fost preferat fundas dreapta cu Dinamo, si nu Baciu!
O rezerva buna. In conditiile in care va pleca Rada, el trebuie sa ramana in lot. Este obligatoriu.
La multi ani Baciule. Ai fost un sfetnic bun in aparare in acesti ani, insa loialitatea nu prea mai e la moda in lumea asta moderna.
La multi ani Baclule!
Desi nu te-am putut inghiti la un moment dat, dupa meciul care l-ai facut cu Arsenal am observat ca esti bun de rezerva. Macar tu nu te plangi la "parintele spiritual" ca e rau Lacatus si nu te baga...
La multi ani Eugen Baciu.. sa speram ca vei mai ramane la echipa multi ani, desi nu as putea sune ca e un mare fundas, daruirea si seriozitatea lui trebuie sa fie apreciate.. mai ales ca aceste caracteristici sunt cam pe cale de disparitie la noi
Mult succes si la cat mai multe meciuri in tricoul ros-albastru.
La multi ani!
La Multi Ani Bacionne!
La multi ani, Eugen!
Modestia si seriozitatea sunt intotdeauna apreciate!
la multi ani, baciule! sa fii sanatos, sa stim ca ne putem baza pe tine la nevoie...
Singurul jucator care nu si-a renegat pozitia de rezerva, este multumit sa intre in teren pe orice post atunci cand i se cere, il apreciez pentru asta si ne-a dovedit anul trecut in meciul cu Arsenal ca merita sa joace la Steaua
La multi ani Baciule!
Nu stiu cum se face dar ne aducem aminte de tine numai atunci cand e ziua ta. A trebuit sa te caut pe pagina a doua ca sa te gasesc. Ei uite ca acum esti in capul listei la sectiunea jucatori. Da-te si tu cocos pentru o zi! Antreneaza-te bine in continuare, ca nu se stie cand va fi nevoie de tine!
Jucator bun, care se achita cu succes sarcini cand e nevoie de el.
La multi ani Eugen! Bafta in continuare.Esti un exemplu in ceea ce priveste profesionalismul!
Baciu si-a enervat si colegii cu reactia pe care a avut-o față de fani. Coechipierii il descriu pe moldovean drept "taciturn si dificil"
Gesturile obscene pe care Eugen Baciu le-a adresat suporterilor Stelei au amplificat tensiunea din echipa generată deja de esecul cu Ceahlaul. Fundasul i-a scos din sarite si pe colegii lui, care cred că ruptura dintre galerie si jucatori a devenit si mai mare acum: "S-a gasit el să le arate degetul mijlociu! De fapt, nu intimplator a fost vorba tocmai despre Baciu, fiindcă atitudinea asta o are si in lot. E genul de om dificil si imprevizibil, cu care e mai greu să te intelegi. Comentează la orice, crede că el le stie pe toate. În plus, s-a schimbat in rau cu fiecare an pe care l-a petrecut la Steaua. A cîștigat din ce in ce mai multi bani si a devenit tot mai increzut".
Își cere scuze pentru gest
Fundasul in virstă de 30 de ani regretă reactia pe care a avut-o simbată: "A fost un incident neplacut, pentru care imi pare rau. Vreau ca toată lumea să stie că acest gest nu le-a fost adresat adevaratilor suporteri stelisti, ci doar unui grup restrins de oameni, care m-au injurat tot meciul si au aruncat intruna cu bulgari de zapadă in mine".
"E numai vina noastră pentru esecul cu Ceahlaul, fiindcă nu am fost concentrati. Sper să remediem problemele pină la jocul cu CFR, pe care vrem să-l cîștigam" - Eugen Baciu, fundaș Steaua
14 meciuri din 18 a prins Baciu in acest sezon din Liga I. Pentru prestatia din meciul cu Ceahlaul a fost notat cu 4 in Gazeta
120.000 de euro e salariul actual al lui Baciu. Cind a venit in Ghencea avea jumatate.
gsp
La multi ani Eugen! Bafta in continuare.Esti un exemplu in ceea ce priveste profesionalismul!
La multi ani, Redondo! Bafta in continuare.Esti un exemplu in ceea ce priveste adevaratul suporter al Stelei. Nu celor ca tine a aratat Baciu degetul,ci celor care vin la stadion sa-l huiduie pe Domnul Becali. Voi, adevaratii, nu ati fost dojeniti de Eugen Baciu.
PS Cin' se-aseamana,se-aduna! Pacat pentru banul luat de Redondo.Ar fi avut si Baciu un avocat pe aici.
Fundasul a fost suspendat 3 etape, după ce i-a scandalizat pe membrii Comisiei.
Eugen Baciu e omul care ii enervează pe toti. Fotbalistul le-a aratat degetul mijlociu propriilor suporteri si va sta 3 etape pentru asta. Trimis de Steaua la "satelitul" din Liga a doua, aparatorul de 30 de ani i-a scos din sarite ieri si pe cei care l-au judecat. A ajuns la Ligă si a intrat direct in sala in care era intrunită Comisia de Disciplina "Te rugam să astepti, fiindcă nu ti-a venit rindul incă", i-au zis judecatorii. Baciu le-a cerut pe un ton poruncitor: "Haideti, hotarîți mai repede!". Doru Neagu, presedintele de la "Disciplină", s-a enervat: "Iesi afară si asteaptă pină vine rindul cazului tau!". "Voi m-ati chemat aici, n-am venit de capul meu, deci grabiti-vă!", a replicat jucatorul. A venit si momentul in care a fost analizat gestul sau si s-a ales cu trei etape de suspendare.
"Baciu a avut o atitudine jignitoare față de noi, ne-a intrerupt cind eram in sedință. E vorba de lipsă de educatie aici" - Doru Neagu, presedintele Comisiei de Disciplina
"Nu sunt terminat!"
Lovit din toate partile, Baciu speră să redevină titular la Steaua: "Am 30 de ani, incă nu sunt un jucator terminat. Normal că nu-mi convine că o să mă antrenez cu , dar asta e viata. Mi-am cerut scuze in fata Comisiei si speram să fiu iertat, mai ales că astfel de evenimente se mai intimplă la fotbal". Fundasul plateste fiindcă a facut gesturi obscene catre spectatori in timpul partidei cu Ceahlaul (1-3).
gsp
Ce dragalas era el asa roz ![]()
L-ar fi tufut Mrs o data.
Asta a vorbit zilele astea mai mult decat in 6 ani.
Ciobanul trebuie să rezolve urgent cu Dumitru Sechelariu problema clauzei de 400.000 de euro din contractul lui Eugen Baciu.
Ieri, surse din anturajul patronului stelist ne-au dezvaluit ce riscă latifundiarul din Pipera. "Gigi e constient că are de platit 400.000 de euro catre cei de la Bacau. Dacă nu va plati pană la data de 30 iunie, atunci suma se dublează pentru fiecare lună de intarziere", ne-a spus personajul respectiv.
Dacă banii nu vor fi achitati la timp, la un calcul simplu, "afacerea" Baciu l-ar costa pe Ciobanul cel putin 1.2 milioane de euro, netinand socoteală de salariul jucatorului in toti acesti ani.
400.000 de euro a costat transferul lui Eugen Baciu la Steaua, de la FCM Bacau. Moldovenii au pastrat 50% din drepturile asupra jucatorului.
prosport
A fost declarat liber de contract. Instantele vor hotari ce se va intampla cu aia 50% ai lui Sechelariu.
Finantatorul FC Steaua, Ciobanul, a declarat, miercuri, că judecatorii Tribunalului de Arbitraj Sportiv sunt corupti, după ce instanta de la Lausanne a dat dreptate clubului FCM Bacau in litigiul privind jucatorul Eugen Baciu, astfel că gruparea bucuresteană este datoare 800.000 de euro.
O clauză din contractul incheiat intre Steaua si FCM Bacau (pe vremea cand clubul era detinut de Dumitru Sechelariu), prinvind transferul fundasului Eugen Baciu, prevede că formatia bucuresteană trebuie să platească 800.000 de euro gruparii bacauane dacă jucatorul ramane liber de contract din orice motiv. Jucatorul si-a incheiat contractul cu Steaua in 2011 si s-a intors la Bacau. Comisiile sportive interne au dat dreptate Stelei, dar bacauanii s-au adresat la TAS, unde au avut câștig de cauza
"Aici e chestie de coruptie. Numai dacă este coruptie poti să dai asemenea hotarare. Cand imi spunea lumea că e coruptie la TAS, nu credeam. Acum imi dau seama că e coruptie. O să atacam la tribunalul din Elvetia, o să fac plangere penală imptoriva judecatorilor de la TAS. O să facem reclamatie la FIFA, la UEFA, o să fac interventie la comisia de justitie a Parlamentului Europei pentru desfiintarea acestui tribunal sportiv si să ne judecam apoi in instantele civile. Chivorchian a fost acolo, cu o societate de avocati de la Timisoara. O să incercam să suspendam executarea hotararii dacă ii dam in judecată la tribunal. Tribunalele astea sportive si comisiile astea sportive nu mai sunt chiar asa puternice pentru că Uniunea Europeană nu mai permite asta. Comisiile din tară ne-au dat dreptate pentru că aveam dreptate sută la suta", a afirmat Becali, la DigiSport.
Patronul stelist recunoaste că el a acceptat clauza care il face dator Bacaului, dar precizează că Steaua nu e vinovată pentru faptul că lui Baciu i s-a terminat contractul.
"Baciu a prelungit incă doi ani si a ramas liber după sapte ani, nu după cinci ani. Am lasat si clauza aia, că dacă ramane liber din orice motiv platesc 800.000, că am zis că oricum nu-l las liber. Contractul asta l-am semnat cand jucam rummy. ?Pune, ma din orice motiv?, i-am spus avocatului si ei au speculat asta. Că i s-a terminat contractul nu e motiv. Ce, Baciu trebuia să joace pană la o sută de ani? Cu alte cuvinte, dacă Baciu facea accident de masină si murea trebuia să dau 800.000, nu? Trebuia un motiv pentru care e vinovată Steaua. Puteam să spunem mai clar: din vina Stelei. După ce i s-a terminat contractul s-a dus la Bacau. Am platit 400.000, era jumatate al Stelei, după aia nu mai era al Stelei, era al Bacaului sută la suta Adică si-a luat marfa inapoi. Eu nu mai inteleg, dacă e sută la sută al Bacaului, cum să mai dau 800.000. El s-a dus la Bacau. Baciu s-a dus si el la TAS si a zis că Steaua nu se poartă corect cu jucatorii, a luat apararea Bacaului", a spus cu amaraciune Ciobanul.
Mediafax